ayy canım beniiim bende seni seviyorumCevap vermeye geç kaldım bari seni sevdiğimi yazayım I love Tuğba
benimkide kusuyo birde içinde kırmızı kırmızı ilaç vardıKızlar benim oğlan kan damlasından sonra süt kesici gibi 2-3 kez kustu ilaçla karışık böyle olan varmı?
Evet armuttan sonra havuc var sirada ama armutu pek sevmedi sanki elmayi sevmistiYok canım karıştrmıyrm elmayı 3 gün sadece sabhları öğün arasnda verdim şimdi armutu sabh veryrm elmayıda ikindi gibi veryrm tadımlık yani istersen karıştrablrsnde dün de keçi sütüyle yoğurt mayaladım ilk deneyimimdi sonuç güzelBugün ilkkez vercem 1 çay kaşığı falan kalanınıda ben yerim artık Su bardağına mayaladım3 gün artırarak vericem sonra yarım fincana kadar çıkablrsn ama ben doymaz diye korkyrm hep tadımlık yedryrm ya off yenmem lazım bu durumu Havuç suyuda vereblrsin armuttan sonra
Benimkine ben müdahale edemyrm yan çevirsem düz dönmeye çalşıyr düzken kendisi yan dönüp elinide yastığın altına koyup öyle uyumaya çalşıyr bn zorlayıncada sinirleniyr zaten yani tamamen kndisine bıraktm ben istediği gibi yatıyo genelde de düz yatmayı seviyo kafann arkadı düzleşti bayağı ama öyle kalırmı ilerde yine değişirmi bilmyrm bi garip oldu kafa yapımızbişey sormalıyım netten araştıabilirim ama size sormak hoşuma gidiyor. bebişlerimizi nasıl yatırmalıyız yani bu kafa yapısının yamuk kalma olayını soruyorum hemşire iki saat arayla yatış pozüsyonunu değiştir yan falan yatır dedi siz neyapyorsunuz ben yan yatıramıyorum genelde
bu sabah tam da dediğin gibi yaptım 2 kayısı kıvamında yumurta yedim. Eşim kendi yumurtasını yemedi onunkini de yedim. getirin ekmek arası koyun bile yerim şu an. yeterki ogluma sifali sut olsun. korkun benden kuzular danalar...maceracı bir ben ikiBeslenmene dikkat et canim sabah 2 yumurta falan ye annelik ne zormus demi:) bide normal bazen böyle olmasi,bende çokkk takmıştım iyi beslen yeter
bizimde biraz öyle oldu ben yassı olsun istemiyorum geç olmadan bişeyler yapmalıyızBenimkine ben müdahale edemyrm yan çevirsem düz dönmeye çalşıyr düzken kendisi yan dönüp elinide yastığın altına koyup öyle uyumaya çalşıyr bn zorlayıncada sinirleniyr zaten yani tamamen kndisine bıraktm ben istediği gibi yatıyo genelde de düz yatmayı seviyo kafann arkadı düzleşti bayağı ama öyle kalırmı ilerde yine değişirmi bilmyrm bi garip oldu kafa yapımız
Yerinden oynatma , kapağını falan açma iyice çaldiysan mayasini tutar canım.Denedim bugun cnm 1 cay bardagi kadr annemi aradm tarif etti tatifinde bi sorun yok ama ins tutar..annemde marifet orda ztn tutmasinda diyo:):) olmus mu aksam bakarim artik:)
Benimkide elmayı sevmedi tatlı değildi pek armutu şapır şupur yedi bugün yoğurduda pek begenmedi ama denemeye devaEvet armuttan sonra havuc var sirada ama armutu pek sevmedi sanki elmayi sevmisti
Sağol canımafiyet olsn çok başarılı görünüyor
Ayy bu kadın da hep merak konusu oluyor. Adını esrarengiz hatun koyalım bariokuya okuya geliyrm topiği kimden bahsedyrsnz ya ayy çok merak ettm
cooook güzel çooook anlamlı çooook beğendim o arkadasa tebrikler fikir muhtesemKızlar bunu dün bi arkadasim kendi yapmis bize..cok mutlu oldum ben ilk anlamadim sonradan cözdüm:):)
Biz 3 kilo dogduk 22 gunlukken 2660 dusmustu yavrum az az mama verdim kasikla biberona alismasin diye 42 gunluk falandi 3030 gr di doktor kizdi biberona basladik ve simdi bu kilodayiz ancak yani bizimki birbucuk ay geriden basladi kilo almaya 4 ayligiz 2,5 ayda 2800 falan almis oluyo istezebebek sizin doğum kilosu kaç? biz cok küçük çıktık hastaneden ve bu ay tahminim 600 anca alır. ama düşükağırlıklı olunca bizim için de normal mi bu değer diye merak ettim, ondan soruyorum..
ananm bu ne
Evet tatlım ilk yaptığın maya dışardan olacak sonrakileri kendi yoğurdundan yapacaksın ben hergün mayalamam kızımada kendi mayaladığım yoğurdumdan veririm şahsenKızlar bu yogurt işi gercekten zor
Şimdi bişey sorucam. Diyelımkı akşamdan yogurdumu yaptım sabaha kadr mayalandı kızıma yedırdım. Ogun akşamdan tekrar yenısını mayalayıp bı gün sonra yenı mayalanmışımı vermelıyım. Yanı her gün yenısınımı yapmalıyım.
Bırde bı gün öncekı kalan yogurtla mayalayamzmıyız bır sonrakini. hazır yogurt almak yerıne
Ahh tatlm ne tozu probiyotik maya bu yani bu da bildiğin anam babam sade yoğurt fakat içinde bağırsaklarımıza faydalı bakteriler var bu yoğurtta yani yoğurdunu yaparken bu mayayı kullanırsan sende bu faydalı bakterilerileri almış olursun faydalı yani ayrıca biz marketten yoğurt almamak için katkılı yoğurt yememek için evde kendimiz yoğurt mayalıyoruz sen mayayı market yoğurdu yaparsan ne anlamı kalır evde yoğurt yapmanınbende ilk kez yapacağm ama ben hazır yoğurt kullanmayı düşünüyordm ondan tutmaz mı acaba bu toz nerde satılıyo bide bu tozu kullanınca gerek kalmıyomı yoğurt kullanmaya ay hazr yiye yiye bi haberim bu tarz şeyleredn k.bkma çok sordm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?