2014 Kasım Anneleri

Kızlar benim oğlan kan damlasından sonra süt kesici gibi 2-3 kez kustu ilaçla karışık böyle olan varmı?

bişey sormalıyım netten araştıabilirim ama size sormak hoşuma gidiyor. bebişlerimizi nasıl yatırmalıyız yani bu kafa yapısının yamuk kalma olayını soruyorum hemşire iki saat arayla yatış pozüsyonunu değiştir yan falan yatır dedi siz neyapyorsunuz ben yan yatıramıyorum genelde

Evet armuttan sonra havuc var sirada ama armutu pek sevmedi sanki elmayi sevmisti

Benimkine ben müdahale edemyrm yan çevirsem düz dönmeye çalşıyr düzken kendisi yan dönüp elinide yastığın altına koyup öyle uyumaya çalşıyr bn zorlayıncada sinirleniyr zaten yani tamamen kndisine bıraktm ben istediği gibi yatıyo genelde de düz yatmayı seviyo kafann arkadı düzleşti bayağı ama öyle kalırmı ilerde yine değişirmi bilmyrm bi garip oldu kafa yapımız

Beslenmene dikkat et canim sabah 2 yumurta falan ye annelik ne zormus demi:) bide normal bazen böyle olmasi,bende çokkk takmıştım iyi beslen yeter
bu sabah tam da dediğin gibi yaptım 2 kayısı kıvamında yumurta yedim. Eşim kendi yumurtasını yemedi onunkini de yedim. getirin ekmek arası koyun bile yerim şu an. yeterki ogluma sifali sut olsun. korkun benden kuzular danalar...maceracı bir ben iki

bizimde biraz öyle oldu ben yassı olsun istemiyorum geç olmadan bişeyler yapmalıyız

kızlar bugün doktora gittik burun tıkanıklığı ve öksürük yüzünden. kuzum gece oksurukten uyanıyor. doktor bize gribal enfeksiyon geçiriyor dedi ventolin sürüp verdi. daha önce öksürük geçiren ve atlatan yada bu şurubu kullanan var mı? evladin hasta olmasi ne zormuş. kendimi iyi bakamiyormus gibi hissettim. şifa Allah tan inşaallah şifa bulur.

Denedim bugun cnm 1 cay bardagi kadr annemi aradm tarif etti tatifinde bi sorun yok ama ins tutar..annemde marifet orda ztn tutmasinda diyo:):) olmus mu aksam bakarim artik:)
Yerinden oynatma , kapağını falan açma iyice çaldiysan mayasini tutar canım.

zebebek sizin doğum kilosu kaç? biz cok küçük çıktık hastaneden ve bu ay tahminim 600 anca alır. ama düşükağırlıklı olunca bizim için de normal mi bu değer diye merak ettim, ondan soruyorum..
Biz 3 kilo dogduk 22 gunlukken 2660 dusmustu yavrum az az mama verdim kasikla biberona alismasin diye 42 gunluk falandi 3030 gr di doktor kizdi biberona basladik ve simdi bu kilodayiz ancak yani bizimki birbucuk ay geriden basladi kilo almaya 4 ayligiz 2,5 ayda 2800 falan almis oluyo iste

Evet tatlım ilk yaptığın maya dışardan olacak sonrakileri kendi yoğurdundan yapacaksın ben hergün mayalamam kızımada kendi mayaladığım yoğurdumdan veririm şahsen

Ahh tatlm ne tozu probiyotik maya bu yani bu da bildiğin anam babam sade yoğurt fakat içinde bağırsaklarımıza faydalı bakteriler var bu yoğurtta yani yoğurdunu yaparken bu mayayı kullanırsan sende bu faydalı bakterilerileri almış olursun faydalı yani ayrıca biz marketten yoğurt almamak için katkılı yoğurt yememek için evde kendimiz yoğurt mayalıyoruz sen mayayı market yoğurdu yaparsan ne anlamı kalır evde yoğurt yapmanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…