Yok canım çocuk doktorlarının hepsi yeni binada diye biliyorum hatta o yüzden özel bekleme alanı yapmışlar kaydı ayırmışlar senin doktorun çapraz karşısıSenin dr eski binada değil mi ?
Ben de pztsi ordaydım. sözde odaların kapı kartlarına baktım hep. Nereye baktıysam :)
Adı üstünde tesadüf canım aynı kişi olsam neden o rumuzla girmeyimkiİsmin
Oğlunun ismi
Doğum tarihiniz aynı
Bahsettiğim arkadaşla ilginç bir tesadüf
yok sıkıntı yok 600 de sadece anne sütü alıyorsa. ama bizim kafalar gram cinsinden çalıştığı için panikliyoruz. ben de çok mutsuzum bu kilo konusunda. eşim de çıldırmış durumda
Canim cok tesekkur ederim.. Tum gece ayakta oldugundan buyume saatlerinde uyanik oldugundan ve de herkesin uyur bir saatte bizim uyanik oldugumuzdan geceleri cok asabi oluyorum malesef..gunduzleri de bir o kadar pisman defalarca ozur diliyorum kizimdan.. Sanirim artik bu durumu kabullenmem gerek.. Kirkiydi ucuncu ayiydi dorduncu ayiydi derken gun saydim artik saymayacagim..
Yok canım tesadüf tabiAdı üstünde tesadüf canım aynı kişi olsam neden o rumuzla girmeyimkiYada sen diyorsun diye diyorum tıpatıp herşeyi neden auiynı yazayım madem öyle
Denedim bugun cnm 1 cay bardagi kadr annemi aradm tarif etti tatifinde bi sorun yok ama ins tutar..annemde marifet orda ztn tutmasinda diyo:):) olmus mu aksam bakarim artik:)Yok bacım kıskanma . Sen de dene yaparsın. Bizim evde hep yapılır çökelek, yoğurt peynir
Demek zor bir çocuk. İyi olsunda geçecek. Zor gelmiştir ablaya da. Arada giriyor mu ?Xilerix abla iyi atlasla uğraşıyo zorluyo sıpa biraz
Zeyy88 de esma ve beyza iki tane kuzu olunca görüşemiyoruz bu ara pek ama kızlar iyi şükür
Hmm anladım. Evet özel bekleme alanı yapmışlar kayıt yeride açmışlar ama ben saf hala okalabalığın içine girip kayıt açtırıyom ne zorum varsa. Alışamadım daha. Gizem Hanım'dan takıntı kaldı kalabalığın içine dalıyom direkt.Yok canım çocuk doktorlarının hepsi yeni binada diye biliyorum hatta o yüzden özel bekleme alanı yapmışlar kaydı ayırmışlar senin doktorun çapraz karşısı
Benim bildiğim 3,5 aylık olana kadar ilk dozu yapılmadı ise daha sonra yaptırmanın etkisi olmaz şeklindeydi ama tabi dr değiliz bilemiyorum. Ama özel hastaneler malesef ki para kazanma amaçlı bir şey olmaz diyebiliyorlar. 2-3 dr dan fikir almak gerekir bence.Arkadaşlar bir şey sorucagim bugün 4 ayina girdi. Ben rota aşisini kacirdik biliyordum Dr hemen yapalim 2. Dozunu da 6. Ayda yapalim dedi ama emin olamadim bir ögreneyim olmazsa yarin yaptırmaya gelirim olmazsa dedim.biliyor musunuz bu konu hakkında bir şey.
oğlumdan tanı beni :)
Sağol canım.
Ben hiç sakınmadım öyle. Hatta her gün iki yumurta yedim son ay ama işe yaramamış
Maş Allah bebişine.
Valla ne bileyim soracağım bakalım. Süt varken mama vermek zoruma gider gerçi vermem daha 600 gr alması az değil bence. Mamaya geçmeye gerek yok.
SAğol canım.
Oda ilginçmiş. Kilo alamaması bazen enzim eksikliğinden olabiliyormuş. dr öyle birşey söyledi mi direkt mamaya mı başlattı. Bizim damla verdi 15 gün sonra kntrol dedi. gerçi 600 gr almış ya neresi azz.
Deli gömleği giyeceğim yakındır benim
Ben hiç mama vermedim daha bakalım 15 gün sonra ne olacak. Ama anlamadığım ilk aylar hızlı kilo alan bebişler duraklama yaşayabiliyorlar bunu dr neden göz ardı etti onu anlamadım. Her ay 1 kg alsa çocuk tosun olur ilerdede obez :)
Sağol canım.
Arkadaşlar bir şey sorucagim bugün 4 ayina girdi. Ben rota aşisini kacirdik biliyordum Dr hemen yapalim 2. Dozunu da 6. Ayda yapalim dedi ama emin olamadim bir ögreneyim olmazsa yarin yaptırmaya gelirim olmazsa dedim.biliyor musunuz bu konu hakkında bir şey.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah herşeyin güzel olduğu günler gelecek bnde umutla bakliyorum
Aynen bende öyle hiç böyle hayal etmemiştim ilk çocuğum bir daha çocuk istemiyorum o kadar yoruldum ki.efsunkarın dediği gibi nerde yanlışlık yapıyorum acaba iyi bir anne mi olamadım diye düşünüyorum.sabah 7 de uyandı kızım ve yeniuyudu keşke uyumasa ama ağlamasa ne yaptıysam susmadı .ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum bu seferde sütüm azalıyor napacağımı bilemiyorum.iyiki burası da var birazda olsa insan yazarken rahatlıyor.40 nı bekle dediler bekledim 3 ayını doldursun dediler bekledim hepsi geçti ama kızım yine aynı psikolojım bozulduCanim cok tesekkur ederim.. Tum gece ayakta oldugundan buyume saatlerinde uyanik oldugundan ve de herkesin uyur bir saatte bizim uyanik oldugumuzdan geceleri cok asabi oluyorum malesef..gunduzleri de bir o kadar pisman defalarca ozur diliyorum kizimdan.. Sanirim artik bu durumu kabullenmem gerek.. Kirkiydi ucuncu ayiydi dorduncu ayiydi derken gun saydim artik saymayacagim..
Benim doktorda ekstra rahat :))
Ne sorsam normal diyo kendime dert yaratmayacakmışım :)))
Onun dışında biz dün kontroldeydik yoğurt için güvendiğin süt bulursan al ondan mayala yoksa günlük pastorize ile mayala dedi
BiZ ek gıda alıştırma turlarına başlıyoruz bu ay öğün değil az az yoğurt ve elma armut suyu vericez
Sorun değil canım bende merak ettim şimdi dediğin arkadaşıYok canım tesadüf tabi
Benim dikkatimi çekti de ondan sordum
Yanlış anlama sakın ben yeni geldiğini görmemiştim geçmişi okumadım
okuya okuya geliyrm topiği kimden bahsedyrsnz ya ayy çok merak ettmGörünce şok oldum, yok artık dedim. Ama farkındaysanız daha normal bi hayat yazıyor artık
bende uzun uzun baktm anca çözdümKızlar bunu dün bi arkadasim kendi yapmis bize..cok mutlu oldum ben ilk anlamadim sonradan cözdüm:):)
O kadar yoğurt bahsi geçmişken dün mayaladigim yoğurt bugün yemeye hazir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?