2014 Kasım Anneleri

Senin dr eski binada değil mi ?
Ben de pztsi ordaydım. sözde odaların kapı kartlarına baktım hep. Nereye baktıysam :)
Yok canım çocuk doktorlarının hepsi yeni binada diye biliyorum hatta o yüzden özel bekleme alanı yapmışlar kaydı ayırmışlar senin doktorun çapraz karşısı

İsmin
Oğlunun ismi
Doğum tarihiniz aynı
Bahsettiğim arkadaşla ilginç bir tesadüf
Adı üstünde tesadüf canım aynı kişi olsam neden o rumuzla girmeyimki Yada sen diyorsun diye diyorum tıpatıp herşeyi neden auiynı yazayım madem öyle

yok sıkıntı yok 600 de sadece anne sütü alıyorsa. ama bizim kafalar gram cinsinden çalıştığı için panikliyoruz. ben de çok mutsuzum bu kilo konusunda. eşim de çıldırmış durumda

Ayy aynen canim:)) adam ben sana birdaha bu konuda bişey demicem artik dedi kizdi bana ehheee:)

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah herşeyin güzel olduğu günler gelecek bnde umutla bakliyorum

Adı üstünde tesadüf canım aynı kişi olsam neden o rumuzla girmeyimki Yada sen diyorsun diye diyorum tıpatıp herşeyi neden auiynı yazayım madem öyle
Yok canım tesadüf tabi
Benim dikkatimi çekti de ondan sordum
Yanlış anlama sakın ben yeni geldiğini görmemiştim geçmişi okumadım

Arkadaşlar bir şey sorucagim bugün 4 ayina girdi. Ben rota aşisini kacirdik biliyordum Dr hemen yapalim 2. Dozunu da 6. Ayda yapalim dedi ama emin olamadim bir ögreneyim olmazsa yarin yaptırmaya gelirim olmazsa dedim.biliyor musunuz bu konu hakkında bir şey.

Yok bacım kıskanma . Sen de dene yaparsın. Bizim evde hep yapılır çökelek, yoğurt peynir
Denedim bugun cnm 1 cay bardagi kadr annemi aradm tarif etti tatifinde bi sorun yok ama ins tutar..annemde marifet orda ztn tutmasinda diyo:):) olmus mu aksam bakarim artik:)

Xilerix abla iyi atlasla uğraşıyo zorluyo sıpa biraz
Zeyy88 de esma ve beyza iki tane kuzu olunca görüşemiyoruz bu ara pek ama kızlar iyi şükür
Demek zor bir çocuk. İyi olsunda geçecek. Zor gelmiştir ablaya da. Arada giriyor mu ?
Zeyy in kızlarını merak ediyordum. Ohh iyi olmalarına çok sevindim.
Yok canım çocuk doktorlarının hepsi yeni binada diye biliyorum hatta o yüzden özel bekleme alanı yapmışlar kaydı ayırmışlar senin doktorun çapraz karşısı
Hmm anladım. Evet özel bekleme alanı yapmışlar kayıt yeride açmışlar ama ben saf hala okalabalığın içine girip kayıt açtırıyom ne zorum varsa. Alışamadım daha. Gizem Hanım'dan takıntı kaldı kalabalığın içine dalıyom direkt.
Benim bildiğim 3,5 aylık olana kadar ilk dozu yapılmadı ise daha sonra yaptırmanın etkisi olmaz şeklindeydi ama tabi dr değiliz bilemiyorum. Ama özel hastaneler malesef ki para kazanma amaçlı bir şey olmaz diyebiliyorlar. 2-3 dr dan fikir almak gerekir bence.

Ayda 600 gr aldı benim oğlumda ne mamasi senin doktoru anlamadim.anne sutuyle 600 gr iyi demiş idü bana :))

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-16-08-20-17.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 56
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah herşeyin güzel olduğu günler gelecek bnde umutla bakliyorum
Aynen bende öyle hiç böyle hayal etmemiştim ilk çocuğum bir daha çocuk istemiyorum o kadar yoruldum ki.efsunkarın dediği gibi nerde yanlışlık yapıyorum acaba iyi bir anne mi olamadım diye düşünüyorum.sabah 7 de uyandı kızım ve yeniuyudu keşke uyumasa ama ağlamasa ne yaptıysam susmadı .ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum bu seferde sütüm azalıyor napacağımı bilemiyorum.iyiki burası da var birazda olsa insan yazarken rahatlıyor.40 nı bekle dediler bekledim 3 ayını doldursun dediler bekledim hepsi geçti ama kızım yine aynı psikolojım bozulduoturdum agladım kafam kazan gibi oldu.

benim doktorda öyle:)) bana çocuğu kurcalamayi birak dedi :))

Benim bildiğim 3,5 aylık olana kadar ilk dozu yapılmadı ise daha sonra yaptırmanın etkisi olmaz şeklindeydi ama tabi dr değiliz bilemiyorum. Ama özel hastaneler malesef ki para kazanma amaçlı bir şey olmaz diyebiliyorlar. 2-3 dr dan fikir almak gerekir bence.[/QUOTE]
Evet canim ya benimde aklima o takildi ticari amaçli mi acaba dedim kendi kendime onun için buradaki arkadaslardan fikir almak istedim. Pzt.i de saglikocaginda aşimiz var soracagim bakalim. Bu arada bebeğim benimde 600 gr almus

Canim ya Allah razi olsun iyi ki yaptirmamisim o halde gerçi hangi marka kullandiklarini bilmiyorum

[QUOTE="guzidelll, post: 39885796, ]

ben de eşime çok kızıyorum çok bencil sanki artık :-(
[/QUOTE]
Evt adını güzel koydun bencil! hem cocukla hiic ilgilenmiyor hemde aksam gelince hesap sorar gibi yok alti pis mi karni ac mi yok gazi mi var sanki annesi degilim bakicisiyim eskiden boyle degildi simdi cok sinir ediyo beni hiic cekemiyorum laflarini da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…