Çok sinir oluyorum böyle eşlere. Tek başına yapmışsın gibi , anneler insan değilmiş gibi yorulamazmışsın gibi tüm yükü yüklüyorlar.benimki de ayrı bir insan oldu artık tanıyamıyorum cogu zaman yardım etmeyi geçtim mesai var diye çekip gidiyor öbür odaya sabaha kadar canım çıkıyor bazen pişman oluyorum ücretsiz izin aldığıma kendi çocuğuma kendim bakayım gurbetteyiz dedim ama en azından bende yoruldum diyebilirdim belki gerçi o da görevim olurdu yine!! göndermek istemiyor memlekete çocuk hastalanir diye her lafın başı sen annesisin hayatta mıyım öldüm mü bilmiyorum daha ne kadar dayanacagim onu da bilmiyorum
2 küçük gelir canım ya. 3 büyük gelmez. biz 6,50 kg yuz ben 3 kullanıyorum uzun zamandır.Kızlar kızım en son 6 kiloydu 2 numara bez kullanıyoruz. Bacak arasını lastıkler cok sıkıyo artık 3 e gecsemmı acaba buyuk gelırmıkı o.
İğneler anne baba ve bebittoyu temsil etmisbende anlayamadım geçmişi okumaya çalıştım ama maalsef anlayamadım
amin allah çocuk isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın tabiki.bende daha sonra çok pişmanlık duyuyorum kızımdan özür diliyorum üzülüyorum.ama benim kızım çok zor neler neler yaptım dursun diye yok oyun halısı aldım gün içinde ilgilenir oynar diye yüzüne bakmadı beşiğine dönence aldık beşikte oynar diye onlardan korktu 2.bir bebek arabası aldık evin içinde gezdiriyim belki durur yok .hastaneye gidip geliyorum su aralar ben sürekli emzirme odasında gelen emzirip gidiyor biz orda sabit eleman sürekli ağlıyo napacagımı şaşırdım...Ahh canım herkes te var şu an için yapmayalım böyle. 2. çocuğu da şimdiki bebeğin biraz büyüsün isterin bence çünkü bende kızımın bebekliğinde istemem diye diretiyordum ama u an birde oğlum var çok şükür Allah isteyen herkese versin. inşallah kızın en kısa sürede tüm sıkıntılarından kurtulur canım
İğneler anne baba ve bebittoyu temsil etmis
benim kızımda 3010 gr doğdu ilk bir hafta 2900 e düştü bir ay sonra 4 kg oldu 2.ayında 5 kg oldu ama 3.ayında sadece 400 gr aldı su an 5,5 kg ve dr mamaya başlattı mamayıda biberonla yemiyo kaşıkla zorla ağzına atıyorum ama burda bahsedilenler 4.ayında daha az kg almaya başlıyo bebekler bizimki daha 3.ayında gerilemeye başladı malesef.anladım( offffff dünyadaki tüm tartışarı kırıp parçalayasım var valla
benimki de ayrı bir insan oldu artık tanıyamıyorum cogu zaman yardım etmeyi geçtim mesai var diye çekip gidiyor öbür odaya sabaha kadar canım çıkıyor bazen pişman oluyorum ücretsiz izin aldığıma kendi çocuğuma kendim bakayım gurbetteyiz dedim ama en azından bende yoruldum diyebilirdim belki gerçi o da görevim olurdu yine!! göndermek istemiyor memlekete çocuk hastalanir diye her lafın başı sen annesisin hayatta mıyım öldüm mü bilmiyorum daha ne kadar dayanacagim onu da bilmiyorumEvt adını güzel koydun bencil! hem cocukla hiic ilgilenmiyor hemde aksam gelince hesap sorar gibi yok alti pis mi karni ac mi yok gazi mi varsanki annesi degilim bakicisiyim eskiden boyle degildi simdi cok sinir ediyo beni hiic cekemiyorum laflarini da
Sule hosgeldin canım sağlıkla büyüt bebisiniAyy buda benim kaynanadanmış görgüsüzlr
Ya bende sizdenim dostlarım esim yıllar sonra tus sunavına hazırlanmaya basladı aksam yemeğini yedikten sonra kitabını alıp oturuyor ders çalısıyormus bak sennn durduk durduk bebek olunca aklımıza karpuz kabuğu düsürdükbenimki de ayrı bir insan oldu artık tanıyamıyorum cogu zaman yardım etmeyi geçtim mesai var diye çekip gidiyor öbür odaya sabaha kadar canım çıkıyor bazen pişman oluyorum ücretsiz izin aldığıma kendi çocuğuma kendim bakayım gurbetteyiz dedim ama en azından bende yoruldum diyebilirdim belki gerçi o da görevim olurdu yine!! göndermek istemiyor memlekete çocuk hastalanir diye her lafın başı sen annesisin hayatta mıyım öldüm mü bilmiyorum daha ne kadar dayanacagim onu da bilmiyorum
Canim ilk defa bu Dr a gidiyorum söyledim. Gelişimi çok iyi dedi genel kilosuna bakarak boy II dediBenim dr kimse anlamadı zaten. anne sütü alan bebe için zaten iyi. Derdi neydi. Çok severdim çok tatlı dilli dr du soğudum resmen.
Bencede ilk senin oğluşun fotosunu görünce anaaam bu benimkine ne çok benziyor dedim
sor bakalım ne diyecekler.
Sana ne dedi dr kg ile ilgili ?
Bende çok merak ettim o hatunu ama gizliymiş
Ben rastgele yatırıyordum. Sonradan fark ettik ki sol tarafta sivrileşme var. Şimdi sürekli sola yatırıryoz basılsın diye
Düzelir ya çok takmamak gerek.
Sağol canım hoşbuldummSule hosgeldin canım sağlıkla büyüt bebisini
Düz ďikişide ii degilmis teyzenin:) bence atma esinin akrabalri gelince goster:):) saka saka at gitsin gordukce sinir olucaksin daha cok atarkenki huzurundan bi parca esinti yolla bizlerede:):)ben kv bohcaya koydugu tülbenleri lifleri patikleri kermese verdimbebise yorgan yaptırdım diyordu yaptıgını görmen lazim eskiyastık kılıfına yün koyup yalapsap dikmis pacavra gibi baksanaEki Görüntüle 1449787
Bu adam bebegi olan kime gitsek eve gelir yatağa yatinca tavana bakar 20-25 dakika "ne tatliydi demi çok sevimliydi demi çok sevemedim nazar oldu demesinler diye" falan filan konuşur dururdu iş ciddiye binince arkadaş çocuğu gibi sevip geri verecez sandı galibaYa bende sizdenim dostlarım esim yıllar sonra tus sunavına hazırlanmaya basladı aksam yemeğini yedikten sonra kitabını alıp oturuyor ders çalısıyormus bak sennn durduk durduk bebek olunca aklımıza karpuz kabuğu düsürdük
Teyze deme su cadıyaDüz ďikişide ii degilmis teyzenin:) bence atma esinin akrabalri gelince goster:):) saka saka at gitsin gordukce sinir olucaksin daha cok atarkenki huzurundan bi parca esinti yolla bizlerede:):)ben kv bohcaya koydugu tülbenleri lifleri patikleri kermese verdimhavlular falan vardi banyo havlulari ztn 10 liralik varya onlardan almisti doldurdum posete cöpe attm hepsini ..battaniyeyi esimin bekar arkadasina yolladim(ztn o battaniyeyi ev duzmeye geldigim esimin bekarlik battaniyesi sandim yolladim geri kaldigi eve meger benim ceyizime koymus bildgn yolda satiln battaniyeler gibi:) ..nevresm takimlarini,tencereleri falan da vardi hepsini posetledm cöpcünün gelme saatine yakin hepsini attim yoksa gordukce hatrliyodm yaptklarini psikolojik rahatladm resmen..
Tavana bakıp he Türk filmlerindeki gibi diyosun güldürdün beniBu adam bebegi olan kime gitsek eve gelir yatağa yatinca tavana bakar 20-25 dakika "ne tatliydi demi çok sevimliydi demi çok sevemedim nazar oldu demesinler diye" falan filan konuşur dururdu iş ciddiye binince arkadaş çocuğu gibi sevip geri verecez sandı galiba
Ya bende sizdenim dostlarım esim yıllar sonra tus sunavına hazırlanmaya basladı aksam yemeğini yedikten sonra kitabını alıp oturuyor ders çalısıyormus bak sennn durduk durduk bebek olunca aklımıza karpuz kabuğu düsürdükbenimki de ayrı bir insan oldu artık tanıyamıyorum cogu zaman yardım etmeyi geçtim mesai var diye çekip gidiyor öbür odaya sabaha kadar canım çıkıyor bazen pişman oluyorum ücretsiz izin aldığıma kendi çocuğuma kendim bakayım gurbetteyiz dedim ama en azından bende yoruldum diyebilirdim belki gerçi o da görevim olurdu yine!! göndermek istemiyor memlekete çocuk hastalanir diye her lafın başı sen annesisin hayatta mıyım öldüm mü bilmiyorum daha ne kadar dayanacagim onu da bilmiyorum
Tavana bakıp he Türk filmlerindeki gibi diyosun güldürdün beni
benimki de ders çalışıyor. tek başına gibi olmak zor. var ama yok...[/QUOTE]ne caliskan eslerimiz varmis:))))hepsi ayni bunlarin:)Ya bende sizdenim dostlarım esim yıllar sonra tus sunavına hazırlanmaya basladı aksam yemeğini yedikten sonra kitabını alıp oturuyor ders çalısıyormus bak sennn durduk durduk bebek olunca aklımıza karpuz kabuğu düsürdük
Aslında iyi fikir. bi gün karşı tarafın arabalarının toplandığı bi ortamda bebeğin eşyalarını heyecanla gösterip bakın bakın bunu da kayinvalidecigim yapmış ne kadar orijinal değil mi derse belki yaptığından utanır. tuttum bu fikriDüz ďikişide ii degilmis teyzenin:) bence atma esinin akrabalri gelince goster:):) saka saka at gitsin gordukce sinir olucaksin daha cok atarkenki huzurundan bi parca esinti yolla bizlerede:):)ben kv bohcaya koydugu tülbenleri lifleri patikleri kermese verdimhavlular falan vardi banyo havlulari ztn 10 liralik varya onlardan almisti doldurdum posete cöpe attm hepsini ..battaniyeyi esimin bekar arkadasina yolladim(ztn o battaniyeyi ev duzmeye geldigim esimin bekarlik battaniyesi sandim yolladim geri kaldigi eve meger benim ceyizime koymus bildgn yolda satiln battaniyeler gibi:) ..nevresm takimlarini,tencereleri falan da vardi hepsini posetledm cöpcünün gelme saatine yakin hepsini attim yoksa gordukce hatrliyodm yaptklarini psikolojik rahatladm resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?