2014 Kasım Anneleri

Çok sinir oluyorum böyle eşlere. Tek başına yapmışsın gibi , anneler insan değilmiş gibi yorulamazmışsın gibi tüm yükü yüklüyorlar.
Çok şükür benim eşim yardımcıdır ama çocuğu uyutmayı beceremez birde altını almayı :)
Kızlar kızım en son 6 kiloydu 2 numara bez kullanıyoruz. Bacak arasını lastıkler cok sıkıyo artık 3 e gecsemmı acaba buyuk gelırmıkı o.
2 küçük gelir canım ya. 3 büyük gelmez. biz 6,50 kg yuz ben 3 kullanıyorum uzun zamandır.

Kizlar ya... sizler iş durumunu naptiniz... ben mimarim ve memleketten uzaktayiz. Annemler yok yani. İşe başlasam iyi para kazanirim. Ama ogluma kim bakacak bilmiyorum. Kimseye de güvenemiymiyorum.iyi bi isim varken böyle oturmakta canımı sıkıyor. Sizler naptiniz..?

amin allah çocuk isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın tabiki.bende daha sonra çok pişmanlık duyuyorum kızımdan özür diliyorum üzülüyorum.ama benim kızım çok zor neler neler yaptım dursun diye yok oyun halısı aldım gün içinde ilgilenir oynar diye yüzüne bakmadı beşiğine dönence aldık beşikte oynar diye onlardan korktu 2.bir bebek arabası aldık evin içinde gezdiriyim belki durur yok .hastaneye gidip geliyorum su aralar ben sürekli emzirme odasında gelen emzirip gidiyor biz orda sabit eleman sürekli ağlıyo napacagımı şaşırdım...

anladım ( offffff dünyadaki tüm tartışarı kırıp parçalayasım var valla
benim kızımda 3010 gr doğdu ilk bir hafta 2900 e düştü bir ay sonra 4 kg oldu 2.ayında 5 kg oldu ama 3.ayında sadece 400 gr aldı su an 5,5 kg ve dr mamaya başlattı mamayıda biberonla yemiyo kaşıkla zorla ağzına atıyorum ama burda bahsedilenler 4.ayında daha az kg almaya başlıyo bebekler bizimki daha 3.ayında gerilemeye başladı malesef.

benimki de ayrı bir insan oldu artık tanıyamıyorum cogu zaman yardım etmeyi geçtim mesai var diye çekip gidiyor öbür odaya sabaha kadar canım çıkıyor bazen pişman oluyorum ücretsiz izin aldığıma kendi çocuğuma kendim bakayım gurbetteyiz dedim ama en azından bende yoruldum diyebilirdim belki gerçi o da görevim olurdu yine!! göndermek istemiyor memlekete çocuk hastalanir diye her lafın başı sen annesisin hayatta mıyım öldüm mü bilmiyorum daha ne kadar dayanacagim onu da bilmiyorum [/QUOTE]
Ya bende sizdenim dostlarım esim yıllar sonra tus sunavına hazırlanmaya basladı aksam yemeğini yedikten sonra kitabını alıp oturuyor ders çalısıyormus bak sennn durduk durduk bebek olunca aklımıza karpuz kabuğu düsürdük

Ya bende sizdenim dostlarım esim yıllar sonra tus sunavına hazırlanmaya basladı aksam yemeğini yedikten sonra kitabını alıp oturuyor ders çalısıyormus bak sennn durduk durduk bebek olunca aklımıza karpuz kabuğu düsürdük[/QUOTE]
Haha aynı valla benimkide yıllarca hiç müdür olmayı düşünmemişte şimdi aklına düştü oturup ders çalşyor bide hırs yapmış bazen diyrmki acaba bana ayakmı yapıyo inandırıcılığını arttrmk için

Canim ilk defa bu Dr a gidiyorum söyledim. Gelişimi çok iyi dedi genel kilosuna bakarak boy II dedi

bebise yorgan yaptırdım diyordu yaptıgını görmen lazim eskiyastık kılıfına yün koyup yalapsap dikmis pacavra gibi baksanaEki Görüntüle 1449787
Düz ďikişide ii degilmis teyzenin:) bence atma esinin akrabalri gelince goster:):) saka saka at gitsin gordukce sinir olucaksin daha cok atarkenki huzurundan bi parca esinti yolla bizlerede:):)ben kv bohcaya koydugu tülbenleri lifleri patikleri kermese verdimhavlular falan vardi banyo havlulari ztn 10 liralik varya onlardan almisti doldurdum posete cöpe attm hepsini ..battaniyeyi esimin bekar arkadasina yolladim(ztn o battaniyeyi ev duzmeye geldigim esimin bekarlik battaniyesi sandim yolladim geri kaldigi eve meger benim ceyizime koymus bildgn yolda satiln battaniyeler gibi:) ..nevresm takimlarini,tencereleri falan da vardi hepsini posetledm cöpcünün gelme saatine yakin hepsini attimyoksa gordukce hatrliyodm yaptklarini psikolojik rahatladm resmen..

Bu adam bebegi olan kime gitsek eve gelir yatağa yatinca tavana bakar 20-25 dakika "ne tatliydi demi çok sevimliydi demi çok sevemedim nazar oldu demesinler diye" falan filan konuşur dururdu iş ciddiye binince arkadaş çocuğu gibi sevip geri verecez sandı galiba

Teyze deme su cadıyao teyzeliği bile hak etmiyor kayınvaldeliği babaanneliği hak etmediği gibi...Senin ki de atılacak seylerden çeyiz hazırlamıs resmen atmaya kıyamamıs insana kendini değersiz hissettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar resmen.ya su forum canlı olsaydı da bizim yorganı tekmeleyip hırsımızı alsaydık ne süper olurdu

Tavana bakıp he Türk filmlerindeki gibi diyosun güldürdün beni

Ya bende sizdenim dostlarım esim yıllar sonra tus sunavına hazırlanmaya basladı aksam yemeğini yedikten sonra kitabını alıp oturuyor ders çalısıyormus bak sennn durduk durduk bebek olunca aklımıza karpuz kabuğu düsürdük[/QUOTE]
benimki de ders çalışıyor. tek başına gibi olmak zor. var ama yok...

Tavana bakıp he Türk filmlerindeki gibi diyosun güldürdün beni

benimki de ders çalışıyor. tek başına gibi olmak zor. var ama yok...[/QUOTE]ne caliskan eslerimiz varmis:))))hepsi ayni bunlarin:)

Aslında iyi fikir. bi gün karşı tarafın arabalarının toplandığı bi ortamda bebeğin eşyalarını heyecanla gösterip bakın bakın bunu da kayinvalidecigim yapmış ne kadar orijinal değil mi derse belki yaptığından utanır. tuttum bu fikri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…