Aynen öyle ışık kapalı hala bakıyorduTavana bakıp he Türk filmlerindeki gibi diyosun güldürdün beni
Üçümüzün kv si nekadarda birbirine benzıyo. Benımkı laftands anlamıyo. Yanı karşına alıp şu şöyle böyle dıyede konuşamıyosun. Çunku anlamıyo. Başkasıyla muabbet ederkende hep aynı seyı ama basından sonundan farklı şekıllerde anlatr ama konu hep aynıdır. Yanı az gelişmiş gorgulu bır ınsan olsa alırsın karşına konuşursun. Zencı gorupte bu insan niye suratına kömür sürmüş dicek kadar. gelişmemiş gormemiş bir kadın. Ben bu ınsana ne anlatim ne soyliyim.Teyze deme su cadıyao teyzeliği bile hak etmiyor kayınvaldeliği babaanneliği hak etmediği gibi...Senin ki de atılacak seylerden çeyiz hazırlamıs resmen atmaya kıyamamıs insana kendini değersiz hissettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar resmen.ya su forum canlı olsaydı da bizim yorganı tekmeleyip hırsımızı alsaydık ne süper olurdu
Tabi sarsamadan dolaba koy. Bugün açma yarın yersin. Dinlendikce daha güzel ve kıvamlı olurAnnem 5 saat snra dolaba al dedi direk dolaba alicam dimi farkli bi islem uygulamadan...
benimki de ayrı bir insan oldu artık tanıyamıyorum cogu zaman yardım etmeyi geçtim mesai var diye çekip gidiyor öbür odaya sabaha kadar canım çıkıyor bazen pişman oluyorum ücretsiz izin aldığıma kendi çocuğuma kendim bakayım gurbetteyiz dedim ama en azından bende yoruldum diyebilirdim belki gerçi o da görevim olurdu yine!! göndermek istemiyor memlekete çocuk hastalanir diye her lafın başı sen annesisin hayatta mıyım öldüm mü bilmiyorum daha ne kadar dayanacagim onu da bilmiyorumEvt adını güzel koydun bencil! hem cocukla hiic ilgilenmiyor hemde aksam gelince hesap sorar gibi yok alti pis mi karni ac mi yok gazi mi varsanki annesi degilim bakicisiyim eskiden boyle degildi simdi cok sinir ediyo beni hiic cekemiyorum laflarini da
ben de hep sutcumuzden süt alıp yoğurt yaparım. evde yapınca tadının kivamj n in farkını daha iyi anlarsınız arkadaşlar. bir püf noktası da benden sütü ne kadar ilitacagini bilmeyenler icin: serçe parmağını ısınan süte batir içinden 6 ya kadar say parmagin sicakliga o kadar dayanabiliyorsa yoğurt mayalanacak kıvamdadir.Tabi sarsamadan dolaba koy. Bugün açma yarın yersin. Dinlendikce daha güzel ve kıvamlı olur
Evet armuttan sonra havuc var sirada ama armutu pek sevmedi sanki elmayi sevmisti
Teyze deme su cadıyao teyzeliği bile hak etmiyor kayınvaldeliği babaanneliği hak etmediği gibi...Senin ki de atılacak seylerden çeyiz hazırlamıs resmen atmaya kıyamamıs insana kendini değersiz hissettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar resmen.ya su forum canlı olsaydı da bizim yorganı tekmeleyip hırsımızı alsaydık ne süper olurdu
Yaa benimki mi cok KötüAy ayy su es konusunu hiiic acmayalim.. Ne zamandir yazicam bu konuda diyorum simdi yardimci esleri gorur ozenir uzulurum.. Esimi cookca severim ve bir o kadar da saygiliyim.. Bana hep destekcidir cok iyi davranir tartistigimiz gunler cok azdir ama su yardim konusunda.. Isten gelir yemek yenir bazen sofrayi toplamaya yardim eder sonra hoop tv ve pc basina.. Nette oyun oynar durur.. ya bi kizini al sev kokla.. hep uzaktan uuzaktan.. Ne zaman bakar ben cok yorulmusum kötüyüm o zmaan alir elimden.. Bazen yalniz birakinca bakarim oyle bir seviyor ki kizini ama benim yanimda anlamiyorum niye boyle yapiyor.. Cok bunaldim artik onun oyun oynamasindan bilgisayari ve tvyi firlatip atasim var.. Velhasili kelam oyle iste yine doktum icimi
Oy kızlar eşlerden ne dertlıymişsiniz. Ben benımkını anlatmim eşlerınızı parcalarsınız heralde. Benımkı 10 da işten gelır ben bebişimi emzırıyosam o masayı hazrlar. Kızım uyanırsa o bakar ben yerım ben bakarım o yer. Sonra masayı toplar makıneye yerleştırır. Sonrada yarana kafar kızımızla oynar konuşur sonrada uyutur. Akşam gec gelmesı cok kötu benım için yoksa daha cok yardmcı olur bana
Önce fırlatırım die tehtit et kardes baktin ciddiye almiyo firlat..vala firlat ya..Ay ayy su es konusunu hiiic acmayalim.. Ne zamandir yazicam bu konuda diyorum simdi yardimci esleri gorur ozenir uzulurum.. Esimi cookca severim ve bir o kadar da saygiliyim.. Bana hep destekcidir cok iyi davranir tartistigimiz gunler cok azdir ama su yardim konusunda.. Isten gelir yemek yenir bazen sofrayi toplamaya yardim eder sonra hoop tv ve pc basina.. Nette oyun oynar durur.. ya bi kizini al sev kokla.. hep uzaktan uuzaktan.. Ne zaman bakar ben cok yorulmusum kötüyüm o zmaan alir elimden.. Bazen yalniz birakinca bakarim oyle bir seviyor ki kizini ama benim yanimda anlamiyorum niye boyle yapiyor.. Cok bunaldim artik onun oyun oynamasindan bilgisayari ve tvyi firlatip atasim var.. Velhasili kelam oyle iste yine doktum icimi
Bizeede vermişti Dr umuz yanında peditus verdi çok tıkanır gece çok ağlarsa ver Demişti çok şükür gerek kalmadı Rabbim şifa versin kuzunakızlar bugün doktora gittik burun tıkanıklığı ve öksürük yüzünden. kuzum gece oksurukten uyanıyor.doktor bize gribal enfeksiyon geçiriyor dedi ventolin sürüp verdi. daha önce öksürük geçiren ve atlatan yada bu şurubu kullanan var mı? evladin hasta olmasi ne zormuş. kendimi iyi bakamiyormus gibi hissettim. şifa Allah tan inşaallah şifa bulur.
Gözlerimi açıp sabit kırpmadan bakınca haaÖnce fırlatırım die tehtit et kardes baktin ciddiye almiyo firlat..vala firlat ya..
Bizde de tv ye bakiyodu bende sildim kanallari 1-2 haber kanali kaldi smdi hemen hemen acmiyorz 15 gundur tv yi..
Smdi telden batak oynayip duruyo dun tehdit ettim oyun oynuyodu yine
-cnmmm?
-hııı(oyunda ya efendm dmeye üseniyo)
-o telefonu ķirarım!
-tmm cnm tmm kapattim..
(Sanirim gözlerimi acip sabit kırpmadan ona bakinca korkuyo benden:):)
Bakalim bugun eline alicak mi yine...gelince..
Yok canım parcalamayiz da seninkini takdir ederiz Allah bozmasın arkadaşım geç geliyor adam ne güzel elinden geleni yapıyor maaşallahOy kızlar eşlerden ne dertlıymişsiniz. Ben benımkını anlatmim eşlerınızı parcalarsınız heralde. Benımkı 10 da işten gelır ben bebişimi emzırıyosam o masayı hazrlar. Kızım uyanırsa o bakar ben yerım ben bakarım o yer. Sonra masayı toplar makıneye yerleştırır. Sonrada yarana kafar kızımızla oynar konuşur sonrada uyutur. Akşam gec gelmesı cok kötu benım için yoksa daha cok yardmcı olur bana
Canım geç artık hem bebişine rahat eder 3 numara 6 10 kilo arası zatenKızlar kızım en son 6 kiloydu 2 numara bez kullanıyoruz. Bacak arasını lastıkler cok sıkıyo artık 3 e gecsemmı acaba buyuk gelırmıkı o.
bu sabah tam da dediğin gibi yaptım 2 kayısı kıvamında yumurta yedim. Eşim kendi yumurtasını yemedi onunkini de yedim. getirin ekmek arası koyun bile yerim şu an. yeterki ogluma sifali sut olsun. korkun benden kuzular danalar...maceracı bir ben iki
Önce fırlatırım die tehtit et kardes baktin ciddiye almiyo firlat..vala firlat ya..
Bizde de tv ye bakiyodu bende sildim kanallari 1-2 haber kanali kaldi smdi hemen hemen acmiyorz 15 gundur tv yi..
Smdi telden batak oynayip duruyo dun tehdit ettim oyun oynuyodu yine
-cnmmm?
-hııı(oyunda ya efendm dmeye üseniyo)
-o telefonu ķirarım!
-tmm cnm tmm kapattim..
(Sanirim gözlerimi acip sabit kırpmadan ona bakinca korkuyo benden:):)
Bakalim bugun eline alicak mi yine...gelince..
Evet çokkk hareketli canım benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?