2014 Kasım Anneleri

Üçümüzün kv si nekadarda birbirine benzıyo. Benımkı laftands anlamıyo. Yanı karşına alıp şu şöyle böyle dıyede konuşamıyosun. Çunku anlamıyo. Başkasıyla muabbet ederkende hep aynı seyı ama basından sonundan farklı şekıllerde anlatr ama konu hep aynıdır. Yanı az gelişmiş gorgulu bır ınsan olsa alırsın karşına konuşursun. Zencı gorupte bu insan niye suratına kömür sürmüş dicek kadar. gelişmemiş gormemiş bir kadın. Ben bu ınsana ne anlatim ne soyliyim.

Koyde bebeklerını topragamı ne yatrrlarmış yok kaka yapsmayınca sabun sürerlermiş daha neler neler. Hep bu tarz eskı şeyler. Yanı hayatı iş ezilme ve ev arasnda gecmiş. Gercekten bir masa hazrlamayı dahi bilmex yaşıda 45 daha. Üç senedır onlara gıttıgımde tek yedıgım yemek yanı yaptıgı fırında patates sehrıye corbasıdır.

Ay ayy su es konusunu hiiic acmayalim.. Ne zamandir yazicam bu konuda diyorum simdi yardimci esleri gorur ozenir uzulurum.. Esimi cookca severim ve bir o kadar da saygiliyim.. Bana hep destekcidir cok iyi davranir tartistigimiz gunler cok azdir ama su yardim konusunda.. Isten gelir yemek yenir bazen sofrayi toplamaya yardim eder sonra hoop tv ve pc basina.. Nette oyun oynar durur.. ya bi kizini al sev kokla.. hep uzaktan uuzaktan.. Ne zaman bakar ben cok yorulmusum kötüyüm o zmaan alir elimden.. Bazen yalniz birakinca bakarim oyle bir seviyor ki kizini ama benim yanimda anlamiyorum niye boyle yapiyor.. Cok bunaldim artik onun oyun oynamasindan bilgisayari ve tvyi firlatip atasim var.. Velhasili kelam oyle iste yine doktum icimi

benimki de ayrı bir insan oldu artık tanıyamıyorum cogu zaman yardım etmeyi geçtim mesai var diye çekip gidiyor öbür odaya sabaha kadar canım çıkıyor bazen pişman oluyorum ücretsiz izin aldığıma kendi çocuğuma kendim bakayım gurbetteyiz dedim ama en azından bende yoruldum diyebilirdim belki gerçi o da görevim olurdu yine!! göndermek istemiyor memlekete çocuk hastalanir diye her lafın başı sen annesisin hayatta mıyım öldüm mü bilmiyorum daha ne kadar dayanacagim onu da bilmiyorum [/QUOTE]
Aynen bende izne ayrıldım eşime gore evde yatiyorum.. halbuki 24 saat mesai yapiyorum bebekle. işe gitsem bu kadar yorulmam bende anneme gitmek istiyorum cocuk orda hasta olurmus.. huyu degisti ya bu adamin bigun bi patlicam ama sabrediyorum

Tabi sarsamadan dolaba koy. Bugün açma yarın yersin. Dinlendikce daha güzel ve kıvamlı olur
ben de hep sutcumuzden süt alıp yoğurt yaparım. evde yapınca tadının kivamj n in farkını daha iyi anlarsınız arkadaşlar. bir püf noktası da benden sütü ne kadar ilitacagini bilmeyenler icin: serçe parmağını ısınan süte batir içinden 6 ya kadar say parmagin sicakliga o kadar dayanabiliyorsa yoğurt mayalanacak kıvamdadir.

mayer001
iki günde bir banyo yaptırıyoruz evde bir düzeni var çocuğun hava soğuk gitmek istemem ama artık yapamıyorum eşim aşırı titiz bekarken de öyleydi şimdi daha da arttı iki dakika çocuğa bakacak mendil getir battaniye getir yastık getir güya bakıyor ama ben otursam kucağımda malzeme getirmekten daha iyi bide saat tutuyor bak yarım saat baktım çocuğa diye o zaman zarfinda kuzum uyuyor bende deli gibi temizlik yapıyorum yine dinlenmiyorum yani sevmese kimse çekmez daha iyi anladım

Kesinlikle ben butun gunun yorgunlugunu atabilirdim:):):) inanki hak etmiyolar..ama yarin babannen kim denildiginde duyacagimiz sabit isim iste...bundan 9 yil once hacca gitmisler kv kp ordan aldigi yüzuk kolyeyi getirmis koymus gülermisin aglarmisin hesabisimdi bu bole ucuz ucuz seyler koyunca abim nisanlanacagi zaman gittim tanesi 30 liralik bambu havlulardan aldm igne oyasi yaptirttm anneme nutfak havlularina bile igne oyasi islettik ucuna yok fransiz dantelli pike takimlari taçın ipek saten nevresm takimlarini aldik bizim gelin nisandan 5 ay sonra demesin mi annem o gun kaldirmis ben daha hic bakmadm ne vardi ne yoktu ...aa bak bunuda kaliteli almislar dicek biri dgl anlamiyo yani pek ucuzada guzel dio pahaliyada:)Allahim dedim bosa giitti yatirim bende dikkat ederm tam tersi denk geldi o dikkat etmeyen biriymis bizde inceledik bosuna ama yinede cok severim gelinimizi

Yaa benimki mi cok Kötü ben dun aksam banyoya girdim cocugu uyutup. cocuk uyanir uyanmaz onu da getiriyor banyonun kapısına meyraa çık cocuk uyandi diyoo yaa bende kolay kolay tartismam genelde sakin biriyim anlatmiim diyodum ama patlatti artik beni sirf akşam ona patlamiim diye buraya yaziyorum zaten tartisacak takatim de yok

Oy kızlar eşlerden ne dertlıymişsiniz. Ben benımkını anlatmim eşlerınızı parcalarsınız heralde. Benımkı 10 da işten gelır ben bebişimi emzırıyosam o masayı hazrlar. Kızım uyanırsa o bakar ben yerım ben bakarım o yer. Sonra masayı toplar makıneye yerleştırır. Sonrada yarana kafar kızımızla oynar konuşur sonrada uyutur. Akşam gec gelmesı cok kötu benım için yoksa daha cok yardmcı olur bana

Masallah muzelik bir es :)

Önce fırlatırım die tehtit et kardes baktin ciddiye almiyo firlat..vala firlat ya..
Bizde de tv ye bakiyodu bende sildim kanallari 1-2 haber kanali kaldi smdi hemen hemen acmiyorz 15 gundur tv yi..
Smdi telden batak oynayip duruyo dun tehdit ettim oyun oynuyodu yine
-cnmmm?
-hııı(oyunda ya efendm dmeye üseniyo)
-o telefonu ķirarım!
-tmm cnm tmm kapattim..
(Sanirim gözlerimi acip sabit kırpmadan ona bakinca korkuyo benden:):)
Bakalim bugun eline alicak mi yine...gelince..

Bizeede vermişti Dr umuz yanında peditus verdi çok tıkanır gece çok ağlarsa ver Demişti çok şükür gerek kalmadı Rabbim şifa versin kuzuna

Gözlerimi açıp sabit kırpmadan bakınca haa
Seviyorum kızlar sizi yaaa iyiki varsınız
Yok canım parcalamayiz da seninkini takdir ederiz Allah bozmasın arkadaşım geç geliyor adam ne güzel elinden geleni yapıyor maaşallah

Son düzenleme:

Show tvdeki ezgi serter gibi hackman olduk kiz:)))

Bunu okuyinca aklima geldi

Köylünün biri, köyün kahvesine girer ve oyun oynayanlara hitaben:
- Hey abiler, bir dakika. Karısından korkanlar ayağa kalksın, der.
Ani bir gürültüyle, herkes ayağa kalkar. Birisi kalkmaz. Kahvenin tamamı hayretler içinde kalır. Soruyu soran adam, oturan adama yaklaşır:
- Abi helal olsun be, delikanlı adammışsın. Harbiden sen hanımından korkmaz mısın?
Adam nefes nefesedir. Heyecanı biraz geçince:
- Yav gardaşım ele bi laf ettin ki, dizlerim kırıldı, kalkamadım

Evet çokkk hareketli canım benimki

Ondandır canım benim kide oyle hiç durmaz altını zor değişiyom 4 ayları bitti artık 1 kilo falan beklemeyelim bence sağlıklı olsunlarda bu zamana iyi kilo alarak güzel geldiler. ek bişeye başladın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…