- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Canım benımkı ilk tanıştıgımızdan berı böyle. Herzamn cok yardmcı olur sagolsunMasallahmuzelik bir es :)
kızlar bugün doktora gittik burun tıkanıklığı ve öksürük yüzünden. kuzum gece oksurukten uyanıyor.doktor bize gribal enfeksiyon geçiriyor dedi ventolin sürüp verdi. daha önce öksürük geçiren ve atlatan yada bu şurubu kullanan var mı? evladin hasta olmasi ne zormuş. kendimi iyi bakamiyormus gibi hissettim. şifa Allah tan inşaallah şifa bulur.
Ben kullandım. Bol bol öksürtüp rahatlatıyor sanırım. Allahım şifa versin. Geçmiş olsunkızlar bugün doktora gittik burun tıkanıklığı ve öksürük yüzünden. kuzum gece oksurukten uyanıyor.doktor bize gribal enfeksiyon geçiriyor dedi ventolin sürüp verdi. daha önce öksürük geçiren ve atlatan yada bu şurubu kullanan var mı? evladin hasta olmasi ne zormuş. kendimi iyi bakamiyormus gibi hissettim. şifa Allah tan inşaallah şifa bulur.
bizimki ilk baştakine doğru gidiyo
MasallahhCanım benımkı ilk tanıştıgımızdan berı böyle. Herzamn cok yardmcı olur sagolsun
Ayy bu şekerleri biz doğurduukkkmolfixin yeni reklamına dayanamıyorum. hemen sesi açıp oğlumu kucağıma alıyorum başlıyoruz kivirmaya hobaaaa
ay ay nasıl da guluyooo
gülünce dünya güzel oluyor
ay ay aynı bana benziyo
cidden ya bilen birii özelden yazsın bari hayrınaAyy bu kadın da hep merak konusu oluyor. Adını esrarengiz hatun koyalım bari))
Bu adam bebegi olan kime gitsek eve gelir yatağa yatinca tavana bakar 20-25 dakika "ne tatliydi demi çok sevimliydi demi çok sevemedim nazar oldu demesinler diye" falan filan konuşur dururdu iş ciddiye binince arkadaş çocuğu gibi sevip geri verecez sandı galiba
Eki Görüntüle 1451003
Ahh tatlm ne tozu probiyotik maya bu yani bu da bildiğin anam babam sade yoğurt fakat içinde bağırsaklarımıza faydalı bakteriler var bu yoğurtta yani yoğurdunu yaparken bu mayayı kullanırsan sende bu faydalı bakterilerileri almış olursun faydalı yani ayrıca biz marketten yoğurt almamak için katkılı yoğurt yememek için evde kendimiz yoğurt mayalıyoruz sen mayayı market yoğurdu yaparsan ne anlamı kalır evde yoğurt yapmanın
biz de 6 kiloyz ben 4 numaraya geçtm rahat rahat kullanıyrz 3 bile bacaklarınızı çok sıkıp iz yapıyodu hepKızlar kızım en son 6 kiloydu 2 numara bez kullanıyoruz. Bacak arasını lastıkler cok sıkıyo artık 3 e gecsemmı acaba buyuk gelırmıkı o.
ayyy bnm kayananan ikizini buldn resmen bu kadar olur bn bnmkini türkiyede ilk sanıydm demekki varmş bi ikizi dahaKoyde bebeklerını topragamı ne yatrrlarmış yok kaka yapsmayınca sabun sürerlermiş daha neler neler. Hep bu tarz eskı şeyler. Yanı hayatı iş ezilme ve ev arasnda gecmiş. Gercekten bir masa hazrlamayı dahi bilmex yaşıda 45 daha. Üç senedır onlara gıttıgımde tek yedıgım yemek yanı yaptıgı fırında patates sehrıye corbasıdır.
Çok sinir oluyorum böyle eşlere. Tek başına yapmışsın gibi , anneler insan değilmiş gibi yorulamazmışsın gibi tüm yükü yüklüyorlar.
Çok şükür benim eşim yardımcıdır ama çocuğu uyutmayı beceremez birde altını almayı :)
2 küçük gelir canım ya. 3 büyük gelmez. biz 6,50 kg yuz ben 3 kullanıyorum uzun zamandır.
Benim eşim de anlatılanların ortası :) yardım eder sağolsun. Sofra hazırlanmış ve Alperen mızırdanıyorsa öncr o bebeğe bakar ben yerim.tabi bu önceliğin sebebi oğlu. "Anne yesin ki süt olsn dimi oğluumm":)
Ayıptır söylemesi dün balık yapmışlardı ana oğulyani eşiö pişirmiş, kv salata yapmş. Alperen ağlayınca onlar başladı yemeğe ben emzirdim. Sofraya bir oturdum ki balığım ayıklanmış :)
Gece çok ağlasa gelir hemen alıp gezdirir evin içinde.
Dün gece çok ağladı. Ben emzirdim o aldı salladı..
Altını da temizler.
Gerçi kötü bi anıları var baba oğulun, pis bi anı yanio günden beri pek yanaşmıyor :) yandan bakıyor, yapmşsa annesine söylüyor
Ama o tlf elden düşmezzz. 1o1 oynar, okey oynar...
Tv düşkünlüğü de var malesef.
Bir de hesap sorması var. Altı mı pis baksana, şurubunu verdin mi, karnı aç mı. Bla bla bla..
@karaca01 benimkinde de hiç istek yoktu. Çocuk isteği yani. Hatta HAMİLEYKEN erken mi oldu ne demişti! Ama şmdi de çok düşkün. Artık hiç halimi soran yok, "oğlum nasıl, oğlum napıyo"
aayyy bnm kayananan ikizini buldn resmen bu kadar olur bn bnmkini türkiyede ilk sanıydm demekki varmş bi ikizi dahabzmki çorba olarak tarhanayı terch edyo sadece oda 1 gün pişirir 1 tencere 3 gün yedirr şu toprak olynıda anltmşt bna eşimi öyle büytmş şevkle anlatıyo bide bende dinledm dilnledm hıı demek ki eşimin bacağının biri o yüzden çarpık olmş dedm gibi kaldı
Ya bende sizdenim dostlarım esim yıllar sonra tus sunavına hazırlanmaya basladı aksam yemeğini yedikten sonra kitabını alıp oturuyor ders çalısıyormus bak sennn durduk durduk bebek olunca aklımıza karpuz kabuğu düsürdükbenimki de ayrı bir insan oldu artık tanıyamıyorum cogu zaman yardım etmeyi geçtim mesai var diye çekip gidiyor öbür odaya sabaha kadar canım çıkıyor bazen pişman oluyorum ücretsiz izin aldığıma kendi çocuğuma kendim bakayım gurbetteyiz dedim ama en azından bende yoruldum diyebilirdim belki gerçi o da görevim olurdu yine!! göndermek istemiyor memlekete çocuk hastalanir diye her lafın başı sen annesisin hayatta mıyım öldüm mü bilmiyorum daha ne kadar dayanacagim onu da bilmiyorum
molfixin yeni reklamına dayanamıyorum. hemen sesi açıp oğlumu kucağıma alıyorum başlıyoruz kivirmaya hobaaaa
ay ay nasıl da guluyooo
gülünce dünya güzel oluyor
ay ay aynı bana benziyo
amiiin çok teşekkür ederiz. siz atlatmissiniz sukur peki siz nasıl atlattiniz kaç gün sürdüBizeede vermişti Dr umuz yanında peditus verdi çok tıkanır gece çok ağlarsa ver Demişti çok şükür gerek kalmadı Rabbim şifa versin kuzuna
yapmz inşallak kuzu gaz dönemi bitti ben uzun zamandır yiyiyorumKuru fasulye yaptım inş gazyapmaz kızıma ilk defa yicem çunku.
şu önüne çıkanı yiyen atari oyunu karakteriydi demi o? evet evet şu an beni anlatıyor.Show tvdeki ezgi serter gibi hackman olduk kiz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?