2014 Kasım Anneleri

Gecmis olsun odasini nemli tut sik sik havalandir ve cok sicak yapma. Burnunu da otribebeyle temizle. Cabuk atlatir insallah. Bir de ilik su icir cok rahatlatiyor

Ben kullandım. Bol bol öksürtüp rahatlatıyor sanırım. Allahım şifa versin. Geçmiş olsun

canm diyorm ya market malı yiye yie hiç haberm yok bu tarz şeylerden oysaki annem ne güzel hep ev yoğurdyla besliyordu bizi şimdi ondan ayrı uzakta olnca herşyn hazırı malesef bundan alaym o zaman görüyrdm marketlerde bunuda normal bi yoğurt snaıydm ben bunu danone gibi

Kızlar kızım en son 6 kiloydu 2 numara bez kullanıyoruz. Bacak arasını lastıkler cok sıkıyo artık 3 e gecsemmı acaba buyuk gelırmıkı o.
biz de 6 kiloyz ben 4 numaraya geçtm rahat rahat kullanıyrz 3 bile bacaklarınızı çok sıkıp iz yapıyodu hep

Benim eşim de anlatılanların ortası :) yardım eder sağolsun. Sofra hazırlanmış ve Alperen mızırdanıyorsa öncr o bebeğe bakar ben yerim. tabi bu önceliğin sebebi oğlu. "Anne yesin ki süt olsn dimi oğluumm":)
Ayıptır söylemesi dün balık yapmışlardı ana oğul yani eşiö pişirmiş, kv salata yapmş. Alperen ağlayınca onlar başladı yemeğe ben emzirdim. Sofraya bir oturdum ki balığım ayıklanmış :)
Gece çok ağlasa gelir hemen alıp gezdirir evin içinde.
Dün gece çok ağladı. Ben emzirdim o aldı salladı..
Altını da temizler.
Gerçi kötü bi anıları var baba oğulun, pis bi anı yani o günden beri pek yanaşmıyor :) yandan bakıyor, yapmşsa annesine söylüyor
Ama o tlf elden düşmezzz. 1o1 oynar, okey oynar...
Tv düşkünlüğü de var malesef.
Bir de hesap sorması var. Altı mı pis baksana, şurubunu verdin mi, karnı aç mı. Bla bla bla..
@karaca01 benimkinde de hiç istek yoktu. Çocuk isteği yani. Hatta HAMİLEYKEN erken mi oldu ne demişti! Ama şmdi de çok düşkün. Artık hiç halimi soran yok, "oğlum nasıl, oğlum napıyo"

ayyy bnm kayananan ikizini buldn resmen bu kadar olur bn bnmkini türkiyede ilk sanıydm demekki varmş bi ikizi daha bzmki çorba olarak tarhanayı terch edyo sadeceoda 1 gün pişirir 1 tencere 3 gün yedirrşu toprak olynıda anltmşt bna eşimi öyle büytmş şevkle anlatıyo bide bende dinledm dilnledm hıı demek ki eşimin bacağının biri o yüzden çarpık olmş dedm gibi kaldı

4 numara bez kullanan vardi lili miydi bilemedim.bende 4 kullanıyorum büyük mü anlayamadım neredeyse her kakasinda yandan çıkıyor yaa( bu arada 8300gr bebis

seninlede eşim aynıymş kızına düşkün alır bakar yedirir uyutur hatta bi keresinde altını bile değştrmişti ama o nasıl bi değiştrme bi bktm çogn popsunn yarısı dışarda allahtan kaka yapmamştı yoksa vay ortalğn haline o günden sonra bidaha doknmadı alt açma işine ama çok yardmcı olur sağolsn şu 101 oyun konusuna gelince deli gibi oynuyo bu arlar çok sinir oluyrm bnde nasl bıraktıracğm bilmyrm çok bağmlı olmaya başladı çünkü

a
Ay sende benım gıbı cvbı verıyosun hemen oh ıyıde yapıyoruz az bile onlara. Aynen benımkıde oyle bulaşıkcılık yapıyodu lokantada ordan kalan yemeklerı getrrdı evine Ne temizlik ne bişey. Cocugum buyuyunce oraya gıderse mikrop kapar valla. Kucagına bıle ıkı dkdan fazla vermıyorum onun. Ter kokuyo hep asla ben terlemem der. Sırf kokmasn sıye hep hedıye parfum falan alırdm nerde stok yaptı resmen. Anlamadı vermek istedıgım mesajı. Biyere gıder gıyınır. Üstunun yarısı dışarda yarısı içerde yamulmuş fslan ayy daha neler nelerrr

Ya bende sizdenim dostlarım esim yıllar sonra tus sunavına hazırlanmaya basladı aksam yemeğini yedikten sonra kitabını alıp oturuyor ders çalısıyormus bak sennn durduk durduk bebek olunca aklımıza karpuz kabuğu düsürdük[/QUOTE]

Bende bende sizdenim benim eşimde 2.üniversite okuyor (örgün)..gerçi bu yil son dönemi..baya olmuştu baslayali ama onun derse gittigi günler çok zorlanıyorum maalesef

Bizeede vermişti Dr umuz yanında peditus verdi çok tıkanır gece çok ağlarsa ver Demişti çok şükür gerek kalmadı Rabbim şifa versin kuzuna
amiiin çok teşekkür ederiz. siz atlatmissiniz sukur peki siz nasıl atlattiniz kaç gün sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…