2014 Kasım Anneleri

kızlar önlem almazsak bebişlerimizin kafaları böyle olacak Eki Görüntüle 1450988
ayy tugba bu nee.. Korkuttun benii.. Benim kizim hep sirt ustu yatiyor yan yatirsam da o kadar desteklesem de yok kendini sirt ustu yapmayi basariyor. Ama kafasi hic duz yatmiyor sirti duz ama basi ya saga ya sola yatik hep.. Basimizin arkasi da kellesti

Evet tatlım ilk yaptığın maya dışardan olacak sonrakileri kendi yoğurdundan yapacaksın ben hergün mayalamam kızımada kendi mayaladığım yoğurdumdan veririm şahsen
Kac gundebır yogurt yapmalıyız. Bekledıkce ekşi olurmu tadı. Yaptıgımızı birkaç gun yedırebılırmıyız

Benımkı kendı kendıne arafa yana cevırıyo kafasını. Ama yan hıç yatmıyo hep duz yatıyo. Nasıl yataraa kafası boyle kotu olurmuşki. Dogru olan ne. Ben ılk zamanlarda hep cevırıyoum kafasını ama şimdi mumkun deggııl durmuyolarkı

Masallah size iste ben o ilk aay illa sadcee anne sutu alsin diye mama vermedim yavrumu ac birakmisim cok uzuluyorum o gunler aklima geldikce cok cahilmisim uyaranda olmadi doktorada gitmedim gogusler aciyo diye yavrum agliyodu illa iki saati bekliyodum oyle diyolardi ya iki saatte bir emzir diye meger cocuk her agladiginda vermeliymisim
Yavrum birbucuk ay sonra ancak dogum kilosundaydi mamaya biberonla basladiktan sonra 1250 aldi ayda ortalama ama o ilk ayi kaybetmis oldum tabi
Simdide az yiyo ve az aliyo o yuzden kilosu az aslinda bakarsan gorunuste hani hafif tombik zayif bi bebek degil cok sukur ama iste simdi istah azalinca boy uzar ama kilo almazsa zayiflar falan filan neyse kismet iste canim
Suan 6 kilo desek ilk aylardada normal almis olsaydi 7-7500 gr olurdu simdi
İlk mamaya basladigimizda yavrum bir haftada yarim kilo almisti olmus cocugum acliktan haberim yok
Annemde biraz engelliyodu 40 cikana kadar bekle sonra toparlanir falan diye ama esim hep cok kiziyodu inat etme su cocugu doktora goturelim cok zayif diye hakliymis
Ayy amma uzun yazdim geri dondum o gunlere

Ayda 600 gr aldı benim oğlumda ne mamasi senin doktoru anlamadim.anne sutuyle 600 gr iyi demiş idü bana :))
Benim dr kimse anlamadı zaten. anne sütü alan bebe için zaten iyi. Derdi neydi. Çok severdim çok tatlı dilli dr du soğudum resmen.
_swift_ gerçekten benziyor bizim oğluşlar
Bencede ilk senin oğluşun fotosunu görünce anaaam bu benimkine ne çok benziyor dedim
Evet canim ya benimde aklima o takildi ticari amaçli mi acaba dedim kendi kendime onun için buradaki arkadaslardan fikir almak istedim. Pzt.i de saglikocaginda aşimiz var soracagim bakalim. Bu arada bebeğim benimde 600 gr almus
sor bakalım ne diyecekler.
Sana ne dedi dr kg ile ilgili ?
okuya okuya geliyrm topiği kimden bahsedyrsnz ya ayy çok merak ettm
Bende çok merak ettim o hatunu ama gizliymiş
Ben rastgele yatırıyordum. Sonradan fark ettik ki sol tarafta sivrileşme var. Şimdi sürekli sola yatırıryoz basılsın diye
Düzelir ya çok takmamak gerek.

selamlar bayanlar...
3,5 aylik olduk , malesef sadece mama.
ek gidaya baslayanlar var mi?
doktorlariniz ne dusunuyoe bu konuda..

Benim oğlan da aynen anlattgın gibi gece bi kalkyrm üst baş dağınık düzeltmş kendibi birde yastktan kurtulmuş nasıl beceryr bilmyrm harbiden baktmda kafa biraz sivri ama bizde genetik Saç zaten yoktu arkada iyice kelleşti

[QUOTE="guzidelll, post: 39885796, ]

ben de eşime çok kızıyorum çok bencil sanki artık :-(
Evt adını güzel koydun bencil! hem cocukla hiic ilgilenmiyor hemde aksam gelince hesap sorar gibi yok alti pis mi karni ac mi yok gazi mi var sanki annesi degilim bakicisiyim eskiden boyle degildi simdi cok sinir ediyo beni hiic cekemiyorum laflarini da[/QUOTE]
benimki de ayrı bir insan oldu artık tanıyamıyorum cogu zaman yardım etmeyi geçtim mesai var diye çekip gidiyor öbür odaya sabaha kadar canım çıkıyor bazen pişman oluyorum ücretsiz izin aldığıma kendi çocuğuma kendim bakayım gurbetteyiz dedim ama en azından bende yoruldum diyebilirdim belki gerçi o da görevim olurdu yine!! göndermek istemiyor memlekete çocuk hastalanir diye her lafın başı sen annesisin hayatta mıyım öldüm mü bilmiyorum daha ne kadar dayanacagim onu da bilmiyorum

Ben hic dikkat etmiyorum ya Allah ne verdiyse hesabi..:\ gecen doktora sordum kafa yapisi nasil diye herhangi bi sorun yok dedi smdi bizim kizin saclari pek yok hatta hemen hemen hic yok:) direk sekil ön planda oluyo:) ama sende sor doktora goturdugunde eger bi yamukluk varsa kask gibi bisey veriyolar duzeliyomus gec olmadan..

kızlar önlem almazsak bebişlerimizin kafaları böyle olacak Eki Görüntüle 1450988
Benim komşumun oglununki aynen böyle hatta gerçekten o mu diye baktım sürekli düz yatırdık dedi şimdi galiba 10aylık duzelmiyor birkaç aydır galiba şeklini aldı doğumdan sonraki birkaç ay içinde kask vardı tv de gördüm ama

Kızlar kızım en son 6 kiloydu 2 numara bez kullanıyoruz. Bacak arasını lastıkler cok sıkıyo artık 3 e gecsemmı acaba buyuk gelırmıkı o.

anladım ( offffff dünyadaki tüm tartışarı kırıp parçalayasım var valla

Ahh canım herkes te var şu an için yapmayalım böyle. 2. çocuğu da şimdiki bebeğin biraz büyüsün isterin bence çünkü bende kızımın bebekliğinde istemem diye diretiyordum ama u an birde oğlum var çok şükür Allah isteyen herkese versin. inşallah kızın en kısa sürede tüm sıkıntılarından kurtulur canım

Cidden şaka gibi, bence bunu kendi yastık niyetine kullansın. Eren paşama bunu mu layık Görmüş
Ay bende ona sinirlendim iste canım sözde mangalda kül bırakmazlar icraate gelince birsey yok birde bıdı bıdı yapıyor bana yorgancıya gitmiste 20 tl demiste çok paraymıs kendi yapmıs anlatısına bakarsan kus kondurmus sanki...esime desem tek kelime ettirmezde etmez de posetledim çöpe atıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…