- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
ayy tugba bu nee.. Korkuttun benii.. Benim kizim hep sirt ustu yatiyor yan yatirsam da o kadar desteklesem de yok kendini sirt ustu yapmayi basariyor. Ama kafasi hic duz yatmiyor sirti duz ama basi ya saga ya sola yatik hep.. Basimizin arkasi da kellesti
Kac gundebır yogurt yapmalıyız. Bekledıkce ekşi olurmu tadı. Yaptıgımızı birkaç gun yedırebılırmıyızEvet tatlım ilk yaptığın maya dışardan olacak sonrakileri kendi yoğurdundan yapacaksın ben hergün mayalamam kızımada kendi mayaladığım yoğurdumdan veririm şahsen
Kimyon serp tatlım afiyet olsunKuru fasulye yaptım inş gazyapmaz kızıma ilk defa yicem çunku.
Masallah size iste ben o ilk aay illa sadcee anne sutu alsin diye mama vermedim yavrumu ac birakmisim cok uzuluyorum o gunler aklima geldikce cok cahilmisim uyaranda olmadi doktorada gitmedim gogusler aciyo diye yavrum agliyodu illa iki saati bekliyodum oyle diyolardi ya iki saatte bir emzir diye meger cocuk her agladiginda vermeliymisimkitapta mama alanlara 4.ay bitince diyor ek gidaya o konuda ilk 6ay anne sütü diye cok sert degil sanki gittiğinde söylediklerini paylaşırsan sevinirim
ben de eşime çok kızıyorum çok bencil sanki artık :-(
biz hastaneden 2400 ile çıktık ilk ay 1300 ikinci ay 1200 üçüncü ay 1000 ama dördüncü ay 450gr aldı doktor normal endişe etmene gerek yok artık cok almaz dedi
Benim dr kimse anlamadı zaten. anne sütü alan bebe için zaten iyi. Derdi neydi. Çok severdim çok tatlı dilli dr du soğudum resmen.Ayda 600 gr aldı benim oğlumda ne mamasi senin doktoru anlamadim.anne sutuyle 600 gr iyi demiş idü bana :))
Bencede ilk senin oğluşun fotosunu görünce anaaam bu benimkine ne çok benziyor dedim
sor bakalım ne diyecekler.Evet canim ya benimde aklima o takildi ticari amaçli mi acaba dedim kendi kendime onun için buradaki arkadaslardan fikir almak istedim. Pzt.i de saglikocaginda aşimiz var soracagim bakalim. Bu arada bebeğim benimde 600 gr almus
Bende çok merak ettim o hatunu ama gizliymişokuya okuya geliyrm topiği kimden bahsedyrsnz ya ayy çok merak ettm
Ben rastgele yatırıyordum. Sonradan fark ettik ki sol tarafta sivrileşme var. Şimdi sürekli sola yatırıryoz basılsın diyebişey sormalıyım netten araştıabilirim ama size sormak hoşuma gidiyor. bebişlerimizi nasıl yatırmalıyız yani bu kafa yapısının yamuk kalma olayını soruyorum hemşire iki saat arayla yatış pozüsyonunu değiştir yan falan yatır dedi siz neyapyorsunuz ben yan yatıramıyorum genelde
Benim oğlan da aynen anlattgın gibi gece bi kalkyrm üst baş dağınık düzeltmş kendibi birde yastktan kurtulmuş nasıl beceryr bilmyrm harbiden baktmda kafa biraz sivri ama bizde genetikayy tugba bu nee.. Korkuttun benii.. Benim kizim hep sirt ustu yatiyor yan yatirsam da o kadar desteklesem de yok kendini sirt ustu yapmayi basariyor. Ama kafasi hic duz yatmiyor sirti duz ama basi ya saga ya sola yatik hep.. Basimizin arkasi da kellesti
Evt adını güzel koydun bencil! hem cocukla hiic ilgilenmiyor hemde aksam gelince hesap sorar gibi yok alti pis mi karni ac mi yok gazi mi var[QUOTE="guzidelll, post: 39885796, ]
ben de eşime çok kızıyorum çok bencil sanki artık :-(
Evt yaa bunu bende dusunuyorum hatta biraz duzlesti de ne yaptysam yan donmuyo cani isteyecekde o zaman yan yatcak
Ben hic dikkat etmiyorum ya Allah ne verdiyse hesabi..:\ gecen doktora sordum kafa yapisi nasil diye herhangi bi sorun yok dedi smdi bizim kizin saclari pek yok hatta hemen hemen hic yok:) direk sekil ön planda oluyo:) ama sende sor doktora goturdugunde eger bi yamukluk varsa kask gibi bisey veriyolar duzeliyomus gec olmadan..bişey sormalıyım netten araştıabilirim ama size sormak hoşuma gidiyor. bebişlerimizi nasıl yatırmalıyız yani bu kafa yapısının yamuk kalma olayını soruyorum hemşire iki saat arayla yatış pozüsyonunu değiştir yan falan yatır dedi siz neyapyorsunuz ben yan yatıramıyorum genelde
Benim komşumun oglununki aynen böyle hatta gerçekten o mu diye baktım sürekli düz yatırdık dedi şimdi galiba 10aylık duzelmiyor birkaç aydır galiba şeklini aldı doğumdan sonraki birkaç ay içinde kask vardı tv de gördüm ama
Annem 5 saat snra dolaba al dedi direk dolaba alicam dimi farkli bi islem uygulamadan...Yerinden oynatma , kapağını falan açma iyice çaldiysan mayasini tutar canım.
anladımBiz 3 kilo dogduk 22 gunlukken 2660 dusmustu yavrum az az mama verdim kasikla biberona alismasin diye 42 gunluk falandi 3030 gr di doktor kizdi biberona basladik ve simdi bu kilodayiz ancak yani bizimki birbucuk ay geriden basladi kilo almaya 4 ayligiz 2,5 ayda 2800 falan almis oluyo iste
Aynen bende öyle hiç böyle hayal etmemiştim ilk çocuğum bir daha çocuk istemiyorum o kadar yoruldum ki.efsunkarın dediği gibi nerde yanlışlık yapıyorum acaba iyi bir anne mi olamadım diye düşünüyorum.sabah 7 de uyandı kızım ve yeniuyudu keşke uyumasa ama ağlamasa ne yaptıysam susmadı .ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum bu seferde sütüm azalıyor napacağımı bilemiyorum.iyiki burası da var birazda olsa insan yazarken rahatlıyor.40 nı bekle dediler bekledim 3 ayını doldursun dediler bekledim hepsi geçti ama kızım yine aynı psikolojım bozulduoturdum agladım kafam kazan gibi oldu.
Ay bende ona sinirlendim iste canım sözde mangalda kül bırakmazlar icraate gelince birsey yok birde bıdı bıdı yapıyor bana yorgancıya gitmiste 20 tl demiste çok paraymıs kendi yapmıs anlatısına bakarsan kus kondurmus sanki...esime desem tek kelime ettirmezde etmez de posetledim çöpe atıcam.Cidden şaka gibi, bence bunu kendi yastık niyetine kullansın. Eren paşama bunu mu layık Görmüş
bende uzun uzun baktm anca çözdümçok güzel düşülmüş ya çok hoş olmş
Ahh canım herkes te var şu an için yapmayalım böyle. 2. çocuğu da şimdiki bebeğin biraz büyüsün isterin bence çünkü bende kızımın bebekliğinde istemem diye diretiyordum ama u an birde oğlum var çok şükür Allah isteyen herkese versin. inşallah kızın en kısa sürede tüm sıkıntılarından kurtulur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?