inşaallah canım. o öksürdukce benim içim parçalaniyor. o sıcaklığı ayarlayamiyorum şu an. usumesin diye kalin giydiriyorum bu kez de terliyor. Terliyken de ustundekini cikarirsam tekrar usur derken... kisirdonguGecmis olsun odasini nemli tut sik sik havalandir ve cok sicak yapma. Burnunu da otribebeyle temizle. Cabuk atlatir insallah. Bir de ilik su icir cok rahatlatiyor
teşekkür ederim canım. inşaallah çabuk geçer.Ben kullandım. Bol bol öksürtüp rahatlatıyor sanırım. Allahım şifa versin. Geçmiş olsun
Canım 1 hafta sürdü bize ayrıca balgam söktürücü tarzında bi ilaç daha vermişti seninkide geçer üzülmeamiiin çok teşekkür ederiz. siz atlatmissiniz sukur peki siz nasıl atlattiniz kaç gün sürdü
Ondandır canım benim kide oyle hiç durmaz altını zor değişiyom 4 ayları bitti artık 1 kilo falan beklemeyelim bence sağlıklı olsunlarda bu zamana iyi kilo alarak güzel geldiler. ek bişeye başladın mı
Canım ben arada ıhlamurda verdim çok sevmedi ama zorla Ağzına sıktım 20 ml felanamiiin çok teşekkür ederiz. siz atlatmissiniz sukur peki siz nasıl atlattiniz kaç gün sürdü
Benımkı zaten cok şükür cok gazlı bır bebek degıl canım cok hareketlı alttan ustten cıkartıyo kendı kendıne. Poposu hiç durmuyo zaten maşallah taramaalı gibiyapmz inşallak kuzu gaz dönemi bitti ben uzun zamandır yiyiyorum
ben de ıhlamur demledim benimki de yüzünü eksitti sevmedi ben de ağzına zorla sıktım :) ılık su içiyor şükür fayda eder insaallahCanım ben arada ıhlamurda verdim çok sevmedi ama zorla Ağzına sıktım 20 ml felan
şu önüne çıkanı yiyen atari oyunu karakteriydi demi o? evet evet şu an beni anlatıyor.
Benim eşim de anlatılanların ortası :) yardım eder sağolsun. Sofra hazırlanmış ve Alperen mızırdanıyorsa öncr o bebeğe bakar ben yerim.tabi bu önceliğin sebebi oğlu. "Anne yesin ki süt olsn dimi oğluumm":)
Ayıptır söylemesi dün balık yapmışlardı ana oğulyani eşiö pişirmiş, kv salata yapmş. Alperen ağlayınca onlar başladı yemeğe ben emzirdim. Sofraya bir oturdum ki balığım ayıklanmış :)
Gece çok ağlasa gelir hemen alıp gezdirir evin içinde.
Dün gece çok ağladı. Ben emzirdim o aldı salladı..
Altını da temizler.
Gerçi kötü bi anıları var baba oğulun, pis bi anı yanio günden beri pek yanaşmıyor :) yandan bakıyor, yapmşsa annesine söylüyor
Ama o tlf elden düşmezzz. 1o1 oynar, okey oynar...
Tv düşkünlüğü de var malesef.
Bir de hesap sorması var. Altı mı pis baksana, şurubunu verdin mi, karnı aç mı. Bla bla bla..
@karaca01 benimkinde de hiç istek yoktu. Çocuk isteği yani. Hatta HAMİLEYKEN erken mi oldu ne demişti! Ama şmdi de çok düşkün. Artık hiç halimi soran yok, "oğlum nasıl, oğlum napıyo"
4 numara bez kullanan vardi lili miydi bilemedim.bende 4 kullanıyorum büyük mü anlayamadım neredeyse her kakasinda yandan çıkıyor yaa( bu arada 8300gr bebis
EvetAyni benim eşim ya bunlarda telefon okey meslek hastaligimi acaba
ay firlatmak mi cok istesem de yapamam canim ya yani ben esime hic karsi gelmedim gelemem de.. Boyle deyince kendimi ezdirdigimi dusunmeyin sakin cok sukur ki saygili bana.. Ancak konusarak cok uzuldugumu soyleyerek dile getirebilirim.. Dun kizim beni deli etti gece o bakti bir saatlik uykuyla gitti simdi geldi uyuyor.. Ama hep ben kotu olunca bakiyor buna canim sikiliyor.Önce fırlatırım die tehtit et kardes baktin ciddiye almiyo firlat..vala firlat ya..
Bizde de tv ye bakiyodu bende sildim kanallari 1-2 haber kanali kaldi smdi hemen hemen acmiyorz 15 gundur tv yi..
Smdi telden batak oynayip duruyo dun tehdit ettim oyun oynuyodu yine
-cnmmm?
-hııı(oyunda ya efendm dmeye üseniyo)
-o telefonu ķirarım!
-tmm cnm tmm kapattim..
(Sanirim gözlerimi acip sabit kırpmadan ona bakinca korkuyo benden:):)
Bakalim bugun eline alicak mi yine...gelince..
yav ben de çok oynuyorum aslındaseninlede eşim aynıymş kızına düşkün alır bakar yedirir uyutur hatta bi keresinde altını bile değştrmişti ama o nasıl bi değiştrme bi bktm çogn popsunn yarısı dışardaallahtan kaka yapmamştı yoksa vay ortalğn haline o günden sonra bidaha doknmadı alt açma işine ama çok yardmcı olur sağolsn şu 101 oyun konusuna gelince deli gibi oynuyo bu arlar çok sinir oluyrm bnde nasl bıraktıracğm bilmyrm çok bağmlı olmaya başladı çünkü
Benimki de baya azalmisti bi ara. Bebegin ihtiyacina gore artip azalabiliomus zaman zaman. Pompa hemen azaltmaz surekli kullanimi azaltiomus. Ben de arada sagiorm.Cok sagol ya bise daha sorayim baslarda gogsum dolgun dolgun olurdu artik degil sut yok diye dusunuyorum ama bi yazi okudum uc aydan sobra goguslerinizin dolgunlugu kalmaz diyor boyle olan warmi pompayla cekiyom gelmiyor eskisi gibi pompa sutu azaltir diyor nette
14.haftadan önce yapılmalı ilk dozArkadaşlar bir şey sorucagim bugün 4 ayina girdi. Ben rota aşisini kacirdik biliyordum Dr hemen yapalim 2. Dozunu da 6. Ayda yapalim dedi ama emin olamadim bir ögreneyim olmazsa yarin yaptırmaya gelirim olmazsa dedim.biliyor musunuz bu konu hakkında bir şey.
doktor bana günlük mayalayacaksın ve dolaba koymadan da yedireceksin demişti.Kac gundebır yogurt yapmalıyız. Bekledıkce ekşi olurmu tadı. Yaptıgımızı birkaç gun yedırebılırmıyız
insan yaşadıkça öğreniyor bazı şeyleri. sağlıkları yerinde olsunlar da kilo elbet alırlar.Masallah size iste ben o ilk aay illa sadcee anne sutu alsin diye mama vermedim yavrumu ac birakmisim cok uzuluyorum o gunler aklima geldikce cok cahilmisim uyaranda olmadi doktorada gitmedim gogusler aciyo diye yavrum agliyodu illa iki saati bekliyodum oyle diyolardi ya iki saatte bir emzir diye meger cocuk her agladiginda vermeliymisim
Yavrum birbucuk ay sonra ancak dogum kilosundaydi mamaya biberonla basladiktan sonra 1250 aldi ayda ortalama ama o ilk ayi kaybetmis oldum tabi
Simdide az yiyo ve az aliyo o yuzden kilosu az aslinda bakarsan gorunuste hani hafif tombik zayif bi bebek degil cok sukur ama iste simdi istah azalinca boy uzar ama kilo almazsa zayiflar falan filan neyse kismet iste canim
Suan 6 kilo desek ilk aylardada normal almis olsaydi 7-7500 gr olurdu simdi
İlk mamaya basladigimizda yavrum bir haftada yarim kilo almisti olmus cocugum acliktan haberim yok
Annemde biraz engelliyodu 40 cikana kadar bekle sonra toparlanir falan diye ama esim hep cok kiziyodu inat etme su cocugu doktora goturelim cok zayif diye hakliymis
Ayy amma uzun yazdim geri dondum o gunlere
benimki de ayrı bir insan oldu artık tanıyamıyorum cogu zaman yardım etmeyi geçtim mesai var diye çekip gidiyor öbür odaya sabaha kadar canım çıkıyor bazen pişman oluyorum ücretsiz izin aldığıma kendi çocuğuma kendim bakayım gurbetteyiz dedim ama en azından bende yoruldum diyebilirdim belki gerçi o da görevim olurdu yine!! göndermek istemiyor memlekete çocuk hastalanir diye her lafın başı sen annesisin hayatta mıyım öldüm mü bilmiyorum daha ne kadar dayanacagim onu da bilmiyorumEvt adını güzel koydun bencil! hem cocukla hiic ilgilenmiyor hemde aksam gelince hesap sorar gibi yok alti pis mi karni ac mi yok gazi mi varsanki annesi degilim bakicisiyim eskiden boyle degildi simdi cok sinir ediyo beni hiic cekemiyorum laflarini da
yalnız olmadığıma galiba sevindim ya.. :)Bu adam bebegi olan kime gitsek eve gelir yatağa yatinca tavana bakar 20-25 dakika "ne tatliydi demi çok sevimliydi demi çok sevemedim nazar oldu demesinler diye" falan filan konuşur dururdu iş ciddiye binince arkadaş çocuğu gibi sevip geri verecez sandı galiba
şu otri bebeyyi niye kullanamıyorum ben ya, yavrum zor nefes alıyor ne kadar uğraştıysam beceremedim bi türlü.Gecmis olsun odasini nemli tut sik sik havalandir ve cok sicak yapma. Burnunu da otribebeyle temizle. Cabuk atlatir insallah. Bir de ilik su icir cok rahatlatiyor
Canım belli bi miktarı yok. Zaten her gün de vermiyorm. Bazen gıcık olmş gibi nefes alıyo, çok ağlaynca öksürüyor falan o zamanlar veriyorum. 4 5 çay kaşığıkızlar bebeğinize günlük ne kadar su veriyorsunuz....
kesinlikle öyle bence savunmasıda şu benmkinin grup halinde çalşırken arkadşlaryla oynuyorlarmş şimdi 12/24 e geçince oynama fırsatı bulamıyrmş içinde kahveye gidip okey oynama hevesini evde telefnla 101 oynayarak atıyomş beyfendi nasıl bıraktıracğm bilmyrmAyni benim eşim ya bunlarda telefon okey meslek hastaligimi acaba
Evetçünkü ben de oynuyorm
kesinlikle öyle bence savunmasıda şu benmkinin grup halinde çalşırken arkadşlaryla oynuyorlarmş şimdi 12/24 e geçince oynama fırsatı bulamıyrmş içinde kahveye gidip okey oynama hevesini evde telefnla 101 oynayarak atıyomş beyfendi nasıl bıraktıracğm bilmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?