2014 Kasım Anneleri

Gecmis olsun odasini nemli tut sik sik havalandir ve cok sicak yapma. Burnunu da otribebeyle temizle. Cabuk atlatir insallah. Bir de ilik su icir cok rahatlatiyor
inşaallah canım. o öksürdukce benim içim parçalaniyor. o sıcaklığı ayarlayamiyorum şu an. usumesin diye kalin giydiriyorum bu kez de terliyor. Terliyken de ustundekini cikarirsam tekrar usur derken... kisirdongu

Ondandır canım benim kide oyle hiç durmaz altını zor değişiyom 4 ayları bitti artık 1 kilo falan beklemeyelim bence sağlıklı olsunlarda bu zamana iyi kilo alarak güzel geldiler. ek bişeye başladın mı

Yok canim baslamadim 5.ayi yarilayalim öyle başlayacagim ben .ama benimki masadan kaşığı falan almaya çalışıyor :))

yapmz inşallak kuzu gaz dönemi bitti ben uzun zamandır yiyiyorum
Benımkı zaten cok şükür cok gazlı bır bebek degıl canım cok hareketlı alttan ustten cıkartıyo kendı kendıne. Poposu hiç durmuyo zaten maşallah taramaalı gibi

Ayni benim eşim ya bunlarda telefon okey meslek hastaligimi acaba

4 numara bez kullanan vardi lili miydi bilemedim.bende 4 kullanıyorum büyük mü anlayamadım neredeyse her kakasinda yandan çıkıyor yaa( bu arada 8300gr bebis

Ben de 4 kullanıyorum cnm. Oğlum 7600gr. 3 kullanıyordum baktım iz yapıyor poposundan dusuyor gıbıyıdı 4 e gectım bu hafta daha once de gecebılırmısım. Buyuk gelmez bence senınkıne de. Kaka bizde de taşıyor ama 3-4 gunde bır yaptıgı ıcın cok yapıyor o yuzden dıye dusunuyorum ben.

ay firlatmak mi cok istesem de yapamam canim ya yani ben esime hic karsi gelmedim gelemem de.. Boyle deyince kendimi ezdirdigimi dusunmeyin sakin cok sukur ki saygili bana.. Ancak konusarak cok uzuldugumu soyleyerek dile getirebilirim.. Dun kizim beni deli etti gece o bakti bir saatlik uykuyla gitti simdi geldi uyuyor.. Ama hep ben kotu olunca bakiyor buna canim sikiliyor.

yav ben de çok oynuyorum aslında dediğin gibi bağımlılık yapıyor :/ ay yok benim ki güzel değiştiriyor ama tamm açtığında Alperen fışkırtarak kaka yapmış, o da üstüne gelmiş geldim ki odaya çocuğun ayakları ellerinde bakıyo alayım dedim 'hı hıı, bi garip oldum' dedi garibim

Benimki de baya azalmisti bi ara. Bebegin ihtiyacina gore artip azalabiliomus zaman zaman. Pompa hemen azaltmaz surekli kullanimi azaltiomus. Ben de arada sagiorm.

14.haftadan önce yapılmalı ilk doz

Kac gundebır yogurt yapmalıyız. Bekledıkce ekşi olurmu tadı. Yaptıgımızı birkaç gun yedırebılırmıyız
doktor bana günlük mayalayacaksın ve dolaba koymadan da yedireceksin demişti.

insan yaşadıkça öğreniyor bazı şeyleri. sağlıkları yerinde olsunlar da kilo elbet alırlar.

benimki de ayrı bir insan oldu artık tanıyamıyorum cogu zaman yardım etmeyi geçtim mesai var diye çekip gidiyor öbür odaya sabaha kadar canım çıkıyor bazen pişman oluyorum ücretsiz izin aldığıma kendi çocuğuma kendim bakayım gurbetteyiz dedim ama en azından bende yoruldum diyebilirdim belki gerçi o da görevim olurdu yine!! göndermek istemiyor memlekete çocuk hastalanir diye her lafın başı sen annesisin hayatta mıyım öldüm mü bilmiyorum daha ne kadar dayanacagim onu da bilmiyorum [/QUOTE]

yalnız olmadığıma galiba sevindim ya.. :)

Gecmis olsun odasini nemli tut sik sik havalandir ve cok sicak yapma. Burnunu da otribebeyle temizle. Cabuk atlatir insallah. Bir de ilik su icir cok rahatlatiyor
şu otri bebeyyi niye kullanamıyorum ben ya, yavrum zor nefes alıyor ne kadar uğraştıysam beceremedim bi türlü.

Ayni benim eşim ya bunlarda telefon okey meslek hastaligimi acaba
kesinlikle öyle bence savunmasıda şu benmkinin grup halinde çalşırken arkadşlaryla oynuyorlarmş şimdi 12/24 e geçince oynama fırsatı bulamıyrmş içinde kahveye gidip okey oynama hevesini evde telefnla 101 oynayarak atıyomş beyfendi nasıl bıraktıracğm bilmyrm

Esinin çalışma saati kotu ya sana üzüldüm bizimkinin yeri değişti 9-18 çalışıyor artik normalde 12-36 çalışıyordu tek basıma 12 saat bakmak cok zordu benim esimde clash of clans bagimlisi okey 101 zaten hep var cocuk olunca birakcakti ama nerdee cok yardim ediyo o yuzden ses etmiyom artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…