2014 Kasım Anneleri

seninkide alt değiştirme zamanlamasını tutturamamış benimkinin zaten alt değiştirme korkusu bu yüzden haklıymş adam

sizin ki çok güzelmiş ya çalışma sistemi benim tek avantajım işte gündüzleri evde olması olduğu zamanlarda da yardımcı oluyor allah var ama şu oyunuda bıraksak bi yada daha az oynasak daha iyi olacak

Valla canim kelebeklerinide düzeltiyorum ama ben tutamiyorum heralde ya hergün taşar mi kaka off

Kızlar bebekleriniz uyku öncesi çok ağlıyor mu? Benim oğlum resmen uykudan nefret ediyor ama uykusuzluktan da ölüyor. Bazen 30 dakika ağlıyor sırf uyumamak için. Allahım her yolu deniyorum . Nerde yanlıs yapıyorum bilmiyorum. Bi çocuk bu kadar mi uyumamak içn savaşır. Hadi gündüz uyumuyor neyse diyordum ama gece de uyumuyor hep yarım yamalak. 10 defa uyandığımi biliyorum. Ya sabır çekiyorum ama nqpcagimi şaşırdim.

Arada geliyorlar canım ama biz özelden görüşüyoruZ ondan haberim var
Ayyy gizem hanımın kapısında doğuracaktım beklerken
Bana çekirge dorukta çocuk doktoru atilla gürayı önerdiler ama bir ay sonraya ancak rabdevu veriyormuş dedim aman isim yapmış doktor hayatta istemem bi daha kapısında rezillik çekiyoruz şimdi kafam rahat randevu saatinde doktor odasındayım

Benimki de baya azalmisti bi ara. Bebegin ihtiyacina gore artip azalabiliomus zaman zaman. Pompa hemen azaltmaz surekli kullanimi azaltiomus. Ben de arada sagiorm.
ya surekli sagmiyorum ise baslamistim uc gun gittim izine ayrildim ozaman sagmistim

anne sutu alirsa yogurda gerek varmiki

yalnız olmadığıma galiba sevindim ya.. :)

şu otri bebeyyi niye kullanamıyorum ben ya, yavrum zor nefes alıyor ne kadar uğraştıysam beceremedim bi türlü.[/QUOTE]
Benim ki digerinden otri degil bende cekemiyordum geride diye agzi asagi yatriyorum biraz ayakta gezdiriyorum aksin diye ozaman temizleniyor cekince geliyor birde ketilda su kaynatiyorum az az yuzu yanmayacak sekilde bugu yapiyorum ustunede carsaf doktor demisti
Benim kizimda aynisi bazen kucagima aliyom gogsume aliyorum emzirme pozisyonunda ozamam gozler tak gidiyo

hosgeldin@uvercinka83
Herkese merhaba. Sizi hamileliğimden bu yana takip ediyorum. Artık aranıza katılmak istedim. 26 Ekimde kızımı kucağıma aldım.34 haftalık doğdu. Forumun acemisiyim biraz kusura
hbakmayın.

Benim ki digerinden otri degil bende cekemiyordum geride diye agzi asagi yatriyorum biraz ayakta gezdiriyorum aksin diye ozaman temizleniyor cekince geliyor birde ketilda su kaynatiyorum az az yuzu yanmayacak sekilde bugu yapiyorum ustunede carsaf doktor demisti

Benim kizimda aynisi bazen kucagima aliyom gogsume aliyorum emzirme pozisyonunda ozamam gozler tak gidiyo

hosgeldin@uvercinka83[/QUOTE]
Hoşbuldum :)

şu otri bebeyyi niye kullanamıyorum ben ya, yavrum zor nefes alıyor ne kadar uğraştıysam beceremedim bi türlü.[/QUOTE]
Otri bebeyi ben de kullanamamıştım,şimdi eşim çekiyor kızımın burnunu. Galiba biraz kuvvetli nefes istiyor.

Forumu kullanmak sandığımdan zor olacak galiba Ne ifadeleri bulabildim ne de doğru düzgün alıntı yapabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…