- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
- 408
yav ben de çok oynuyorum aslındadediğin gibi bağımlılık yapıyor :/ ay yok benim ki güzel değiştiriyor ama tamm açtığında Alperen fışkırtarak kaka yapmış, o da üstüne gelmiş geldim ki odaya çocuğun ayakları ellerinde bakıyo alayım dedim 'hı hıı, bi garip oldum' dedi garibim
sizin ki çok güzelmiş ya çalışma sistemi benim tek avantajım işte gündüzleri evde olması olduğu zamanlarda da yardımcı oluyor allah var ama şu oyunuda bıraksak bi yada daha az oynasak daha iyi olacakEsinin çalışma saati kotu ya sana üzüldüm bizimkinin yeri değişti 9-18 çalışıyor artik normalde 12-36 çalışıyordu tek basıma 12 saat bakmak cok zordubenim esimde clash of clans bagimlisi okey 101 zaten hep var cocuk olunca birakcakti ama nerdee cok yardim ediyo o yuzden ses etmiyom artik
Ben de 4 kullanıyorum cnm. Oğlum 7600gr. 3 kullanıyordum baktım iz yapıyor poposundan dusuyor gıbıyıdı 4 e gectım bu hafta daha once de gecebılırmısım. Buyuk gelmez bence senınkıne de. Kaka bizde de taşıyor ama 3-4 gunde bır yaptıgı ıcın cok yapıyor o yuzden dıye dusunuyorum ben.
Mehmet Alperen 100 günlük oldu :)
Ay yuvarlandı zaten fotoların devamında :))Oysss yuvarla onu bezlerin üzerinden annesi tipini yerim onun
Ay yuvarlandı zaten fotoların devamında :))
Arada geliyorlar canım ama biz özelden görüşüyoruZ ondan haberim varDemek zor bir çocuk. İyi olsunda geçecek. Zor gelmiştir ablaya da. Arada giriyor mu ?
Zeyy in kızlarını merak ediyordum. Ohh iyi olmalarına çok sevindim.
Hmm anladım. Evet özel bekleme alanı yapmışlar kayıt yeride açmışlar ama ben saf hala okalabalığın içine girip kayıt açtırıyom ne zorum varsa. Alışamadım daha. Gizem Hanım'dan takıntı kaldı kalabalığın içine dalıyom direkt.
Benim bildiğim 3,5 aylık olana kadar ilk dozu yapılmadı ise daha sonra yaptırmanın etkisi olmaz şeklindeydi ama tabi dr değiliz bilemiyorum. Ama özel hastaneler malesef ki para kazanma amaçlı bir şey olmaz diyebiliyorlar. 2-3 dr dan fikir almak gerekir bence.
ya surekli sagmiyorum ise baslamistim uc gun gittim izine ayrildim ozaman sagmistimBenimki de baya azalmisti bi ara. Bebegin ihtiyacina gore artip azalabiliomus zaman zaman. Pompa hemen azaltmaz surekli kullanimi azaltiomus. Ben de arada sagiorm.
anne sutu alirsa yogurda gerek varmiki14.haftadan önce yapılmalı ilk doz
doktor bana günlük mayalayacaksın ve dolaba koymadan da yedireceksin demişti.
insan yaşadıkça öğreniyor bazı şeyleri. sağlıkları yerinde olsunlar da kilo elbet alırlar.
benimki de ayrı bir insan oldu artık tanıyamıyorum cogu zaman yardım etmeyi geçtim mesai var diye çekip gidiyor öbür odaya sabaha kadar canım çıkıyor bazen pişman oluyorum ücretsiz izin aldığıma kendi çocuğuma kendim bakayım gurbetteyiz dedim ama en azından bende yoruldum diyebilirdim belki gerçi o da görevim olurdu yine!! göndermek istemiyor memlekete çocuk hastalanir diye her lafın başı sen annesisin hayatta mıyım öldüm mü bilmiyorum daha ne kadar dayanacagim onu da bilmiyorum
Benim kizimda aynisi bazen kucagima aliyom gogsume aliyorum emzirme pozisyonunda ozamam gozler tak gidiyoKızlar bebekleriniz uyku öncesi çok ağlıyor mu? Benim oğlum resmen uykudan nefret ediyor ama uykusuzluktan da ölüyor. Bazen 30 dakika ağlıyor sırf uyumamak için. Allahım her yolu deniyorum . Nerde yanlıs yapıyorum bilmiyorum. Bi çocuk bu kadar mi uyumamak içn savaşır. Hadi gündüz uyumuyor neyse diyordum ama gece de uyumuyor hep yarım yamalak. 10 defa uyandığımi biliyorum. Ya sabır çekiyorum ama nqpcagimi şaşırdim.
Herkese merhaba. Sizi hamileliğimden bu yana takip ediyorum. Artık aranıza katılmak istedim. 26 Ekimde kızımı kucağıma aldım.34 haftalık doğdu. Forumun acemisiyim biraz kusura
hbakmayın.
Canim süt az geliyorsa sz sıvı alinca idrarin rengi koyulastigi icin boyle leke oluyor diye biliyorum ben bebegin kilo alimi nasilArkadaslAr oglumun pipisibib denk geldgi yerde kirmizi kan gibi bisi gordum aksam
Fotosu iste
Korktum
Fikri olan var miEki Görüntüle 1440259
Benim ki digerinden otri degil bende cekemiyordum geride diye agzi asagi yatriyorum biraz ayakta gezdiriyorum aksin diye ozaman temizleniyor cekince geliyor birde ketilda su kaynatiyorum az az yuzu yanmayacak sekilde bugu yapiyorum ustunede carsaf doktor demistiya surekli sagmiyorum ise baslamistim uc gun gittim izine ayrildim ozaman sagmistim
anne sutu alirsa yogurda gerek varmiki
yalnız olmadığıma galiba sevindim ya.. :)
şu otri bebeyyi niye kullanamıyorum ben ya, yavrum zor nefes alıyor ne kadar uğraştıysam beceremedim bi türlü.
Herkese merhaba. Sizi hamileliğimden bu yana takip ediyorum. Artık aranıza katılmak istedim. 26 Ekimde kızımı kucağıma aldım.34 haftalık doğdu. Forumun acemisiyim biraz kusura bakmayın.
Merhaba carputi ben de memnun oldumSelam ben carputi memnun oldum
Herkese merhaba. Sizi hamileliğimden bu yana takip ediyorum. Artık aranıza katılmak istedim. 26 Ekimde kızımı kucağıma aldım.34 haftalık doğdu. Forumun acemisiyim biraz kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?