Hoşgeldin uvercinkaMerhaba carputi ben de memnun oldum
Hsgldn cnm bnde 34.haftalik dogm yapmistm:)
Aman iyi canım ya sağolsun valla iyi yapıyor Alperen kuzuya süt olsunBenim eşim de anlatılanların ortası :) yardım eder sağolsun. Sofra hazırlanmış ve Alperen mızırdanıyorsa öncr o bebeğe bakar ben yerim.tabi bu önceliğin sebebi oğlu. "Anne yesin ki süt olsn dimi oğluumm":)
Ayıptır söylemesi dün balık yapmışlardı ana oğulyani eşiö pişirmiş, kv salata yapmş. Alperen ağlayınca onlar başladı yemeğe ben emzirdim. Sofraya bir oturdum ki balığım ayıklanmış :)
Gece çok ağlasa gelir hemen alıp gezdirir evin içinde.
Dün gece çok ağladı. Ben emzirdim o aldı salladı..
Altını da temizler.
Gerçi kötü bi anıları var baba oğulun, pis bi anı yanio günden beri pek yanaşmıyor :) yandan bakıyor, yapmşsa annesine söylüyor
Ama o tlf elden düşmezzz. 1o1 oynar, okey oynar...
Tv düşkünlüğü de var malesef.
Bir de hesap sorması var. Altı mı pis baksana, şurubunu verdin mi, karnı aç mı. Bla bla bla..
@karaca01 benimkinde de hiç istek yoktu. Çocuk isteği yani. Hatta HAMİLEYKEN erken mi oldu ne demişti! Ama şmdi de çok düşkün. Artık hiç halimi soran yok, "oğlum nasıl, oğlum napıyo"
ben yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum 8.600 kilosu hareketli olabilir seninki bide kaka yaptıysa 5-10 dakika sonra çıkıyor o yüzden hemen degisiyorum molfix4 numara bez kullanan vardi lili miydi bilemedim.bende 4 kullanıyorum büyük mü anlayamadım neredeyse her kakasinda yandan çıkıyor yaa( bu arada 8300gr bebis
evet canım hicc yanlız değilsin baksana bugün neler döktükyalnız olmadığıma galiba sevindim ya.. :)
şu otri bebeyyi niye kullanamıyorum ben ya, yavrum zor nefes alıyor ne kadar uğraştıysam beceremedim bi türlü.
maaşallah canım benim rabbim güzel güzel yaşlarını da göstersinMehmet Alperen 100 günlük oldu :)
Allah seniiSelam ben carputi memnun oldum
Hoşgeldin uvercinka
hosgldinHoş buldum :)
hosgldin
bnmkide öyle yattığı yerden kaldırıyor kafasını oturmaya çalşıyrOglum artik yatmiyoo ya kesinlikle. ne donmeye calisiyo ne bisey direkt kalkip oturacak sanki. mekik cekiyo gibi yapiyo top gibi oluyo duruyo. Bi sabah onu oturmus vaziyette bulcam diye korkuyorum :) Sizinkiler de kalkmaya calisiyo mu ? Dört aylik oldu donmedi bile..
bende gece emzirip koyuyorum yataga tuvalete gdiyorum dikmis kaafayi bana bakiyo alemler yaa:)canlari sagolsunnbnmkide öyle yattığı yerden kaldırıyor kafasını oturmaya çalşıyrözellkllede karnı doyduktan sonra hadi işim bitti bn gidiyrm der gibi kalkıyo
Aman iyi canım ya sağolsun valla iyi yapıyor Alperen kuzuya süt olsun
ben yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum 8.600 kilosu hareketli olabilir seninki bide kaka yaptıysa 5-10 dakika sonra çıkıyor o yüzden hemen degisiyorum molfix
evet canım hicc yanlız değilsin baksana bugün neler döktükotribebeyi banyo sonu yumusayinca kullan zaten çoğu hemen geliyor kalanını onunla al çok iyi bir şeymiş valla
maaşallah canım benim rabbim güzel güzel yaşlarını da göstersin
Allah senii
Oglum artik yatmiyoo ya kesinlikle. ne donmeye calisiyo ne bisey direkt kalkip oturacak sanki. mekik cekiyo gibi yapiyo top gibi oluyo duruyo. Bi sabah onu oturmus vaziyette bulcam diye korkuyorum :) Sizinkiler de kalkmaya calisiyo mu ? Dört aylik oldu donmedi bile..
Evet aynen benim oğlum ama ben bir haftadır falan zorluyor pes etmeden uyutmaya çalışıyorum daha iyi olmaya başladı tahminim çok uykusu olduğu ve artık yorgunluktan uyuyamadığı için yapıyor galibaKızlar bebekleriniz uyku öncesi çok ağlıyor mu? Benim oğlum resmen uykudan nefret ediyor ama uykusuzluktan da ölüyor. Bazen 30 dakika ağlıyor sırf uyumamak için. Allahım her yolu deniyorum . Nerde yanlıs yapıyorum bilmiyorum. Bi çocuk bu kadar mi uyumamak içn savaşır. Hadi gündüz uyumuyor neyse diyordum ama gece de uyumuyor hep yarım yamalak. 10 defa uyandığımi biliyorum. Ya sabır çekiyorum ama nqpcagimi şaşırdim.
ilahi cok guldum oturur vaziyette bulurum demeneOglum artik yatmiyoo ya kesinlikle. ne donmeye calisiyo ne bisey direkt kalkip oturacak sanki. mekik cekiyo gibi yapiyo top gibi oluyo duruyo. Bi sabah onu oturmus vaziyette bulcam diye korkuyorum :) Sizinkiler de kalkmaya calisiyo mu ? Dört aylik oldu donmedi bile..
guzelmis bitanede ben ekleyim becir edebilirsemgörünce koptm gece gece sizlede paylaşm dedm
canım benim oğlan 7300gr 4 kullanıyorum bende.bir kere eşim yanlışlıkla 4+ almış ondan taştı ona dikkat ettin mi?Valla canim kelebeklerinide düzeltiyorum ama ben tutamiyorum heralde yahergün taşar mi kaka off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?