2014 Kasım Anneleri

Aman iyi canım ya sağolsun valla iyi yapıyor Alperen kuzuya süt olsun

4 numara bez kullanan vardi lili miydi bilemedim.bende 4 kullanıyorum büyük mü anlayamadım neredeyse her kakasinda yandan çıkıyor yaa( bu arada 8300gr bebis
ben yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum 8.600 kilosu hareketli olabilir seninki bide kaka yaptıysa 5-10 dakika sonra çıkıyor o yüzden hemen degisiyorum molfix

yalnız olmadığıma galiba sevindim ya.. :)

şu otri bebeyyi niye kullanamıyorum ben ya, yavrum zor nefes alıyor ne kadar uğraştıysam beceremedim bi türlü.
evet canım hicc yanlız değilsin baksana bugün neler döktük otribebeyi banyo sonu yumusayinca kullan zaten çoğu hemen geliyor kalanını onunla al çok iyi bir şeymiş valla
Mehmet Alperen 100 günlük oldu :)
maaşallah canım benim rabbim güzel güzel yaşlarını da göstersin

Selam ben carputi memnun oldum
Allah senii

Oglum artik yatmiyoo ya kesinlikle. ne donmeye calisiyo ne bisey direkt kalkip oturacak sanki. mekik cekiyo gibi yapiyo top gibi oluyo duruyo. Bi sabah onu oturmus vaziyette bulcam diye korkuyorum :) Sizinkiler de kalkmaya calisiyo mu ? Dört aylik oldu donmedi bile..

bnmkide öyle yattığı yerden kaldırıyor kafasını oturmaya çalşıyr özellkllede karnı doyduktan sonra hadi işim bitti bn gidiyrm der gibi kalkıyo

İhii gercek ismimin elif oldugunu kimseye demem

Ayneeeen bide nefesini tutup ıhh diye kafayı diklestiriyor sonra yatıp hu hu hu diye nefes nefese kaliyo sonra tekrar yapıyor kıpkırmızı oluyor elini tutsam hemen oturmak için kalkıyor atom karınca

Evet aynen benim oğlum ama ben bir haftadır falan zorluyor pes etmeden uyutmaya çalışıyorum daha iyi olmaya başladı tahminim çok uykusu olduğu ve artık yorgunluktan uyuyamadığı için yapıyor galiba

ilahi cok guldum oturur vaziyette bulurum demene

görünce koptm gece gece sizlede paylaşm dedm
guzelmis bitanede ben ekleyim becir edebilirsem

Kızım ellerını emıcem dıye uyumuyo bayılıcam yorgunluktan. Sırf uyusun dıye yıkadım yok yıne uyumuyo. Şapır şupur ellerını yalıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…