2014 Kasım Anneleri

Günaydın herkesee

Akşam 9 a doğrı uyudu. İndirmedim ayağımdan. Uyanır gibi oldukça salladım. 12 yattk. Sürekli uyandı. Ağlamadı pek ama ayakları çek birak yapa yapa tırtlattı ve yine uyanık. :)

uvercinka83 hoşgeldin

Allah yardımcın olsun. İş uzakmş. Bebişe kim bakıyor sen işteyken?

Gunaydin herkese kalkis 5 00 oldu bugun:)
Günaydın bizde 5 de kalktik simdi uyumaya çalışıyor.. dun aksam o kadar sikayet ettim eşimden akşam eve gelince asik suratimdan mi yoksa hissettiginden mi bilemedim bebegi bana birak sen biraz uyu dedi bana ben zaten hep esim gelmeden bebegimin altını üstünü degistiririm karni da toktu onlari birakip yatagima geçtim yok böyle bi huzurbir saat sonra gittim baktim bebegimi uyutmus utandirdi beni.. acaba buraya yazdiklarimi mi okudu

vaaay cok sevindim canim senin adina.. Bak bir de ne diyordun kandirdin bizi he heee buraya yazman gerekiyormus demek ki darisi basimiza..

vaaay cok sevindim canim senin adina.. Bak bir de ne diyordun kandirdin bizi he heee buraya yazman gerekiyormus demek ki darisi basimiza..
:) yahu bende cok şaşırdım devami olur mu sanmiyorum.. hayrdr dedim yorgun gorunuyosun dedi bide bugunlerde cok asabiymisin asabi olmanin ise yarayacagini bilsem onceden yapardim darisi hepinize

İyi olmuş valla çok sevindim dün galiba okudular burayı yada biz çok biriktirdik 4 aydır iyi oldu
Günaydın herkese

Kizlar herkese gunaydin. Oglum 28 kasin dogumlu. Bizim sorunumuz oglum sadece emerken memede uyuyabiliyor, baska turlu uyuyamiyor, sallamayi da denemedim alistirmak istemiyorum. Sizler nasil uyutuyorsunuz bebislerinizi?

Günaydın herkese

Kuzumun boğazında hırıltılı var ıhlamur veren arkadaşlar ne kadar verebiliyoruz. Kızım yaz bebeği idi ne güzeldi kış bebeği çok zormuş gerçekten

Kizlar herkese gunaydin. Oglum 28 kasin dogumlu. Bizim sorunumuz oglum sadece emerken memede uyuyabiliyor, baska turlu uyuyamiyor, sallamayi da denemedim alistirmak istemiyorum. Sizler nasil uyutuyorsunuz bebislerinizi?
Bizimki memede uyuyamazsa hamakta salliyorum emzik de almiyor yatagina yatirip pış pış lamalar bizim bebek de işe yaramiyor bir de her bebek farkli canim

Günaydın herkese

Kuzumun boğazında hırıltılı var ıhlamur veren arkadaşlar ne kadar verebiliyoruz. Kızım yaz bebeği idi ne güzeldi kış bebeği çok zormuş gerçekten
Ben fincana koymustum biberon almiyor bizimki ceyregini icirmistim cok gecmis olsun canim bebegine.. ben hirilti olmasa da rezene papatya ihlamuruarada bi kac cay kasigi veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…