- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
Allah yardımcın olsun. İş uzakmş. Bebişe kim bakıyor sen işteyken?Günaydın diyeceğim ama daha gün aymadı bile :) Süt sağıyorum. Öğretmenim. Göreve başlayalı iki hafta oldu. Evime bir saat uzaklıktaki bir ilçede görev yapıyorum. Allah'tan haftanın üç günü dersim var.
Allah yardımcın olsun. İş uzakmş. Bebişe kim bakıyor sen işteyken?
Gunaydin herkese kalkis 5 00 oldu bugun:)
GünaydınGunaydin herkese kalkis 5 00 oldu bugun:)
vaaay cok sevindim canim senin adina.. Bak bir de ne diyordun kandirdin bizi he heeeGünaydınbizde 5 de kalktik simdi uyumaya çalışıyor.. dun aksam o kadar sikayet ettim eşimden akşam eve gelince asik suratimdan mi yoksa hissettiginden mi bilemedim bebegi bana birak sen biraz uyu dedi bana ben zaten hep esim gelmeden bebegimin altını üstünü degistiririm karni da toktu onlari birakip yatagima geçtim yok böyle bi huzur bir saat sonra gittim baktim bebegimi uyutmus utandirdi beni.. acaba buraya yazdiklarimi mi okudu
Gunaydin unercinka hosgeldin aramizaa..Günaydın :)
:) yahu bende cok şaşırdım devami olur mu sanmiyorum.. hayrdr dedim yorgun gorunuyosun dedi bide bugunlerde cok asabiymisinvaaay cok sevindim canim senin adina.. Bak bir de ne diyordun kandirdin bizi he heeeburaya yazman gerekiyormus demek ki darisi basimiza..
Hosgeldin canimGünaydın :)
İyi olmuş valla çok sevindim dün galiba okudular burayı yada biz çok biriktirdik 4 aydır iyi olduGünaydınbizde 5 de kalktik simdi uyumaya çalışıyor.. dun aksam o kadar sikayet ettim eşimden akşam eve gelince asik suratimdan mi yoksa hissettiginden mi bilemedim bebegi bana birak sen biraz uyu dedi bana ben zaten hep esim gelmeden bebegimin altını üstünü degistiririm karni da toktu onlari birakip yatagima geçtim yok böyle bi huzur bir saat sonra gittim baktim bebegimi uyutmus utandirdi beni.. acaba buraya yazdiklarimi mi okudu
Günaydınbizde 5 de kalktik simdi uyumaya çalışıyor.. dun aksam o kadar sikayet ettim eşimden akşam eve gelince asik suratimdan mi yoksa hissettiginden mi bilemedim bebegi bana birak sen biraz uyu dedi bana ben zaten hep esim gelmeden bebegimin altını üstünü degistiririm karni da toktu onlari birakip yatagima geçtim yok böyle bi huzur bir saat sonra gittim baktim bebegimi uyutmus utandirdi beni.. acaba buraya yazdiklarimi mi okudu [/QUOTE
sevndm dinlendgine haa soylee yola gelsinler:)
Bizimki memede uyuyamazsa hamakta salliyorum emzik de almiyor yatagina yatirip pış pış lamalar bizim bebek de işe yaramiyor bir de her bebek farkli canimKizlar herkese gunaydin. Oglum 28 kasin dogumlu. Bizim sorunumuz oglum sadece emerken memede uyuyabiliyor, baska turlu uyuyamiyor, sallamayi da denemedim alistirmak istemiyorum. Sizler nasil uyutuyorsunuz bebislerinizi?
Ben fincana koymustum biberon almiyor bizimki ceyregini icirmistim cok gecmis olsun canim bebegine.. ben hirilti olmasa da rezene papatya ihlamuruarada bi kac cay kasigi veriyorumGünaydın herkese
Kuzumun boğazında hırıltılı var ıhlamur veren arkadaşlar ne kadar verebiliyoruz. Kızım yaz bebeği idi ne güzeldi kış bebeği çok zormuş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?