2014 Kasım Anneleri

Evet armuttan sonra havuc var sirada ama armutu pek sevmedi sanki elmayi sevmisti
Benimkide elmayı sevmedi tatlı değildi pek armutu şapır şupur yedi bugün yoğurduda pek begenmedi ama denemeye deva
Evet pes etmek yok elmayi amasya almani tavsiye ederim hem tatli hem sulu

Ben fincana koymustum biberon almiyor bizimki ceyregini icirmistim cok gecmis olsun canim bebegine.. ben hirilti olmasa da rezene papatya ihlamuruarada bi kac cay kasigi veriyorum

Çok teşekkür ederim inşallah ii gelir vereyim biraz kaynattım şimdi

Sadece suyunu mu veriyorsun yoksa ezerek mi rendeleyerek mi nasil ?
Suyunu veriyorum cnm bikac kasik tattirma amacli cam rendede rendeleyip tulbentte suzuyorum ama sizinki sadece anne sutu aliyosa gerek yok 6.aya kadar bekleyin biz anne sutu mama oldugu icin dr 5.ay yogurt dedi bende alistirma yapiyorum

Günaydın herkese minikleriyle enerji dolu güzel bi gün olsunHiç uyumadım gece Eren sağa sola döndü sürekli 2 ye kadar uğrastırdı bizi sonra maması bilmem nesi ... yatağa girdiğime inanamazken üst kat komsumun bozuk sifon sesinden uyuyamadım beynimi tırmaladıDus aldım açılmak için ama insallah zor bi gün olmaz benim için aksamı iple çekiyorum simdidengel babası gelll gelll gelll

Suyunu veriyorum cnm bikac kasik tattirma amacli cam rendede rendeleyip tulbentte suzuyorum ama sizinki sadece anne sutu aliyosa gerek yok 6.aya kadar bekleyin biz anne sutu mama oldugu icin dr 5.ay yogurt dedi bende alistirma yapiyorum
Ben torkunun yoğurdunu veriyorum kendin yapmıyorsan tavsiye ederim.Katkısız ve sütten yapılıyor tadıda güzel.

Asidan geldik yokboyle bir ağlama icim gitti yaa o agladi ben agladimyine 400 gram kiloo almis yarin yine doktoruna gideceğiz İnsallah birde bacaklarındaki bogumlarin. Biri daha kalin tekrar kalca ultrasonu isterler ddi hemsire dua edinya İnsallah bir sey yoktur yaruna kadar icim icimi yerbirinz bezlerken baksanıza yaa aynimi poposuna yakin kisimdaki bir bogum daha tombik

Bende ütü yaptırdım aksam biraz yaptırımla oldu ama olsun.Sevindim adına iyi olmus dinlenmissin az da olsa.Devamını diliyorum

O boğumlardan biri bizde de farklı daha tombik sağ bacağın kasıkla birlestiği kısımdaki bende sislik falan sandım ama değismedi kalça çıkıklığı için endiselenmistim ben ama sorun değilmis sis olmasından çok çizgilerin birbirine paralelliği öneli demisti esim yine de ultrasonla baktır için rahat etsin bizimkide halen aynı.

Hoş buldum :) Ben preeklampsi nedeniyle erken doğum yaptım,1700 gram doğdu kızım. 25 gün kuvözde kaldı
Hosgeldin preeklamsi bende de 36 haftada farkedildi.37 hafta dogum yaptim erken dogum yapmamin sebebi omuymus bilmiyodum

Bende de tekemelenecek kokan yün yorgan var. İlave edebilirim. Bebe yorganı yetmeyebilirİki dakikada parçalarız onu
Fena korkutmuşsun adamı
4 numara bez kullanan vardi lili miydi bilemedim.bende 4 kullanıyorum büyük mü anlayamadım neredeyse her kakasinda yandan çıkıyor yaa( bu arada 8300gr bebis
Mas Allah bebişine. Ama 4 büyük gelmez 8 kiloya. 6,50 kg 3 kullanıyorum. İz yapıyor. Bitince 3+ ya da 4 alıcam bende.
Mehmet Alperen 100 günlük oldu :)
Maş Allah Alperen paşaya
Herkese merhaba. Sizi hamileliğimden bu yana takip ediyorum. Artık aranıza katılmak istedim. 26 Ekimde kızımı kucağıma aldım.34 haftalık doğdu. Forumun acemisiyim biraz kusura bakmayın.
Merhaba hoşgeldin. Ben Betül memnun oldum.
Hmm anladım canım.
Aman aman bende istemem bir daha yoğun doktor. Bende zeliha hanımı deneyeceğim bakalım. Evren hanımdan soğudum resmen. 15 gün sonra kontrole gidelim yine tatmin olmayacağım ama son şans diyorum bakalım.
Merhaba kızlar oğlumu uyuttum çok şükür
Kızlar benim oğlan hep burnunu ve alnınin ortasını kaşımaya çalışıyor çizik çizik oldu suratı elini tam kullanamıyor şapşik
Maş Allah çok tatlı.
Bizim sıpada kalkmaya çalışıyor dönmüyor henüz gerçi küçük daha 3 aylık. Ama çok sevimli oluyorlar.
Günaydın günaydın. Bizde 6:30 da açtık gözlerimizi. Bende işe geldim Süt sağıp. Allah yardımcımız olsun.

ayy ciddimisin cok ssgol canim yaaa Allah razi olsunvalla aynensag bacagi daha tombik kasikkismi pararlel ve esit sayidabacaklarina aciyo iki yana İnsallah yokrr birsey

sen demir kullaniyordun dimicanim oyle okumustum sanki bizeeee baslayin dedilerde

insan biraz anlasilmak istiyor ama anlamiyorlar

Kizlar herkese gunaydin. Oglum 28 kasin dogumlu. Bizim sorunumuz oglum sadece emerken memede uyuyabiliyor, baska turlu uyuyamiyor, sallamayi da denemedim alistirmak istemiyorum. Sizler nasil uyutuyorsunuz bebislerinizi?
ben emmeden cejer cekmez emzigi veriyorum.ama seninki emzikte almazms emzige biraz bi damla recek sur ben oyle alistirdim yoksa kusacak gibi oluyordu

Günaydın herkese

Kuzumun boğazında hırıltılı var ıhlamur veren arkadaşlar ne kadar verebiliyoruz. Kızım yaz bebeği idi ne güzeldi kış bebeği çok zormuş gerçekten
agzi asagi yap beline pitpit vur bide buhara tutabilirsin

Gelsede yoruldum diyorki ise basladigimda napcam bilmiyorum
insallah biseyi yoktur
Bu nasil bir hastalikmiski erken dogum yaptin ilk defa duydum
Hosgeldin preeklamsi bende de 36 haftada farkedildi.37 hafta dogum yaptim erken dogum yapmamin sebebi omuymus bilmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…