Evet armuttan sonra havuc var sirada ama armutu pek sevmedi sanki elmayi sevmistiYok canım karıştrmıyrm elmayı 3 gün sadece sabhları öğün arasnda verdim şimdi armutu sabh veryrm elmayıda ikindi gibi veryrm tadımlık yani istersen karıştrablrsnde dün de keçi sütüyle yoğurt mayaladım ilk deneyimimdi sonuç güzelBugün ilkkez vercem 1 çay kaşığı falan kalanınıda ben yerim artık Su bardağına mayaladım3 gün artırarak vericem sonra yarım fincana kadar çıkablrsn ama ben doymaz diye korkyrm hep tadımlık yedryrm ya off yenmem lazım bu durumu Havuç suyuda vereblrsin armuttan sonra
Evet pes etmek yok elmayi amasya almani tavsiye ederim hem tatli hem suluBenimkide elmayı sevmedi tatlı değildi pek armutu şapır şupur yedi bugün yoğurduda pek begenmedi ama denemeye deva
Ben fincana koymustum biberon almiyor bizimki ceyregini icirmistim cok gecmis olsun canim bebegine.. ben hirilti olmasa da rezene papatya ihlamuruarada bi kac cay kasigi veriyorum
Suyunu veriyorum cnm bikac kasik tattirma amacli cam rendede rendeleyip tulbentte suzuyorum ama sizinki sadece anne sutu aliyosa gerek yok 6.aya kadar bekleyin biz anne sutu mama oldugu icin dr 5.ay yogurt dedi bende alistirma yapiyorumSadece suyunu mu veriyorsun yoksa ezerek mi rendeleyerek mi nasil ?
Ben torkunun yoğurdunu veriyorum kendin yapmıyorsan tavsiye ederim.Katkısız ve sütten yapılıyor tadıda güzel.Suyunu veriyorum cnm bikac kasik tattirma amacli cam rendede rendeleyip tulbentte suzuyorum ama sizinki sadece anne sutu aliyosa gerek yok 6.aya kadar bekleyin biz anne sutu mama oldugu icin dr 5.ay yogurt dedi bende alistirma yapiyorum
Bende ütü yaptırdım aksam biraz yaptırımla oldu ama olsun.Sevindim adına iyi olmus dinlenmissin az da olsa.Devamını diliyorumGünaydınbizde 5 de kalktik simdi uyumaya çalışıyor.. dun aksam o kadar sikayet ettim eşimden akşam eve gelince asik suratimdan mi yoksa hissettiginden mi bilemedim bebegi bana birak sen biraz uyu dedi bana ben zaten hep esim gelmeden bebegimin altını üstünü degistiririm karni da toktu onlari birakip yatagima geçtim yok böyle bi huzur bir saat sonra gittim baktim bebegimi uyutmus utandirdi beni.. acaba buraya yazdiklarimi mi okudu
O boğumlardan biri bizde de farklı daha tombik sağ bacağın kasıkla birlestiği kısımdaki bende sislik falan sandım ama değismedi kalça çıkıklığı için endiselenmistim ben ama sorun değilmis sis olmasından çok çizgilerin birbirine paralelliği öneli demisti esim yine de ultrasonla baktır için rahat etsin bizimkide halen aynı.Asidan geldik yokboyle bir ağlama icim gitti yaa o agladi ben agladimyine 400 gram kiloo almis yarin yine doktoruna gideceğiz İnsallah birde bacaklarındaki bogumlarin. Biri daha kalin tekrar kalca ultrasonu isterler ddi hemsire dua edinya İnsallah bir sey yoktur yaruna kadar icim icimi yer birinz bezlerken baksanıza yaa aynimi poposuna yakin kisimdaki bir bogum daha tombik
Hosgeldin preeklamsi bende de 36 haftada farkedildi.37 hafta dogum yaptim erken dogum yapmamin sebebi omuymus bilmiyodumHoş buldum :) Ben preeklampsi nedeniyle erken doğum yaptım,1700 gram doğdu kızım. 25 gün kuvözde kaldı
Bu adam bebegi olan kime gitsek eve gelir yatağa yatinca tavana bakar 20-25 dakika "ne tatliydi demi çok sevimliydi demi çok sevemedim nazar oldu demesinler diye" falan filan konuşur dururdu iş ciddiye binince arkadaş çocuğu gibi sevip geri verecez sandı galiba
Bende de tekemelenecek kokan yün yorgan var. İlave edebilirim. Bebe yorganı yetmeyebilirTeyze deme su cadıyao teyzeliği bile hak etmiyor kayınvaldeliği babaanneliği hak etmediği gibi...Senin ki de atılacak seylerden çeyiz hazırlamıs resmen atmaya kıyamamıs insana kendini değersiz hissettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar resmen.ya su forum canlı olsaydı da bizim yorganı tekmeleyip hırsımızı alsaydık ne süper olurdu
Fena korkutmuşsun adamıÖnce fırlatırım die tehtit et kardes baktin ciddiye almiyo firlat..vala firlat ya..
Bizde de tv ye bakiyodu bende sildim kanallari 1-2 haber kanali kaldi smdi hemen hemen acmiyorz 15 gundur tv yi..
Smdi telden batak oynayip duruyo dun tehdit ettim oyun oynuyodu yine
-cnmmm?
-hııı(oyunda ya efendm dmeye üseniyo)
-o telefonu ķirarım!
-tmm cnm tmm kapattim..
(Sanirim gözlerimi acip sabit kırpmadan ona bakinca korkuyo benden:):)
Bakalim bugun eline alicak mi yine...gelince..
Mas Allah bebişine. Ama 4 büyük gelmez 8 kiloya. 6,50 kg 3 kullanıyorum. İz yapıyor. Bitince 3+ ya da 4 alıcam bende.4 numara bez kullanan vardi lili miydi bilemedim.bende 4 kullanıyorum büyük mü anlayamadım neredeyse her kakasinda yandan çıkıyor yaa( bu arada 8300gr bebis
Maş Allah Alperen paşayaMehmet Alperen 100 günlük oldu :)
Merhaba hoşgeldin. Ben Betül memnun oldum.Herkese merhaba. Sizi hamileliğimden bu yana takip ediyorum. Artık aranıza katılmak istedim. 26 Ekimde kızımı kucağıma aldım.34 haftalık doğdu. Forumun acemisiyim biraz kusura bakmayın.
Hmm anladım canım.Arada geliyorlar canım ama biz özelden görüşüyoruZ ondan haberim var
Ayyy gizem hanımın kapısında doğuracaktım beklerken
Bana çekirge dorukta çocuk doktoru atilla gürayı önerdiler ama bir ay sonraya ancak rabdevu veriyormuş dedim aman isim yapmış doktor hayatta istemem bi daha kapısında rezillik çekiyoruz şimdi kafam rahat randevu saatinde doktor odasındayım
Maş Allah çok tatlı.Merhaba kızlar oğlumu uyuttum çok şükür
Kızlar benim oğlan hep burnunu ve alnınin ortasını kaşımaya çalışıyor çizik çizik oldu suratı elini tam kullanamıyor şapşik
Bizim sıpada kalkmaya çalışıyor dönmüyor henüz gerçi küçük daha 3 aylık. Ama çok sevimli oluyorlar.Oglum artik yatmiyoo ya kesinlikle. ne donmeye calisiyo ne bisey direkt kalkip oturacak sanki. mekik cekiyo gibi yapiyo top gibi oluyo duruyo. Bi sabah onu oturmus vaziyette bulcam diye korkuyorum :) Sizinkiler de kalkmaya calisiyo mu ? Dört aylik oldu donmedi bile..
Günaydın günaydın. Bizde 6:30 da açtık gözlerimizi. Bende işe geldim Süt sağıp. Allah yardımcımız olsun.Günaydın diyeceğim ama daha gün aymadı bile :) Süt sağıyorum. Öğretmenim. Göreve başlayalı iki hafta oldu. Evime bir saat uzaklıktaki bir ilçede görev yapıyorum. Allah'tan haftanın üç günü dersim var.
ayy ciddimisin cok ssgol canim yaaa Allah razi olsunvalla aynensag bacagi daha tombik kasikkismi pararlel ve esit sayidabacaklarina aciyo iki yana İnsallah yokrr birseyO boğumlardan biri bizde de farklı daha tombik sağ bacağın kasıkla birlestiği kısımdaki bende sislik falan sandım ama değismedi kalça çıkıklığı için endiselenmistim ben ama sorun değilmis sis olmasından çok çizgilerin birbirine paralelliği öneli demisti esim yine de ultrasonla baktır için rahat etsin bizimkide halen aynı.
sen demir kullaniyordun dimicanim oyle okumustum sanki bizeeee baslayin dedilerdeO boğumlardan biri bizde de farklı daha tombik sağ bacağın kasıkla birlestiği kısımdaki bende sislik falan sandım ama değismedi kalça çıkıklığı için endiselenmistim ben ama sorun değilmis sis olmasından çok çizgilerin birbirine paralelliği öneli demisti esim yine de ultrasonla baktır için rahat etsin bizimkide halen aynı.
Evet kullanıyoruz biz devam ediyoruz.Mama ile arasında 1 saat olsun dikkat et saatine yoksa faydası olmaz aklında bulunsun.sen demir kullaniyordun dimicanim oyle okumustum sanki bizeeee baslayin dedilerde
Bende de tekemelenecek kokan yün yorgan var. İlave edebilirim. Bebe yorganı yetmeyebilirİki dakikada parçalarız onu
Fena korkutmuşsun adamı
Mas Allah bebişine. Ama 4 büyük gelmez 8 kiloya. 6,50 kg 3 kullanıyorum. İz yapıyor. Bitince 3+ ya da 4 alıcam bende.
Maş Allah Alperen paşaya
Merhaba hoşgeldin. Ben Betül memnun oldum.
Hmm anladım canım.
Aman aman bende istemem bir daha yoğun doktor. Bende zeliha hanımı deneyeceğim bakalım. Evren hanımdan soğudum resmen. 15 gün sonra kontrole gidelim yine tatmin olmayacağım ama son şans diyorum bakalım.
Maş Allah çok tatlı.
Bizim sıpada kalkmaya çalışıyor dönmüyor henüz gerçi küçük daha 3 aylık. Ama çok sevimli oluyorlar.
Günaydın günaydın. Bizde 6:30 da açtık gözlerimizi. Bende işe geldim Süt sağıp. Allah yardımcımız olsun.
Asidan geldik yokboyle bir ağlama icim gitti yaa o agladi ben agladimyine 400 gram kiloo almis yarin yine doktoruna gideceğiz İnsallah birde bacaklarındaki bogumlarin. Biri daha kalin tekrar kalca ultrasonu isterler ddi hemsire dua edinya İnsallah bir sey yoktur yaruna kadar icim icimi yer birinz bezlerken baksanıza yaa aynimi poposuna yakin kisimdaki bir bogum daha tombik [
Benımkınde eşit canım ama farklı olursa kalçadan kynaklanır demişti dr İnş bişey çıkmaz canım
Hosgeldin minik kelebeğin annesiHerkese merhaba. Sizi hamileliğimden bu yana takip ediyorum. Artık aranıza katılmak istedim. 26 Ekimde kızımı kucağıma aldım.34 haftalık doğdu. Forumun acemisiyim biraz kusura bakmayın.
Günaydınbizde 5 de kalktik simdi uyumaya çalışıyor.. dun aksam o kadar sikayet ettim eşimden akşam eve gelince asik suratimdan mi yoksa hissettiginden mi bilemedim bebegi bana birak sen biraz uyu dedi bana ben zaten hep esim gelmeden bebegimin altını üstünü degistiririm karni da toktu onlari birakip yatagima geçtim yok böyle bi huzur bir saat sonra gittim baktim bebegimi uyutmus utandirdi beni.. acaba buraya yazdiklarimi mi okudu
ben emmeden cejer cekmez emzigi veriyorum.ama seninki emzikte almazms emzige biraz bi damla recek sur ben oyle alistirdim yoksa kusacak gibi oluyorduKizlar herkese gunaydin. Oglum 28 kasin dogumlu. Bizim sorunumuz oglum sadece emerken memede uyuyabiliyor, baska turlu uyuyamiyor, sallamayi da denemedim alistirmak istemiyorum. Sizler nasil uyutuyorsunuz bebislerinizi?
agzi asagi yap beline pitpit vur bide buhara tutabilirsinGünaydın herkese
Kuzumun boğazında hırıltılı var ıhlamur veren arkadaşlar ne kadar verebiliyoruz. Kızım yaz bebeği idi ne güzeldi kış bebeği çok zormuş gerçekten
Gelsede yoruldum diyorkiGünaydın herkese minikleriyle enerji dolu güzel bi gün olsunHiç uyumadım gece Eren sağa sola döndü sürekli 2 ye kadar uğrastırdı bizi sonra maması bilmem nesi ... yatağa girdiğime inanamazken üst kat komsumun bozuk sifon sesinden uyuyamadım beynimi tırmaladı Dus aldım açılmak için ama insallah zor bi gün olmaz benim için aksamı iple çekiyorum simdiden gel babası gelll gelll gelll
insallah biseyi yokturAsidan geldik yokboyle bir ağlama icim gitti yaa o agladi ben agladimyine 400 gram kiloo almis yarin yine doktoruna gideceğiz İnsallah birde bacaklarındaki bogumlarin. Biri daha kalin tekrar kalca ultrasonu isterler ddi hemsire dua edinya İnsallah bir sey yoktur yaruna kadar icim icimi yer birinz bezlerken baksanıza yaa aynimi poposuna yakin kisimdaki bir bogum daha tombik
Hosgeldin preeklamsi bende de 36 haftada farkedildi.37 hafta dogum yaptim erken dogum yapmamin sebebi omuymus bilmiyodum
hmmm minnisim ne güzelde oturmus nice 100 lere...Mehmet Alperen 100 günlük oldu :)
Yaaa bi deneyeyim ben torkunun ürünlerini severimBen torkunun yoğurdunu veriyorum kendin yapmıyorsan tavsiye ederim.Katkısız ve sütten yapılıyor tadıda güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?