2014 Kasım Anneleri

Gunaydin hanimlar
Benim bi kac sorum olacakti 27 ekim dogumlu bi oglum var ne donebiliyor ne de kafasini kaldirabiliyor okudugum kadariyla buradaki bazi bebekler bu hareketleri yapabiliyormus masallah benim ki neden yapamiyor acaba, bi de bas cevresi 42.5 sizin bebislerinizin nasil

Bu arada bizde 3 gun sonra ek gidaya baslayacagiz once elma suyu sonra yogurt yogurtu gunluk inek sutuyle yapacagim yalniz biz sadece mamayla besleniyoruz dr umuz baslamamizi uygun gordu

Gebelik zehirlenmesi idrarda protein cikiyor vücut su tutuyor odem ve tansiyon bunlar vardı plezenta yapiyomus bunu.bana dr sakin netten bakma kotu sonuclari var demisti şükür bisey olmadi

Benim 40.5 cm kafasini tutuyor kalkmaya calisiyor ama benimkide daha donemiyor.yuz ustu yatir boyun ve sirt kaslari icin o kafasini tutabilmesinde yardimci olur

Benim 40.5 cm kafasini tutuyor kalkmaya calisiyor ama benimkide daha donemiyor.yuz ustu yatir boyun ve sirt kaslari icin o kafasini tutabilmesinde yardimci olur
Yuz ustu yatirinca sikinti yok canim sirt ustu yatirinca kafasini kaldiramiyor daha hic yastik kullanmadim gerci sizinkiler ana kucaginda mi kaldiriyor

Kizlar herkese gunaydin. Oglum 28 kasin dogumlu. Bizim sorunumuz oglum sadece emerken memede uyuyabiliyor, baska turlu uyuyamiyor, sallamayi da denemedim alistirmak istemiyorum. Sizler nasil uyutuyorsunuz bebislerinizi?
Canım benim bebişte sadece emerek uyuyor ben sallamayıda denedim ama kabul etmiyor illaki memede uyuyacak bi çare bulursan paylaş

Benım cımcıme keyfıne gore uyuyo. Bazen emzıgı verıyorum doyurduktan sonra pişpiş eeer dıyerek uyutuyorum. Bazen sallanarak Cogu zamanda memede uyuyo. Yanı uyutmak için her yolu denıyorum hangısını isterse oyle uyutuyorum. Buarada benım gogusler ıkı gundur dolmuyo. Dun mama denedım buzluktakı sütlerı denedım. Bıberonla kaşıkla yok hiçbir şekılde kabul etmıyo. Illakı emmek istıyo. Ben sıkınca gogsumu sut gelıyo ama cok degıl eminim yumuşacık çünkü. Puf diye sönduler resmen

Suyunu veriyorum cnm bikac kasik tattirma amacli cam rendede rendeleyip tulbentte suzuyorum ama sizinki sadece anne sutu aliyosa gerek yok 6.aya kadar bekleyin biz anne sutu mama oldugu icin dr 5.ay yogurt dedi bende alistirma yapiyorum

Mama aliyor canim son zamanlarda nerdeyse sirf mama diyebilirim sutum cok azaldi. Ben kendim baslamistim ztn ama dr da baslamamizi uygun gordu. Yogurt elma veriyordum bnde yarin havuca baslicaz.

Bizimki de daha dönmüyor yegenim de 5.5 aylikken donmus bas cevresi 41 cm

Sirt ustu yatarken kaldiriyor yani oyle mi kusura bakma anlayamadim da
Canim bu hareketleri yapabilmesi icin bebegine yardimci ol.. Sirt ustu yatarken ellerinden tut oturur pozisyona getirir gibi kaldir o zaten hemen kaldirir kendini.. Bu hareketi kendi sirt ustu yatarken yapamiyor basinin altina ufak bir yastik fln koydugumda kalkmaya cabaliyor ama.. Ayrica benim kizim da daha tam donemedi hep yan donuyor ama kolundan dolayi bir turlu yuz ustu olmayi beceremiyor ama baya yer degistiriyor.. Yerde biraz uzagina oyuncaklarini fln koy donmeye calissin canim.. Ama daha bizim ayak tutmalarimiz fln hic baslamadi..

Ben hic yere koyamadim malum havalardan ama yataginda cok donuyor ayrica hic yardimci olmadim bebegime yani ellerinden tutup kaldirmadim bizimkide yan donuyor kolundan dolayi tam donemiyor senin bebegin gibi

benim oğlanın da boğum sayısı aynı ama kalınlık dediğin gibi kasıga yakın yerde biri daha kalın. Benim de kafamı kurcalayan diz kapak altına doğru bi bacakta küçük yeni bi kıvrım daha oluştu. Haftaya kontrolde ben de onu soracağım, inşallah hepsi önemsizdir

İnsallah canim yaa yarn sorcm kismetse yazarm İnsallah onemszdr demekoyle nin ogluda oylyms demkki norml bikackiside var

Hosgeldin preeklamsi bende de 36 haftada farkedildi.37 hafta dogum yaptim erken dogum yapmamin sebebi omuymus bilmiyodum

Benim erken fark edilmişti. Hamileliğim boyunca alfamet ve kan sulandırıcı kullandım ama yine de 34. haftaya kadar dayanabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…