Gebelik zehirlenmesi idrarda protein cikiyor vücut su tutuyor odem ve tansiyon bunlar vardı plezenta yapiyomus bunu.bana dr sakin netten bakma kotu sonuclari var demisti şükür bisey olmadiinsan biraz anlasilmak istiyor ama anlamiyorlar
ben emmeden cejer cekmez emzigi veriyorum.ama seninki emzikte almazms emzige biraz bi damla recek sur ben oyle alistirdim yoksa kusacak gibi oluyordu
agzi asagi yap beline pitpit vur bide buhara tutabilirsin
Gelsede yoruldum diyorkiise basladigimda napcam bilmiyorum
insallah biseyi yoktur
Bu nasil bir hastalikmiski erken dogum yaptin ilk defa duydum
Benim 40.5 cm kafasini tutuyor kalkmaya calisiyor ama benimkide daha donemiyor.yuz ustu yatir boyun ve sirt kaslari icin o kafasini tutabilmesinde yardimci olurGunaydin hanimlar
Benim bi kac sorum olacakti 27 ekim dogumlu bi oglum var ne donebiliyor ne de kafasini kaldirabiliyor okudugum kadariyla buradaki bazi bebekler bu hareketleri yapabiliyormus masallah benim ki neden yapamiyor acaba, bi de bas cevresi 42.5 sizin bebislerinizin nasil
Yuz ustu yatirinca sikinti yok canim sirt ustu yatirinca kafasini kaldiramiyor daha hic yastik kullanmadim gerci sizinkiler ana kucaginda mi kaldiriyorBenim 40.5 cm kafasini tutuyor kalkmaya calisiyor ama benimkide daha donemiyor.yuz ustu yatir boyun ve sirt kaslari icin o kafasini tutabilmesinde yardimci olur
Yok uzanirken emdikten sonra uyandiginda hani yallah ben gidiyorum der gibiYuz ustu yatirinca sikinti yok canim sirt ustu yatirinca kafasini kaldiramiyor daha hic yastik kullanmadim gerci sizinkiler ana kucaginda mi kaldiriyor
Bende ismimin elif OLDUĞUNU kimseye söylemiyeyim bariİhiigercek ismimin elif oldugunu kimseye demem
Canım benim bebişte sadece emerek uyuyor ben sallamayıda denedim ama kabul etmiyor illaki memede uyuyacak bi çare bulursan paylaşKizlar herkese gunaydin. Oglum 28 kasin dogumlu. Bizim sorunumuz oglum sadece emerken memede uyuyabiliyor, baska turlu uyuyamiyor, sallamayi da denemedim alistirmak istemiyorum. Sizler nasil uyutuyorsunuz bebislerinizi?
Sirt ustu yatarken kaldiriyor yani oyle mi kusura bakma anlayamadim daYok uzanirken emdikten sonra uyandiginda hani yallah ben gidiyorum der gibi
Suyunu veriyorum cnm bikac kasik tattirma amacli cam rendede rendeleyip tulbentte suzuyorum ama sizinki sadece anne sutu aliyosa gerek yok 6.aya kadar bekleyin biz anne sutu mama oldugu icin dr 5.ay yogurt dedi bende alistirma yapiyorum
Bizimki de daha dönmüyor yegenim de 5.5 aylikken donmus bas cevresi 41 cmGunaydin hanimlar
Benim bi kac sorum olacakti 27 ekim dogumlu bi oglum var ne donebiliyor ne de kafasini kaldirabiliyor okudugum kadariyla buradaki bazi bebekler bu hareketleri yapabiliyormus masallah benim ki neden yapamiyor acaba, bi de bas cevresi 42.5 sizin bebislerinizin nasil
Canim bu hareketleri yapabilmesi icin bebegine yardimci ol.. Sirt ustu yatarken ellerinden tut oturur pozisyona getirir gibi kaldir o zaten hemen kaldirir kendini.. Bu hareketi kendi sirt ustu yatarken yapamiyor basinin altina ufak bir yastik fln koydugumda kalkmaya cabaliyor ama.. Ayrica benim kizim da daha tam donemedi hep yan donuyor ama kolundan dolayi bir turlu yuz ustu olmayi beceremiyor ama baya yer degistiriyor.. Yerde biraz uzagina oyuncaklarini fln koy donmeye calissin canim.. Ama daha bizim ayak tutmalarimiz fln hic baslamadi..Sirt ustu yatarken kaldiriyor yani oyle mi kusura bakma anlayamadim da
Tsk ederim cevap icin peki basini kaldirabiliyor mu sirt ustu yatarkenBizimki de daha dönmüyor yegenim de 5.5 aylikken donmus bas cevresi 41 cm
Ben hic yere koyamadim malum havalardan ama yataginda cok donuyor ayrica hic yardimci olmadim bebegime yani ellerinden tutup kaldirmadim bizimkide yan donuyor kolundan dolayi tam donemiyor senin bebegin gibiCanim bu hareketleri yapabilmesi icin bebegine yardimci ol.. Sirt ustu yatarken ellerinden tut oturur pozisyona getirir gibi kaldir o zaten hemen kaldirir kendini.. Bu hareketi kendi sirt ustu yatarken yapamiyor basinin altina ufak bir yastik fln koydugumda kalkmaya cabaliyor ama.. Ayrica benim kizim da daha tam donemedi hep yan donuyor ama kolundan dolayi bir turlu yuz ustu olmayi beceremiyor ama baya yer degistiriyor.. Yerde biraz uzagina oyuncaklarini fln koy donmeye calissin canim.. Ama daha bizim ayak tutmalarimiz fln hic baslamadi..
bebise yorgan yaptırdım diyordu yaptıgını görmen lazim eskiyastık kılıfına yün koyup yalapsap dikmis pacavra gibi baksanaEki Görüntüle 1449787
benim oğlanın da boğum sayısı aynı ama kalınlık dediğin gibi kasıga yakın yerde biri daha kalın. Benim de kafamı kurcalayan diz kapak altına doğru bi bacakta küçük yeni bi kıvrım daha oluştu. Haftaya kontrolde ben de onu soracağım, inşallah hepsi önemsizdirAsidan geldik yokboyle bir ağlama icim gitti yaa o agladi ben agladimyine 400 gram kiloo almis yarin yine doktoruna gideceğiz İnsallah birde bacaklarındaki bogumlarin. Biri daha kalin tekrar kalca ultrasonu isterler ddi hemsire dua edinya İnsallah bir sey yoktur yaruna kadar icim icimi yer birinz bezlerken baksanıza yaa aynimi poposuna yakin kisimdaki bir bogum daha tombik
İnsallah canim yaa yarn sorcm kismetse yazarm İnsallah onemszdr demekoyle nin ogluda oylyms demkki norml bikackiside varbenim oğlanın da boğum sayısı aynı ama kalınlık dediğin gibi kasıga yakın yerde biri daha kalın. Benim de kafamı kurcalayan diz kapak altına doğru bi bacakta küçük yeni bi kıvrım daha oluştu. Haftaya kontrolde ben de onu soracağım, inşallah hepsi önemsizdir
Hosgeldin preeklamsi bende de 36 haftada farkedildi.37 hafta dogum yaptim erken dogum yapmamin sebebi omuymus bilmiyodum
Bende ismimin elif OLDUĞUNU kimseye söylemiyeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?