Bende de tekemelenecek kokan yün yorgan var. İlave edebilirim. Bebe yorganı yetmeyebilirİki dakikada parçalarız onu
Fena korkutmuşsun adamı
Mas Allah bebişine. Ama 4 büyük gelmez 8 kiloya. 6,50 kg 3 kullanıyorum. İz yapıyor. Bitince 3+ ya da 4 alıcam bende.
Maş Allah Alperen paşaya
Merhaba hoşgeldin. Ben Betül memnun oldum.
Hmm anladım canım.
Aman aman bende istemem bir daha yoğun doktor. Bende zeliha hanımı deneyeceğim bakalım. Evren hanımdan soğudum resmen. 15 gün sonra kontrole gidelim yine tatmin olmayacağım ama son şans diyorum bakalım.
Maş Allah çok tatlı.
Bizim sıpada kalkmaya çalışıyor dönmüyor henüz gerçi küçük daha 3 aylık. Ama çok sevimli oluyorlar.
Günaydın günaydın. Bizde 6:30 da açtık gözlerimizi. Bende işe geldim Süt sağıp. Allah yardımcımız olsun.
Hosgeldin minik kelebeğin annesi
Canım ben onu bilmiyodum ya nasıl oluyorEvet kullanıyoruz biz devam ediyoruz.Mama ile arasında 1 saat olsun dikkat et saatine yoksa faydası olmaz aklında bulunsun.
gule gulee:)aybi battaniyeden bizdede varBiz gezmeye gıdıyoruzz ama markete.
bizim park yatak en genisinden donsede skbtu olmuyo oneririmKızlar az önce uyuttuğum Oğlumu beşike yan yatmış olarak buldum, şok oldum. Yani şöyle, yine Sırt üstü ama beşike boylamasına yatırıyoruz ya tam enlemesine yatarken buldum. Beşiğim İKEA bın beşiklerinden. Eni 60 cm, e oğlan 64 cm. Korkuyorum bi yerlerine zarar verecek diyebuna bi önlem almam Lazım, fikir verin lütfen. Şu an tek aklıma gelen park yatak almak
Biz gezmeye gıdıyoruzz ama markete.
Rica ederim canim bana dogru biraz uzatiyor ona kaldırma denir mi bilmiyorum tabi altinda yastik varken bide pusetteykenTsk ederim cevap icin peki basini kaldirabiliyor mu sirt ustu yatarken
Maşallah prensese yerimBiz gezmeye gıdıyoruzz ama markete.
Herkes adini yazmış eksik kalmayayimMerhaba benim adım da Seda ben de memnun oldum :)
Gece her uyandığında emzirmiyorum ben 2 ya da 3 kez doktorun 3 saatte bir emzir demişti artık ben bunu gece uyguluyorum sadece Ha bazen 3 saati geçiyor gerçi gündüzde ne zaman isterse emziriyorum saat tutmuyorumKızlar bebişlerinizi gece kaç kez besliyosunuz ben mama veriyorum da oyuzden sordum
Herkes adini yazmış eksik kalmayayimhiic belli olmasa da bende Meyra memnun oldum
Yok canim baslamadim 5.ayi yarilayalim öyle başlayacagim ben .ama benimki masadan kaşığı falan almaya çalışıyor :))
Hoşgeldin. Benim bebeğim üç aylık, kırkı çıktığından beri uyuturken çok ısrarcı olmadan tutarlı davranmaya çalıştım" ve evet bi uyuma şeklini oturttuk artıkmerhaba arkadaslar. uyku duzeni ile ilgili bir seyler ararken kendimi bu topikte buldum. ben de kasim annesiyim yani oglum 4 ayini daha yeni bitirdi. tanismak ve pek cok soruna elimden de geldiginde birlikte care aramak amaciyla yaziyorum. her seyi arastirip sonra uygulayan bir anne olarak elimden telefon dusmuyor maasef. bebislerimiz cok onemli her seyin en guzelini hakediyorlar. hazir yazmisken bir de sorum olacak uyku egitimi icin dort ay iyi bir sure deniyor baslayan arkadaslar var mi hangi yontemleri oneriyorsunuz herkes bir sey yazmis. merak ettim. sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?