2014 Kasım Anneleri

Merhaba benim adım da Seda ben de memnun oldum :)

Kızlar az önce uyuttuğum Oğlumu beşike yan yatmış olarak buldum, şok oldum. Yani şöyle, yine Sırt üstü ama beşike boylamasına yatırıyoruz ya tam enlemesine yatarken buldum. Beşiğim İKEA bın beşiklerinden. Eni 60 cm, e oğlan 64 cm. Korkuyorum bi yerlerine zarar verecek diye buna bi önlem almam Lazım, fikir verin lütfen. Şu an tek aklıma gelen park yatak almak

bizim park yatak en genisinden donsede skbtu olmuyo oneririm

merhaba arkadaslar. uyku duzeni ile ilgili bir seyler ararken kendimi bu topikte buldum. ben de kasim annesiyim yani oglum 4 ayini daha yeni bitirdi. tanismak ve pek cok soruna elimden de geldiginde birlikte care aramak amaciyla yaziyorum. her seyi arastirip sonra uygulayan bir anne olarak elimden telefon dusmuyor maasef. bebislerimiz cok onemli her seyin en guzelini hakediyorlar. hazir yazmisken bir de sorum olacak uyku egitimi icin dort ay iyi bir sure deniyor baslayan arkadaslar var mi hangi yontemleri oneriyorsunuz herkes bir sey yazmis. merak ettim. sevgiler :)

Kızlar bebişlerinizi gece kaç kez besliyosunuz ben mama veriyorum da oyuzden sordum

Yok canim baslamadim 5.ayi yarilayalim öyle başlayacagim ben .ama benimki masadan kaşığı falan almaya çalışıyor :))

Benim yapmadı daha bilmm gerçi ben masaya hiç getirmedim :) ben sadece elma suyuna başladım gerçi ben çalışıorum kv bakıo ben sölüom o yapıo bazen de kendi kafasına göre takılıo takılamıoda soruo ama konuşunca ben napıcağımı biliom der:)

Hoşgeldin. Benim bebeğim üç aylık, kırkı çıktığından beri uyuturken çok ısrarcı olmadan tutarlı davranmaya çalıştım" ve evet bi uyuma şeklini oturttuk artıksıra uyku saatlerini düzenlemeye geldi. Ama biraz dinleniyoruz bu ara. Iki hafta sonra filan da bunun için Çalışmalara başlıcam. Bağlı kaldığım bi Yöntem olmadı, davranış Eğitimini işim Gereği çok iyi biliyorum, bunu kullandım. Bence 4 aylık bebek uyku eğitimi alabilir.şimdşden kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…