2014 Kasım Anneleri

Kızlar bebişlerinizi gece kaç kez besliyosunuz ben mama veriyorum da oyuzden sordum
Gece uykusundan her üç saatte bir acıkıp uyanıyor. Banyo yaptığında daha uzun uyuyor, uyandırmıyorum, acıkırsa zaten basar yaygarayı deyip rahat davranıyorum

Bize de biraz bahseder misin lütfen bu davranış egitiminden? Nasıl davranmalıyız? Benim oğluma tam bi düzen oturttum diyorum 1 hafta sonra bambaşka huy ediniyor. Eski yaptığımız usulü kabul etmiyor. Sabırli birisiyim normalde ama bazen istemeden sen tonum yükseliyor.

Annem dediki eve bile koymasin bu cismi:) icindeki yun pisse bide direk cope atsin diyo
Annene çok sevgilerkoku vardı pis mi yünden mi geliyor bilmiyorum ama içim almadı açıkçası bide yarısını beyaz yarısını yesil iple dikmis nedense iskillendim evimde tutmam onu

Ben şunu gördüm, çok katı olmamak Lazım, ben de Dediğin gibi oh oldu diyordum, bi bakıyordum başa dönmüşüz, eski düzeni oturtmakta ısrarcı davranıyordum, sonra İkimiz de zıvanadan çıkıyordukçıkıyordukşimdi daha esnek davranıyorum düzen daha yerli yerinde çok şükür. Normalde beşiğinde sallanmadan beni izleyerek uyuyor artık ama bazen kucağımı istiyor, üzmüyorum kucağımda uyutuyorum, huzurlu uyuyup huzurlu Uyanıyor. Huzurlu vakit geçirince bi dahakinde beşiğinde uyurken arıza çıkarmıyor mesela. Bi de biyolojik ihtiyaçlarını çok önemsiyorum, evet gazı varsa Ayağımda sallıyorum, ya da aşı oldu ve huzursuz, korkuyorsa Ayağımda sallıyorum. Arada yapılan kaçamakların Alışkanlık haline dönmediğini gördüm mesela. Böylece rahatladım garibim yavrum da huzura erdi ben rahatlayınca

Bende sadece mama veriyorum canim gunduz 3 saatte bi 120 lik gece 1 defa 180 lik iciyor aksam en son beslemeyi 22- 23 gibi yapiyorum 3-4 gibi de 180 lik
Benim oğlum da halen 120 cc içiyor 180 içtiği hiç olmadı daha en fazla 150 cc içiyor nadiren o da...1 ekimde doğdu 3.5 saatte bir mama yediriyorum bende.

Yani demir verdiysen mama verdiğin yada vereceğin saatle arasında 1 saat olmalı ona göre ayarla mesela 1 de mama yedirdiysen 2 de demiri vermelisin.Kalsiyum demiri bağlar demirin faydası olmaz o zaman.
Çok sağol canım yarım saat sonra vermeliyim o zaman emzirdikten çünkü ben en gec 1.5 saat arayla emziriyorum gün içinde gece en fazla 3 saat oluyor ama uyuyor tabi o ara peki 5damla diyen oldu kiloya oranla ver diyen oldu onu nasıl yapiyosun?

Sönmeleri süt yok anlamına gelmiyor. Bebek emdikçe ya da sağdıkça gelir. Bebeğin emmeye başlasın yutkunmasından sütünün olduğunu anlarsın. 3. aydan sonra öyle göğüslerde doluluk olmayabilirmiş.
Sirt ustu yatarken kaldiriyor yani oyle mi kusura bakma anlayamadim da
Benimki pusette ve kafasının altında ince bir yastık varken kendini kaldırmaya çalışıyor. Sanki kalksa bir şey yapabilecekmiş gibi. Ben sık sık ellerinden tutup pusetinden beşiğinden kendime çekerek kaldırıyorum. Dr. muzda muaynelerde hep öyle yapıyor. Yapa yapa alıştı. şimdi kendi kalkmaya çalışıyor. Kafasını ve omuzlarını kaldırıyor. Tabi popoyu kaldıramayınca geri yatıyor :)
Merhaba Kasım anneleri sizi hamileleğimden bu yana takip etmeme rağmen aranıza katılmaya yeni karar verdimbenim de 13 Aralık doğumlu bir prensesim var
Hoşgeldin. Benimde 5 Aralık doğumlu Prensim.
Biz gezmeye gıdıyoruzz ama markete.
Maş allah hadi gidip hava alın. Markette gezmek oldu artık çocuktan sonra :)
Eki Görüntüle 1450579

Kızlar uyku arkadası geldı kargodan cok guzelmiş
Bakalım sevecekmı :)

Prensesss sen gezmeyemi gıdıosunnnn ne guzel olmussunbn ne tatlı yavrum yerım
Çok güzelmiş. İnş Allah sever.
Hoşgeldin. Biz daha öyle bir düzen oluşturmadık. Kucakta sallayarak uyutuyorum şuan ama biraz daha ağırlaşınca ne yaparım hiç bilmiyorum.
Selam herkese nasılsınız uzun zamandır giremedim bebişler nasıl
Merhaba canım. Biz oğlusumla iyiyiz siz nasılsınız. 3 aylık olduk biz siz kaç oldunuz.

Kilo basına 1 damla veriyorum öyle olması gerekiyormus kitabı çekip koymustum buraya Eren 7 kilo ile basladık 7 damla veriyorum.

Bizde 4 ay 1 haftalık olduk yeni yeni bazı şeyler düzelmeye basladı . Hamak dene uyutmak icin ben hamakta uyutuyorum daha kolay oluyo tavsiye ederim

Benım tek yaptıgım saate uymak
Altı bıcuk sekız arası uyuyyrm
Bazen dokuza saekabılo
Alıstı sayılır :)

Ben kızımı akşam sekiz buçukta yatırıyorum,15 dk. içinde uyuyor. Yarım saat sonra uyanıyor. Bu sefer uyuması yarım saati buluyor. Sonra gece 2 kere emziriyorum,emerken uyanmıyor. Sabah yedi gibi uyanıyor. Uyuyan bir bebek. Bunun için özel bir şey yapmadım. Bu arada forumun kapısı nerede dermişim

Sen de lilii kız eğil boyum yetmez
Senın kv gıttımı hayatım
Pek okuyamıyrm malum işe basladm bıde ıngızlıce calısyrm :)
Yorganın fotosunu gorup bende uyuz olmustm :)
Insan deger gormek ıstıyr degılmı
Annemde gelınıne benden pay bıcerek bıseyler yapmak ıstıyor
Ondada tesekkur huyu yok :) ınsanın sevkını kırıyor:)

Cnm sen nerelere kaybolmustun :) gelmene cok sevndımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…