Ahh birak kahveyi tuvalete gidince ağlıyor bacım. Kahve çok lüks bizde bu aralar.
Gece uykusundan her üç saatte bir acıkıp uyanıyor. Banyo yaptığında daha uzun uyuyor, uyandırmıyorum, acıkırsa zaten basar yaygarayı deyip rahat davranıyorumKızlar bebişlerinizi gece kaç kez besliyosunuz ben mama veriyorum da oyuzden sordum
Bize de biraz bahseder misin lütfen bu davranış egitiminden? Nasıl davranmalıyız? Benim oğluma tam bi düzen oturttum diyorum 1 hafta sonra bambaşka huy ediniyor. Eski yaptığımız usulü kabul etmiyor. Sabırli birisiyim normalde ama bazen istemeden sen tonum yükseliyor.Hoşgeldin. Benim bebeğim üç aylık, kırkı çıktığından beri uyuturken çok ısrarcı olmadan tutarlı davranmaya çalıştım" ve evet bi uyuma şeklini oturttuk artıksıra uyku saatlerini düzenlemeye geldi. Ama biraz dinleniyoruz bu ara. Iki hafta sonra filan da bunun için Çalışmalara başlıcam. Bağlı kaldığım bi Yöntem olmadı, davranış Eğitimini işim Gereği çok iyi biliyorum, bunu kullandım. Bence 4 aylık bebek uyku eğitimi alabilir.şimdşden kolay gelsin
HoşgeldinMerhaba, hoş buldum. Amin, sağ olasın. Annem bakıyor bebeğime.
Bende sadece mama veriyorum canim gunduz 3 saatte bi 120 lik gece 1 defa 180 lik iciyor aksam en son beslemeyi 22- 23 gibi yapiyorum 3-4 gibi de 180 likKızlar bebişlerinizi gece kaç kez besliyosunuz ben mama veriyorum da oyuzden sordum
Annene çok sevgilerAnnem dediki eve bile koymasin bu cismi:) icindeki yun pisse bide direk cope atsin diyo
Yani demir verdiysen mama verdiğin yada vereceğin saatle arasında 1 saat olmalı ona göre ayarla mesela 1 de mama yedirdiysen 2 de demiri vermelisin.Kalsiyum demiri bağlar demirin faydası olmaz o zaman.Canım ben onu bilmiyodum ya nasıl oluyor
Ben şunu gördüm, çok katı olmamak Lazım, ben de Dediğin gibi oh oldu diyordum, bi bakıyordum başa dönmüşüz, eski düzeni oturtmakta ısrarcı davranıyordum, sonra İkimiz de zıvanadan çıkıyordukçıkıyordukBize de biraz bahseder misin lütfen bu davranış egitiminden? Nasıl davranmalıyız? Benim oğluma tam bi düzen oturttum diyorum 1 hafta sonra bambaşka huy ediniyor. Eski yaptığımız usulü kabul etmiyor. Sabırli birisiyim normalde ama bazen istemeden sen tonum yükseliyor.
Benim oğlum da halen 120 cc içiyor 180 içtiği hiç olmadı daha en fazla 150 cc içiyor nadiren o da...1 ekimde doğdu 3.5 saatte bir mama yediriyorum bende.Bende sadece mama veriyorum canim gunduz 3 saatte bi 120 lik gece 1 defa 180 lik iciyor aksam en son beslemeyi 22- 23 gibi yapiyorum 3-4 gibi de 180 lik
Çok sağol canım yarım saat sonra vermeliyim o zaman emzirdikten çünkü ben en gec 1.5 saat arayla emziriyorum gün içinde gece en fazla 3 saat oluyor ama uyuyor tabi o ara peki 5damla diyen oldu kiloya oranla ver diyen oldu onu nasıl yapiyosun?Yani demir verdiysen mama verdiğin yada vereceğin saatle arasında 1 saat olmalı ona göre ayarla mesela 1 de mama yedirdiysen 2 de demiri vermelisin.Kalsiyum demiri bağlar demirin faydası olmaz o zaman.
Sönmeleri süt yok anlamına gelmiyor. Bebek emdikçe ya da sağdıkça gelir. Bebeğin emmeye başlasın yutkunmasından sütünün olduğunu anlarsın. 3. aydan sonra öyle göğüslerde doluluk olmayabilirmiş.Benım cımcıme keyfıne gore uyuyo. Bazen emzıgı verıyorum doyurduktan sonra pişpiş eeer dıyerek uyutuyorum. Bazen sallanarak Cogu zamanda memede uyuyo. Yanı uyutmak için her yolu denıyorum hangısını isterse oyle uyutuyorum. Buarada benım gogusler ıkı gundur dolmuyo. Dun mama denedım buzluktakı sütlerı denedım. Bıberonla kaşıkla yok hiçbir şekılde kabul etmıyo. Illakı emmek istıyo. Ben sıkınca gogsumu sut gelıyo ama cok degıl eminim yumuşacık çünkü. Puf diye sönduler resmen
Benimki pusette ve kafasının altında ince bir yastık varken kendini kaldırmaya çalışıyor. Sanki kalksa bir şey yapabilecekmiş gibi. Ben sık sık ellerinden tutup pusetinden beşiğinden kendime çekerek kaldırıyorum. Dr. muzda muaynelerde hep öyle yapıyor. Yapa yapa alıştı. şimdi kendi kalkmaya çalışıyor. Kafasını ve omuzlarını kaldırıyor. Tabi popoyu kaldıramayınca geri yatıyor :)Sirt ustu yatarken kaldiriyor yani oyle mi kusura bakma anlayamadim da
Hoşgeldin. Benimde 5 Aralık doğumlu Prensim.Merhaba Kasım anneleri sizi hamileleğimden bu yana takip etmeme rağmen aranıza katılmaya yeni karar verdimbenim de 13 Aralık doğumlu bir prensesim var
Maş allah hadi gidip hava alın. Markette gezmek oldu artık çocuktan sonra :)Biz gezmeye gıdıyoruzz ama markete.
Çok güzelmiş. İnş Allah sever.Eki Görüntüle 1450579
Kızlar uyku arkadası geldı kargodan cok guzelmiş
Bakalım sevecekmı :)
Prensesss sen gezmeyemi gıdıosunnnn ne guzel olmussunbn ne tatlı yavrum yerım
Hoşgeldin. Biz daha öyle bir düzen oluşturmadık. Kucakta sallayarak uyutuyorum şuan ama biraz daha ağırlaşınca ne yaparım hiç bilmiyorum.merhaba arkadaslar. uyku duzeni ile ilgili bir seyler ararken kendimi bu topikte buldum. ben de kasim annesiyim yani oglum 4 ayini daha yeni bitirdi. tanismak ve pek cok soruna elimden de geldiginde birlikte care aramak amaciyla yaziyorum. her seyi arastirip sonra uygulayan bir anne olarak elimden telefon dusmuyor maasef. bebislerimiz cok onemli her seyin en guzelini hakediyorlar. hazir yazmisken bir de sorum olacak uyku egitimi icin dort ay iyi bir sure deniyor baslayan arkadaslar var mi hangi yontemleri oneriyorsunuz herkes bir sey yazmis. merak ettim. sevgiler :)
Merhaba canım. Biz oğlusumla iyiyiz siz nasılsınız. 3 aylık olduk biz siz kaç oldunuz.Selam herkese nasılsınız uzun zamandır giremedim bebişler nasıl
Kilo basına 1 damla veriyorum öyle olması gerekiyormus kitabı çekip koymustum buraya Eren 7 kilo ile basladık 7 damla veriyorum.Çok sağol canım yarım saat sonra vermeliyim o zaman emzirdikten çünkü ben en gec 1.5 saat arayla emziriyorum gün içinde gece en fazla 3 saat oluyor ama uyuyor tabi o ara peki 5damla diyen oldu kiloya oranla ver diyen oldu onu nasıl yapiyosun?
Mama vermıyrmKızlar bebişlerinizi gece kaç kez besliyosunuz ben mama veriyorum da oyuzden sordum
Bizde 4 ay 1 haftalık olduk yeni yeni bazı şeyler düzelmeye basladı . Hamak dene uyutmak icin ben hamakta uyutuyorum daha kolay oluyo tavsiye ederimSönmeleri süt yok anlamına gelmiyor. Bebek emdikçe ya da sağdıkça gelir. Bebeğin emmeye başlasın yutkunmasından sütünün olduğunu anlarsın. 3. aydan sonra öyle göğüslerde doluluk olmayabilirmiş.
Benimki pusette ve kafasının altında ince bir yastık varken kendini kaldırmaya çalışıyor. Sanki kalksa bir şey yapabilecekmiş gibi. Ben sık sık ellerinden tutup pusetinden beşiğinden kendime çekerek kaldırıyorum. Dr. muzda muaynelerde hep öyle yapıyor. Yapa yapa alıştı. şimdi kendi kalkmaya çalışıyor. Kafasını ve omuzlarını kaldırıyor. Tabi popoyu kaldıramayınca geri yatıyor :)
Hoşgeldin. Benimde 5 Aralık doğumlu Prensim.
Maş allah hadi gidip hava alın. Markette gezmek oldu artık çocuktan sonra :)
Çok güzelmiş. İnş Allah sever.
Hoşgeldin. Biz daha öyle bir düzen oluşturmadık. Kucakta sallayarak uyutuyorum şuan ama biraz daha ağırlaşınca ne yaparım hiç bilmiyorum.
Merhaba canım. Biz oğlusumla iyiyiz siz nasılsınız. 3 aylık olduk biz siz kaç oldunuz.
Sen de liliiKızlar ıyııkı varsınız
Varlıgınız bana guc verıyor
Benım tek yaptıgım saate uymakmerhaba arkadaslar. uyku duzeni ile ilgili bir seyler ararken kendimi bu topikte buldum. ben de kasim annesiyim yani oglum 4 ayini daha yeni bitirdi. tanismak ve pek cok soruna elimden de geldiginde birlikte care aramak amaciyla yaziyorum. her seyi arastirip sonra uygulayan bir anne olarak elimden telefon dusmuyor maasef. bebislerimiz cok onemli her seyin en guzelini hakediyorlar. hazir yazmisken bir de sorum olacak uyku egitimi icin dort ay iyi bir sure deniyor baslayan arkadaslar var mi hangi yontemleri oneriyorsunuz herkes bir sey yazmis. merak ettim. sevgiler :)
Senın kv gıttımı hayatımSen de liliikız eğil boyum yetmez
Cnm sen nerelere kaybolmustun :) gelmene cok sevndımmSönmeleri süt yok anlamına gelmiyor. Bebek emdikçe ya da sağdıkça gelir. Bebeğin emmeye başlasın yutkunmasından sütünün olduğunu anlarsın. 3. aydan sonra öyle göğüslerde doluluk olmayabilirmiş.
Benimki pusette ve kafasının altında ince bir yastık varken kendini kaldırmaya çalışıyor. Sanki kalksa bir şey yapabilecekmiş gibi. Ben sık sık ellerinden tutup pusetinden beşiğinden kendime çekerek kaldırıyorum. Dr. muzda muaynelerde hep öyle yapıyor. Yapa yapa alıştı. şimdi kendi kalkmaya çalışıyor. Kafasını ve omuzlarını kaldırıyor. Tabi popoyu kaldıramayınca geri yatıyor :)
Hoşgeldin. Benimde 5 Aralık doğumlu Prensim.
Maş allah hadi gidip hava alın. Markette gezmek oldu artık çocuktan sonra :)
Çok güzelmiş. İnş Allah sever.
Hoşgeldin. Biz daha öyle bir düzen oluşturmadık. Kucakta sallayarak uyutuyorum şuan ama biraz daha ağırlaşınca ne yaparım hiç bilmiyorum.
Merhaba canım. Biz oğlusumla iyiyiz siz nasılsınız. 3 aylık olduk biz siz kaç oldunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?