Tam anlayamadö cnm yaKızlar az önce uyuttuğum Oğlumu beşike yan yatmış olarak buldum, şok oldum. Yani şöyle, yine Sırt üstü ama beşike boylamasına yatırıyoruz ya tam enlemesine yatarken buldum. Beşiğim İKEA bın beşiklerinden. Eni 60 cm, e oğlan 64 cm. Korkuyorum bi yerlerine zarar verecek diyebuna bi önlem almam Lazım, fikir verin lütfen. Şu an tek aklıma gelen park yatak almak
Ay benim kv nereye gitcek ki burnumun dibinde Allah tan Anadolu yakasında oturuyor yoksa dibimde biter her gün simdi torun bahane. nasıl buldun yorganı ömre bedel demi...Ben bu paçavra için bile eline sağlık dedim ezmedim yaptık da beğenmedi demesinler nede olsa adımız el kızı...Senın kv gıttımı hayatım
Pek okuyamıyrm malum işe basladm bıde ıngızlıce calısyrm :)
Yorganın fotosunu gorup bende uyuz olmustm :)
Insan deger gormek ıstıyr degılmı
Annemde gelınıne benden pay bıcerek bıseyler yapmak ıstıyor
Ondada tesekkur huyu yok :) ınsanın sevkını kırıyor:)
Tamam canım öyle yapayım o zaman balgam gibi kusunca çıkarıyor uyumadan vermek istedim ama emdikten sonra uyuyor gece gün içinde vereyim o zaman çok teşekkür ederimKilo basına 1 damla veriyorum öyle olması gerekiyormus kitabı çekip koymustum buraya Eren 7 kilo ile basladık 7 damla veriyorum.
Seviyorum seniKızlar ıyııkı varsınız
Varlıgınız bana guc verıyor
meraba canim ben de bugun basladim da saglik ocagindan 4 aylik 4 damla olacak her ay bir damla artacak dendi.ilac prospektusunde ise kilo basi bir damla yaziyo ama altinda da bir yas altina bes damla verilir yaziyor ben de simdilik 5 vereyim arastirayim dedim. ferrum ilacimizKilo basına 1 damla veriyorum öyle olması gerekiyormus kitabı çekip koymustum buraya Eren 7 kilo ile basladık 7 damla veriyorum.
Ben de CananHerkes adini yazmış eksik kalmayayimhiic belli olmasa da bende Meyra memnun oldum
Aman iyi canım ya sağolsun valla iyi yapıyor Alperen kuzuya süt olsun
ben yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum 8.600 kilosu hareketli olabilir seninki bide kaka yaptıysa 5-10 dakika sonra çıkıyor o yüzden hemen degisiyorum molfix
evet canım hicc yanlız değilsin baksana bugün neler döktükotribebeyi banyo sonu yumusayinca kullan zaten çoğu hemen geliyor kalanını onunla al çok iyi bir şeymiş valla
maaşallah canım benim rabbim güzel güzel yaşlarını da göstersin
Allah senii
canim kendi kendine mi uyuyor masallah. ben de uyku saatlerine dikkat ediyorum ama maalesef yardimsiz uyumuyor ve gece emmeye cok kalkiyorBen kızımı akşam sekiz buçukta yatırıyorum,15 dk. içinde uyuyor. Yarım saat sonra uyanıyor. Bu sefer uyuması yarım saati buluyor. Sonra gece 2 kere emziriyorum,emerken uyanmıyor. Sabah yedi gibi uyanıyor. Uyuyan bir bebek. Bunun için özel bir şey yapmadım. Bu arada forumun kapısı nerede dermişim
canım benim oğlan 7300gr 4 kullanıyorum bende.bir kere eşim yanlışlıkla 4+ almış ondan taştı ona dikkat ettin mi?
Maşallah minik kelebeğeee :)Ben kızımı akşam sekiz buçukta yatırıyorum,15 dk. içinde uyuyor. Yarım saat sonra uyanıyor. Bu sefer uyuması yarım saati buluyor. Sonra gece 2 kere emziriyorum,emerken uyanmıyor. Sabah yedi gibi uyanıyor. Uyuyan bir bebek. Bunun için özel bir şey yapmadım. Bu arada forumun kapısı nerede dermişim
Asidan geldik yokboyle bir ağlama icim gitti yaa o agladi ben agladimyine 400 gram kiloo almis yarin yine doktoruna gideceğiz İnsallah birde bacaklarındaki bogumlarin. Biri daha kalin tekrar kalca ultrasonu isterler ddi hemsire dua edinya İnsallah bir sey yoktur yaruna kadar icim icimi yer birinz bezlerken baksanıza yaa aynimi poposuna yakin kisimdaki bir bogum daha tombik
canim belli ozellikleri var yumusak olacak yikanabilecek vs. evde uygun bir seyi de kullanabilirsin ben kendim yaptim meselaUyku arkadaşını nasıl kullanıosunuz bayanlar ilk defa gördüm de biraz bilgi verirmisiniz işe yarar bişeyse bende alayım oğluşuma.
Anladin canim keşke benimkide emseydi ama malesefGece her uyandığında emzirmiyorum ben 2 ya da 3 kez doktorun 3 saatte bir emzir demişti artık ben bunu gece uyguluyorum sadece Ha bazen 3 saati geçiyor gerçi gündüzde ne zaman isterse emziriyorum saat tutmuyorum
Bende senn gibym braz canım uyuyosa ellemyrm gece 1 kere mama yiyor bazen sabh kalkınca hiç çiş olmuyr beznde endişelenyrm oyuzdenGece uykusundan her üç saatte bir acıkıp uyanıyor. Banyo yaptığında daha uzun uyuyor, uyandırmıyorum, acıkırsa zaten basar yaygarayı deyip rahat davranıyorum
Aynen dediğin gibi canım birtek son beslenmemz yani akşam yatmadan 200 cc içiyor sonra gece kaçta uyanrsa artk 1 kere içiyr ve sabh 6:30 da ayaktayz ama gece bazen hiççiş yapmamş oluyr yatarken bağlyrm mesela bi sorun mu var dye düşnyrm seninbebişte gece 1 kere içiyrmş çiş yapıymu çok pekiBende sadece mama veriyorum canim gunduz 3 saatte bi 120 lik gece 1 defa 180 lik iciyor aksam en son beslemeyi 22- 23 gibi yapiyorum 3-4 gibi de 180 lik
Emzirmek en güzeliMama vermıyrm
Uc dort kez
Of resim yüklemeyi bilmiyorum.Tam anlayamadö cnm ya
Evet canım kakadan sonra 3-5 dakika bile kucaktaysa bazen çıkması için yeterli bide ben çok gevşek bagliyordum rahatsız eder diye öyle de yapıyor olabilirsinAnında alıyorum canim,benim kucağımda tutuşumdan kaynaklidir belki
Bende de tekemelenecek kokan yün yorgan var. İlave edebilirim. Bebe yorganı yetmeyebilirİki dakikada parçalarız onu
Fena korkutmuşsun adamı
Mas Allah bebişine. Ama 4 büyük gelmez 8 kiloya. 6,50 kg 3 kullanıyorum. İz yapıyor. Bitince 3+ ya da 4 alıcam bende.
Maş Allah Alperen paşaya
Merhaba hoşgeldin. Ben Betül memnun oldum.
Hmm anladım canım.
Aman aman bende istemem bir daha yoğun doktor. Bende zeliha hanımı deneyeceğim bakalım. Evren hanımdan soğudum resmen. 15 gün sonra kontrole gidelim yine tatmin olmayacağım ama son şans diyorum bakalım.
Maş Allah çok tatlı.
Bizim sıpada kalkmaya çalışıyor dönmüyor henüz gerçi küçük daha 3 aylık. Ama çok sevimli oluyorlar.
Günaydın günaydın. Bizde 6:30 da açtık gözlerimizi. Bende işe geldim Süt sağıp. Allah yardımcımız olsun.
Ben bu konuda hiç araştırma yapmadım ama hassas anne diye bi site var, biliyorsundur belki sende. Orda okumuştum, uykunun da en az beslenme kadar önemli olduğunu, benim fikrim bu yöndeAnladin canim keşke benimkide emseydi ama malesef
Bende senn gibym braz canım uyuyosa ellemyrm gece 1 kere mama yiyor bazen sabh kalkınca hiç çiş olmuyr beznde endişelenyrm oyuzden
Aynen dediğin gibi canım birtek son beslenmemz yani akşam yatmadan 200 cc içiyor sonra gece kaçta uyanrsa artk 1 kere içiyr ve sabh 6:30 da ayaktayz ama gece bazen hiççiş yapmamş oluyr yatarken bağlyrm mesela bi sorun mu var dye düşnyrm seninbebişte gece 1 kere içiyrmş çiş yapıymu çok peki
Emzirmek en güzeli
canim belli ozellikleri var yumusak olacak yikanabilecek vs. evde uygun bir seyi de kullanabilirsin ben kendim yaptim mesela
Biz saatleri oturttuk gibi de. Uyutma şeklimiz sıkıntılıBizde 4 ay 1 haftalık olduk yeni yeni bazı şeyler düzelmeye basladı . Hamak dene uyutmak icin ben hamakta uyutuyorum daha kolay oluyo tavsiye ederim
Ahh canım paşamla evde vakit geçiriyorduk. İşe başlayınca buraya da başladım tekrar. Evde vakit bulamıyordum buraya girmeye :) SAğol canım. Özlemişim valla burda olmayı :)Cnm sen nerelere kaybolmustun :) gelmene cok sevndımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?