2014 Kasım Anneleri

Tam anlayamadö cnm ya

Ay benim kv nereye gitcek ki burnumun dibinde Allah tan Anadolu yakasında oturuyor yoksa dibimde biter her gün simdi torun bahane. nasıl buldun yorganı ömre bedel demi...Ben bu paçavra için bile eline sağlık dedim ezmedim yaptık da beğenmedi demesinler nede olsa adımız el kızı...

Kilo basına 1 damla veriyorum öyle olması gerekiyormus kitabı çekip koymustum buraya Eren 7 kilo ile basladık 7 damla veriyorum.
Tamam canım öyle yapayım o zaman balgam gibi kusunca çıkarıyor uyumadan vermek istedim ama emdikten sonra uyuyor gece gün içinde vereyim o zaman çok teşekkür ederim

Kilo basına 1 damla veriyorum öyle olması gerekiyormus kitabı çekip koymustum buraya Eren 7 kilo ile basladık 7 damla veriyorum.
meraba canim ben de bugun basladim da saglik ocagindan 4 aylik 4 damla olacak her ay bir damla artacak dendi.ilac prospektusunde ise kilo basi bir damla yaziyo ama altinda da bir yas altina bes damla verilir yaziyor ben de simdilik 5 vereyim arastirayim dedim. ferrum ilacimiz

Anında alıyorum canim,benim kucağımda tutuşumdan kaynaklidir belki

canim kendi kendine mi uyuyor masallah. ben de uyku saatlerine dikkat ediyorum ama maalesef yardimsiz uyumuyor ve gece emmeye cok kalkiyor

Uyku arkadaşını nasıl kullanıosunuz bayanlar ilk defa gördüm de biraz bilgi verirmisiniz işe yarar bişeyse bende alayım oğluşuma.

Maşallah minik kelebeğeee :)

Bir ayda mi almış canim 400 gr?

Uyku arkadaşını nasıl kullanıosunuz bayanlar ilk defa gördüm de biraz bilgi verirmisiniz işe yarar bişeyse bende alayım oğluşuma.
canim belli ozellikleri var yumusak olacak yikanabilecek vs. evde uygun bir seyi de kullanabilirsin ben kendim yaptim mesela

Gece her uyandığında emzirmiyorum ben 2 ya da 3 kez doktorun 3 saatte bir emzir demişti artık ben bunu gece uyguluyorum sadece Ha bazen 3 saati geçiyor gerçi gündüzde ne zaman isterse emziriyorum saat tutmuyorum
Anladin canim keşke benimkide emseydi ama malesef
Gece uykusundan her üç saatte bir acıkıp uyanıyor. Banyo yaptığında daha uzun uyuyor, uyandırmıyorum, acıkırsa zaten basar yaygarayı deyip rahat davranıyorum
Bende senn gibym braz canım uyuyosa ellemyrm gece 1 kere mama yiyor bazen sabh kalkınca hiç çiş olmuyr beznde endişelenyrm oyuzden
Bende sadece mama veriyorum canim gunduz 3 saatte bi 120 lik gece 1 defa 180 lik iciyor aksam en son beslemeyi 22- 23 gibi yapiyorum 3-4 gibi de 180 lik
Aynen dediğin gibi canım birtek son beslenmemz yani akşam yatmadan 200 cc içiyor sonra gece kaçta uyanrsa artk 1 kere içiyr ve sabh 6:30 da ayaktayz ama gece bazen hiççiş yapmamş oluyr yatarken bağlyrm mesela bi sorun mu var dye düşnyrm seninbebişte gece 1 kere içiyrmş çiş yapıymu çok peki
Mama vermıyrm
Uc dort kez
Emzirmek en güzeli

Saol teyzesi:) 3+ bende 1 ay falan kullandim

Ben bu konuda hiç araştırma yapmadım ama hassas anne diye bi site var, biliyorsundur belki sende. Orda okumuştum, uykunun da en az beslenme kadar önemli olduğunu, benim fikrim bu yönde

canim belli ozellikleri var yumusak olacak yikanabilecek vs. evde uygun bir seyi de kullanabilirsin ben kendim yaptim mesela

hayır onu demedim uyurken yanına mı veriyosunuz yani onunla mı uyuyo benim ki pek anlamıyo kedisi var mesela veriyorum bakıo ama öle eline alma vs yok daha.

Bizde 4 ay 1 haftalık olduk yeni yeni bazı şeyler düzelmeye basladı . Hamak dene uyutmak icin ben hamakta uyutuyorum daha kolay oluyo tavsiye ederim
Biz saatleri oturttuk gibi de. Uyutma şeklimiz sıkıntılı Ben yatırayım uyusun istiyorum ilk olarak öyle denemeye çalışacağım. Hamak bir de evde fazla yer kaplayacak. Olmazsa mecbur ama istemiyorum bakalım. Deneyip göreceğiz.
Cnm sen nerelere kaybolmustun :) gelmene cok sevndımm
Ahh canım paşamla evde vakit geçiriyorduk. İşe başlayınca buraya da başladım tekrar. Evde vakit bulamıyordum buraya girmeye :) SAğol canım. Özlemişim valla burda olmayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…