- 11 Mart 2015
- 409
- 684
- 78
Ben çok beğeniyorum Elifi eskimeyen eski isimlerden zeynep gibi.İncecikten bir kar yağar tozar Elif Elif diye...bunu da çok severim Kasımın Elif'leri için olsun bu
aaa o zaman minik kelebeğimize de gelsin bu parçaBenim kızımın adı da Elif Birce
aaa o zaman minik kelebeğimize de gelsin bu parçaBirce de çokk güzel bi isim çok güzel isimler koymussun prensesine adıyla yasasın insallah
Bizim de 4. ay aşımız vardı gittik sağlık ocağına grevdeymişler. Ama bu defa en azından açıktı hemşireler var ama bir şey yapmıyorlar. Sağlık bakanlığını aradım 184 şikayet ettim. Çünkü 2. ay aşısı da greve denk gelmişti.Sonra il sağlık müdürlüğünü aradım onlar dönüş yapınca tutanak karşılığı aşıyı yapacaklarını söylediler.Ben de tutanağı imzalamadım.Aşı kaldı.Çok uzak değilse gidin bu grevde hemşireler vardı şikayetten çekindikleri için yapabilirler.Gunaydinlar herkese..
Bugun rotavirusun ikinci dozu vardi ama saglik calisanlari grevdeymis.. telden aradim bana pazartesi gel ddediler.. Diger asimiz 13ocakta yapilmisti bu bugun yani 13martta olacakti.. Iki gun gecmesinden bir sorun olur mu kizlar bilen var mi? 20ekim dogumluyuz olmasi gereken haftayi doldurmus fln olmayiz dimi ya?
Benim esim gitti ise ama sadece acil hasta bakacaklar onun dısında pasif muayene yok diyordu.tutanağı imzalayıp yaptırsaydın keske asınızı birsey olmazdı.Bizim de 4. ay aşımız vardı gittik sağlık ocağına grevdeymişler. Ama bu defa en azından açıktı hemşireler var ama bir şey yapmıyorlar. Sağlık bakanlığını aradım 184 şikayet ettim. Çünkü 2. ay aşısı da greve denk gelmişti.Sonra il sağlık müdürlüğünü aradım onlar dönüş yapınca tutanak karşılığı aşıyı yapacaklarını söylediler.Ben de tutanağı imzalamadım.Aşı kaldı.Çok uzak değilse gidin bu grevde hemşireler vardı şikayetten çekindikleri için yapabilirler.
Benımkı daha ıkı buçuk aylık yakalar islanıyo şuanda tukurukten
Büsbüyük kocamannn günaydın bizden sizeMusmutlu cumalar
geçmiş olsun canım benim oğlumun da ateşi 37.8 olunca ben de dayanamayıp şurup vermiştim. yaklaşık 22saat sonra arttı böyle. ben de islak bez üstünü inceltme oda ısısı düşürme fln hersey yaptım ama böyle oldu. 2. ayda böyle ateş olmamıştı. senden ricam ateş korkusundan ısı oranını ayarlayamayinca yada aşı gunu sıcak tulumdan cikip soyunup tartilinca hasta oldu benim oğlum aman dikkat et canım.
asi oldu canim evet doktora gttk 38oldu verdm.dedim iyo yapmssn dedi suan bile 37.4lerde niye bukadr olsu anlamadım gecen.ay kendilgnden düşmüştüGeçmis olsun bebise neden oldu bu ates ası mı oldunuz?
DR lar yoktu. Hemşire de sorumluluk almamak için tutanak istedi.Tek bir dr vardı bizim dr yoktu.Zaten bu gidişle aile hekimini değiştireceğim.Eşim tutanağı imzalama dedi.Benim esim gitti ise ama sadece acil hasta bakacaklar onun dısında pasif muayene yok diyordu.tutanağı imzalayıp yaptırsaydın keske asınızı birsey olmazdı.
Bir daha ki ay açığı kapatır. Dr unu takdir ettim valla. Az kg almış diye hemen mama dememiş.Günaydın güzel anneler. Biz bugün 4 aylık kontrolümuzu olduk. Oğlum sadece 350 gr almış çok üzüldüm. Doktor az almış ama anne sütune dewam dedi. Normalden 150 200 gr az. Yediklerinden tattırabilirsin dedi. Kulağını çok kasiyordu meğer kulak arkası egzema olmuş krem surcez. Burun tıkanıklıgi çok uzun zamandır vardı.carputi dr bebegin başını tuttu ve çenesini kapattı. Burnundan sümükler fişkirdi. Yarım sf döktü bir deliğe sırt üstü yatıyor bu arada bebek. Sümükler fişkirdi resmen . Diğer deliğe de yarım sf döktü. Daha sabah burun aspirateuruyle temizlemistim ama çıkanlari görünce çok oldum. Denemelisin sende. Biraz ağladı ama şu an iyiyiz. Inşallah kuzumun ateşi çok çıkmaz elim tetikte
İnsanları zor durumda bırakıyorlar o zaman o güne aşı verdiklerini arayıp gelme diyeceksin. Çok mu zor sanki.Bizim de 4. ay aşımız vardı gittik sağlık ocağına grevdeymişler. Ama bu defa en azından açıktı hemşireler var ama bir şey yapmıyorlar. Sağlık bakanlığını aradım 184 şikayet ettim. Çünkü 2. ay aşısı da greve denk gelmişti.Sonra il sağlık müdürlüğünü aradım onlar dönüş yapınca tutanak karşılığı aşıyı yapacaklarını söylediler.Ben de tutanağı imzalamadım.Aşı kaldı.Çok uzak değilse gidin bu grevde hemşireler vardı şikayetten çekindikleri için yapabilirler.
ay cnm ya nasil oyle burnu dolmus sadece sf mi doktu de acti cenesiyle ne ilgisi var tam anlayamadim. otribebe kullanmiyor msn ki normal burun aspiratorleri cikarmiuo zatenGünaydın güzel anneler. Biz bugün 4 aylık kontrolümuzu olduk. Oğlum sadece 350 gr almış çok üzüldüm. Doktor az almış ama anne sütune dewam dedi. Normalden 150 200 gr az. Yediklerinden tattırabilirsin dedi. Kulağını çok kasiyordu meğer kulak arkası egzema olmuş krem surcez. Burun tıkanıklıgi çok uzun zamandır vardı.carputi dr bebegin başını tuttu ve çenesini kapattı. Burnundan sümükler fişkirdi. Yarım sf döktü bir deliğe sırt üstü yatıyor bu arada bebek. Sümükler fişkirdi resmen . Diğer deliğe de yarım sf döktü. Daha sabah burun aspirateuruyle temizlemistim ama çıkanlari görünce çok oldum. Denemelisin sende. Biraz ağladı ama şu an iyiyiz. Inşallah kuzumun ateşi çok çıkmaz elim tetikte
p.tesi yaptırırsın asıların izlem süresi var onu doktorlar sistemden otomatik görüyor 1 haftaydı sanırım 1-2 günden birsey olmaz rota da nasıl bilmiyorum ama rutin asıları doktorunuz pasa pasa yapmak zorunda çünkü bakanlık sistemden takip ediyor puanı düser doktorun asıyı yapmazsa sen gitmesen bile onlar seni arar.ya bende aile hekimlerinin tüm ipliğini ortaya döktüm yakında fururlar beniGunaydinlar herkese..
Bugun rotavirusun ikinci dozu vardi ama saglik calisanlari grevdeymis.. telden aradim bana pazartesi gel ddediler.. Diger asimiz 13ocakta yapilmisti bu bugun yani 13martta olacakti.. Iki gun gecmesinden bir sorun olur mu kizlar bilen var mi? 20ekim dogumluyuz olmasi gereken haftayi doldurmus fln olmayiz dimi ya?
canım olmadım deyince ispire yapayım dedim.değilsindir yoksa.Neeee ay neden aman Allahım yok öyle bisey ay bi tuhaf oldum tek olmayan ben değilim ki yaa ay çok kotusunuz
Canim en iyisi benbunean alayim cok guzelmis bir gize yogurt bir goze baska birey koyulur ayri ayri tasimaktansa yrica kim almissa bebekli birine gercekten guzel dusunulmus bir hediyeBnde bu var tupperin içinde üç tane bolmesi var kullanisli biseye benziyor fiyati bilmiyorum ama. hediye geldi bize...
Tatlim arkadas paylasmis tupperin gozlu saklama kabi var en iyisi ondan almak dedik cesit konur icine hem. Bu arada kizima bugun e bebekten zilli patik siparis verdim aksam gidip alicam cukurambardan siz kullaniyormusunuz zilli patiklerdenNeler aldigini yaz fikir olur bende alamm:)
Bizdede 2.ay asisi ates falan yapmadi ama 4.ay asisi yapti hemde aksam,bilerek kollarimda uyuttum yatagina birakmadim korkumdan, ki yavrumun atesi birden 38.3e vurdu hemen calpol vermeyi denedim agzindan burnundan kustu o an elim ayagim bosaldi ben bu surubu icirinceye kadar 39 40olacak diye off nefret ediyorum su asilardan. Annelik ic gudusu iste simdi diyorum ya atesi yok diye yataginda uyutsaydim da farketmeseydim cunku asiyi sabah vurulduk kizimin atesi gce 23.00da firladiasi oldu canim evet doktora gttk 38oldu verdm.dedim iyo yapmssn dedi suan bile 37.4lerde niye bukadr olsu anlamadım gecen.ay kendilgnden düşmüştü
Benimde kizim 2ay once 550gr almisti anne sutune devam dedi kapatir acigi merak etme demisti acigi kapatiyor bebekler o yuzden hemen mama baslamamk lazim dr un dedigi gibide olduBir daha ki ay açığı kapatır. Dr unu takdir ettim valla. Az kg almış diye hemen mama dememiş.
Bizimde arada hırıltımız oluyor sümükler var gibi geliyor banada içerde. Otri ile temizliyom ama hala var gibi. Akşama senin dr yaptığını yapayım bende ama sırt üstü yatacak kafasını kulaklarından tutup ağzını kapattı eli ile tuttu mu ? yanlış bir şey yapmayayım. Tabi sf damlattıktan sonra :)
İnş Allah ateşiniz çıkmadan atlatırsınız.
İnsanları zor durumda bırakıyorlar o zaman o güne aşı verdiklerini arayıp gelme diyeceksin. Çok mu zor sanki.
Yok Allah dan hemen mama demedi. Deseydi de vermezdim galiba ek gıdaya başlardim. Evet bir elinle başını bir elinle çenesini tut. Maksat ağzı açılmasın. Zaten burnundan başlıyor sumkurmeye. Acayip bi yöntem.sonra yarım yarım sf dok iki tarafa.Bir daha ki ay açığı kapatır. Dr unu takdir ettim valla. Az kg almış diye hemen mama dememiş.
Bizimde arada hırıltımız oluyor sümükler var gibi geliyor banada içerde. Otri ile temizliyom ama hala var gibi. Akşama senin dr yaptığını yapayım bende ama sırt üstü yatacak kafasını kulaklarından tutup ağzını kapattı eli ile tuttu mu ? yanlış bir şey yapmayayım. Tabi sf damlattıktan sonra :)
İnş Allah ateşiniz çıkmadan atlatırsınız.
İnsanları zor durumda bırakıyorlar o zaman o güne aşı verdiklerini arayıp gelme diyeceksin. Çok mu zor sanki.
yok ya yoktur bişey bende olmadım daha.11 kasım daydi doğum.canım olmadım deyince ispire yapayım dedim.değilsindir yoksa.
ama ben 40-50 günlükken annem kardeşime hamile kalmış
aaa bakayim bende:)bize doktrmz artk yavas yavar ver elma.armt suyu yoggrt dedi kilosu az çünkü minigimin malzeme almam lazim sen bakiordun hangi sitede ise yarar seyler var neler almam gerekiyo onuda blmyorum arastrmam lazim:)Tatlim arkadas paylasmis tupperin gozlu saklama kabi var en iyisi ondan almak dedik cesit konur icine hem. Bu arada kizima bugun e bebekten zilli patik siparis verdim aksam gidip alicam cukurambardan siz kullaniyormusunuz zilli patiklerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?