aetk.bende nefret ettim halada vsr atesi 37lerde gece cikiyo gercekten takip etmek lazim meleklerimzAllah a emanetBizdede 2.ay asisi ates falan yapmadi ama 4.ay asisi yapti hemde aksam,bilerek kollarimda uyuttum yatagina birakmadim korkumdan, ki yavrumun atesi birden 38.3e vurdu hemen calpol vermeyi denedim agzindan burnundan kustu o an elim ayagim bosaldi ben bu surubu icirinceye kadar 39 40olacak diye off nefret ediyorum su asilardan. Annelik ic gudusu iste simdi diyorum ya atesi yok diye yataginda uyutsaydim da farketmeseydim cunku asiyi sabah vurulduk kizimin atesi gce 23.00da firladi
evet yani otribebe de kullaniyorum .çenesini tuttu ki ağzını açmasın oğlum sümkürmeye başladı ve sadece sf döktü burun deliklerine . biraz ağlıyor ama işe yarar bi yöntem.ay cnm ya nasil oyle burnu dolmus sadece sf mi doktu de acti cenesiyle ne ilgisi var tam anlayamadim. otribebe kullanmiyor msn ki normal burun aspiratorleri cikarmiuo zaten
canım korkma 37 ateş değil . Allah esirgesin 38 in üstüne çıkarsa endişelenmen normal ama şu anda bence sorun yok.aetk.bende nefret ettim halada vsr atesi 37lerde gece cikiyo gercekten takip etmek lazim meleklerimzAllah a emanet
Ateşi kaç canım . Üstünü hafiflet. Inşallah bi şey olmaz.KıZlar oğlumun ateşi var yaa off ben bu geri kafalı görümceyi napym ya geçen gttk hastymş bilsn gtmDm yaklaşma dediköe çıcuğun burnuna girdiöotü bilmm naptı kızyrm anlmyrda 15 yaşnda çocuk anadında meymenet yokki çockta olsun sonuç oğlumu hasta etti napcm ya
gece 38di canim suan 37lerde normalde vucut scakli36canım korkma 37 ateş değil . Allah esirgesin 38 in üstüne çıkarsa endişelenmen normal ama şu anda bence sorun yok.
37,5 canım incelttm ama yükselyr inş dahada çıkm yok bide boğaz enfeksuonu falan oldysaoffnasl atltck yavrm ben gözmden saknyrmkaç aydr hasta etmemk içinşunlrın yaptgı valla tüm sinir sistemimalt üstAteşi kaç canım . Üstünü hafiflet. Inşallah bi şey olmaz.
he hee iyi ki aile hekimi eniste var.. Kasim annelerinin hekimi de oldu :) bu aile hekimlerinin puani nasil dusup yukseliyor ki.. Doktora gidip bak puanini dusururum dermisim :) evet ben hamile oldugumu ogrendigimde hemen beni aramislardi musait degildim gitmemistim birkac gun israrla aramislardi..p.tesi yaptırırsın asıların izlem süresi var onu doktorlar sistemden otomatik görüyor 1 haftaydı sanırım 1-2 günden birsey olmaz rota da nasıl bilmiyorum ama rutin asıları doktorunuz pasa pasa yapmak zorunda çünkü bakanlık sistemden takip ediyor puanı düser doktorun asıyı yapmazsa sen gitmesen bile onlar seni arar.ya bende aile hekimlerinin tüm ipliğini ortaya döktüm yakında fururlar beni
gecmis olsun canim kac atesi? Bu insanlar niye dikkat etmiyor ya dedem grip diye yemege bile gelmemisti anneme biz ordayken..KıZlar oğlumun ateşi var yaa off ben bu geri kafalı görümceyi napym ya geçen gttk hastymş bilsn gtmDm yaklaşma dediköe çıcuğun burnuna girdiöotü bilmm naptı kızyrm anlmyrda 15 yaşnda çocuk anadında meymenet yokki çockta olsun sonuç oğlumu hasta etti napcm ya
Ayy metbelim ya 3260 doğduk. 1650 + 1000 + 600 aldı en son. 6500 kg oldu. Son ay çok az almışmış. 15 gün sonra gel eğer yine almadıysa test yapalım dedi. Daha ne alsın çocuk 3 aylık bebe bu. Sinir oldum da. Sanki mamaya başla diyecekmiş gibi hissettim daha da şartelim attıBenimde kizim 2ay once 550gr almisti anne sutune devam dedi kapatir acigi merak etme demisti acigi kapatiyor bebekler o yuzden hemen mama baslamamk lazim dr un dedigi gibide oldu
Yani hemen mama verilir mi. Ayy bunu bildiğim çok iyi oldu sağol canım paylaştığın için. Evde deneyeyim ama eşim başka odadayken :) İyiki sen anne olmamışsın diyorum çok aşırı pimpiriklli :)Yok Allah dan hemen mama demedi. Deseydi de vermezdim galiba ek gıdaya başlardim. Evet bir elinle başını bir elinle çenesini tut. Maksat ağzı açılmasın. Zaten burnundan başlıyor sumkurmeye. Acayip bi yöntem.sonra yarım yarım sf dok iki tarafa.
Sağol canım 37,5 ama çıkıyor hala bende sinr olyrm kaç aydr gtmyrdm keşke yine gtmeseydm ayy laftanda anlamıyor ya nasıl çocuk yetştryrlr bilmyrm şimdi burda olsa valla tüm sinirimi çıkarırım eşim gelsin ona patlayım barihe hee iyi ki aile hekimi eniste var.. Kasim annelerinin hekimi de oldu :) bu aile hekimlerinin puani nasil dusup yukseliyor ki.. Doktora gidip bak puanini dusururum dermisim :) evet ben hamile oldugumu ogrendigimde hemen beni aramislardi musait degildim gitmemistim birkac gun israrla aramislardi..
gecmis olsun canim kac atesi? Bu insanlar niye dikkat etmiyor ya dedem grip diye yemege bile gelmemisti anneme biz ordayken..
yap canım göreçeksin farkı.Ayy metbelim ya 3260 doğduk. 1650 + 1000 + 600 aldı en son. 6500 kg oldu. Son ay çok az almışmış. 15 gün sonra gel eğer yine almadıysa test yapalım dedi. Daha ne alsın çocuk 3 aylık bebe bu. Sinir oldum da. Sanki mamaya başla diyecekmiş gibi hissettim daha da şartelim attıkontrole gidip dr değiştireceğim bakalım.
Yani hemen mama verilir mi. Ayy bunu bildiğim çok iyi oldu sağol canım paylaştığın için. Evde deneyeyim ama eşim başka odadayken :) İyiki sen anne olmamışsın diyorum çok aşırı pimpiriklli :)
Sakin ol canım bi şey olmaz inşallah. Biraz şurup verebilirsin.gece 38di canim suan 37lerde normalde vucut scakli36
Evet anne olunca çok hassas oluyoruz sakınıyoryz ama olabiliyor malesef. Atlatir canım korkma . Benim oğlan neredeyse aylardır burnu tıkalı , hiriltili. Ben napim37,5 canım incelttm ama yükselyr inş dahada çıkm yok bide boğaz enfeksuonu falan oldysaoffnasl atltck yavrm ben gözmden saknyrmkaç aydr hasta etmemk içinşunlrın yaptgı valla tüm sinir sistemimalt üst
Haklısın canım ya benmkibinde doğdğndan beri tıkalı ama ateş falan olmadı hiç sf yapyrdm bira rahatlyrdu şimdi taa göğsünden gelyr hırıltısıdr a gtcem ama çok sinrlym yaa offfEvet anne olunca çok hassas oluyoruz sakınıyoryz ama olabiliyor malesef. Atlatir canım korkma . Benim oğlan neredeyse aylardır burnu tıkalı , hiriltili. Ben napim
Yolma yolma boşver. öksürük varsa biraz ihlamur içir istersen. Göğsünü rahatlatir.Haklısın canım ya benmkibinde doğdğndan beri tıkalı ama ateş falan olmadı hiç sf yapyrdm bira rahatlyrdu şimdi taa göğsünden gelyr hırıltısıdr a gtcem ama çok sinrlym yaa offfGidip kaynana görümce saç baş yolup hanımefensi çizgimden çıkasım var
Hamilelikte hormonlar diyorduk ama asıl anne olduktan sonra daha bir duygusal oluyormuşuzKesinlikle sana katılıyorum. En son çare ilaç olmalı.
Maş Allahh. Darısı dönmeyenlerin başına :)
Oyyy Maş Allah ona. Dayanılmaz bu kuzucuklar yaaa
Olmaz mı. Bizimde çok salyamız akıyor.
Yanaklardan öpünce arttığını bilmiyordum. Suçlusu benim;Kene gibiyim yapışıyorum yanaklarına
Sabah sabah ağlattın beni yaaa
CümlemiZin inşallah canmAllah yardımcın olsun canım.
canm nasıl oldu bebişin düşmedimi hala ateşiKizlar kulaktan atesSolcer ne kullaniyorsunuz hangi.marka alacagimda iyi birsey olsun
birde doktorunz yoğurdu mamayls mayalayacaksn dedi duyan yapan varmı boyle birsey nasil oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?