2014 Kasım Anneleri

aetk.bende nefret ettim halada vsr atesi 37lerde gece cikiyo gercekten takip etmek lazim meleklerimzAllah a emanet

ay cnm ya nasil oyle burnu dolmus sadece sf mi doktu de acti cenesiyle ne ilgisi var tam anlayamadim. otribebe kullanmiyor msn ki normal burun aspiratorleri cikarmiuo zaten
evet yani otribebe de kullaniyorum .çenesini tuttu ki ağzını açmasın oğlum sümkürmeye başladı ve sadece sf döktü burun deliklerine . biraz ağlıyor ama işe yarar bi yöntem.

KıZlar oğlumun ateşi var yaa off ben bu geri kafalı görümceyi napym ya geçen gttk hastymş bilsn gtmDm yaklaşma dediköe çıcuğun burnuna girdiöotü bilmm naptı kızyrm anlmyrda 15 yaşnda çocuk anadında meymenet yokki çockta olsun sonuç oğlumu hasta etti napcm ya

Ateşi kaç canım . Üstünü hafiflet. Inşallah bi şey olmaz.

Ateşi kaç canım . Üstünü hafiflet. Inşallah bi şey olmaz.
37,5 canım incelttm ama yükselyr inş dahada çıkm yok bide boğaz enfeksuonu falan oldysaoffnasl atltck yavrm ben gözmden saknyrmkaç aydr hasta etmemk içinşunlrın yaptgı valla tüm sinir sistemimalt üst

he hee iyi ki aile hekimi eniste var.. Kasim annelerinin hekimi de oldu :) bu aile hekimlerinin puani nasil dusup yukseliyor ki.. Doktora gidip bak puanini dusururum dermisim :) evet ben hamile oldugumu ogrendigimde hemen beni aramislardi musait degildim gitmemistim birkac gun israrla aramislardi..

gecmis olsun canim kac atesi? Bu insanlar niye dikkat etmiyor ya dedem grip diye yemege bile gelmemisti anneme biz ordayken..

Benimde kizim 2ay once 550gr almisti anne sutune devam dedi kapatir acigi merak etme demisti acigi kapatiyor bebekler o yuzden hemen mama baslamamk lazim dr un dedigi gibide oldu
Ayy metbelim ya 3260 doğduk. 1650 + 1000 + 600 aldı en son. 6500 kg oldu. Son ay çok az almışmış. 15 gün sonra gel eğer yine almadıysa test yapalım dedi. Daha ne alsın çocuk 3 aylık bebe bu. Sinir oldum da. Sanki mamaya başla diyecekmiş gibi hissettim daha da şartelim attı kontrole gidip dr değiştireceğim bakalım.
Yani hemen mama verilir mi. Ayy bunu bildiğim çok iyi oldu sağol canım paylaştığın için. Evde deneyeyim ama eşim başka odadayken :) İyiki sen anne olmamışsın diyorum çok aşırı pimpiriklli :)

Sağol canım 37,5 ama çıkıyor hala bende sinr olyrm kaç aydr gtmyrdm keşke yine gtmeseydm ayy laftanda anlamıyor ya nasıl çocuk yetştryrlr bilmyrm şimdi burda olsa valla tüm sinirimi çıkarırım eşim gelsin ona patlayım bari

yap canım göreçeksin farkı.

37,5 canım incelttm ama yükselyr inş dahada çıkm yok bide boğaz enfeksuonu falan oldysaoffnasl atltck yavrm ben gözmden saknyrmkaç aydr hasta etmemk içinşunlrın yaptgı valla tüm sinir sistemimalt üst
Evet anne olunca çok hassas oluyoruz sakınıyoryz ama olabiliyor malesef. Atlatir canım korkma . Benim oğlan neredeyse aylardır burnu tıkalı , hiriltili. Ben napim

Evet anne olunca çok hassas oluyoruz sakınıyoryz ama olabiliyor malesef. Atlatir canım korkma . Benim oğlan neredeyse aylardır burnu tıkalı , hiriltili. Ben napim
Haklısın canım ya benmkibinde doğdğndan beri tıkalı ama ateş falan olmadı hiç sf yapyrdm bira rahatlyrdu şimdi taa göğsünden gelyr hırıltısıdr a gtcem ama çok sinrlym yaa offf Gidip kaynana görümce saç baş yolup hanımefensi çizgimden çıkasım var

Yolma yolma boşver. öksürük varsa biraz ihlamur içir istersen. Göğsünü rahatlatir.

Hamilelikte hormonlar diyorduk ama asıl anne olduktan sonra daha bir duygusal oluyormuşuz

Kizlar kulaktan atesSolcer ne kullaniyorsunuz hangi.marka alacagimda iyi birsey olsun
birde doktorunz yoğurdu mamayls mayalayacaksn dedi duyan yapan varmı boyle birsey nasil oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…