- 12 Şubat 2015
- 568
- 496
- 78
ben aldım kullanıyorum cok ıyı bebekler durmuyor alnından ve kulagından ölçmek için çok iyi biraz pahalı ama değer kaç yıl gıdrKizlar kulaktan atesSolcer ne kullaniyorsunuz hangi.marka alacagimda iyi birsey olsun
birde doktorunz yoğurdu mamayls mayalayacaksn dedi duyan yapan varmı boyle birsey nasil oluyor
Aynen valla hormon falan faso fiso esas duygusallık anne olunca oluyormuşHamilelikte hormonlar diyorduk ama asıl anne olduktan sonra daha bir duygusal oluyormuşuz
Biz medisana alından ölçer kullanıyoruz. Eczacımızın tavsiyesi üzerine aldık çok memnunum.Kizlar kulaktan atesSolcer ne kullaniyorsunuz hangi.marka alacagimda iyi birsey olsun
birde doktorunz yoğurdu mamayls mayalayacaksn dedi duyan yapan varmı boyle birsey nasil oluyor
Hoşgeldin aramıza :)geçmiş olsun.Cok anlayıssız ınsanlarımız bizim hasta insan cocugun yanına yaklasırmı hiç işte birsey desen kötü olursun bu arada ben 20 kasımda dogum yaptım burdan yazarm sıze yenı katıldm kadnılar klubüne
Amin cnm bende buaralar öyle çok düşünüyorum ki tatlı gelen canım umrumda bile değil artık varsa yoksa ona en iyi şekilde bakmak inşallah tüm meleklerimizi kendi ellerimizle büyütürüz yalnız olmadığıma çok sevindim
aminn canım onlar bize emanetler ve en iyi şekildede büyütmek nasip olur inşallah meleklerimizi anne olupda bu düşünceler aklından geçmeyen yoktur herhalde hamilelk ayrı bı duygusallıktı bu 2 katı daha fazlası sankiAmin cnm bende buaralar öyle çok düşünüyorum ki tatlı gelen canım umrumda bile değil artık varsa yoksa ona en iyi şekilde bakmak inşallah tüm meleklerimizi kendi ellerimizle büyütürüz yalnız olmadığıma çok sevindim
cnm asagiya resmini attim bzm atesolcer yillar oldu kizima almistim hic tik etmeden olcuyo sadece dun biraz yanlis olctu zannedersem ya da ben tam kulagina oturtamadim. memnunum pratik oluyor digerlerinden 4-5 tane alip kullanamayinca son care bunu almistik.Kizlar kulaktan atesSolcer ne kullaniyorsunuz hangi.marka alacagimda iyi birsey olsun
Bu bime gelmisti benvde almistim canim ben de cok memnunum ama dogru olcup olcmedigini nasil anliyorsunuz ki?cnm asagiya resmini attim bzm atesolcer yillar oldu kizima almistim hic tik etmeden olcuyo sadece dun biraz yanlis olctu zannedersem ya da ben tam kulagina oturtamadim. memnunum pratik oluyor digerlerinden 4-5 tane alip kullanamayinca son care bunu almistik.
ben kizima yogurdunu normal ev yogurdu ile mayalardim. her gun, avent in kaplariyla bir dolu. yalniz yeni annelere bir puf nokta soyleyim : yogurdunuzu asla hava almayacak bir kaba mesela kucuk bir cam kavanoza mayalarsaniz agzi acilmadigi muddetce tazedir. acildigi anla sanki o gun mayalamis gibi yedirebilirsiniz. tabi buzdolabinda saklayin ve bes alti gunu gecirmeyin mumkunse. mayalarken dort bes kavanoz bu sekilde ayri ayri mayalarsaniz ozellikle calisanlar icin bir hafta yeter size. tabi imkan varsa her gun mayalamaniz daha iyi olabilir yalniz dedigim yontemde tazeliginden emin olun eve mayaladigimda cok yapiyorun tazecik yiyoruz daha ogluma baslamadim bakalim ona nasil yapacagiz :)
tesekkurederim cok guzel bılgıler var siznle olmak guzelAynen valla hormon falan faso fiso esas duygusallık anne olunca oluyormuş
Biz medisana alından ölçer kullanıyoruz. Eczacımızın tavsiyesi üzerine aldık çok memnunum.
Hoşgeldin aramıza :)
Ben çok beğeniyorum Elifi eskimeyen eski isimlerden zeynep gibi.İncecikten bir kar yağar tozar Elif Elif diye...bunu da çok severim Kasımın Elif'leri için olsun bu
arzumun var cok guzel hepsı burada .comda 49.90 cokta guzel almak ıstıyorum bakalım cok tatlı oluyormus yogurdudcnm asagiya resmini attim bzm atesolcer yillar oldu kizima almistim hic tik etmeden olcuyo sadece dun biraz yanlis olctu zannedersem ya da ben tam kulagina oturtamadim. memnunum pratik oluyor digerlerinden 4-5 tane alip kullanamayinca son care bunu almistik.
ben kizima yogurdunu normal ev yogurdu ile mayalardim. her gun, avent in kaplariyla bir dolu. yalniz yeni annelere bir puf nokta soyleyim : yogurdunuzu asla hava almayacak bir kaba mesela kucuk bir cam kavanoza mayalarsaniz agzi acilmadigi muddetce tazedir. acildigi anla sanki o gun mayalamis gibi yedirebilirsiniz. tabi buzdolabinda saklayin ve bes alti gunu gecirmeyin mumkunse. mayalarken dort bes kavanoz bu sekilde ayri ayri mayalarsaniz ozellikle calisanlar icin bir hafta yeter size. tabi imkan varsa her gun mayalamaniz daha iyi olabilir yalniz dedigim yontemde tazeliginden emin olun eve mayaladigimda cok yapiyorun tazecik yiyoruz daha ogluma baslamadim bakalim ona nasil yapacagiz :)
Bencede icine sinmiyorsa degistir dr unu bizde 3090dogduk suan 5700kilosu dr hic mama demedi cok sukur her bebegin yapisi farkli kapasitesi farkli illa cok kilo alacak diye birsey yok neden bazi dr lar farkli dusunuyor bilmiyorum allahtan cok iyi bir dr umuz varAyy metbelim ya 3260 doğduk. 1650 + 1000 + 600 aldı en son. 6500 kg oldu. Son ay çok az almışmış. 15 gün sonra gel eğer yine almadıysa test yapalım dedi. Daha ne alsın çocuk 3 aylık bebe bu. Sinir oldum da. Sanki mamaya başla diyecekmiş gibi hissettim daha da şartelim attıkontrole gidip dr değiştireceğim bakalım.
Yani hemen mama verilir mi. Ayy bunu bildiğim çok iyi oldu sağol canım paylaştığın için. Evde deneyeyim ama eşim başka odadayken :) İyiki sen anne olmamışsın diyorum çok aşırı pimpiriklli :)
Bebegi soy istersen ılık bir duş Aldır ya da vücuduna bez ıslat tampon yap annesi ateşi yükselmeye devam ediyorsa ateş düşürücü içirKıZlar oğlumun ateşi var yaa off ben bu geri kafalı görümceyi napym ya geçen gttk hastymş bilsn gtmDm yaklaşma dediköe çıcuğun burnuna girdiöotü bilmm naptı kızyrm anlmyrda 15 yaşnda çocuk anadında meymenet yokki çockta olsun sonuç oğlumu hasta etti napcm ya
Tatlim ben e bebekten aliyorum herseyi sitede sepete atiyorum cukarambardaki subesinden gidip gozle gorup elleyip aliyorumaaa bakayim bende:)bize doktrmz artk yavas yavar ver elma.armt suyu yoggrt dedi kilosu az çünkü minigimin malzeme almam lazim sen bakiordun hangi sitede ise yarar seyler var neler almam gerekiyo onuda blmyorum arastrmam lazim:)
Tatlim bunun markasi nedircnm asagiya resmini attim bzm atesolcer yillar oldu kizima almistim hic tik etmeden olcuyo sadece dun biraz yanlis olctu zannedersem ya da ben tam kulagina oturtamadim. memnunum pratik oluyor digerlerinden 4-5 tane alip kullanamayinca son care bunu almistik.
103 lıramı ne evet ılk dogdugunda ben aldmArkadaslar devlet doğum yapan annelere ilk çocuk için para desteği veriyorm us biz faydalanabiliyormuyuz acaba araştırdım birsey bulamadım bilginiz var mi
Canim sen bu zamana kadar nerdeydin yhu ne guzel seyler paylasiyorsun hamislikte yoktun burda ama iyiki geldincnm asagiya resmini attim bzm atesolcer yillar oldu kizima almistim hic tik etmeden olcuyo sadece dun biraz yanlis olctu zannedersem ya da ben tam kulagina oturtamadim. memnunum pratik oluyor digerlerinden 4-5 tane alip kullanamayinca son care bunu almistik.
Başkasının ateş ölçerleri ile aynı anda ölçüp kıyasladım. Doğruluğundan öyle emin oldum :)Bu bime gelmisti benvde almistim canim ben de cok memnunum ama dogru olcup olcmedigini nasil anliyorsunuz ki?
ayına göre kg su gayet iyi sadece son aya bakılmaz ayrıca az da almadı. Her bebek farklı gelişiyor tabi ki .Bencede icine sinmiyorsa degistir dr unu bizde 3090dogduk suan 5700kilosu dr hic mama demedi cok sukur her bebegin yapisi farkli kapasitesi farkli illa cok kilo alacak diye birsey yok neden bazi dr lar farkli dusunuyor bilmiyorum allahtan cok iyi bir dr umuz var
Bende 3 aylıkken işe başladım. 1 hafta falan oluyor işte. 350-450 arası içiyor. Her gün farklı. Bende 8 - 4:30 çalışıyorum.Arkadaşlar benim kızım 3 aylıkken işe başladım.İşyerinde süt sağıyorum.Poşetlere atıyorum babanesi kızıma içiriyor.Ben 8-3.30 arası calısıyorum o süre zarfında bazen 200cl bazen 300 cl bazen 150cl sagıyorum.artık bebegım 4 aylık olcak 1hafta sonra süt çok içmeye başladı.sütümde git gide azalıyor gibi geliyor.Ne yapmam lazım malta içiyorum aynı milupa işe yaramadıgını söylüyolar bide gdo cıktı zaten içilmez günde 2 lıtre su içiyorum sizin bebeklerınız kaç cl içiyor.ek gidaya ne zaman basladınız...tesekkurler kilosu 6kilo boyu 66 cm iyimi sizce 2.850 gr dogdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?