- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
- 408
maşallah canm ne kadar uzun bi kzı var :) bnm kızımda 6 kiloydu 15 gün önce ve 62 cm di kontorlmz 2 hafta sonra ne kdar oldu bilmyrm ve çok merak edyrm bende çünkü aynı sorun bendede var süt yetiştiremyrm 3 saate bir beslenen çocuk 2 saate düştü ve sütüm çok az çıkıyo çıktığı kadarını veryrm bende ve sanki kilo almamş gibi geliyo bana büyüdükçe süt içme miktarları da artıyor doktora bi görünelim bakalm ne dicekArkadaşlar benim kızım 3 aylıkken işe başladım.İşyerinde süt sağıyorum.Poşetlere atıyorum babanesi kızıma içiriyor.Ben 8-3.30 arası calısıyorum o süre zarfında bazen 200cl bazen 300 cl bazen 150cl sagıyorum.artık bebegım 4 aylık olcak 1hafta sonra süt çok içmeye başladı.sütümde git gide azalıyor gibi geliyor.Ne yapmam lazım malta içiyorum aynı milupa işe yaramadıgını söylüyolar bide gdo cıktı zaten içilmez günde 2 lıtre su içiyorum sizin bebeklerınız kaç cl içiyor.ek gidaya ne zaman basladınız...tesekkurler kilosu 6kilo boyu 66 cm iyimi sizce 2.850 gr dogdu
ya canim dun ateslendi eminiz yani cocuk yaniyor yine 36 kusur gosterdi o yuzden ben de tam anlayamadimBu bime gelmisti benvde almistim canim ben de cok memnunum ama dogru olcup olcmedigini nasil anliyorsunuz ki?
ne yani canim biz alabiliyor muyuz o parayi. ben kacirdik diye hic arastirmadim ne yapmamiz gerekHastane online sisteme raporumu girmemiş. Şimdi sgk yı aradım param yattı mı diye onlar söyledi. Hastaneyi arayıp söyledim. Daha şimdi girdiler sisteme. Olacak iş değil yanii. Biz peşinde koşmasak kalacak öyle.
cnm valla aslında ne baba uzun ne anne uzun masallah boyu iyi ama kilosu onemli 20 kasımda dogdu martın 20sınde 4 ay bıtıyor saglık ocagına gıdecez bakalım kac kilo almıs gecen ay 500 aldı doktor az almıs 600 ustu sart dedı senın tam olarak kac aylık cnm calısıyomusun sendemaşallah canm ne kadar uzun bi kzı var :) bnm kızımda 6 kiloydu 15 gün önce ve 62 cm di kontorlmz 2 hafta sonra ne kdar oldu bilmyrm ve çok merak edyrm bende çünkü aynı sorun bendede var süt yetiştiremyrm 3 saate bir beslenen çocuk 2 saate düştü ve sütüm çok az çıkıyo çıktığı kadarını veryrm bende ve sanki kilo almamş gibi geliyo bana büyüdükçe süt içme miktarları da artıyor doktora bi görünelim bakalm ne dicek
ustunde SCAN yaziyor ama herhalde markasiTatlim bunun markasi nedir
cnm benım ısım yogun degıl cok rahat rektörlükte personelım oturuyorum paso masallah senın bebek iyi içiyor erkekmı kızmı fark edıyor odaBaşkasının ateş ölçerleri ile aynı anda ölçüp kıyasladım. Doğruluğundan öyle emin oldum :)
ayına göre kg su gayet iyi sadece son aya bakılmaz ayrıca az da almadı. Her bebek farklı gelişiyor tabi ki .
Bu dr ları anlamak mümkün değil gerçekten.
Bende 3 aylıkken işe başladım. 1 hafta falan oluyor işte. 350-450 arası içiyor. Her gün farklı. Bende 8 - 4:30 çalışıyorum.
suyu daha fazla içmeye çalış. Ben ilave olarak rezene ısırgan çayları içiyorum birde asla sütünün yetmeyeceğini düşünme. Süt bence moralden başka bir şey değil. Ekrana koy bebeişinin fotosunu arada aç bak. Tabi ona bakmaktan iş yapabilrsen :)
Kizlar kulaktan atesSolcer ne kullaniyorsunuz hangi.marka alacagimda iyi birsey olsun
birde doktorunz yoğurdu mamayls mayalayacaksn dedi duyan yapan varmı boyle birsey nasil oluyor
Benımkıde oyle olmuştu canım. Ben rapor ve süt parası nı falan aldım. Bu haftada işsizlik maaşı için başvurucam. İşyerım sagolsun bu kıyagıda yapıyo banaHastane online sisteme raporumu girmemiş. Şimdi sgk yı aradım param yattı mı diye onlar söyledi. Hastaneyi arayıp söyledim. Daha şimdi girdiler sisteme. Olacak iş değil yanii. Biz peşinde koşmasak kalacak öyle.
500 gr az değil bence bnm kızımda 4.ayında 600 gr almştı doktor normal dedi biz 5.ayımıza gireceğiz 27 martta ve 4.aydan sonra zaten daha az kilo almaya başlıyorlar ben çalışmıyorm ama kızım emmediği için sğarak besliyrm kızımı o yüzden bizimde böyle süt sıkıntımz oluyor iştecnm valla aslında ne baba uzun ne anne uzun masallah boyu iyi ama kilosu onemli 20 kasımda dogdu martın 20sınde 4 ay bıtıyor saglık ocagına gıdecez bakalım kac kilo almıs gecen ay 500 aldı doktor az almıs 600 ustu sart dedı senın tam olarak kac aylık cnm calısıyomusun sende
yok cnm 103 lira dogum ucreti mecbur yatiyor hani biz dogum yaptiktan sonra cikti ya bir altin parasi da devletten falan diye 400-500 tl civari onu soruuorlar galiba ben de merak ettim103 lıramı ne evet ılk dogdugunda ben aldm
aynen bende kacırmısım hep neyse artk sızınleyımmm :)Canim sen bu zamana kadar nerdeydin yhu ne guzel seyler paylasiyorsun hamislikte yoktun burda ama iyiki geldinsanirim birde kizin var masallah. Bende kulak olcer almayi dusunuyorum ama gorumcemde dr en iyi ates olcerin civali cam olanlar oldugunu soyledi artik yasak bulamiyoruz civali
Geçen ay bime gelmişti bu ürün. 25 TL ye aldm ben decnm asagiya resmini attim bzm atesolcer yillar oldu kizima almistim hic tik etmeden olcuyo sadece dun biraz yanlis olctu zannedersem ya da ben tam kulagina oturtamadim. memnunum pratik oluyor digerlerinden 4-5 tane alip kullanamayinca son care bunu almistik.
ben kizima yogurdunu normal ev yogurdu ile mayalardim. her gun, avent in kaplariyla bir dolu. yalniz yeni annelere bir puf nokta soyleyim : yogurdunuzu asla hava almayacak bir kaba mesela kucuk bir cam kavanoza mayalarsaniz agzi acilmadigi muddetce tazedir. acildigi anla sanki o gun mayalamis gibi yedirebilirsiniz. tabi buzdolabinda saklayin ve bes alti gunu gecirmeyin mumkunse. mayalarken dort bes kavanoz bu sekilde ayri ayri mayalarsaniz ozellikle calisanlar icin bir hafta yeter size. tabi imkan varsa her gun mayalamaniz daha iyi olabilir yalniz dedigim yontemde tazeliginden emin olun eve mayaladigimda cok yapiyorun tazecik yiyoruz daha ogluma baslamadim bakalim ona nasil yapacagiz :)
Başka ateş ölçerle de ölçtüm, dijitalle. Aynı çıkıyor sonuç. İkisinden de emin oldm yaniBu bime gelmisti benvde almistim canim ben de cok memnunum ama dogru olcup olcmedigini nasil anliyorsunuz ki?
ne guzel ıyı yapıyorsun cnm annelık kolaymı her fedakarlıgı yapıyorsun ıns kıyemtımızı bılır evatlarımız saglıklı olsunlarda500 gr az değil bence bnm kızımda 4.ayında 600 gr almştı doktor normal dedi biz 5.ayımıza gireceğiz 27 martta ve 4.aydan sonra zaten daha az kilo almaya başlıyorlar ben çalışmıyorm ama kızım emmediği için sğarak besliyrm kızımı o yüzden bizimde böyle süt sıkıntımz oluyor işte
hım cnm torba yasasında cıktı o evet fakat daha yürürlüğe girmedi takip ediyorum bende sanırım o 2015 dogumlular için 4 5 ay sonra belli oluryok cnm 103 lira dogum ucreti mecbur yatiyor hani biz dogum yaptiktan sonra cikti ya bir altin parasi da devletten falan diye 400-500 tl civari onu soruuorlar galiba ben de merak ettim
KıZlar oğlumun ateşi var yaa off ben bu geri kafalı görümceyi napym ya geçen gttk hastymş bilsn gtmDm yaklaşma dediköe çıcuğun burnuna girdiöotü bilmm naptı kızyrm anlmyrda 15 yaşnda çocuk anadında meymenet yokki çockta olsun sonuç oğlumu hasta etti napcm ya
Tatlim bunun markasi nedir
ustunde SCAN yaziyor ama herhalde markasi
Bende masa başı çalışıyorum Allah 'tan :) Benim oğlum var. Nick resmimdeki oğlum :)cnm benım ısım yogun degıl cok rahat rektörlükte personelım oturuyorum paso masallah senın bebek iyi içiyor erkekmı kızmı fark edıyor oda
Ayy delirttiler valla. Hastane giriş yaptık dedi. Muhasebe yaptım dedi. 170 i aradım kurum işleme başlamamış dedi. Belki daha yeni giriş yaptıkları için olabilir. Yarın tekrar arayın dediler. 20-45 gün içinde alırsın diyorlar o kadar uzun mu ? Sende mi öyle aldın uzun mu oldu. İşyerin iyi kıyak yapmış. Güle güle kullan canım.Benımkıde oyle olmuştu canım. Ben rapor ve süt parası nı falan aldım. Bu haftada işsizlik maaşı için başvurucam. İşyerım sagolsun bu kıyagıda yapıyo bana
Yok canım altın parası daha yürülüğe girmedi. Ben normal doğum paramın peşindeyim :)yok cnm 103 lira dogum ucreti mecbur yatiyor hani biz dogum yaptiktan sonra cikti ya bir altin parasi da devletten falan diye 400-500 tl civari onu soruuorlar galiba ben de merak ettim
sagol canim ALllah hepimizinkileri bize bagislasin insallah simdi katilabildim umarim vakit buldukca drvam edebilim guzel bir paylasim alani arasan bulamazsin ayni ayda dogum yapan biriniCanim sen bu zamana kadar nerdeydin yhu ne guzel seyler paylasiyorsun hamislikte yoktun burda ama iyiki geldinsanirim birde kizin var masallah. Bende kulak olcer almayi dusunuyorum ama gorumcemde dr en iyi ates olcerin civali cam olanlar oldugunu soyledi artik yasak bulamiyoruz civali
Evet canım süt parası için ayrıca başvuruyoruz. Rapor parasınıda 8 ile 14 ü arası alabiliyosun. Ama benımkı okadar uzun sürmemiştı. Bırını gecen ay bırınıde gecen hafta aldım. Evet babalık parasıda var ona daha başvurmadık. Aylık 30 35 lira falanmıydı emin degılım ondan.Bende masa başı çalışıyorum Allah 'tan :) Benim oğlum var. Nick resmimdeki oğlum :)
Ayy delirttiler valla. Hastane giriş yaptık dedi. Muhasebe yaptım dedi. 170 i aradım kurum işleme başlamamış dedi. Belki daha yeni giriş yaptıkları için olabilir. Yarın tekrar arayın dediler. 20-45 gün içinde alırsın diyorlar o kadar uzun mu ? Sende mi öyle aldın uzun mu oldu. İşyerin iyi kıyak yapmış. Güle güle kullan canım.
Bu arada süt parası için ayrıca mı başvuruyoruz. Babalara da babalık parası oluyormuş galiba doğru mu ?
Yok canım altın parası daha yürülüğe girmedi. Ben normal doğum paramın peşindeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?