2014 Kasım Anneleri

maşallah canm ne kadar uzun bi kzı var :) bnm kızımda 6 kiloydu 15 gün önce ve 62 cm di kontorlmz 2 hafta sonra ne kdar oldu bilmyrm ve çok merak edyrm bende çünkü aynı sorun bendede var süt yetiştiremyrm 3 saate bir beslenen çocuk 2 saate düştü ve sütüm çok az çıkıyo çıktığı kadarını veryrm bende ve sanki kilo almamş gibi geliyo bana büyüdükçe süt içme miktarları da artıyor doktora bi görünelim bakalm ne dicek

ne yani canim biz alabiliyor muyuz o parayi. ben kacirdik diye hic arastirmadim ne yapmamiz gerek

cnm valla aslında ne baba uzun ne anne uzun masallah boyu iyi ama kilosu onemli 20 kasımda dogdu martın 20sınde 4 ay bıtıyor saglık ocagına gıdecez bakalım kac kilo almıs gecen ay 500 aldı doktor az almıs 600 ustu sart dedı senın tam olarak kac aylık cnm calısıyomusun sende

cnm benım ısım yogun degıl cok rahat rektörlükte personelım oturuyorum paso masallah senın bebek iyi içiyor erkekmı kızmı fark edıyor oda

Kizlar kulaktan atesSolcer ne kullaniyorsunuz hangi.marka alacagimda iyi birsey olsun
birde doktorunz yoğurdu mamayls mayalayacaksn dedi duyan yapan varmı boyle birsey nasil oluyor

Ben medifine kulaktan ateş ölçer kullanıyorum. Ben de memnunum. Nette araştırıp almıştım. Umarım aşının etkisi bir an önce geçer.

Benımkıde oyle olmuştu canım. Ben rapor ve süt parası nı falan aldım. Bu haftada işsizlik maaşı için başvurucam. İşyerım sagolsun bu kıyagıda yapıyo bana

500 gr az değil bence bnm kızımda 4.ayında 600 gr almştı doktor normal dedi biz 5.ayımıza gireceğiz 27 martta ve 4.aydan sonra zaten daha az kilo almaya başlıyorlar ben çalışmıyorm ama kızım emmediği için sğarak besliyrm kızımı o yüzden bizimde böyle süt sıkıntımz oluyor işte

aynen bende kacırmısım hep neyse artk sızınleyımmm :)

Geçen ay bime gelmişti bu ürün. 25 TL ye aldm ben de

ne guzel ıyı yapıyorsun cnm annelık kolaymı her fedakarlıgı yapıyorsun ıns kıyemtımızı bılır evatlarımız saglıklı olsunlarda

yok cnm 103 lira dogum ucreti mecbur yatiyor hani biz dogum yaptiktan sonra cikti ya bir altin parasi da devletten falan diye 400-500 tl civari onu soruuorlar galiba ben de merak ettim
hım cnm torba yasasında cıktı o evet fakat daha yürürlüğe girmedi takip ediyorum bende sanırım o 2015 dogumlular için 4 5 ay sonra belli olur

Ge
Geçmiş olsun Bir an önce iyileşirsiniz inşallah.

cnm benım ısım yogun degıl cok rahat rektörlükte personelım oturuyorum paso masallah senın bebek iyi içiyor erkekmı kızmı fark edıyor oda
Bende masa başı çalışıyorum Allah 'tan :) Benim oğlum var. Nick resmimdeki oğlum :)
Benımkıde oyle olmuştu canım. Ben rapor ve süt parası nı falan aldım. Bu haftada işsizlik maaşı için başvurucam. İşyerım sagolsun bu kıyagıda yapıyo bana
Ayy delirttiler valla. Hastane giriş yaptık dedi. Muhasebe yaptım dedi. 170 i aradım kurum işleme başlamamış dedi. Belki daha yeni giriş yaptıkları için olabilir. Yarın tekrar arayın dediler. 20-45 gün içinde alırsın diyorlar o kadar uzun mu ? Sende mi öyle aldın uzun mu oldu. İşyerin iyi kıyak yapmış. Güle güle kullan canım.
Bu arada süt parası için ayrıca mı başvuruyoruz. Babalara da babalık parası oluyormuş galiba doğru mu ?
yok cnm 103 lira dogum ucreti mecbur yatiyor hani biz dogum yaptiktan sonra cikti ya bir altin parasi da devletten falan diye 400-500 tl civari onu soruuorlar galiba ben de merak ettim
Yok canım altın parası daha yürülüğe girmedi. Ben normal doğum paramın peşindeyim :)

sagol canim ALllah hepimizinkileri bize bagislasin insallah simdi katilabildim umarim vakit buldukca drvam edebilim guzel bir paylasim alani arasan bulamazsin ayni ayda dogum yapan birini

Evet canım süt parası için ayrıca başvuruyoruz. Rapor parasınıda 8 ile 14 ü arası alabiliyosun. Ama benımkı okadar uzun sürmemiştı. Bırını gecen ay bırınıde gecen hafta aldım. Evet babalık parasıda var ona daha başvurmadık. Aylık 30 35 lira falanmıydı emin degılım ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…