2014 Kasım Anneleri

İnek.sütüyle yapma dedi istedddoktor ne bilim.s
Ben medifine kulaktan ateş ölçer kullanıyorum. Ben de memnunum. Nette araştırıp almıştım. Umarım aşının etkisi bir an önce geçer.
İnsallah canim hala atesi car yavrumun ne asiymis yaa
Geçen ay bime gelmişti bu ürün. 25 TL ye aldm ben de
asa iyimiki p bizm bimde hala duruyodu birtane doğru ölçyosa alayım 25 liraydı hralde

Kızlar cildirmak üzereyim. Bebegimin kakasinda gene kan var gene kan var... kafayi yiyecem ya... en son doçent e götürdüm flagy verdi sonrada salladi 2 ay sonra gelin diye... bu haliyle ben nasil 2 ay bekliyim ya... ya tehlikeli bir durumsa.. alerjiden şüpheleniyirdu o da negatif çıktı. Ya napcam ben ya offf

doktorunu sevdim mamaya gecmemis şunu yap bunu yap deyip yollamamis bizzat kendisi yapmış çok da iyi yapmış. Ek gıda konusunda neler diyor nasıl geçiş yapacak merak ediyorum paylaşılan sevinirim.

geçmiş olsun canım ya tehlikeli bişey yoktur inşaallah

Geçmiş olsun. Bu konudan uzun zamandır muzdarip olduğunu biliyorum. Umarım en kısa zamanda bir sonuç alırsın artık.

Bende bu yogurt konusunu cok düşünenlerdnım probiyotık mayalarla mayalayanlar var ben oyle yapmayı düşünüyorum.

cnm çok geçmiş olsn inşallh kötü birşy değldr bide eğitm ve aratırma has. mi götürsen acba hani onlar daha detylı incelemelerde bulunuyor ya

doktorunu sevdim mamaya gecmemis şunu yap bunu yap deyip yollamamis bizzat kendisi yapmış çok da iyi yapmış. Ek gıda konusunda neler diyor nasıl geçiş yapacak merak ediyorum paylaşılan sevinirim.
Bana yoğurtla başlama dedi. Halbuki ben de yoğurt verdim. Yediklerinden tattirmayq başla dedi. Türkiye deki drlar yoğurtla başlayın demiyor mu? Yani bizim kültürumuzde öyledir. Ben fransa dayım. Belki o yüzden farklı söyledi . Bu konuda çelişkide kaldım.

Bende bunca zamandır bu kadar çok soru sormamısımdır ona bebek olunca herseyi sorasım geliyor.Puanları yükselmiyor baslarken 200 performans puanı diye bir paun üstünden baslıyorlar hata yaparlarsa ordan düsüyor en sonunda da aile hekimliğinden çıkarılıyorlar.

benim kız artık kış ayından sıkıldı sanırım altını üstünü çıkarınca ondan mutlusu yok gülücükler sevinç çığlıkları atılıyor giydirmye başlayınca da hemen suratını asıp ağlamaya başlıyo yaa bi yaz gelseydi de giydirseydik kısa hafif şeyler

Arkadaslar devlet doğum yapan annelere ilk çocuk için para desteği veriyorm us biz faydalanabiliyormuyuz acaba araştırdım birsey bulamadım bilginiz var mi
ilk çocuğa 300 ikinciye 400 üçüncüye 600 olanı diyorsan henüz yasallasmadı canım ondan sonra doğum yapanlar faydalanacak bizi etkilemiyor suan verdikleri de az birsey.

canim gecmis olsun ayni durumdayiz malesef catlagi olabilir mi baktilar mi..
Bir de iki yas altinda alerji testleri dogru sonuc vermiyor canim yapilmiyor genelde bence sen bir hafta fln deneme suresi tani kendine sut ve sut urunlerini kes yiyeceklerinden emziriyorsan.. Mama veriyorsan da sut alerjisine ozel mama vardi bir dene bakalim yine olacak mi.. Beni corbanin icindeki tereyagi bile etkilemisti kan olmustu yine..

İnek.sütüyle yapma dedi istedddoktor ne bilim.s

İnsallah canim hala atesi car yavrumun ne asiymis yaa
asa iyimiki p bizm bimde hala duruyodu birtane doğru ölçyosa alayım 25 liraydı hralde
cnm dogru bir yasindan once kizima ben de inek sutu hic vermemistim de ilk zamanlar aptamille mayalamaya calistigimi hatirliyorum sonra sekiz dokuz aylikken de keci sutu aliyordun bir aralar o kullanilabiliyordu unutmusum ya her seyi basa saricaz simdi ama keci sutu cok cok faydali mutlaka arastirin

Yogurt yemeyi ozledimmmm.. Sarimsakli yogurtlu mantiiii.. umarim kizimin alerjisi gecer...
Ah canım bende aynı derttyım şöyle bu gıbı cacık makarna salatası sodalı ayran off bır ozledımkı. Kızımın alerjısi gectı ama dr 6 aya kadr yeme dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…