İnek.sütüyle yapma dedi istedddoktor ne bilim.scnm asagiya resmini attim bzm atesolcer yillar oldu kizima almistim hic tik etmeden olcuyo sadece dun biraz yanlis olctu zannedersem ya da ben tam kulagina oturtamadim. memnunum pratik oluyor digerlerinden 4-5 tane alip kullanamayinca son care bunu almistik.
ben kizima yogurdunu normal ev yogurdu ile mayalardim. her gun, avent in kaplariyla bir dolu. yalniz yeni annelere bir puf nokta soyleyim : yogurdunuzu asla hava almayacak bir kaba mesela kucuk bir cam kavanoza mayalarsaniz agzi acilmadigi muddetce tazedir. acildigi anla sanki o gun mayalamis gibi yedirebilirsiniz. tabi buzdolabinda saklayin ve bes alti gunu gecirmeyin mumkunse. mayalarken dort bes kavanoz bu sekilde ayri ayri mayalarsaniz ozellikle calisanlar icin bir hafta yeter size. tabi imkan varsa her gun mayalamaniz daha iyi olabilir yalniz dedigim yontemde tazeliginden emin olun eve mayaladigimda cok yapiyorun tazecik yiyoruz daha ogluma baslamadim bakalim ona nasil yapacagiz :)
İnsallah canim hala atesi car yavrumun ne asiymis yaaBen medifine kulaktan ateş ölçer kullanıyorum. Ben de memnunum. Nette araştırıp almıştım. Umarım aşının etkisi bir an önce geçer.
asa iyimiki p bizm bimde hala duruyodu birtane doğru ölçyosa alayım 25 liraydı hraldeGeçen ay bime gelmişti bu ürün. 25 TL ye aldm ben de
doktorunu sevdim mamaya gecmemis şunu yap bunu yap deyip yollamamis bizzat kendisi yapmış çok da iyi yapmış. Ek gıda konusunda neler diyor nasıl geçiş yapacak merak ediyorum paylaşılan sevinirim.Yok Allah dan hemen mama demedi. Deseydi de vermezdim galiba ek gıdaya başlardim. Evet bir elinle başını bir elinle çenesini tut. Maksat ağzı açılmasın. Zaten burnundan başlıyor sumkurmeye. Acayip bi yöntem.sonra yarım yarım sf dok iki tarafa.
Kızlar cildirmak üzereyim. Bebegimin kakasinda gene kan var gene kan var... kafayi yiyecem ya... en son doçent e götürdüm flagy verdi sonrada salladi 2 ay sonra gelin diye... bu haliyle ben nasil 2 ay bekliyim ya... ya tehlikeli bir durumsa.. alerjiden şüpheleniyirdu o da negatif çıktı. Ya napcam ben ya offf
Kızlar cildirmak üzereyim. Bebegimin kakasinda gene kan var gene kan var... kafayi yiyecem ya... en son doçent e götürdüm flagy verdi sonrada salladi 2 ay sonra gelin diye... bu haliyle ben nasil 2 ay bekliyim ya... ya tehlikeli bir durumsa.. alerjiden şüpheleniyirdu o da negatif çıktı. Ya napcam ben ya offf
BraunKizlar kulaktan atesSolcer ne kullaniyorsunuz hangi.marka alacagimda iyi birsey olsun
birde doktorunz yoğurdu mamayls mayalayacaksn dedi duyan yapan varmı boyle birsey nasil oluyor
cnm çok geçmiş olsn inşallh kötü birşy değldr bide eğitm ve aratırma has. mi götürsen acba hani onlar daha detylı incelemelerde bulunuyor yaKızlar cildirmak üzereyim. Bebegimin kakasinda gene kan var gene kan var... kafayi yiyecem ya... en son doçent e götürdüm flagy verdi sonrada salladi 2 ay sonra gelin diye... bu haliyle ben nasil 2 ay bekliyim ya... ya tehlikeli bir durumsa.. alerjiden şüpheleniyirdu o da negatif çıktı. Ya napcam ben ya offf
Bana yoğurtla başlama dedi. Halbuki ben de yoğurt verdim. Yediklerinden tattirmayq başla dedi. Türkiye deki drlar yoğurtla başlayın demiyor mu? Yani bizim kültürumuzde öyledir. Ben fransa dayım. Belki o yüzden farklı söyledi . Bu konuda çelişkide kaldım.doktorunu sevdim mamaya gecmemis şunu yap bunu yap deyip yollamamis bizzat kendisi yapmış çok da iyi yapmış. Ek gıda konusunda neler diyor nasıl geçiş yapacak merak ediyorum paylaşılan sevinirim.
Bende bunca zamandır bu kadar çok soru sormamısımdır ona bebek olunca herseyi sorasım geliyor.Puanları yükselmiyor baslarken 200 performans puanı diye bir paun üstünden baslıyorlar hata yaparlarsa ordan düsüyor en sonunda da aile hekimliğinden çıkarılıyorlar.he hee iyi ki aile hekimi eniste var.. Kasim annelerinin hekimi de oldu :) bu aile hekimlerinin puani nasil dusup yukseliyor ki.. Doktora gidip bak puanini dusururum dermisim :) evet ben hamile oldugumu ogrendigimde hemen beni aramislardi musait degildim gitmemistim birkac gun israrla aramislardi..
gecmis olsun canim kac atesi? Bu insanlar niye dikkat etmiyor ya dedem grip diye yemege bile gelmemisti anneme biz ordayken..
Yarasın kuzuya afiyet olsun
ilk çocuğa 300 ikinciye 400 üçüncüye 600 olanı diyorsan henüz yasallasmadı canım ondan sonra doğum yapanlar faydalanacak bizi etkilemiyor suan verdikleri de az birsey.Arkadaslar devlet doğum yapan annelere ilk çocuk için para desteği veriyorm us biz faydalanabiliyormuyuz acaba araştırdım birsey bulamadım bilginiz var mi
canim gecmis olsun ayni durumdayiz malesefKızlar cildirmak üzereyim. Bebegimin kakasinda gene kan var gene kan var... kafayi yiyecem ya... en son doçent e götürdüm flagy verdi sonrada salladi 2 ay sonra gelin diye... bu haliyle ben nasil 2 ay bekliyim ya... ya tehlikeli bir durumsa.. alerjiden şüpheleniyirdu o da negatif çıktı. Ya napcam ben ya offf
cnm dogru bir yasindan once kizima ben de inek sutu hic vermemistim de ilk zamanlar aptamille mayalamaya calistigimi hatirliyorum sonra sekiz dokuz aylikken de keci sutu aliyordun bir aralar o kullanilabiliyordu unutmusum ya her seyi basa saricaz simdi ama keci sutu cok cok faydali mutlaka arastirinİnek.sütüyle yapma dedi istedddoktor ne bilim.s
İnsallah canim hala atesi car yavrumun ne asiymis yaa
asa iyimiki p bizm bimde hala duruyodu birtane doğru ölçyosa alayım 25 liraydı hralde
Guzel olursa yogurdum ki inş olur detaylı tarıfı sendende dınlemek isterım
Ah canım bende aynı derttyım şöyle bu gıbı cacık makarna salatası sodalı ayran off bır ozledımkı. Kızımın alerjısi gectı ama dr 6 aya kadr yeme dedıYogurt yemeyi ozledimmmm.. Sarimsakli yogurtlu mantiiii..umarim kizimin alerjisi gecer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?