cnm gecen ay ayni sorunu biz de yasadik karda kista bezini tahlile goturduk bir sey cikmayinca bagirsak dugumlenmesi var mi diue rontgen cekildik cikmadi sukur. cocuk dr u popoda catlak var bir de cerrah gorsun dedi. cocuk cerrahi bakti ikisi de telas etmeyin cok olan bir durum dediler uc krem verdiler biri hametan oburleri de madecassol bi de ay unuttum bakarim yani su an gecti ama cok nadiren oluyor korkmuyoruz artik cok ikinan ve gazli bebeklerde oluyormus alerji en son ihtimal uzulme :)Kızlar cildirmak üzereyim. Bebegimin kakasinda gene kan var gene kan var... kafayi yiyecem ya... en son doçent e götürdüm flagy verdi sonrada salladi 2 ay sonra gelin diye... bu haliyle ben nasil 2 ay bekliyim ya... ya tehlikeli bir durumsa.. alerjiden şüpheleniyirdu o da negatif çıktı. Ya napcam ben ya offf
canim gecmis olsun ayni durumdayiz malesefcatlagi olabilir mi baktilar mi..
Bir de iki yas altinda alerji testleri dogru sonuc vermiyor canim yapilmiyor genelde bence sen bir hafta fln deneme suresi tani kendine sut ve sut urunlerini kes yiyeceklerinden emziriyorsan.. Mama veriyorsan da sut alerjisine ozel mama vardi bir dene bakalim yine olacak mi.. Beni corbanin icindeki tereyagi bile etkilemisti kan olmustu yine..
cnm gecen ay ayni sorunu biz de yasadik karda kista bezini tahlile goturduk bir sey cikmayinca bagirsak dugumlenmesi var mi diue rontgen cekildik cikmadi sukur. cocuk dr u popoda catlak var bir de cerrah gorsun dedi. cocuk cerrahi bakti ikisi de telas etmeyin cok olan bir durum dediler uc krem verdiler biri hametan oburleri de madecassol bi de ay unuttum bakarim yani su an gecti ama cok nadiren oluyor korkmuyoruz artik cok ikinan ve gazli bebeklerde oluyormus alerji en son ihtimal uzulme :)
Aha benim oğlanı tarif ettin teyzesibenim kız artık kış ayından sıkıldı sanırım altını üstünü çıkarınca ondan mutlusu yok gülücükler sevinç çığlıkları atılıyor giydirmye başlayınca da hemen suratını asıp ağlamaya başlıyo yaa bi yaz gelseydi de giydirseydik kısa hafif şeyler
Benimki de sadece anne sütü alıyor ve fena kokuyor kakası yavGeçmiş olsun diyen arkadaslara çok teşekkür ederim. Ya çatlak gördü dr ama mukusluda yapio. Yani sadece catlak olduğunu sanmıyorum. Ve aynen bazen kan var bazen yok. Diyet yapiodum negatif çıkınca biraktim. Şimdi tekrar yapmaya basliycam. Yaparken ikiniyor gerçi ve kokuda cikio bayagi. Sadece anne sütü veriorum koku normal mi sizce? off offfff...
canım olmadım deyince ispire yapayım dedim.değilsindir yoksa.
ama ben 40-50 günlükken annem kardeşime hamile kalmış
Benim rapor 30 ocakta bitti aynı gün hastane ve iş yerine tlf ettim ikiside bildirdi dün Ziraat bankasına almaya gittim yatmamış 170i aradım bildirim var 20-45 gün arası geçecek dedi dün 42. Gün para falan yok ortada bugünden sonra yatacak taa nisan 8-14 arası alıcam ama hafta başı 45 gün doluyo arayacağım yinede aramışkende şu süt ve babalık parası nedir nasıl alırı sorayım bakalımHastane online sisteme raporumu girmemiş. Şimdi sgk yı aradım param yattı mı diye onlar söyledi. Hastaneyi arayıp söyledim. Daha şimdi girdiler sisteme. Olacak iş değil yanii. Biz peşinde koşmasak kalacak öyle.
yok yok öyle bir şey yok.sen yeni doğan yavrunu huzur içinde büyüt.ne zaman isterseniz Allah ım o zaman versin inşallah
Allahım acil şifalar versinGeçmiş olsun diyen arkadaslara çok teşekkür ederim. Ya çatlak gördü dr ama mukusluda yapio. Yani sadece catlak olduğunu sanmıyorum. Ve aynen bazen kan var bazen yok. Diyet yapiodum negatif çıkınca biraktim. Şimdi tekrar yapmaya basliycam. Yaparken ikiniyor gerçi ve kokuda cikio bayagi. Sadece anne sütü veriorum koku normal mi sizce? off offfff...
Geçmiş olsun diyen arkadaslara çok teşekkür ederim. Ya çatlak gördü dr ama mukusluda yapio. Yani sadece catlak olduğunu sanmıyorum. Ve aynen bazen kan var bazen yok. Diyet yapiodum negatif çıkınca biraktim. Şimdi tekrar yapmaya basliycam. Yaparken ikiniyor gerçi ve kokuda cikio bayagi. Sadece anne sütü veriorum koku normal mi sizce? off offfff...
ben de sadece annesutu veriyorum ve fena kokuyor canim annem zor degistirdi dusun :) benim kizim cok gazli ve cok ikiniyor yaparken catlagi var cok ama krem vermediler Hic..Geçmiş olsun diyen arkadaslara çok teşekkür ederim. Ya çatlak gördü dr ama mukusluda yapio. Yani sadece catlak olduğunu sanmıyorum. Ve aynen bazen kan var bazen yok. Diyet yapiodum negatif çıkınca biraktim. Şimdi tekrar yapmaya basliycam. Yaparken ikiniyor gerçi ve kokuda cikio bayagi. Sadece anne sütü veriorum koku normal mi sizce? off offfff...
benim kız artık kış ayından sıkıldı sanırım altını üstünü çıkarınca ondan mutlusu yok gülücükler sevinç çığlıkları atılıyor giydirmye başlayınca da hemen suratını asıp ağlamaya başlıyo yaa bi yaz gelseydi de giydirseydik kısa hafif şeyler
nohutla mayalamıştırbu sütler yoğurtsuz mayalanmıyorsaa acaba ilk yoğurdu kim nasıl yaptı
Benim rapor 30 ocakta bitti aynı gün hastane ve iş yerine tlf ettim ikiside bildirdi dün Ziraat bankasına almaya gittim yatmamış 170i aradım bildirim var 20-45 gün arası geçecek dedi dün 42. Gün para falan yok ortada bugünden sonra yatacak taa nisan 8-14 arası alıcam ama hafta başı 45 gün doluyo arayacağım yinede aramışkende şu süt ve babalık parası nedir nasıl alırı sorayım bakalım
vatandaş temsilcisine
Katiliyorum hehehe supersagol canim ALllah hepimizinkileri bize bagislasin insallah simdi katilabildim umarim vakit buldukca drvam edebilim guzel bir paylasim alani arasan bulamazsin ayni ayda dogum yapan birini
Cnm benim kuzenim ukranyali bir kizla evli ve benim cok samimi bir arkadasim oldu kardesimden öte onun 2tane cocugi var ek gidalara 5aylikken baslatti yavas yavas ilk olarak balkabagiyla basladi hem hazmi kolay hem kendinden tatli hemde lifli oldugu icin cok faydali ama kesinlikle buharli pisirici al dedi cocuk icin cok faydali vitamini icinde kaliyor dedi ben o,sekilde baslicam ne devam sutu ne baska birsey kullanmiyi dusunmuyorum elma balkabagi sonra keci sutunden yogurt yapacam mama gibi onu verecem daha Benimki 4aylik bende baslasim şu nisani cikarincaEk gıdaya nasıl ne şekilde geçikmesi gerrktğinibilen varmı yaa dokrr elma armut suuuyla baila dedi ama ayrntılı konuşamsdk cok ağladı kızm .s
Bebek izleme kamerası alan var mı arkadaslar.Ben titresimli olanlardan almayı düsünüyorum ama emin değilim çok pahalı o kadar para verip iki gün sonra bozulmasın.
bizimddr 4 bitti kızım zayf ondn heralde geçen ay 6 ay bellicez demşti buay ver dedi fazla kilo alamadı cünkü sağol canım ama şuan oyle kabakyutablrmikiCnm benim kuzenim ukranyali bir kizla evli ve benim cok samimi bir arkadasim oldu kardesimden öte onun 2tane cocugi var ek gidalara 5aylikken baslatti yavas yavas ilk olarak balkabagiyla basladi hem hazmi kolay hem kendinden tatli hemde lifli oldugu icin cok faydali ama kesinlikle buharli pisirici al dedi cocuk icin cok faydali vitamini icinde kaliyor dedi ben o,sekilde baslicam ne devam sutu ne baska birsey kullanmiyi dusunmuyorum elma balkabagi sonra keci sutunden yogurt yapacam mama gibi onu verecem daha Benimki 4aylik bende baslasim şu nisani cikarinca
Yok tatlim bal kabagi ayni püre şeklinde oluyor cok yumuşak kaşik mamasi gibi sen onu,suda haslayinca cok eziliyor hani tatli yapariz ya tabi cocuklara 5yasina kadar seker asla koymayin tuzda koymayin 5yasina kadar cok zararli her ikiside sonra kendi yemicektir zaten hersey bebeklerjmiz icin dene ama ilk denemedencok verme 2 bilemedin 3kasik bakalim nasil begencekmi sonra zamanla arttirirsin kac kilo bebegin boyu kilosubizimddr 4 bitti kızım zayf ondn heralde geçen ay 6 ay bellicez demşti buay ver dedi fazla kilo alamadı cünkü sağol canım ama şuan oyle kabakyutablrmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?