2014 Kasım Anneleri

cnm gecen ay ayni sorunu biz de yasadik karda kista bezini tahlile goturduk bir sey cikmayinca bagirsak dugumlenmesi var mi diue rontgen cekildik cikmadi sukur. cocuk dr u popoda catlak var bir de cerrah gorsun dedi. cocuk cerrahi bakti ikisi de telas etmeyin cok olan bir durum dediler uc krem verdiler biri hametan oburleri de madecassol bi de ay unuttum bakarim yani su an gecti ama cok nadiren oluyor korkmuyoruz artik cok ikinan ve gazli bebeklerde oluyormus alerji en son ihtimal uzulme :)

Bebek izleme kamerası alan var mı arkadaslar.Ben titresimli olanlardan almayı düsünüyorum ama emin değilim çok pahalı o kadar para verip iki gün sonra bozulmasın.

Geçmiş olsun diyen arkadaslara çok teşekkür ederim. Ya çatlak gördü dr ama mukusluda yapio. Yani sadece catlak olduğunu sanmıyorum. Ve aynen bazen kan var bazen yok. Diyet yapiodum negatif çıkınca biraktim. Şimdi tekrar yapmaya basliycam. Yaparken ikiniyor gerçi ve kokuda cikio bayagi. Sadece anne sütü veriorum koku normal mi sizce? off offfff...

Aha benim oğlanı tarif ettin teyzesi

Benimki de sadece anne sütü alıyor ve fena kokuyor kakası yav

Benim rapor 30 ocakta bitti aynı gün hastane ve iş yerine tlf ettim ikiside bildirdi dün Ziraat bankasına almaya gittim yatmamış 170i aradım bildirim var 20-45 gün arası geçecek dedi dün 42. Gün para falan yok ortada bugünden sonra yatacak taa nisan 8-14 arası alıcam ama hafta başı 45 gün doluyo arayacağım yinede aramışkende şu süt ve babalık parası nedir nasıl alırı sorayım bakalım
vatandaş temsilcisine

Allahım acil şifalar versin

Benim kızımın da anne sütü almasına rağmen kakası kötü kokuyor :S

ben de sadece annesutu veriyorum ve fena kokuyor canim annem zor degistirdi dusun :) benim kizim cok gazli ve cok ikiniyor yaparken catlagi var cok ama krem vermediler Hic..

Benimki de öyle bir de bezini değiştirirken çok mutlu oluyor :)

Ooo Birgen nerelerdesin hiç gorusemiyoruz

Ek gıdaya nasıl ne şekilde geçikmesi gerrktğinibilen varmı yaa dokrr elma armut suuuyla baila dedi ama ayrntılı konuşamsdk cok ağladı kızm .s

Ek gıdaya nasıl ne şekilde geçikmesi gerrktğinibilen varmı yaa dokrr elma armut suuuyla baila dedi ama ayrntılı konuşamsdk cok ağladı kızm .s
Cnm benim kuzenim ukranyali bir kizla evli ve benim cok samimi bir arkadasim oldu kardesimden öte onun 2tane cocugi var ek gidalara 5aylikken baslatti yavas yavas ilk olarak balkabagiyla basladi hem hazmi kolay hem kendinden tatli hemde lifli oldugu icin cok faydali ama kesinlikle buharli pisirici al dedi cocuk icin cok faydali vitamini icinde kaliyor dedi ben o,sekilde baslicam ne devam sutu ne baska birsey kullanmiyi dusunmuyorum elma balkabagi sonra keci sutunden yogurt yapacam mama gibi onu verecem daha Benimki 4aylik bende baslasim şu nisani cikarinca

Bebek izleme kamerası alan var mı arkadaslar.Ben titresimli olanlardan almayı düsünüyorum ama emin değilim çok pahalı o kadar para verip iki gün sonra bozulmasın.

Ben kullanıyorum titreşimli değil ama kullanışlı bana göre bebevo markası 200liraya aldım 2 hafta önce falan n11. com dan

bizimddr 4 bitti kızım zayf ondn heralde geçen ay 6 ay bellicez demşti buay ver dedi fazla kilo alamadı cünkü sağol canım ama şuan oyle kabakyutablrmiki

bizimddr 4 bitti kızım zayf ondn heralde geçen ay 6 ay bellicez demşti buay ver dedi fazla kilo alamadı cünkü sağol canım ama şuan oyle kabakyutablrmiki
Yok tatlim bal kabagi ayni püre şeklinde oluyor cok yumuşak kaşik mamasi gibi sen onu,suda haslayinca cok eziliyor hani tatli yapariz ya tabi cocuklara 5yasina kadar seker asla koymayin tuzda koymayin 5yasina kadar cok zararli her ikiside sonra kendi yemicektir zaten hersey bebeklerjmiz icin dene ama ilk denemedencok verme 2 bilemedin 3kasik bakalim nasil begencekmi sonra zamanla arttirirsin kac kilo bebegin boyu kilosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…