2014 Kasım Anneleri

Günaydın :) bak sen şu minik prensese yaa. Hala uykusuz mu bırakıyor anneyiiii.. Ben iyiyim :) bebiş de iyi. Biz de seni, sizi öpüyoruz :)
Ne zamandır göremiyordk seni. Neredeydin?

Ca
nım masallah maşallah bişey dikkatimi çekti ne kadar büyük duruyor prensesin sanki 5.5-6 aylık değilde 1 yaşında gibi duruyor maşallah

Aynen canım Allah bi şekilde kolaylığını veriyo sağlıkları yerinde olsunda her yere taşırız o sıpaları

kuzum 1 e doğru çıkıyorum..
zeyneplevent çalışmıyor..
ayy görüşelimm o zamann
Pazar ya da pazartesi gidicem canım. Bosnadayım. Bugün çıkabileceğim günleri yazayım, sana da uyarsa görüşelim inşallah. Zeynep e de nasıl haber ederiz bilmiyorum, pek girmiyor gibi bu aralar foruma.

Doğum tarihi : 14 Kasım 2014
Hafta:39+4
Kilo: 3 700gr /50cm, 3050gr/49cm
Doğum şekli: sezaryen
İsim: Ömer Asaf/ Mehmet Emir
Kaçıncı : 3ile 4
Memleket : Erzurum
Oyyy süperrr 3 ile 4 e çok güldümAllah bağışlasın

Pazar ya da pazartesi gidicem canım. Bosnadayım. Bugün çıkabileceğim günleri yazayım, sana da uyarsa görüşelim inşallah. Zeynep e de nasıl haber ederiz bilmiyorum, pek girmiyor gibi bu aralar foruma.

tmm tatlım haberleşelim..
özelden telimi yazıyorum sana oradan haberleşim öğleden sonra çok giremiyorum kk ya

Evet burası güzel ama kışın buzz, sen hangi lojdasın bu arada memnun oldum kaderdaşım
ben 5 yıl loj oturdum şimdi ev aldık kendi evimdeyim. ama özledim loj hayatını. arkadaşların hep loj. çağlayan oran loj arasında mekik dokuypruz biz her hafta. gölbaşındayım şimdi ben. eşimin işi buraya yakın diye burdan aldık evi

[QUOT post: 40r381819, member: 553074"]oyy maşallah Allah sağlıklı ömürler versin benim ikizlerimden biri 1500 kg 40 cm doğdu [/QUOTE]

evet hatırlıyorum senin ikizleri şimdi nasıllar nekafar oldular kiloları nasıl ?

Kıxlar bişey sorucam
Ben her gün garnierin yuz maskesını kullanıyorum emzırıyorumya bır sakıncası olurmu sızce
Bırde özele kontrole her gıttıgınıZde ücret öduyomısunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…