Çankaya köşkü loj.dayız her sabah yatak odasının camından görülüyor devasa kuleleri kör olasıcalarmsb loj sen cnm:)))) bizde geçen muhabbet oldu arkadaşta bakmış. kendimi acayip fakir hissettim diyor bayaga güldük anlattıklarına:)))
Günaydın :) bak sen şu minik prensese yaa. Hala uykusuz mu bırakıyor anneyiiii.. Ben iyiyim :) bebiş de iyi. Biz de seni, sizi öpüyoruz :)Günaydın annecanlar burda olmayı özlemişim kızım günzleri uyuyor gece uyumuyor ben de tüm gün sersem gibi geziyorum doğru düzgün ev işi bile yapamaz oldum nasıl düzeliriz bilmiyorum sizler nasılsınız hepinizi merak ediyorum inşallah bebişlerinizde iyidir hepinizi kocaman öpüyorum. ..
Öyle miiiii canııım çok sanslısın ben orda olsam dombili olurdum heraldeaneaamm denizlinin canım gel yedireyimm sana
bu da benim küçük prensesim
doğum günü:14.10.2014
doğum Haftası:32+6
doğum kilo/boy:1600kg./40 cm.
Küçük doğduk yavaş yavaş büyümeye çalışıyoruz...
nım masallah maşallah bişey dikkatimi çekti ne kadar büyük duruyor prensesin sanki 5.5-6 aylık değilde 1 yaşında gibi duruyor maşallahUzunca bi mama sandalyesi arayisindan sonra ikeaya karar verdik biz..
Zaten iki urun on planda ya ikea ya chicco nun polly olan urunu ...
ikea kendi magazasinda 75 lira
chicco 320 ile 350 arasinda dgsyr..
ii bisey almak istyrsanz chicco
eger chicco almayacaksaniz ara urunlere bakmaya gerek yok ikea dedi bize bebek malzemesi satan bi tanidigimiz kendisinde baby2go nun urunu olmasina ragmen onermedi ikea alin alti ustu cocuk yemek yicek zatn cok oyalanmiyor sklyrlar dedi..
bide chicco daha buyuktu ikea standart masalara boyu oluyor bide daha hafif ve portatif ..isteyen olursa masanin yanindaki halinide cekip atarm...
Chicco da cok guzel bicok fonksiyonu var ama 75 lira ile 320 arasindaki farkta bizi caydirdi acikcasi:)
buda bizim degmeyin keyfime mama sandalyemiz:):)
bu arada babamizinda favorisi oldu (ucuz ya)
Aynen canım Allah bi şekilde kolaylığını veriyo sağlıkları yerinde olsunda her yere taşırız o sıpalarıaynen canım bizde öyle yapıcaz..
mustinin dolabı var annemlerde..
zaten birkaç kıyafeti bezi falan hep var annemlere giderken çanta almıyorum..
birkaç birşey daha götürcem oraya..
yazın gezmeye gideceklerinde annem akşamdan haber eder bir poşete koyarım güzek cicilerini giderler beraber.
Aynen canım Allah bi şekilde kolaylığını veriyo sağlıkları yerinde olsunda her yere taşırız o sıpaları
güzel yerde oturuyorsun bi arkadaşım da orda oturuyor. atakule manzaralı loj:))))) bu arada benim eşimde askerÇankaya köşkü loj.dayız her sabah yatak odasının camından görülüyor devasa kuleleri kör olasıcalar
Pazar ya da pazartesi gidicem canım. Bosnadayım. Bugün çıkabileceğim günleri yazayım, sana da uyarsa görüşelim inşallah. Zeynep e de nasıl haber ederiz bilmiyorum, pek girmiyor gibi bu aralar foruma.kuzum 1 e doğru çıkıyorum..
zeyneplevent çalışmıyor..
ayy görüşelimm o zamann
Oyyy süperrr 3 ile 4 e çok güldümDoğum tarihi : 14 Kasım 2014
Hafta:39+4
Kilo: 3 700gr /50cm, 3050gr/49cm
Doğum şekli: sezaryen
İsim: Ömer Asaf/ Mehmet Emir
Kaçıncı : 3ile 4
Memleket : Erzurum
Evet burası güzel ama kışın buzz, sen hangi lojdasın bu arada memnun oldum kaderdaşımgüzel yerde oturuyorsun bi arkadaşım da orda oturuyor. atakule manzaralı loj:))))) bu arada benim eşimde asker
Pazar ya da pazartesi gidicem canım. Bosnadayım. Bugün çıkabileceğim günleri yazayım, sana da uyarsa görüşelim inşallah. Zeynep e de nasıl haber ederiz bilmiyorum, pek girmiyor gibi bu aralar foruma.
Aaaa nette yazıyodu ayaklarınıda emecek diye senin minik ne kadarlıkgünaydın anneler. benim kız elleri yetmezmiş gibi bide ayaklarını yemeye başladı
ben 5 yıl loj oturdum şimdi ev aldık kendi evimdeyim. ama özledim loj hayatını. arkadaşların hep loj. çağlayan oran loj arasında mekik dokuypruz biz her hafta. gölbaşındayım şimdi ben. eşimin işi buraya yakın diye burdan aldık eviEvet burası güzel ama kışın buzz, sen hangi lojdasın bu arada memnun oldum kaderdaşım
3 kasım doğumlu cnmAaaa nette yazıyodu ayaklarınıda emecek diye senin minik ne kadarlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?