Sgl cnm bnmmOrganik tavuğu ilerde horozum kendi bulur müstakbel gelinimi:) saka bi yana canım öyle organik sey arayacak alacak ne ortam var ne zaman var nede kisi var esim zaten geç geliyor eve oturduğum yerde de çok büyük market yok.Genelde hippin pürelerini veriyorum.Tükürük yapmaya basladıysa üst bas kalmaz sürekli ıslanır önlük devriniz baslar:) geçenki foto muhtesemdi masallah
sen baktinmi tadina.güZel mi meyve pureleri cok kotuya ben yogrt mayalamak icin.aldm kavanOzlari.kullanmak iicin berbatti tadiOrganik tavuğu ilerde horozum kendi bulur müstakbel gelinimi:) saka bi yana canım öyle organik sey arayacak alacak ne ortam var ne zaman var nede kisi var esim zaten geç geliyor eve oturduğum yerde de çok büyük market yok.Genelde hippin pürelerini veriyorum.Tükürük yapmaya basladıysa üst bas kalmaz sürekli ıslanır önlük devriniz baslar:) geçenki foto muhtesemdi masallah
kaşık maması kullanan arkadaşlar devam sütüyle yapıyorlar mamayıMuhallebi verilmek zorundami.gecen ay dr diger ay baslicaz dedide sutle yapmycaksak nasil yapaacaZ .s
Cnm arjadasim dedi banaMuhallebi verilmek zorundami.gecen ay dr diger ay baslicaz dedide sutle yapmycaksak nasil yapaacaZ .s
Bakmazmıyım canım aynen dediğin gibi meyve pürelerinin tadı biraz eksi sen birde sebzeleri görsen ...sen baktinmi tadina.güZel mi meyve pureleri cok kotuya ben yogrt mayalamak icin.aldm kavanOzlari.kullanmak iicin berbatti tadi
sagol canimm yani devam.sutu icine istedigimZ malzeme koyarak yapicaz devam sutu ne kadar güvenilirdir acabaa yani inek sütünden daha masummuki.skaşık maması kullanan arkadaşlar devam sütüyle yapıyorlar mamayı
lili nette gurme bebek falan var baktın mı oralarda aylara göre örnek menüler oluyor bos olduğun zamanlarda göz at istersen.Tontisin zevkine göre sende ayarlarsın.Sgl cnm bnmm
Gelin espirine baya guldum cok basariliydi :))))
Onlugu yuzune kapatiyo sonra nefes alamiycam sanip cirponiyor cekiyrm guluyor :))))
Hipp tavukli mamalarimi var
Ay neler yedircem napacam hic bilmiyrm ya
Yeni oyuncaklar aldin mi cnm
Kuzuyu sevdi mi
Bnmki guresio onla
Gures arkadasi oldu resmen ehhee :)
işte orası tamamen bize kalmış kim nasıl isterse öyle yapacaksagol canimm yani devam.sutu icine istedigimZ malzeme koyarak yapicaz devam sutu ne kadar güvenilirdir acabaa yani inek sütünden daha masummuki.s
ben hipp in pirinç tozunu aldım. kendi sütümü sağoı ben mari usulu ısıtıyorum(kutuda öyle diyor) sonra onunla sütü karıştırıyorum. pirinç ununu suyla pişirip ılıyınca kendi sütünü katabilirsin. ben öyle yapıcamsagol canimm yani devam.sutu icine istedigimZ malzeme koyarak yapicaz devam sutu ne kadar güvenilirdir acabaa yani inek sütünden daha masummuki.s
Ankarada lapa lapa kar var
Bende ordan bakıyorum Muhallebi tarifleri güzel yulaf unlu Olanları deniycemlili nette gurme bebek falan var baktın mı oralarda aylara göre örnek menüler oluyor bos olduğun zamanlarda göz at istersen.Tontisin zevkine göre sende ayarlarsın.
hadi yaa..bebişlerin D vitaminindenmi alsak bizde :)azıcık araştırdım d vit eksikliği diyor
Yaa bende ilk evlendiğim sene bir gon para verip organik tavuk aldım pişmek bilmedi seviniyordum bir yandan tabii organik ya pişmiyor diye bu konuyla alakalı bir büyüğüm ise sana organik diye yaşlı tavuk satmışlar dedi bir dahada organik tavuk almadımOrganik tavuğu ilerde horozum kendi bulur müstakbel gelinimi:) saka bi yana canım öyle organik sey arayacak alacak ne ortam var ne zaman var nede kisi var esim zaten geç geliyor eve oturduğum yerde de çok büyük market yok.Genelde hippin pürelerini veriyorum.Tükürük yapmaya basladıysa üst bas kalmaz sürekli ıslanır önlük devriniz baslar:) geçenki foto muhtesemdi masallah
öyle canım öyle bende aynıydım.bakalım bu sefer nasıl çıkacak:)) yalnız eşim o günden sonra araştırdı tiroidin hızlı çalışmasını,(gebelikten sonra)..bir gezdirmeye başladı bizi görsen
Evet galiba o bebeklerden biri benimki de az okudum da. gece mesela ağlayarak uyandığında kucağımda sallarsam susuyo. Kucağa alıştırdın diyolar. doğduğu günden beri böyle bu çocuk. o kadar uğraştım yatağında uyusun diye uyumadı. ben o omzumdayken uyumaya alıştım en son. o da 2-3 saatçik. yeni doğmuş çocuk ne bilir kucağı. kucağa alışmasın diye ağlarsa ağlasın deyip köşeye mi atsaydım. zaten göbek fıtığı çıktı. ağladıkça azdı. tüm işlerimi kanguruyla yaptım. 1-1.5 aydır iyiydik ama. şimdi noldu da yine böyle oldu anlamadım. inş düzelir. pzt. 4.ay aşımız var bi de onu olunca kıyamet kopacak diye korkuyorum evde. Allahım güç versin hepimize. bu günler bi an önce bitsin. herşey düzene girsin.
kasım bebekleri hep hassaa demekki benimde sol kol uyusuyo coxuk yataginda uyuyodua biZmi alistrdik yaa hergun inatla deniyorum once besigine koyarim uyumuyo gce on defa kalkip tekrar kucakta uyumak istiyor ayagimda sallaasam yine iyi diyorum onada alismiyor bakalim boyle boyle büyücekler İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?