2014 Kasım Anneleri

Muhallebi verilmek zorundami.gecen ay dr diger ay baslicaz dedide sutle yapmycaksak nasil yapaacaZ .s

Sgl cnm bnmm
Gelin espirine baya guldum cok basariliydi :))))
Onlugu yuzune kapatiyo sonra nefes alamiycam sanip cirponiyor cekiyrm guluyor :))))

Hipp tavukli mamalarimi var
Ay neler yedircem napacam hic bilmiyrm ya

sen baktinmi tadina.güZel mi meyve pureleri cok kotuya ben yogrt mayalamak icin.aldm kavanOzlari.kullanmak iicin berbatti tadi

Muhallebi verilmek zorundami.gecen ay dr diger ay baslicaz dedide sutle yapmycaksak nasil yapaacaZ .s
Cnm arjadasim dedi bana
Su ile pirinc unu pisirip icine mesela ceyrrk muz atiosun tatlansiriosun
Ama pirinc unnu niye veriyrz ne faydasi var onu bilmiyrm
Anlamadm bu ek gida isini
Dogal beslemek istyrm ama neleri nasil vericem bilmiyrm

Simdi ben anne sutu veriyrm
Devam sutu nedir
Kasik mamasi nedir
Bunlari vermem gerekiyor mu
Altinci ay bittigindr baslamayi dusunuyrm
Hafta hafta nasil bi beslenme programi olacak
Napcam ben ya bilemedim

Sgl cnm bnmm
Gelin espirine baya guldum cok basariliydi :))))
Onlugu yuzune kapatiyo sonra nefes alamiycam sanip cirponiyor cekiyrm guluyor :))))

Hipp tavukli mamalarimi var
Ay neler yedircem napacam hic bilmiyrm ya
lili nette gurme bebek falan var baktın mı oralarda aylara göre örnek menüler oluyor bos olduğun zamanlarda göz at istersen.Tontisin zevkine göre sende ayarlarsın.

Ek besınle ılgılı gunluk lıste oluşturdunuzmu kızlar.
Gecen gun sormuştum br buay ufaktan baslatıcak galıba sızce baslamalımıyım onumuzdekı ay tattrmalara.

Yok yeni şeyler henüz almadim bizimki kuzuya bayıldı sagolasin uykuda elinden birakmiyo hiç.. uyumadan once guresiyolar bi güzel biz uyku koçu diyoruz ona adınida toptopi koyduk
Yeni oyuncaklar aldin mi cnm
Kuzuyu sevdi mi
Bnmki guresio onla
Gures arkadasi oldu resmen ehhee :)

sagol canimm yani devam.sutu icine istedigimZ malzeme koyarak yapicaz devam sutu ne kadar güvenilirdir acabaa yani inek sütünden daha masummuki.s
işte orası tamamen bize kalmış kim nasıl isterse öyle yapacak
bu arada ben hiç vermedim belki sadece suyla yapılanlarda vardır araştırmak lazım
ama tabi ona bakarsan kutu mamalarda tartışılır o zaman
artık herkes kafasına yatana göre takılacak

sagol canimm yani devam.sutu icine istedigimZ malzeme koyarak yapicaz devam sutu ne kadar güvenilirdir acabaa yani inek sütünden daha masummuki.s
ben hipp in pirinç tozunu aldım. kendi sütümü sağoı ben mari usulu ısıtıyorum(kutuda öyle diyor) sonra onunla sütü karıştırıyorum. pirinç ununu suyla pişirip ılıyınca kendi sütünü katabilirsin. ben öyle yapıcam

Ben bugün okuldaki bir arkadaşımdan yoğurt mayalamak için nohut mayası aldım. Daha önce Hassas Anne'de de okumuştum nohuttan maya yapıldığını. 5-6 kez de ancak tutuyormuş yalnız. Şu anda kızıma yoğurt vermiyorum zaten. Bebeklere bir zararı yoktur herhalde nohuttan mayalanmasının. Araştırmak lazım. C cillibom bununla ilgili bir bilgin var mı ?

Yaa bende ilk evlendiğim sene bir gon para verip organik tavuk aldım pişmek bilmedi seviniyordum bir yandan tabii organik ya pişmiyor diye bu konuyla alakalı bir büyüğüm ise sana organik diye yaşlı tavuk satmışlar dedi bir dahada organik tavuk almadımAma migrosta organik yumurta var rengide zaten değişik tadını beğendim deneyin isterseniz tabii bundada bir dalavere yoksa

canım bebişin çok güzel maşşallah onaa[/QUOTE]
Ay dur ben de araştır diyim de. gezdirsin beni. gerçi gezdiriyo da yetmiyo. ne kadar fazla o kadar iyi
Bu arada teşekkür ederiz teyzesi

Banada herkes sese alışsın aman sessiz yerde uyutma dediler ben ilk 40 gün kadar hep oturduğumuz yerde tv nin sesi azda olsa açık günlük konuşmalar eşliğinde uyuttum bebeğimi yanımızda olmasına rağmen sese alışmadı o zamanlar çok küçük diye uyuordu ama şimdi uyumuyor, sesten etkileniyor, bebeğin huylarından kaynaklanıyor ama gelde millete anlat...şimdide herkes ayy bu çocuk başkasına alışkın değil diyolar,çünkü yabancılıyor herkesi,hele çocukları çok daha fazla.bebek bu babasından annesinden başka kimi görüyor tabiki kalabalık bir ortama yabancı bir kucağa gidince ağlayacak, bu dönem geçici desekte kimse takmıyor bizi, yok yok bu çocuk sizin kucağınıza alışmış diyorlar amaaan valla takmıyorum artık ne derse desinler.bebeğimi büyütmek millete laf anlatmaktan daha kolay yemin ediyorum[/QUOTE]
Aynen katılıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…