Hayirli guzel sonuclarla don insllh dogm trhlerimiz ayni bakalm cinsiyet soyleyeckmi
Arkadaşlar çok erken biliyorum ama içinde kıpırtılar hisseden var mı?😊 Biliyorum çok erken(12. Haftadayım) ama arada içimden bişey kayıyomuş gibi oluyor, özellikle sırt üstü uzandığımda garip harketler hissediyorum. Varmı bunu yaşayan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende sırt üstü yatınca iki elimide karnıma koyuyorum sankı hareketlerini hissediyor gibiyim, ama 20. haftadan önce çok zormuş ve bebişler şuan çok geridegalıba bağırsak ve mide hareketlerimizden kaynaklı hareketler[/Q
hepp gazz hep gazz
bende sırt üstü yatınca iki elimide karnıma koyuyorum sankı hareketlerini hissediyor gibiyim, ama 20. haftadan önce çok zormuş ve bebişler şuan çok geridegalıba bağırsak ve mide hareketlerimizden kaynaklı hareketler[/Q
hepp gazz hep gazz
ewetama ultrasonda dr bakarken hareket etti galiba hıçkırık tuttu zıpladı ıkı defa cok cok güzle bir duygu doktor cd werdi izliyorum durmadan
Arkadaşlar çok erken biliyorum ama içinde kıpırtılar hisseden var mı?😊 Biliyorum çok erken(12. Haftadayım) ama arada içimden bişey kayıyomuş gibi oluyor, özellikle sırt üstü uzandığımda garip harketler hissediyorum. Varmı bunu yaşayan
bende sırt üstü yatınca iki elimide karnıma koyuyorum sankı hareketlerini hissediyor gibiyim, ama 20. haftadan önce çok zormuş ve bebişler şuan çok geridegalıba bağırsak ve mide hareketlerimizden kaynaklı hareketler
ewetama ultrasonda dr bakarken hareket etti galiba hıçkırık tuttu zıpladı ıkı defa cok cok güzle bir duygu doktor cd werdi izliyorum durmadan
ayyy kıyamammm maşallah annesi
ya ne güzel cd yi bu haftada mı verdi keşke bana da verse
eşimde eve bi usg cihazı alalım ben özlüyom diyo
artık doğumdan sonra böyle bebeğini merak eden annelere usg görüntüleme merkezi olarak hizmet veririzz bayaa da para kırarız sanırım hahahahahah
ayyy kıyamammm maşallah annesi
ya ne güzel cd yi bu haftada mı verdi keşke bana da verse
eşimde eve bi usg cihazı alalım ben özlüyom diyo
artık doğumdan sonra böyle bebeğini merak eden annelere usg görüntüleme merkezi olarak hizmet veririzz bayaa da para kırarız sanırım hahahahahah
ewet 25 nisanda ikili test için gittim ozaman werdi cinsiyetınede %90 kız dedi 3 hafta sonra tekrar gidicem. Bizde çok özlüyoruz dr 5 hafta sonraya randewu werdi eşim özlüyoruz dedi 3 hafta sonraya aldık.
ewet 25 nisanda ikili test için gittim ozaman werdi cinsiyetınede %90 kız dedi 3 hafta sonra tekrar gidicem. Bizde çok özlüyoruz dr 5 hafta sonraya randewu werdi eşim özlüyoruz dedi 3 hafta sonraya aldık.
Melse bende aynı şekilde iki elimi de koyduğumda hareketler daha net oluyor. hatta stetoskopla bile dinledim😊çok erken biliyorum,dediğin gibi belki de bağırsak hareketleridir ama onu hissettiğimi hayal etmek bile çok güzel. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Burada herşeyi buluyorum ve rahatlıyorum bendede iki gündür var 12.haftadayim ve karnım adet olacak gibi ağrıdı bugün biraz daha ıyi normal demek..
Evet benimde yemek yiyince sanki merdiven çıkmış gibi oluyorum hem yorgunluk hemde nefes alamama oluyor kalbim pıt pıt atıyor normal herhalde bunlar hamilelikte... 3 organimiz daha fazla çalışıyor muş biride kalp miş ondan böyle oluyor ..
heheh iyiymiş biz 2 haftada bir gidiyoruz zaman geçmek bilmiyo yinede
25 nisan da kaç haftalık kaç günlüktün canım?
bizde 3 mayısta gidicez 11+2 olucaz acaba cinsiyet görür mü ki...
ben de çok şaşırmıştım dediğin gbii aynen bebek büyüdü diye folik asiti kes dedi progestanda kullanıodum oda dün itibariyle bitti
elevit adında multivitamin kullanıyorum sendeki de öyle mi?
11+5 günlükdük tatlım dr %90 dedi.Biz cinsel organı görünce eşimle erkek dedik dr hayır kız dedı cinsel organ aşağıda olursa kız yukarı olursa erkekmiş. İyi bir dr görür we tahmin edermiş inş. hayırlısıyla sende öğrenirsin tatlım.
11+5 günlükdük tatlım dr %90 dedi.Biz cinsel organı görünce eşimle erkek dedik dr hayır kız dedı cinsel organ aşağıda olursa kız yukarı olursa erkekmiş. İyi bir dr görür we tahmin edermiş inş. hayırlısıyla sende öğrenirsin tatlım.
Arkadaşlar kilonuz ne durumda?
Ben habire yiyorum. Haftasonu da çok abarttım.. ipin ucunu kaçırırsam fena olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?