2014 Kasım Anneleri

Hayirli guzel sonuclarla don insllh dogm trhlerimiz ayni bakalm cinsiyet soyleyeckmi

2 HAFTA SONRA dediii tahmin ederimm bi çıkıntı var ama göbek kordonu da olabilir dedii bakalım görücez artık cinsiyet için ayrıca gitmicem ama 1 ay sonra muayeneye gidicem artık sağlıklı olsunda bana yeter bi kızım var zaten kız olursa kız kardeş olur süper olurr erkek olursa değişiklik olurr hepsi çok güzel olurr herkesin bebişii sağlıklı olsunn inşallahhh

bende sırt üstü yatınca iki elimide karnıma koyuyorum sankı hareketlerini hissediyor gibiyim, ama 20. haftadan önce çok zormuş ve bebişler şuan çok geride galıba bağırsak ve mide hareketlerimizden kaynaklı hareketler

Ben bugün kan ve idrar sonuclarini gostermeye gittim doktora. Bi problem yok şükür idrar yolu iltihabi geçmiş. Ikili test icin10-11mayis gibi gel dedi ama gafta sonuna denk geliyo cumartesi sabah icin randevu alayim bari bu arada ayin 10 unda 12hafta 2 günlük olacagim.belki cinsiyet de söyler. Kizimda 22.haftada ayrintili ultrasonda ogrenebilmistik insallah by kez o kadar bekletmez

Melse bende aynı şekilde iki elimi de koyduğumda hareketler daha net oluyor. hatta stetoskopla bile dinledim😊çok erken biliyorum,dediğin gibi belki de bağırsak hareketleridir ama onu hissettiğimi hayal etmek bile çok güzel. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlarrr 18-20. haftalardan önce hissedilenler bağırsak hareketleriymiş...eğer çok çok zayıf ve yağ oranı az bir bünyeniz varsa 16. haftadan sonra içinizde balık kayması gibi hissedebilirmişsiniz..öyle tekme falan değilde suyun içinde kayıyomuş gibi...

ewet 25 nisanda ikili test için gittim ozaman werdi cinsiyetınede %90 kız dedi 3 hafta sonra tekrar gidicem. Bizde çok özlüyoruz dr 5 hafta sonraya randewu werdi eşim özlüyoruz dedi 3 hafta sonraya aldık.

heheh iyiymiş biz 2 haftada bir gidiyoruz zaman geçmek bilmiyo yinede
25 nisan da kaç haftalık kaç günlüktün canım?
bizde 3 mayısta gidicez 11+2 olucaz acaba cinsiyet görür mü ki...

Son düzenleme:

tüm annelerin bebeklerini korusun Rabbim ve tüm hamile annelerin bebeklerini hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin

Ondan olabilir..bir de progesteron kullanıyorum bu da uyku yapıyormuş..

heheh iyiymiş biz 2 haftada bir gidiyoruz zaman geçmek bilmiyo yinede
25 nisan da kaç haftalık kaç günlüktün canım?
bizde 3 mayısta gidicez 11+2 olucaz acaba cinsiyet görür mü ki...

11+5 günlükdük tatlım dr %90 dedi.Biz cinsel organı görünce eşimle erkek dedik dr hayır kız dedı cinsel organ aşağıda olursa kız yukarı olursa erkekmiş. İyi bir dr görür we tahmin edermiş inş. hayırlısıyla sende öğrenirsin tatlım.

Arkadaşlar kilonuz ne durumda?

Ben habire yiyorum. Haftasonu da çok abarttım.. ipin ucunu kaçırırsam fena olacak

Son düzenleme:
ben de çok şaşırmıştım dediğin gbii aynen bebek büyüdü diye folik asiti kes dedi progestanda kullanıodum oda dün itibariyle bitti
elevit adında multivitamin kullanıyorum sendeki de öyle mi?

benimkinin adı da decavit, multivitamin evet. sanırım birbirlerinin aynılar.

sağol canım bakalım kısmet...olmadı bi 2 hafta daha bekleriz...

bende 12. haftamı doldurunca gidicem cinsiyetini çok merak ediyorum sen özele mi gidiyorsun ?

Arkadaşlar kilonuz ne durumda?

Ben habire yiyorum. Haftasonu da çok abarttım.. ipin ucunu kaçırırsam fena olacak

benim iştahım yerine gelmeye başladı kilom hala aynı ama çok korkuyorum hızla kilo alırım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…