Canım benim bulantılar baya hafifledi ama mide yanması had safhada öyle sürekli yanıyorr ve afedersin ağzımdan sürekli gaz çıkıyor bişi yediğimde anlamadım
Sade soda iç canım daha uzun süre ferahlık sağlıyor
Selam anneler ikili testi devlet hastanesi yapiyormu?
kızlar hala cinsiyeti belli olan yokmu
çok sağ olun arkadaşlar nefsimi köreltecek kadar tadıcam, gerisi kimin nasibiyse artık
yavrularımız allaha emanet, her zaman duam odur, o şefkatini, merhametini üzerimizden çekmesin
kızlar bugün kontrolüm vardı, ikili testi de yaptırdık sonuçlar haftaya çıkacakmış ama ölçümlerinin iyi olduğunu söyledi doktor. İnşallah sonuçlar da güzel çıkar.
Bu defa bebişim çok daha farklıydı, resmen bebek olmuş ve kıpır kıpırdı. İlk kez kalp atışlarını da duyduk.
Folik asiti bıraktık vitamin hapı verdi, bi de çatlağa karşı krem verdi. Darısı diğer annelerin başına, bebeği hareketli görmek bambaşka bir duygu.. Rabbim isteyen herkese de nasip etsin.
slm kızlar. bacaklarda ve belde siz de kramp şeklinde ağrılar yaşıyor musuz ? ne yapabilirim bu konuda fikirlerinizi alabilir miyimbir de çatlaklar için başladınız mı krem ya da yağlara. ben sadece bebe yağı kullanıyrum
Ben haftasonu doktoruma sordum çatlak için tatlı badem yağı sürüyorum dedim tek başına yeterli olmaz kakao ve kayısı yağı ile karıştır sür vazelinde kullan dedi 4.aydan sonra lierac krem kullanmamı söyledi kendiside öyle yapmış.
tşk ederim carputi. ben de alayım hemen onlardan :) çatlakları önlemek lazım, bi de hızlı kilo alıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?