2014 Kasım Anneleri

Canım benim bulantılar baya hafifledi ama mide yanması had safhada öyle sürekli yanıyorr ve afedersin ağzımdan sürekli gaz çıkıyor bişi yediğimde anlamadım

sürekli tıkınıyorum
geçen gün afedersin ama istifra ettim fakat bir saat evvel yediğim yiyeceklerden eser yoktu

kızlarrrr kil maskesi yapıyomusunuz????
bir zararı var mıdır??

Tesekkurler ozelde fiyati biraz yuksek geldi. 20 gunde beklenirmi bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah anneler ah; gebeliğimin başından beri hiç midem bulanmadı, hiç bişeyden tiksinmedim ama karaciğer enzimlerim yükseldiği için çoğu şey yiyemiyorum, ağız tadıyla aşeremedim, canımın istediği hiç bişeyi yiyemiyorum nerdeyse... Allah sağlık versin gerisi önemli değil herşey olacağına varıyor zaten..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm kızlar. bacaklarda ve belde siz de kramp şeklinde ağrılar yaşıyor musuz ? ne yapabilirim bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim bir de çatlaklar için başladınız mı krem ya da yağlara. ben sadece bebe yağı kullanıyrum

Alıntı arzucel kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar hala cinsiyeti belli olan yokmu

25 Nisanda Bana %90 kız dedi dr. ama %10 luk dilimde büyük bir oranda dedi 15 mayısda tekrar gidicem bakalım ozaman ne dicek

kızlar bugün kontrolüm vardı, ikili testi de yaptırdık sonuçlar haftaya çıkacakmış ama ölçümlerinin iyi olduğunu söyledi doktor. İnşallah sonuçlar da güzel çıkar.
Bu defa bebişim çok daha farklıydı, resmen bebek olmuş ve kıpır kıpırdı. İlk kez kalp atışlarını da duyduk.
Folik asiti bıraktık vitamin hapı verdi, bi de çatlağa karşı krem verdi. Darısı diğer annelerin başına, bebeği hareketli görmek bambaşka bir duygu.. Rabbim isteyen herkese de nasip etsin.

ben de çok şaşırmıştım dediğin gbii aynen bebek büyüdü diye folik asiti kes dedi progestanda kullanıodum oda dün itibariyle bitti
elevit adında multivitamin kullanıyorum sendeki de öyle mi?

Ben haftasonu doktoruma sordum çatlak için tatlı badem yağı sürüyorum dedim tek başına yeterli olmaz kakao ve kayısı yağı ile karıştır sür vazelinde kullan dedi 4.aydan sonra lierac krem kullanmamı söyledi kendiside öyle yapmış.

tşk ederim carputi. ben de alayım hemen onlardan :) çatlakları önlemek lazım, bi de hızlı kilo alıyorum zaten

Arkadaşlar çok erken biliyorum ama içinde kıpırtılar hisseden var mı?😊 Biliyorum çok erken(12. Haftadayım) ama arada içimden bişey kayıyomuş gibi oluyor, özellikle sırt üstü uzandığımda garip harketler hissediyorum. Varmı bunu yaşayan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…