2014 Kasım Anneleri

Nasıl yaptın canım tarıf verebılırmısın

Patates havuç ve kabağı küçük küçük doğruyorum sonra haşlıyorum. Haşladıktan sonra blendırdan geçiriyorum. Kıvamını çorba ile püre arası bir kıvam yaptım öyle daha güzel yedi kızım. Çorbanın içine bir çay kaşığı da z.yağı koyuyorum bu arada. Kavak yerine bir gün pirinç bir gün irmik koyuyorum. Patatesle havuç sabit kalıyor. İrmik ve pirinci bir çay kaşığı kadar koyuyorum. Bize doktorumuz içerse yarım çay bardağı kadar ver çorbayı demişti en fazla o kadar veriyorum. Doymuyor zaten ardından emziriyorum ya da sağdığım sütten veriyorum.

Sibeltanju biliyorum biz de öyle yapıyoruz :)
hiç tereddütsüz başla yedirmeye şifa olsun yarasn kuzuna :)
Dr onunuzdekı ay başlıcaz ek esınle ılgılı konuşmaya dedı bakalım başlatıcakmı. Anne sutu alıyo sadece kılosuda gayet ıyı şükür. Başlayalım derse cok minik tattrmalar yaparım heralde. 10 gun sonra tam 4 aylık oluyo 23 unde kontrolumuz var bakalım

M mrymerhn hipp yulaflı ek gıda,hero baby sütlü pirinçli, arı pirinç unu.bu markaları alıyorum onlarn arkasında hazırlama talimatlarına göre yapıyorum canım.
bazen elmanin suyunu yada püresini ekliyorm içine. öyle özel yaptığım muhallebi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…