- 11 Mart 2015
- 409
- 684
- 78
Öğretmenim ben malesef hiçbir ilerleme yokCanim sen ogretmenmisinnbirde neredesin il olarak valla yazi gelmedi dediler durmus dun baktim sen ucretsize ayrildin mi sagol canim arladaslarrrr ucretsize ayrilanlar puaniniz nasil durdumu sizinkilerde sagolun canlarim iyiki varsiniz birde banka promosypnuda yatmamis pfff ne sans yaaa
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM NE KADAR DİKKAT EDİLSE DE BAZEN OLUO İŞTE ALLAH BETERİNDEN KORUSUN.
SANADA MAŞALLAHH :) ŞİRİN BABY
PROFİL RESMİN BAYILDIM YANİ ÇOK GÜZEL Bİ POZ OLMUŞŞ.
Tatlıııııım yoksa durumlar düzeldi mi çoook sevindim eğer öyleyseeee
e bende de var buharli temizlik tabancasi hic aklima gelmedi ama islatiyor o buharlar yine de denenebilir sagol :)Ben arçelik ten buharika diye Buharlı temizleme makinesi aldım fiyatına uygun hem oyuncakları dezenfekte ediyor deterjan kullanmadan hem de evin diğer yerlerinde kullanıyorum
e hee ayni gun dogum yapmisiz evet cnm tami tamina ayni yastalarhe hee bende doğumdaş buldum kendime :)
valla canım ben direk verdim eline..steril şartlarda çocuk büyütmeyi doğru bulmuyorum..mikropta lazım bağışıklığı güçlensin
bnm ki de en fazla tepkiyi gece uykusuna yatarken veriyor yani bir kac zamandir degil bildiimden beri ole.Günaydın herkese:) on beş yirmi gündür kızım da özellikle akşam uyuyacağı zaman bağırıp ağlıyor. Emziriyorum sakinleşsin diye bazen sakinleşiyor bazen hiçbir işe yaramıyor. Önceden hiç böyle yapmazdı. Sanki eziyet ediliyormuş gibi ağlıyornasıl düzelecek bilmiyorum.
digerlerini alintilamamistim ama uykusuz butun annelere kendim de dahil kolayliklar ve sabir diliyorum insan gece dinlenemiyor ki gunduz verimli olsun sabah kendime bir bakiyorum sanki beni kacirmis iskence etmis sopalamislar . arabaya koyup bir sokak kenarinda arabadan atmislar da kafami kaldirip aynaya bakmisim gibi hissediyoruuuuumm avsjjhdkddbkGünaydın.
Bi çoğumuz aynıymışz. Biz de bi kaö gecedir ağlayarak uyanmalara başladık. Uyanması neyse de susmuyor. Meme, sallama, soyunma bile kar etmiyor yani. Bi süre sonra yorulup susuyor. Bi de dün akşam eşim gececiydi. Elektrik kesildi. Tam o ara Alperen uyanmştı. Yaa karanlıkta elim ayağıma dolaştı. Ayy yorguuuunnn ve dee uykusuzummmm
o halde seni aksama buyuk bir surpriz bekliyor kanimcaGunaydın herkeze. Bıgun dogum gunum ve eşim galıba hatırlamadı. Normalde saat 12 yı gecer gecmez kutlardı. Sabah işe gonderdm tık yok. Akşamı beklıyorum eger unuttuysa cok uzulurım gercekten. Ki normalde özel gunlerı hiç atlamaz benden daha düşüncelidir
iyiki doğdun nice mutlu yıllara eşinle kızınla huzurlu sağlıklı yıllar geçirirsin inşallah. sürpriz yapacaktır belki eşin canım bekle bakalım:)Gunaydın herkeze. Bıgun dogum gunum ve eşim galıba hatırlamadı. Normalde saat 12 yı gecer gecmez kutlardı. Sabah işe gonderdm tık yok. Akşamı beklıyorum eger unuttuysa cok uzulurım gercekten. Ki normalde özel gunlerı hiç atlamaz benden daha düşüncelidir
Günaydın.
Bi çoğumuz aynıymışz. Biz de bi kaö gecedir ağlayarak uyanmalara başladık. Uyanması neyse de susmuyor. Meme, sallama, soyunma bile kar etmiyor yani. Bi süre sonra yorulup susuyor. Bi de dün akşam eşim gececiydi. Elektrik kesildi. Tam o ara Alperen uyanmştı. Yaa karanlıkta elim ayağıma dolaştı. Ayy yorguuuunnn ve dee uykusuzummmm
Dün kızımla baya ev ev gezdik cok şükür yabancılama olayı geçtı aglamıyo artık. Sadece herkez bıanda sevmek isteyınce korkup aglıyo. Herkezı tembihledım teker teker sevın sıkıştrmayın dıye baya keyfı yeındeydı cadının. Kv lere gıttık mlsf ben her emzırmek için odaya gectıgımde kv kocamı soldurmaya calışıyo kp ablama benı kotuluyodu. Onları duydum cocugu kucaklarına vermedım bıle. Ya duyucagımı bildıgı halde arkamdan konuşuyolar bıde ablama yanı oda cvplarını verdı bı guzel tabı eşim en son annesıyle kavga edıyodu. Aldım kızımı hadi gidelım dedım cıktık geldık annmlere. Nasıl anne baba anlamadım gıttıya. Eşim gidelim torunlarını gorsun dedı onlar hala laf huzur bozma derdinde. Bidahada asla gıtmem zaten
KIZLARRR şimdi okudum kızlar 23-26 arası büyüme atak haftasıymış..
bebekte iştahsızlık uyuma bozukluğu ağlama olurmuş..
aynı oğlumda öyle..
gece asla emmek istemiyor..
yatırıyorum bu sefer battaniyesini ağzına tıkıyor..
oyyy berbatımm yaa bu atak 1-2 günde birkaç haftada sürebilirmiş
bizim 27. haftamız bitti 3-4 haftadır iştahsızlarr
bizde de durum aynen böyle, bu kadar kişide aynı anda olması tesadüf değildir herhalde, bu ataklar bizi de bitirdiKIZLARRR şimdi okudum kızlar 23-26 arası büyüme atak haftasıymış..
bebekte iştahsızlık uyuma bozukluğu ağlama olurmuş..
aynı oğlumda öyle..
gece asla emmek istemiyor..
yatırıyorum bu sefer battaniyesini ağzına tıkıyor..
oyyy berbatımm yaa bu atak 1-2 günde birkaç haftada sürebilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?