2014 Kasım Anneleri

Günaydın herkese:) on beş yirmi gündür kızım da özellikle akşam uyuyacağı zaman bağırıp ağlıyor. Emziriyorum sakinleşsin diye bazen sakinleşiyor bazen hiçbir işe yaramıyor. Önceden hiç böyle yapmazdı. Sanki eziyet ediliyormuş gibi ağlıyor nasıl düzelecek bilmiyorum.

Öğretmenim ben malesef hiçbir ilerleme yok

Günaydın herkese.. 3 gündür gecelerim berbat geçiyor oğlum abartısız 20 kere kaldı en az çok yorgunummm

Kız ne şekersiniz maşallah sana benziyor yaa çok yakışıklı

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM NE KADAR DİKKAT EDİLSE DE BAZEN OLUO İŞTE ALLAH BETERİNDEN KORUSUN.

SANADA MAŞALLAHH :) ŞİRİN BABY
PROFİL RESMİN BAYILDIM YANİ ÇOK GÜZEL Bİ POZ OLMUŞŞ.

Teşekkür ederim canım benim

Tatlıııııım yoksa durumlar düzeldi mi çoook sevindim eğer öyleyseeee

Pazartesi akşamı halletti durumları... İçim hala tam düzelmedi ama uzatmak istemiyorum... Söylediklerimin hiçbiri doğru değildi vs felan... Baya mahçup gördüm onu ilk defa bu kadar... sağol canım benim Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın

Ben arçelik ten buharika diye Buharlı temizleme makinesi aldım fiyatına uygun hem oyuncakları dezenfekte ediyor deterjan kullanmadan hem de evin diğer yerlerinde kullanıyorum
e bende de var buharli temizlik tabancasi hic aklima gelmedi ama islatiyor o buharlar yine de denenebilir sagol :)

Günaydın.

Bi çoğumuz aynıymışz. Biz de bi kaö gecedir ağlayarak uyanmalara başladık. Uyanması neyse de susmuyor. Meme, sallama, soyunma bile kar etmiyor yani. Bi süre sonra yorulup susuyor. Bi de dün akşam eşim gececiydi. Elektrik kesildi. Tam o ara Alperen uyanmştı. Yaa karanlıkta elim ayağıma dolaştı. Ayy yorguuuunnn ve dee uykusuzummmm

bende bendee çookk uykusuzum Zeynep ağlayarak uyanıyor yataktan nasıl kalktığımı bilmiyorum emiyor uyutmaya çabalıyorum uyuyor ben gidiyorum yatmaya hoop elifin sesi anne anne süttt diye sesleniyor tekrar kalk elifin sütünü ısıt ver bide prenses içene kadar başında bekletiyor bitirince veriyor biberonu illa elinden alıcam yoksa yine bağırıyor anne bitti diye, yine gidiyorum uyumaya belki bi saat uyumadan Zeynep kalkıyor böylelikle sabah oluyor altı da zaten mecbur kalkış işe gitme ooff geçicek bu günlerde inşallah

Gunaydın herkeze. Bıgun dogum gunum ve eşim galıba hatırlamadı. Normalde saat 12 yı gecer gecmez kutlardı. Sabah işe gonderdm tık yok. Akşamı beklıyorum eger unuttuysa cok uzulurım gercekten. Ki normalde özel gunlerı hiç atlamaz benden daha düşüncelidir

KIZLARRR şimdi okudum kızlar 23-26 arası büyüme atak haftasıymış..
bebekte iştahsızlık uyuma bozukluğu ağlama olurmuş..
aynı oğlumda öyle..
gece asla emmek istemiyor..
yatırıyorum bu sefer battaniyesini ağzına tıkıyor..
oyyy berbatımm yaa bu atak 1-2 günde birkaç haftada sürebilirmiş

he hee bende doğumdaş buldum kendime :)
valla canım ben direk verdim eline..steril şartlarda çocuk büyütmeyi doğru bulmuyorum..mikropta lazım bağışıklığı güçlensin
e hee ayni gun dogum yapmisiz evet cnm tami tamina ayni yastalar sterilize konusunda da emmesi beni dusunduruyor direk agza gidiyor Allah korusun paketinde gelecek ama onu ureten fabrikadaki emicelerin elleri, makineler, koliler falan derken dusun dusun bitmiyorrrrr yoksa buyudugunde istense de oyuncagi temizleyemiyorsun hangi birini temizleyim kizimin odasi oyuncak dolu :)

bnm ki de en fazla tepkiyi gece uykusuna yatarken veriyor yani bir kac zamandir degil bildiimden beri ole.

digerlerini alintilamamistim ama uykusuz butun annelere kendim de dahil kolayliklar ve sabir diliyorum insan gece dinlenemiyor ki gunduz verimli olsun sabah kendime bir bakiyorum sanki beni kacirmis iskence etmis sopalamislar . arabaya koyup bir sokak kenarinda arabadan atmislar da kafami kaldirip aynaya bakmisim gibi hissediyoruuuuumm avsjjhdkddbk

Dün kızımla baya ev ev gezdik cok şükür yabancılama olayı geçtı aglamıyo artık. Sadece herkez bıanda sevmek isteyınce korkup aglıyo. Herkezı tembihledım teker teker sevın sıkıştrmayın dıye baya keyfı yeındeydı cadının. Kv lere gıttık mlsf ben her emzırmek için odaya gectıgımde kv kocamı soldurmaya calışıyo kp ablama benı kotuluyodu. Onları duydum cocugu kucaklarına vermedım bıle. Ya duyucagımı bildıgı halde arkamdan konuşuyolar bıde ablama yanı oda cvplarını verdı bı guzel tabı eşim en son annesıyle kavga edıyodu. Aldım kızımı hadi gidelım dedım cıktık geldık annmlere. Nasıl anne baba anlamadım gıttıya. Eşim gidelim torunlarını gorsun dedı onlar hala laf huzur bozma derdinde. Bidahada asla gıtmem zaten

o halde seni aksama buyuk bir surpriz bekliyor kanimca nice yillar

iyiki doğdun nice mutlu yıllara eşinle kızınla huzurlu sağlıklı yıllar geçirirsin inşallah. sürpriz yapacaktır belki eşin canım bekle bakalım:)

diş kökleri oluşuyo ondan canım bizde yatırıyoruz elli kere kalkıyolar ağlayarak malesef..

nedense oğulları evlenince bide çocuğu olunca birden kıymete biniyo...

bizim 27. haftamız bitti 3-4 haftadır iştahsızlarr

bizim 27. haftamız bitti 3-4 haftadır iştahsızlarr

yaa zeyy berbatızz yaa gece aç emmiyor ama çığlık çığlığa ağlıyor..
yatırıyorum battaniyeyi sokuyor agzına..
çok kötü yaa..
birde sende 2 tane..
bu atak haftalarını normal doğum tarihlerine göre hesaplayacakmışız kuzum..
seninkiler erken doğdu ya daha 27 değiller aslında

bizde de durum aynen böyle, bu kadar kişide aynı anda olması tesadüf değildir herhalde, bu ataklar bizi de bitirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…