yok camasir suyu aslaaa aman elime bile degdirmiyorum oyuncakta hic kullanmam yalniz siparisimizi verdik ole bole derken. yarin obur gun geldiginde kutudan cikarip hemen eline verir miyim bilemiyorum pimpirikliyim biraz ya kimse de yazmamis ya nasil verdiniz yikadiniz mi olece mi verdiniz bi yazin yaaavvvv aaaaaaaa
he hee bende doğumdaş buldum kendime :)
valla canım ben direk verdim eline..steril şartlarda çocuk büyütmeyi doğru bulmuyorum..mikropta lazım bağışıklığı güçlensin
Canim sen ogretmenmisinnbirde neredesin il olarak valla yazi gelmedi dediler durmus dun baktim sen ucretsize ayrildin mi sagol canim arladaslarrrr ucretsize ayrilanlar puaniniz nasil durdumu sizinkilerde sagolun canlarim iyiki varsiniz birde banka promosypnuda yatmamis pfff ne sans yaaa
Merhaba benim oğlum da 5 aylik. Ben 1 aydır destekli oturtuyorum. ama pek de bayilmiyo oturmaya. Kucakta gezme meraklısı genelde.:)) başını tutuyorsa kendini atmaya calisiyorsa doktora bi sorup oturtabilirsiniz
Teşekkür ederim canım cvp verdiğin için.bende 60. Gün 3 gün oldum 70.gün 3 gün oldum 103.gün 3 gün oldum ve enson 105.gün 3.gündeyim ama öle çok az bu sefer önceki oldugumda 3 gün çok yogundu ve sütüm baya zaldı internette arastırdım azalır diyor % 50 oranında şaştım kaldım yani.
Canım evet azalıyo benımde azalmıştı maltana içerek ve bulgır pilavı yeşillik yıyeek cogalttım şükür
Ve regl duzenlı olmuyo zaman ve sureler farklı ıkı kere oldum ıkısıde farklı oldu
Kızlar sütüm yetmiyor mamaya başladım ama ne kadar verecğimi kestiremiyorım tecrübeli olanlardan tavsiye bekliyorum 5. Ayını doldurcak bebeğim bi kaç güne kadar özellikle gece yatmadan kaç ml mama vermeliyim sizce
Gunaydiin herkeslere yaa kacirmisim dün ne guzel seyler paylasilmis sabah sabah gözlerim bayram etti oku oku bitiremedim herkesin bebegi uysal da bi benim ki mi beni birakmaz olduuyanikken bi dk durmuyoruz ya ağlıyor ya oyun yapcaksin oyun halisinda bile durmuyor dun o kadar yoruldum ki sadece aglamasin diye cizgi film açtım bbakmadi bile uyku hele öcu yatagina yatirinca kiyametler kopuyo hatta odaya girmemiz yetiyor atak diye hic dr aklima gelmedi sizce goturmeli miyim