2014 Kasım Anneleri

Oglum Poyraz bugün 5aylij oldu.henuz oturmaya geçmedik sizler nezaman oturtacaksniz bebeklerini? ?birde ek gıda başladınız mı? ?teşekkürler

Eklentiler

• DSC_0564.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 172
he hee bende doğumdaş buldum kendime :)
valla canım ben direk verdim eline..steril şartlarda çocuk büyütmeyi doğru bulmuyorum..mikropta lazım bağışıklığı güçlensin

Öğretmenim evet canım.arkadaşlarda olmuyormus daha imzalanmamis.c.başkanı dedi ama eşim ankarayi aradi öyle yazdim ben size

biraz geç kaldık ama
defnenin benle hiç ilgisi yok yaa
babasının küçüklüğünüde ekledim onada çok benzemiyo sanki

Eklentiler

• image.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 133
  • image.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 190
  • image.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 120
Oglum Poyraz bugün 5aylij oldu.henuz oturmaya geçmedik sizler nezaman oturtacaksniz bebeklerini? ?birde ek gıda başladınız mı? ?teşekkürler

Merhaba benim oğlum da 5 aylik. Ben 1 aydır destekli oturtuyorum. ama pek de bayilmiyo oturmaya. Kucakta gezme meraklısı genelde.:)) başını tutuyorsa kendini atmaya calisiyorsa doktora bi sorup oturtabilirsiniz

Bütün bebişlere bayildim hepsi birbirinden tatlı maşallah. Bu da benim Oğluşum teyzeler..

Canım evet azalıyo benımde azalmıştı maltana içerek ve bulgır pilavı yeşillik yıyeek cogalttım şükür
Ve regl duzenlı olmuyo zaman ve sureler farklı ıkı kere oldum ıkısıde farklı oldu

Benimki en son yatmadan 150 ml içiyo tek mamayla besleniyo sende bakarsın bitiriyorsa arttır bırakıyorsa azalt

Gunaydiin herkeslere yaa kacirmisim dün ne guzel seyler paylasilmis sabah sabah gözlerim bayram etti oku oku bitiremedim herkesin bebegi uysal da bi benim ki mi beni birakmaz olduuyanikken bi dk durmuyoruz ya ağlıyor ya oyun yapcaksin oyun halisinda bile durmuyor dun o kadar yoruldum ki sadece aglamasin diye cizgi film açtım bbakmadi bile uyku hele öcu yatagina yatirinca kiyametler kopuyo hatta odaya girmemiz yetiyor atak diye hic dr aklima gelmedi sizce goturmeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…