- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Gunaydın herkeze. Bıgun dogum gunum ve eşim galıba hatırlamadı. Normalde saat 12 yı gecer gecmez kutlardı. Sabah işe gonderdm tık yok. Akşamı beklıyorum eger unuttuysa cok uzulurım gercekten. Ki normalde özel gunlerı hiç atlamaz benden daha düşüncelidir
masallah gözlere bakbiraz geç kaldık ama
defnenin benle hiç ilgisi yok yaa
babasının küçüklüğünüde ekledim onada çok benzemiyo sanki
Tesekkur ederımcanım. Bende beklıyorum bakalım eger bîşey yapmamışsa hayal kıruklıgı olur heralde beklettım buyuk cünküo halde seni aksama buyuk bir surpriz bekliyor kanimcanice yillar
Amın canım teşekkur ederım. Rutîn özel gınlerımızde yaptıgı şeyleri yapmadıgı için bu kez unuttumu acaba dıye düşünüyorum. Yada ters köşe yapıyo akşam haberlerı verırmiyiki doğdun nice mutlu yıllara eşinle kızınla huzurlu sağlıklı yıllar geçirirsin inşallah. sürpriz yapacaktır belki eşin canım bekle bakalım:)
masallah gözlere bak
nice güzel yıllara tatlımm...bebişinle eşinle en güzel yıllar senin olsun..Tesekkur ederımcanım. Bende beklıyorum bakalım eger bîşey yapmamışsa hayal kıruklıgı olur heralde beklettım buyuk cünkü
Trsekkur ederım canım. Kafalarına vura vura hatrlatıcaz artık yapıcak bişey yok. Benımkı nişan söz tanışma ne varsa hatrlar kutlardı. Ben azalttım kutlama gunlerını. Cunku hafızam berbattır not almama rahmen unuturum. Mahcup oluyodum o hazrlık yapmış bende tık yok. En ıyısı ortadan kutlamaları kaldırmak dedım Yıldonumu dogum gınu yeter kutlama içinİyi ki doğdun mutlu yıllar canım...Sevdiklerinle kocaman huzurlu sağlıklı bir ömür diliyorum sana...
Ne kadar şanslısın benim eşim hayatta özel günleri hatırlamaz çok nadirdir yani... Aksine ben çok dikkat ederim... İnşallah oda yavaş yavaş öğrenecek...
evet beklenti olur da gerceklesmezse hayal kirikligi olur insallah bir seyler dusunuyordur ama erkek adam is guc unutmus da olabilir diye bir acik kapi birakmakta fayda varTesekkur ederımcanım. Bende beklıyorum bakalım eger bîşey yapmamışsa hayal kıruklıgı olur heralde beklettım buyuk cünkü
Aynen oyle. Ya benım anlattıgım seyler oldu eşime annesı kızımın mevlutunde bile arkamdan konuşuyodu atıyodu tutuydu. Dunde eşime yalan soyluyo agzımı acmadım ben falan dıye nasıl acındırıyo kendını. Kardesıde yanndaydı eşimin oda sen soylemişsındr kesıcem o dılınıncenen bır sanıye durmuyokı dıye o cocuk bıle kızıyodu kvye düşün yanı. Acayıp yalancı bı kadın. Gozunle gor sor yıne yapmadım etmedım dıye ınkar edernedense oğulları evlenince bide çocuğu olunca birden kıymete biniyo...
Ablamlarada soyledım sakın hatrlatmayın dıye evet buara kredıydu bankaydı iş güç derken baya yogun hafta gecırdı kendınce ama benı pek ilgilendrmıyo. Bı dogum gunum var hatrladın bı zahmet beyfendı. Yoksa nekadarr surat yapar konuşmam bilmıyor. Akşamda geç geliyo 10 a kadar nasıl beklerım bılmıyorumevet beklenti olur da gerceklesmezse hayal kirikligi olur insallah bir seyler dusunuyordur ama erkek adam is guc unutmus da olabilir diye bir acik kapi birakmakta fayda varsonra hesap sorarsin zaten o hesap sorma diger dogumgunune kadar uzar gider yine de hatirliyo caktirmiyo zannimcaau
Kız ne şekersiniz maşallah sana benziyor yaa çok yakışıklı
Teşekkür ederim canım benim
Pazartesi akşamı halletti durumları... İçim hala tam düzelmedi ama uzatmak istemiyorum... Söylediklerimin hiçbiri doğru değildi vs felan... Baya mahçup gördüm onu ilk defa bu kadar... sağol canım benim Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın
Gunaydın herkeze. Bıgun dogum gunum ve eşim galıba hatırlamadı. Normalde saat 12 yı gecer gecmez kutlardı. Sabah işe gonderdm tık yok. Akşamı beklıyorum eger unuttuysa cok uzulurım gercekten. Ki normalde özel gunlerı hiç atlamaz benden daha düşüncelidir
bence de unutmamıştır hiç öyle düşünme. ayrıca unutsa bile bu sene çok üstğne gitme, sadece biz dağıtmıyoruz beylerde de kafa kalmıyor sanırım. ayrıca mice yüzel yaşlara inş bebişinle eşinle. uzuuuuuun bir ömrün olsun :)Amın canım teşekkur ederım. Rutîn özel gınlerımızde yaptıgı şeyleri yapmadıgı için bu kez unuttumu acaba dıye düşünüyorum. Yada ters köşe yapıyo akşam haberlerı verırm
hani nerde ben görmedim? kız çok meraklıyımdıe görsem kaf atardım. linki atsana tekrar. çok pardon canım dikkat sıfır bende artıkO kadar dekorasyon için başlık açtım hiç göz attın mı yardım istedim :)))
hani nerde ben görmedim? kız çok meraklıyımdıe görsem kaf atardım. linki atsana tekrar. çok pardon canım dikkat sıfır bende artık
valla canım şimdi baktım, cidden iki keskin tarz var. ben de sanırım beyaza boyatırdım ve ilf fırsatta avize ve tavanı değiştirirdim. kırlent faln eklerdim tabii yine ama koltuklarına atacağın kırlent geçiş çok zor sağlar hattabence neredeyse imkansız çünkü çoook ağır tavan ve avize. diğer eşyalarının güzelliğini söndürmüşespri yaptım kız... Meraklıyım diyordun ya o yüzden takılayım dedim... Ya bi yerde açtım sonra biri dedi burda aç orda da açtım iki tane oldu üşenmezsen bak oku : ) Güzel tavsiyeler var ama işte....
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yumsuzlugu-fotografli-fikir-istiyorum.811545/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yumsuzlugu-fotografli-fikir-istiyorum.811513/
: )
Günaydın herkese:) on beş yirmi gündür kızım da özellikle akşam uyuyacağı zaman bağırıp ağlıyor. Emziriyorum sakinleşsin diye bazen sakinleşiyor bazen hiçbir işe yaramıyor. Önceden hiç böyle yapmazdı. Sanki eziyet ediliyormuş gibi ağlıyornasıl düzelecek bilmiyorum.
Günaydın herkese.. 3 gündür gecelerim berbat geçiyor oğlum abartısız 20 kere kaldı en azçok yorgunummm
Gunaydinlar herkese.. Sanirim hepimizin yuz ifadesi suan ayni.. Ya ne olmus bu bebeklere..yaa berbatımmm günaydın bile diyemiyorum bana gün hiç aymadı.
2 gecedir uyku denen şey bizde yok berbatozz
valla canım şimdi baktım, cidden iki keskin tarz var. ben de sanırım beyaza boyatırdım ve ilf fırsatta avize ve tavanı değiştirirdim. kırlent faln eklerdim tabii yine ama koltuklarına atacağın kırlent geçiş çok zor sağlar hattabence neredeyse imkansız çünkü çoook ağır tavan ve avize. diğer eşyalarının güzelliğini söndürmüşbence biraz bekle ve sonra çıkarttır onu. duvar kağıdı çok rahatsız etmedi beni ama yerinde olsam biraz daha spor bi kağıt yaptırabilirdim çok pahalı olmayan.
dekorasyonla uğraşmayı çooook ama çok severim. hatta benim bile bir konum vardır evim güzel evim bölümünde :) ve şu sıralar yine sarmış durumdayım eve
bence de cnm bence bekle, şimdi ne yaparsan masraf olur ve içine sinmez. yavqş yavas tavanı halket. bir de bence masa altındaki halıyı diğer tarafa al ve siyah beyaz halıyı direkt kaldır. illa halı olmasına gerek yok masaaltında bence. bu bile rahatlatır biraz sanki.Valla işte şu sıralar belki de uzun bir süre öyle büyük meblağlı şeylere girişemeyeceğim sanırım... Toparlamam için bu salonu çok iş var ve eşim de amaaannn ev yeni eşyalar yeni buldun bulanıyorsun mantığında olacağı için biraz beklemekte fayda var sanırım : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?