2014 Kasım Anneleri

Canim bambularin hijyeni nasil oluyor acaba? Ben bir kesme tahtası almıştım bambudan hiç beğenmemistim

Valla hijyeni bilmiyorumki canım. Araştıralım bakalım. Mama seti almamız lazım, hadi şimdi Küçükler biz yediririz porselen tabakta kasede falan ama birkaç ay sonra kendi tabaklarını ellerine alıp yicekler. Bu durumda Kırılma, kendilerine zarar verme durumları olabilir. Bu nedenle cam ürünler iyi olmaz bence. Plastik sağlık açısından çok Zararlı zaten. Benim evimde plastik tek tabak dahi yok. Bambu en sağlıklısı diye biliyorum ama dediğin gibi temizlik nasıl olur bilemiyorum. Ya sen değince hatırladım şimdi. Ben de bir ara bambu çamaşır sepeti almıştım, yıkadığımda çok kötü kokmuştu. Gidip geri vermiştim acaba tabaklar da yıkanınca kötü kokar mı sonuçta ana malzeme bambu ağacı. Sepette aynı yıkanmış ağaç gibi kokuyordu. Şuan 3 sene önceki koku geldi burnuma

oyy maşallah fıskiyeni sevsinler seninnn
Zeyycim nasılsın? Bebişlerin nasıl seni çok yoruyorlar mı? Bu arada gelişmeleri nasıl gidiyor? Erken doğduklsrı için soruyorum. Pek haber alamdım burada, eskisi gibi çok okuyamıyorum geçmişi. İnşallah hersey yolundadır. Yılın annesi. :)))

Kızlar bana bi akıl verin. Kızı küvette yıksmak çok zor oluyo eşim olmsyonca yıkamsk gözümde büyğyor. Benim odamda küçük bi ebeveyn banyosu var ama maalesef orda petek yok. Duşakabin var ama. Oraya bebeği koysam nasıl yıkayabilşrim pratik ve tehlikesiz bir şekilde? İçeriye elektrikli soba da koyabilirim. Ama kabinin içine ne kdr kar eder bilmem. Nasıl yapmalı acaba? Büyük banyo daha soğuk olur ince bi petek vsr bidE kabini büyük soğuk olur.

Ya eşimin gunahını almışım kızlar. Hedıyelerı ben içerdeyken kilere saklamış deli. Pasta yıyemedıgım içîn cok guzel kurabıyeler yaptrmış resımlı. Kızımın agzından guzel sozler yazıyo falan bayıldımya. Yarın atrım resımlerı. Bır hafta oncesınden kurabıyelerın sıparışını vermiş bide. Bende boşuna düşüncesiz yaptım kocişimiya.

Masallah ona ne guzel dusunmus.. He hee ayni benim kocam diyormusumm :)) Hayirli uzun omurler diliyorum kuzucugunuzla..

Senin adına sevindim nice güzel yıllara ne güzel işte kocan yine yapmış süprizini

Canım bende yeni yeni kocasız yıkamaya başladım benim banyo küvetli bide ince bi battaniyesi var seriyom iyice sıcak suyla ıslatıyorum bebeği yatırıyom elimde de duş komple Vücudu yıkıyorum kadayıfa aynı suyu yüzüne tutmadan dusu arkadan getiriyorum sonra Kaldırıp kolumun üstüne atıyorum Sırtını yapıyorum bitti bi iki dene alışırsın ben ilkinde köpükle kaldırdım duştan korkup ağlayınca yapcak bişi yok
Sende banyonu 1 saat önceden ısıt yatır duşa kabine

Sağol canım bi deneyeyim tek başına küveti kurbkaldır çok zorlanıyorum. Teşekkürler

Biberona alışmamıştır ondan bizimki doğduğundan beri kullandığı için zorluk çekmedi ben 3 delikli kullanıyorum şimdi 4,5 aylığız

sağolasın canım..
valla çok zorlanıyoruz ikisi birden hareketlenmeye başladı Allaha bin şükür 6 aylık bebeğin yaptığı şeyleri yapabiliyolar inşallah sağlıkla büyürüz..
çalışmaya da başladım çok yorucu oluyo eve gittiğimde de sırayla uyanıyolar hiç dinlenmeye vakit olmuyor..birde gece uykumuz çok düzensiz 12-1 de anca yatırabiliyoruz o da bağıra çağıra ağlıyolar yatırma diye bakalım napcaz böyle herkes 1 yaşından sonra düzelir diyo neyse çok şükür yarısı bitti

Günaydınnnn arkadaşlar...
Benim bebeğim 1 haftadır günde nerdeyse 3-4 kez k.k.sını yapmaya başladı.. Önceden düzenliydi sabah ve akşam yapardı şimdi arttı... Neden olabilir? Bir de yapmadan önce biraz mızıranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…