Teşekkür ediyoreeFiona flowerhome carputi hep oradan alıyor
Bi kere denedim. Çok zorlandım.en gec birhaftaya geliyor bizde oyle oldu cNimm bem filesiz küvette yikiyorum ama cok tepiniyo gecende küvete vurdu kafayii artk banyoda yiKycam akan auyun altında bikac arkadas tavsiye etmişti
Allah kabul etsin arkadaşım
Maşallah kuzuyaHerkes in bebegi cok tatli maşallah. Allah bağışlasın yavrularimizi. Buda biziz 14 kasımda dogan ask melegim poyraz immmm :") :):)
Canim bambularin hijyeni nasil oluyor acaba? Ben bir kesme tahtası almıştım bambudan hiç beğenmemistim
Zeyycim nasılsın? Bebişlerin nasıl seni çok yoruyorlar mı? Bu arada gelişmeleri nasıl gidiyor? Erken doğduklsrı için soruyorum. Pek haber alamdım burada, eskisi gibi çok okuyamıyorum geçmişi. İnşallah hersey yolundadır. Yılın annesi. :)))oyy maşallah fıskiyeni sevsinler seninnn
Masallah ona ne guzel dusunmus.. He hee ayni benim kocam diyormusumm :)) Hayirli uzun omurler diliyorum kuzucugunuzla..Ya eşimin gunahını almışım kızlar. Hedıyelerı ben içerdeyken kilere saklamış deli. Pasta yıyemedıgım içîn cok guzel kurabıyeler yaptrmış resımlı. Kızımın agzından guzel sozler yazıyo falan bayıldımya. Yarın atrım resımlerı. Bır hafta oncesınden kurabıyelerın sıparışını vermiş bide. Bende boşuna düşüncesiz yaptım kocişimiya.
Senin adına sevindim nice güzel yıllara ne güzel işte kocan yine yapmış süpriziniYa eşimin gunahını almışım kızlar. Hedıyelerı ben içerdeyken kilere saklamış deli. Pasta yıyemedıgım içîn cok guzel kurabıyeler yaptrmış resımlı. Kızımın agzından guzel sozler yazıyo falan bayıldımya. Yarın atrım resımlerı. Bır hafta oncesınden kurabıyelerın sıparışını vermiş bide. Bende boşuna düşüncesiz yaptım kocişimiya.
Canım bende yeni yeni kocasız yıkamaya başladım benim banyo küvetli bide ince bi battaniyesi var seriyom iyice sıcak suyla ıslatıyorum bebeği yatırıyom elimde de duş komple Vücudu yıkıyorum kadayıfa aynı suyu yüzüne tutmadan dusu arkadan getiriyorum sonra Kaldırıp kolumun üstüne atıyorum Sırtını yapıyorum bitti bi iki dene alışırsın ben ilkinde köpükle kaldırdım duştan korkup ağlayınca yapcak bişi yokKızlar bana bi akıl verin. Kızı küvette yıksmak çok zor oluyo eşim olmsyonca yıkamsk gözümde büyğyor. Benim odamda küçük bi ebeveyn banyosu var ama maalesef orda petek yok. Duşakabin var ama. Oraya bebeği koysam nasıl yıkayabilşrim pratik ve tehlikesiz bir şekilde? İçeriye elektrikli soba da koyabilirim. Ama kabinin içine ne kdr kar eder bilmem. Nasıl yapmalı acaba? Büyük banyo daha soğuk olur ince bi petek vsr bidE kabini büyük soğuk olur.
Sağol canım bi deneyeyim tek başına küveti kurbkaldır çok zorlanıyorum. TeşekkürlerCanım bende yeni yeni kocasız yıkamaya başladım benim banyo küvetli bide ince bi battaniyesi var seriyom iyice sıcak suyla ıslatıyorum bebeği yatırıyom elimde de duş komple Vücudu yıkıyorum kadayıfa aynı suyu yüzüne tutmadan dusu arkadan getiriyorum sonra Kaldırıp kolumun üstüne atıyorum Sırtını yapıyorum bitti bi iki dene alışırsın ben ilkinde köpükle kaldırdım duştan korkup ağlayınca yapcak bişi yok
Sende banyonu 1 saat önceden ısıt yatır duşa kabine
inşallah canmmevet di mi ama o gun hastanede butun dogum odalari doluydu sebebini sorunca ebeler 11.11 ya kimse kacirmak istemedi gibi bir seyler soyledi. guzel tarih. bahtlari daha da guzel olsun insallah
evet canmm burda bi arkadaşın tavsiyesiyle hipp combiotik mama almıştım ordan..2güne geldiKızlar devaevi.com dan mama siparişi veren varmı ya varsa acil cvp yazarsa sevinirim nasıl güvenilirmi
Biberona alışmamıştır ondan bizimki doğduğundan beri kullandığı için zorluk çekmedi ben 3 delikli kullanıyorum şimdi 4,5 aylığız150 ml verdim yarısını zor bitirdi gece saat başı uyanıp emmek istiyo acıkıyo doymuyo die vereym dedim ama yine az mama içip uyanmayı tercih ediyo sevgili bebişmbir de biberon emziğimiz tek delikli zor gelıo ağzına çok emmesi gerekıo öyle sıkılıo emmiyor die kaşıkla veriyorum onu da istemiyo
Ben kullanıyorum şapur supur götürüyoo sebzeleride öle alıyorum gerçi biz yeni yeni başladıkKızlar hipp kavanoz maması yani meyve püresi kullanan varmıbenim oğlan evdekileri begenmiyi denasıl acaba kıvamı
Ouww ne tatlı kız bu sirke gibi koksa bile gideri var masallahBu minikte benim oğlusum teyzeleri illa gözlük sapkayla poz verdi çıkarmadı
Zeyycim nasılsın? Bebişlerin nasıl seni çok yoruyorlar mı? Bu arada gelişmeleri nasıl gidiyor? Erken doğduklsrı için soruyorum. Pek haber alamdım burada, eskisi gibi çok okuyamıyorum geçmişi. İnşallah hersey yolundadır. Yılın annesi. :)))
Bu minikte benim oğlusum teyzeleri illa gözlük sapkayla poz verdi çıkarmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?