2014 Kasım Anneleri

canım diş çıkarıyodur belki yavrum ya acıodur belki damaklar oyüzden emmio olabilir baktınmı hiç ağzına falan damklarda kabarma falan varmı

ayy bayılıyorum öle yapınca heryer batıo ama olsunn :):) bizimde bi ara bnyodan çıkınca yapıodu eşimde dioduki acaba korkudan mı yapıoo :):)

tatlım ilk patates ve havuçla başla

baktım canım birşey yok gibi görünüyor

Aynıyız sürekli uyanıp ağlıyor. Son 3 gecedir.

tatlım ilk patates ve havuçla başla

2sinden biri alerji yaparsa nasıl anlıcam sen başladın mı çorbaya falan buharda mı yapıyosun suda mı kaynatıon.

baktım canım birşey yok gibi görünüyor

kaşınıyodur canım ya benimkide çünkü eller hep ağızda ayağını bile sokmaya çalışıo bazen hırslanıo bütün avucunu sokmaya çalışıo dişler sıkıntı geçicek inş.daha ne geceler bekliyo acaba bizi.

tatlım ben vermiyorum sebze daha..
meyveleri veriyorum..
havuç verdiğim gün bizde alerji yaptı 15 gün ara vereceğiz dedi tekrar deneyecğiz bakalım..
eğer yine yaparsa tekrar vermicez 1 yaşına kadar havuç

evet çok kötü yaa. Anlamıyorum. İki defa da gün içinde yaptı. Çığlık çığlığa..kucağıma alıp ayağa kalkınca susuyo. Gece zor ama yaa. Yarı açık gözle..

üzülüyorumda o öyle ağladıkça

sabahta 6 da kalktık o kadar uykusuzluğa..
inş düzelir yavrum

meyveleri veriyorum..
havuç verdiğim gün bizde alerji yaptı 15 gün ara vereceğiz dedi tekrar deneyecğiz bakalım..
isyancım mustafa kac gr oldu
bide meyvelerı nasıl verıyorsun? ne kadar verıyorsun?

meyveleri veriyorum..

ya ben çorbayla başlamak istiyorum da ondan havuç tekmi vermiştin anladın havuç olduğunu meyveye alışması kolay çünkü sebze daha zor çeşit de fazla ya 6.aya kadar anca alışır hepsine ondan dolayı öle yapıcam.

corba ıcın erken degıl mı???
doktora goturmeye cok gerek yok aslında
benımkının vucudu kabardı ondan goturdum cok fena yaa hala gecmedı

muhallebı konusunda ben kararsızım
nasıl bı besleyecılıgı var? boş lkılo yapıyo gıbı gelıyor bana
bılemıyorum hıc
suda var annem bızı arı mamalarla buyutmus

bız doktor
elma
havuc
armut
yogurt
dedı 4 er gun denenecek
alerjı yaparsa bırakılacak
oyle dedı

Ah ahhha!!!kızlar artık kafayı yiyen inanin şu ağlama sesi beynimde cinliyo bira ne güzel rutin oturttuk herseyi kilo almadığı için 4. Ayda geçtim ek gidaya güzelce yiyordu şimdi tek kaşık hiç bişey yemiyor bir kaç gündür gece 1 de kalkiyo 4 gibi uyuyor ama aglamiyorda oyun istiyo çok fenayim artık dayanamıyorum kızıyorum kızınca 2 kat ağlıyor... imdat diyesim varrrrr

Yazarken bile ağladıgi için yarım yamalak yazmışım bazen aglarken bırakıyorum öylece kendi sakinlessin diye de oda olmuyo. Ben bu işi bilmiyorum beceremiyorum bana bi kitap önerir misiniz lütfennnnnnn

canim ben alerji olup olmadigini anlamak icin once sadece havuc puresi verdim suda pisirip yumusayinca blendrden gecirdim.. Ama iki kasik fln verdim sadece.. Uc gunden sonra patates de ekledim.. Bugun ikinci gunumuz olacak havuclu patateslisini denemek icin..

evet çok kötü yaa. Anlamıyorum. İki defa da gün içinde yaptı. Çığlık çığlığa..kucağıma alıp ayağa kalkınca susuyo. Gece zor ama yaa. Yarı açık gözle..
kizlar hep ayni sanirim niye boyle oldular ya korkuyorum.. Gozu kapali uyanmadan agliyor kucagima alinca bile susmuyor uyandiriyorum zorla oyle sakinlesmeye basliyor.. Dis diyorlar ama dise dair bir belirti yok.. Bir de tek dis daha cikmadan boyleyseeee yandik biz.. Gelsin eski gazli kabus gecelerim..

Arkadaşlar kaç gündür şu blw hakkında bilgiler topluyorum kafama takılanlar var blw de sadece ve sadece bal,tuz ve kuruyemiş yasak bunda hem fikirim bende verme taraftarı değilim zaten ama yumurta beyazı tavuk eti kırmızı et falan veriliyor değil mi? bende inanın üzülüyordum örn bebeğimin yumurta beyazına alerjisi yoksa 1 yıl mahrum bırakmak ne kadar doğru diye bu 1 gelelim 2. Kısma Allah korusun mesela patates verdim eline hadi boğazına kaçarsa???
Videoları izledim o kadar güzeller ki bebekler capur cupur yiyorlar

bende yavaş yavaş
Aynı korku bende de var. Çok dikkat etmek lazım hep diyorum Allah'ım evlat sahibi olmak isteyenlere ver şimdi. 2. Bebiş isteyenlere de vakti gelince hayırlı, sağlıklı bir şekilde nasip etsin Rabbim.
Amin İNŞALLAH.

yakındır canım çıkması o yüzden öyle yapıyodur.benim ki de öyle yapıyodu çok geçmeden çıkardı çıkınca bitcek zannediyodum bitmedi şimdi de diğer dişlerin sıkıntısı gazı bitmeden dişi başladı benim de hayırlısı artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…