aman yaa bizim gündüz sorun yok pek...
zatn gündüz uykusu yok ama en azından zır zır ağlamıyor...
gece daha farklı oluyor emmiyor ağlıyor sürekli..gözler kapalı..
kucağıma alıyorum uyandırıyorum sonra tekrar uyut derken 1 saat geçiyor mankafa oldum iyice
Günaydın kızlar. Sabah sabah oğlum Tarafından sulama operasyonuna maruz kaldım. Bezini değiştirirken o arada heryeri batırdı, şok oldumyeni Doğduğu zamanlarda çok yapıyodu da Bayadır yapmıyodu sulama işini sabah sabah bana iş çıkardı. Kendi üstümden tutun da onun kıyafetlerine kadar herşeyi değiştirdim ve Saat kaç oldu ben hala kahvaltı yapmadım
Merhaba bayanlar.
Birşey sorıcam size ek gıdaya yeni geçicez e sebze çorbasında mesela ilk hangi sebzeden yapmalıyım hani hepsi karışmaması gerekiyo ya tek tek verilmesi gerekiyo ya ilk nasıl yaptınız çorbanızı.
canım diş çıkarıyodur belki yavrum ya acıodur belki damaklar oyüzden emmio olabilir baktınmı hiç ağzına falan damklarda kabarma falan varmı
ayy bayılıyorum öle yapınca heryer batıo ama olsunn :):) bizimde bi ara bnyodan çıkınca yapıodu eşimde dioduki acaba korkudan mı yapıoo :):)
Aynıyıztünaydınnn..
offf sabah sabah bilgisayar bozuldu yapamadılar..en son bilgi işleme formata gitti..
başka bir bilgisayara geçtim..
oğlum gece yine berbattı uyumadı sebepsiz ağladı.
yaa neden böyle oldu anlamadım bu çocuğa 3 gecedir
Aynıyızsürekli uyanıp ağlıyor. Son 3 gecedir.
tatlım ilk patates ve havuçla başla
baktım canım birşey yok gibi görünüyor
evet çok kötü yaa. Anlamıyorum. İki defa da gün içinde yaptı. Çığlık çığlığa..kucağıma alıp ayağa kalkınca susuyo. Gece zor ama yaa. Yarı açık gözle..neden acaba yaaa..
off çok fena olkuyor gece olmasından korkuyorum
2sinden biri alerji yaparsa nasıl anlıcam sen başladın mı çorbaya falan buharda mı yapıyosun suda mı kaynatıon.
kaşınıyodur canım ya benimkide çünkü eller hep ağızda ayağını bile sokmaya çalışıo bazen hırslanıo bütün avucunu sokmaya çalışıo dişler sıkıntı geçicek inş.daha ne geceler bekliyo acaba bizi.
evet çok kötü yaa. Anlamıyorum. İki defa da gün içinde yaptı. Çığlık çığlığa..kucağıma alıp ayağa kalkınca susuyo. Gece zor ama yaa. Yarı açık gözle..
isyancım mustafa kac gr oldutatlım ben vermiyorum sebze daha..
meyveleri veriyorum..
havuç verdiğim gün bizde alerji yaptı 15 gün ara vereceğiz dedi tekrar deneyecğiz bakalım..
eğer yine yaparsa tekrar vermicez 1 yaşına kadar havuç
tatlım ben vermiyorum sebze daha..
meyveleri veriyorum..
havuç verdiğim gün bizde alerji yaptı 15 gün ara vereceğiz dedi tekrar deneyecğiz bakalım..
eğer yine yaparsa tekrar vermicez 1 yaşına kadar havuç
corba ıcın erken degıl mı???Geçmiş olsun canım... İnek sütü felan farketmez mi dedi canım çok sevindim ya ben de verebilirim rahatlıkla o zaman kendim mayalıyordum zaten.. Ben rendeleyip suyunu vermiştim elmanın onu sevdi hala da seviyor... Havuç patates çorbasını bahsetmiştim bir türlü sevdiremedim 3-4 gün üst üste verdim ama olmadı sonra bıraktım ama zaten ancak 2 haftada ancak alışıyorlar sanırım.. Şimdi de arı mama nın muhallebisinden yapıyorum akşamları veriyorum 3 haftadır felan ilk defa dün böyle isteyerek ağzını aça aça yed gerçekten anladım ki alışmaları zaman alıyor... Ben 5. ay kontrolüne götürmedim doktora da artık bir sıkıntısı yoksa götürmeyi düşünmüyorum... Sağlık ocağında her ay kilo kontrolünü yaptıracağım
bız doktorya ben çorbayla başlamak istiyorum da ondan havuç tekmi vermiştin anladın havuç olduğunu meyveye alışması kolay çünkü sebze daha zor çeşit de fazla ya 6.aya kadar anca alışır hepsine ondan dolayı öle yapıcam.
bız doktor
elma
havuc
armut
yogurt
dedı 4 er gun denenecek
alerjı yaparsa bırakılacak
oyle dedı
Yazarken bile ağladıgi için yarım yamalak yazmışım bazen aglarken bırakıyorum öylece kendi sakinlessin diye de oda olmuyo. Ben bu işi bilmiyorum beceremiyorum bana bi kitap önerir misiniz lütfennnnnnnAh ahhha!!!kızlar artık kafayı yiyen inanin şu ağlama sesi beynimde cinliyo bira ne güzel rutin oturttuk herseyi kilo almadığı için 4. Ayda geçtim ek gidaya güzelce yiyordu şimdi tek kaşık hiç bişey yemiyor bir kaç gündür gece 1 de kalkiyo 4 gibi uyuyor ama aglamiyorda oyun istiyo çok fenayim artık dayanamıyorum kızıyorum kızınca 2 kat ağlıyor... imdat diyesim varrrrr
canim ben alerji olup olmadigini anlamak icin once sadece havuc puresi verdim suda pisirip yumusayinca blendrden gecirdim.. Ama iki kasik fln verdim sadece.. Uc gunden sonra patates de ekledim.. Bugun ikinci gunumuz olacak havuclu patateslisini denemek icin..Merhaba bayanlar.
Birşey sorıcam size ek gıdaya yeni geçicez e sebze çorbasında mesela ilk hangi sebzeden yapmalıyım hani hepsi karışmaması gerekiyo ya tek tek verilmesi gerekiyo ya ilk nasıl yaptınız çorbanızı.
kizlar hep ayni sanirim niye boyle oldular ya korkuyorum.. Gozu kapali uyanmadan agliyor kucagima alinca bile susmuyor uyandiriyorum zorla oyle sakinlesmeye basliyor.. Dis diyorlar ama dise dair bir belirti yok.. Bir de tek dis daha cikmadan boyleyseeee yandik biz.. Gelsin eski gazli kabus gecelerim..evet çok kötü yaa. Anlamıyorum. İki defa da gün içinde yaptı. Çığlık çığlığa..kucağıma alıp ayağa kalkınca susuyo. Gece zor ama yaa. Yarı açık gözle..
bende yavaş yavaşcanım ben önermiştim, annesi bu konuda çok bilgili. ben daha ek besine gecmedim ama blw için doğru zaman bebeğin kendi kendine dik durmasıyla anlaşılıyor. yani yemek borusunun düz/dik durabiliyor olması lazım. o yüzden kendi kendine desteksiz oturabiliyor olması şart boğulmalara karşı. ayrıca minik minik önüne koyarak başlıyoruz. benim hedef blw..
Amin İNŞALLAH.Aynı korku bende de var. Çok dikkat etmek lazımhep diyorum Allah'ım evlat sahibi olmak isteyenlere ver şimdi. 2. Bebiş isteyenlere de vakti gelince hayırlı, sağlıklı bir şekilde nasip etsin Rabbim.
yakındır canım çıkması o yüzden öyle yapıyodur.benim ki de öyle yapıyodu çok geçmeden çıkardı çıkınca bitcek zannediyodum bitmedi şimdi de diğer dişlerin sıkıntısı gazı bitmeden dişi başladı benim de hayırlısı artık:))canim ben alerji olup olmadigini anlamak icin once sadece havuc puresi verdim suda pisirip yumusayinca blendrden gecirdim.. Ama iki kasik fln verdim sadece.. Uc gunden sonra patates de ekledim.. Bugun ikinci gunumuz olacak havuclu patateslisini denemek icin..
kizlar hep ayni sanirim niye boyle oldular ya korkuyorum.. Gozu kapali uyanmadan agliyor kucagima alinca bile susmuyor uyandiriyorum zorla oyle sakinlesmeye basliyor.. Dis diyorlar ama dise dair bir belirti yok.. Bir de tek dis daha cikmadan boyleyseeee yandik biz.. Gelsin eski gazli kabus gecelerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?