2014 Kasım Anneleri

Benimki en son yatmadan 150 ml içiyo tek mamayla besleniyo sende bakarsın bitiriyorsa arttır bırakıyorsa azalt
150 ml verdim yarısını zor bitirdi gece saat başı uyanıp emmek istiyo acıkıyo doymuyo die vereym dedim ama yine az mama içip uyanmayı tercih ediyo sevgili bebişm bir de biberon emziğimiz tek delikli zor gelıo ağzına çok emmesi gerekıo öyle sıkılıo emmiyor die kaşıkla veriyorum onu da istemiyo

Ya kıxlar bu burun temızlemenın bır kolay yolu yada püf noktası varmı. Benmı beceremıyorım. Ortibebeyle temizliyorum ama yıne kalıyo tam temizlenmıyo

Allah kabul etsin arkadaşım

Cnim bu ara çoğu böyle sanırım,bende şaşırdım artık ne yapacağımı.aynanin karşısında dikiliyoruz sürekli,orda gülüyor sadece : )
Evet tatlim farkindayim okudukça yalniz degilim diyorum. . Bizimki de seviyor aynayi kendine guluyor sıpa bana bile o kadar gülmüyor :) ohh uyudu da bi nefes aliyorum vee cook yorgun hissediyorum

çok akıllılık etmişsin valla. ben ilaççıyım

Canim bambularin hijyeni nasil oluyor acaba? Ben bir kesme tahtası almıştım bambudan hiç beğenmemistim

Merhaba benim oğlum da 5 aylik. Ben 1 aydır destekli oturtuyorum. ama pek de bayilmiyo oturmaya. Kucakta gezme meraklısı genelde.:)) başını tutuyorsa kendini atmaya calisiyorsa doktora bi sorup oturtabilirsiniz
Teşekkürler. Canım kucakladığımda oturmaaya Çalışıyo kafasını kaldırıyo bedenini resmen katlıyor ama bel kemikleri ince dıye surekli yatar vazıyete getiriyorum. Ek gıda veriyor musunuz? Ben daha başlamadım

Herkes in bebegi cok tatli maşallah. Allah bağışlasın yavrularimizi. Buda biziz 14 kasımda dogan ask melegim poyraz immmm :") :):)

Eklentiler

• IMG-20150415-WA0001.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG-20150415-WA0002.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 171
zaten bu dönemde ne bulurlarsa ağızlarına götürüyolar..küçük parçalar olmamasına dikkat etmek lazım canmm..bu arada doğum tarihleride güzel 11/11/14
evet di mi ama o gun hastanede butun dogum odalari doluydu sebebini sorunca ebeler 11.11 ya kimse kacirmak istemedi gibi bir seyler soyledi. guzel tarih. bahtlari daha da guzel olsun insallah

Kızlar devaevi.com dan mama siparişi veren varmı ya varsa acil cvp yazarsa sevinirim nasıl güvenilirmi

Kızlar eşim unutmuş dogum gunumu. Kızımı sallıyorum şuan konusunu dahı etmedım henuz. Ama cok üzüldüm. Çünkü sabahtan berı ummadıgım insanlar arayıp kutladı msj attı. Ya lise arkadşlarım bile aradı.eşimin hatrlamaması cok zoruma gıttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…