150 ml verdim dün yarısını ancak içti ama yeni başladı belki ondandırBen gece yatmadan önce veriyorum sadece. Kızım 130 ml içiyor canım.
150 ml verdim yarısını zor bitirdi gece saat başı uyanıp emmek istiyo acıkıyo doymuyo die vereym dedim ama yine az mama içip uyanmayı tercih ediyo sevgili bebişmBenimki en son yatmadan 150 ml içiyo tek mamayla besleniyo sende bakarsın bitiriyorsa arttır bırakıyorsa azalt
007 yaman keremBu minikte benim oğlusum teyzeleri illa gözlük sapkayla poz verdi çıkarmadı
Bu olunca böyle oluyoruz heeno no no nohenüz değil ama hepimizin korkuları ortak çok çocuk yapan annelere brawo diyorum...doğru anlamıssın o anlatımda çok sey vardı:) )bu olunca---> böyle oluyoruz---> sonra da bu oluyor---->
Allah kabul etsin arkadaşımEren beni çok yoruyor. Kucağa fena alıştı, oyun halısında balık var , onu eline geçirip Çiğ çiğ yemeye Çalışıyor. Mideye birşey inmeyince de basıyor çığlığı. Memeye gelince de 5 dk fırt çekip, ittiriyor onu da. Saç baş olayına hiç girmeyeyim. Komple yoluyor. Ama sevgisi o kadar başka ki, değer bu minnoşlara. Cumartesi mevlüt okuttuk. Puantiyeli külahlardan sipariş verdim, içlerine kuş lokumu koyduk, güzel oldu. Mevlüt çok güzel geçti, hoca en son Ereni kucağına alıp dualar etti. Mevlüt konusunda endişelerim vardı ama iyiki yapmışım diyorum şimdi, tek sıkıntı Eren mevlüt günü gündüz uyumadı, gece de mızmızlandı falan.. O kadar olur illaki düzen bozuluyor. Bizden Haberler böyle adaşım
vay artiiiiiistBu minikte benim oğlusum teyzeleri illa gözlük sapkayla poz verdi çıkarmadı
Evet tatlim farkindayim okudukça yalniz degilim diyorum. . Bizimki de seviyor aynayi kendine guluyor sıpa bana bile o kadar gülmüyor :) ohh uyudu da bi nefes aliyorum vee cook yorgun hissediyorumCnim bu ara çoğu böyle sanırım,bende şaşırdım artık ne yapacağımı.aynanin karşısında dikiliyoruz sürekli,orda gülüyor sadece : )
çok akıllılık etmişsin valla. ben ilaççıyım2 sene kimyagerlik yaptım Bursa'da(biri tekstil, biri gıda sektörü) sonra formasyon aldım, Son 5 Yıldır özel bir kurumda kimya öğretmenliği yapıyorum artık. Şimdi bebişten ara verdim, seneye işe devam inşallah. Sen ilaç sektöründesin demi?
Kızlar Ek gıdaya geçişe daha 1 aydan fazla var ama ben netten mama takımlarına bakmaya başladım. Bambular çok güzel. Set halinde kase, bölmeli tabak, kulplu bardak, Çatal, Kaşık 38-45 arası Değişiyor. Sanırım en sağlıklısı bambu olanlar, porselen bize gelmez, kırar atar Eren paşam
Teşekkürler. Canım kucakladığımda oturmaaya Çalışıyo kafasını kaldırıyo bedenini resmen katlıyor ama bel kemikleri ince dıye surekli yatar vazıyete getiriyorum. Ek gıda veriyor musunuz? Ben daha başlamadımMerhaba benim oğlum da 5 aylik. Ben 1 aydır destekli oturtuyorum. ama pek de bayilmiyo oturmaya. Kucakta gezme meraklısı genelde.:)) başını tutuyorsa kendini atmaya calisiyorsa doktora bi sorup oturtabilirsiniz
evet di mi ama o gun hastanede butun dogum odalari doluydu sebebini sorunca ebeler 11.11 ya kimse kacirmak istemedi gibi bir seyler soyledi. guzel tarih. bahtlari daha da guzel olsun insallahzaten bu dönemde ne bulurlarsa ağızlarına götürüyolar..küçük parçalar olmamasına dikkat etmek lazım canmm..bu arada doğum tarihleride güzel 11/11/14
ohhh kara boncuk benim oğlum gibi :) maşallah ona çok tatlıHerkes in bebegi cok tatli maşallah. Allah bağışlasın yavrularimizi. Buda biziz 14 kasımda dogan ask melegim poyraz immmm :") :):)
vay artiiiiiistgözlükleri yesinler. koca delikanlı bu ya maşallah
carputi ya bu bereyi nerden aldın?
Kızlar devaevi.com dan mama siparişi veren varmı ya varsa acil cvp yazarsa sevinirim nasıl güvenilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?