- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
bakayım bu blw ye. çok zor gibi geldi bana bu ya. e parmak besin dediğimz şeyer 8-9 aylıkken koyulbilir önüne de mesela elmayı nasıl yapıcaz. dişleri bile yok kicanım ben önermiştim, annesi bu konuda çok bilgili. ben daha ek besine gecmedim ama blw için doğru zaman bebeğin kendi kendine dik durmasıyla anlaşılıyor. yani yemek borusunun düz/dik durabiliyor olması lazım. o yüzden kendi kendine desteksiz oturabiliyor olması şart boğulmalara karşı. ayrıca minik minik önüne koyarak başlıyoruz. benim hedef blw..
Bende hem limonla hem yoğurtla denedim yoğurtla yaptgmdaha güzel oldu bende bilmyrdm senin gibi döküyrdm bu bebeker çok şey öğretecek daha bizeEllerine sağlıkk :)
Bende dün veledime yaptigim yogurtlarin artanlarindan peynir yaptım çok kolaymis eskiden bilmiyordum atiyodum hep eksiyince :/
olmamış neyse:)))
Canımkorkma yap testi psikolojik olablr çünkü her ay adet olana kadar aynısını bende yaşıyrmKizlar ben korkudan gittim test aldım.... biraz kanama var niye olduğunu anlamadım. Ve hersey kokuyor bana... basimda dönüyor. şuan testi yapmaya korkuyorum bildiginiz ya... ya gerçekten hamile isemkorunuyordukta ama ya kaçak olduysa kafamda deli sorular....
Haydi yap yapKizlar ben korkudan gittim test aldım.... biraz kanama var niye olduğunu anlamadım. Ve hersey kokuyor bana... basimda dönüyor. şuan testi yapmaya korkuyorum bildiginiz ya... ya gerçekten hamile isemkorunuyordukta ama ya kaçak olduysa kafamda deli sorular....
Ayyyyy meslektas mıyız cok sevındım ya huuuu :) sen nerde calısıyorsun?Bu araştırmayı sana devrediyorum kimyager meslektaşım
Olay zaten parmagınızı kavradıgı gıbı kavrayabılmesı besını. Elmayı da oyle ver, bı sekılde kanırtır. Ayrıca mınık mınık de dograyıp onune koyabılırsın. Bu arada ılk ay sadece sebze olacagı ıcın meyve ıcın bıraz daha buyumus oluyor. Bu olayda pure, rende yok. Amac bebegın kendı kendıne yemeyı ogrenmesıne yardım etmek. Sonrasında yemek secmeyen ve masaya beraber oturabıldıgınız bır bebe cıkıyor. Ilk ıkı hafta dogru duzgun yemesını beklemıyoruz zaten.bakayım bu blw ye. çok zor gibi geldi bana bu ya. e parmak besin dediğimz şeyer 8-9 aylıkken koyulbilir önüne de mesela elmayı nasıl yapıcaz. dişleri bile yok ki
Ellerine sağlıkk :)
Bende dün veledime yaptigim yogurtlarin artanlarindan peynir yaptım çok kolaymis eskiden bilmiyordum atiyodum hep eksiyince :/[/QUOT
yoğurtttan nasıl yaptın çünkü hepsini yiyemezse atılır peynir mantıklı olmuş.
evet parça parça sandalye gövdesi, ayaklar, tepsi ve minder toplam dört parça :)Anladım canım... Parça parça satılıyor herhalde sitesinde baktım da alırsam eksik eksik almayayım da : )
genelde keyfi iyi gibi ama bazen sanki sancı geliyor biraz gaz çıkarınca alttan rahatlıyor. egzersiz yapıyoruz bol bol ek gıda alıyor değişik bir şey vermedim ama belki dediğin gibidir geciktiriyordur inşallah.ek gıda alıyor mu yoksa sadece anne sütü mü? sadece anne sütüyse normal bekle derim. kesinlikle ilaç ya da popoyu uyarma durumunu yapma. bacaklarını oynat spor yaptır bol bol. ek gıda veriyorsan da en son neler verdin onları gözden geçir istersen, ondan olmuş olabilir. ama bence 3 gün uzun değil, arada böyle geciktiriyorlar. mete keyifsiz değilse özellikle hiç dokunma, sadece ek gıda varsa onları bi gözden geçir.
teşekkür ederim canım deneyeyim.kocaman abi olmuş bu ya maşallahhh
canım aç karnına ılık su içir..
:) teşekkür ederiz teyzesiayy ayy oturmuş yemekmi bekler paşammm..
abi oldu artık bunlarr..
oyy çok şeker maşallah
canım bizimkinin de tek tepedeki saçlar dökülmedi o yüzden diğer dökülenleri gizliyor, diğer bölgelerin dökülmesi de hala devam ediyor bazen azalıyor gibi oluyor sonra yine başlıyor, şu sıralar yine çok dökülüyor kökleri onda ya takma uzar muhakkak :)oyy masallah kuzulara ya ne tatlilar..
Benim kizim da cok sacli dogdu ama cogu dokuldu suan kel gibi kizlar cok canim sikiliyor hala da dökülüyor niye böyle oldu ki bizimsizin bebislerin dokuldu yenileri mi cikti?
Oyyy boncuk boncuk gözlere baaakkk maşallah kuzuma yaaa saçlar da çok havalı
teşekkür ederiz teyzesi İnşallah bizim de öyle olur bi yapsın da razıyım banyoya koşmaya.Alperen de 4 gündür yapmadı. Geçen hafta da 3 gün yapmamıştı aşıdan sonra, bir yaptı ki banyoya koşturduk annenlebakalım bu sefer nasıl yapacak
Allah kabul etsin canım ne giydirdin pasama
Kizlar ben korkudan gittim test aldım.... biraz kanama var niye olduğunu anlamadım. Ve hersey kokuyor bana... basimda dönüyor. şuan testi yapmaya korkuyorum bildiginiz ya... ya gerçekten hamile isemkorunuyordukta ama ya kaçak olduysa kafamda deli sorular....
Ayyyyy meslektas mıyız cok sevındım ya huuuu :) sen nerde calısıyorsun?
Bu minikte benim oğlusum teyzeleri illa gözlük sapkayla poz verdi çıkarmadı
hayır canım kullanmıyoruz daha
oyy maşallah
çok yakışıklı ama bu
teşekkür ederiz arkadaşlar, Allah bebişlerimize sağlık uzun ömür versin inşallah.Ama sen çok tatlisin maşallah sana
maşallah sana :) gözlüklerle de gizem katılmış gizemli annenin oğlunaBu minikte benim oğlusum teyzeleri illa gözlük sapkayla poz verdi çıkarmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?