2014 Kasım Anneleri

bakayım bu blw ye. çok zor gibi geldi bana bu ya. e parmak besin dediğimz şeyer 8-9 aylıkken koyulbilir önüne de mesela elmayı nasıl yapıcaz. dişleri bile yok ki

Kızlar hipp kavanoz maması yani meyve püresi kullanan varmıbenim oğlan evdekileri begenmiyi de nasıl acaba kıvamı

Ellerine sağlıkk :)
Bende dün veledime yaptigim yogurtlarin artanlarindan peynir yaptım çok kolaymis eskiden bilmiyordum atiyodum hep eksiyince :/
Bende hem limonla hem yoğurtla denedim yoğurtla yaptgmdaha güzel oldu bende bilmyrdm senin gibi döküyrdm bu bebeker çok şey öğretecek daha bize

Kizlar ben korkudan gittim test aldım.... biraz kanama var niye olduğunu anlamadım. Ve hersey kokuyor bana... basimda dönüyor. şuan testi yapmaya korkuyorum bildiginiz ya... ya gerçekten hamile isem korunuyordukta ama ya kaçak olduysa kafamda deli sorular....

Canımkorkma yap testi psikolojik olablr çünkü her ay adet olana kadar aynısını bende yaşıyrm

Haydi yap yap

Iste olay za
bakayım bu blw ye. çok zor gibi geldi bana bu ya. e parmak besin dediğimz şeyer 8-9 aylıkken koyulbilir önüne de mesela elmayı nasıl yapıcaz. dişleri bile yok ki
Olay zaten parmagınızı kavradıgı gıbı kavrayabılmesı besını. Elmayı da oyle ver, bı sekılde kanırtır. Ayrıca mınık mınık de dograyıp onune koyabılırsın. Bu arada ılk ay sadece sebze olacagı ıcın meyve ıcın bıraz daha buyumus oluyor. Bu olayda pure, rende yok. Amac bebegın kendı kendıne yemeyı ogrenmesıne yardım etmek. Sonrasında yemek secmeyen ve masaya beraber oturabıldıgınız bır bebe cıkıyor. Ilk ıkı hafta dogru duzgun yemesını beklemıyoruz zaten.

Son düzenleme:

Canım ben söyleyim 1 litre sütü kaynatıyrm kaynarken içine 1 su bardağı yoğurt ekliyorum biraz karıştryrm kesiliyor süt zaten altını kapatıp süzüyorum bi tülbentle sonra üstüne ağırlık koyuyrm iyice suyu süzülsün diye bu kadar

Anladım canım... Parça parça satılıyor herhalde sitesinde baktım da alırsam eksik eksik almayayım da : )
evet parça parça sandalye gövdesi, ayaklar, tepsi ve minder toplam dört parça :)

genelde keyfi iyi gibi ama bazen sanki sancı geliyor biraz gaz çıkarınca alttan rahatlıyor. egzersiz yapıyoruz bol bol ek gıda alıyor değişik bir şey vermedim ama belki dediğin gibidir geciktiriyordur inşallah.

kocaman abi olmuş bu ya maşallahhh
canım aç karnına ılık su içir..
teşekkür ederim canım deneyeyim.

ayy ayy oturmuş yemekmi bekler paşammm..
abi oldu artık bunlarr..
oyy çok şeker maşallah
:) teşekkür ederiz teyzesi

oyy masallah kuzulara ya ne tatlilar..
Benim kizim da cok sacli dogdu ama cogu dokuldu suan kel gibi kizlar cok canim sikiliyor hala da dökülüyor niye böyle oldu ki bizim sizin bebislerin dokuldu yenileri mi cikti?
canım bizimkinin de tek tepedeki saçlar dökülmedi o yüzden diğer dökülenleri gizliyor, diğer bölgelerin dökülmesi de hala devam ediyor bazen azalıyor gibi oluyor sonra yine başlıyor, şu sıralar yine çok dökülüyor kökleri onda ya takma uzar muhakkak :)

Oyyy boncuk boncuk gözlere baaakkk maşallah kuzuma yaaa saçlar da çok havalı

Alperen de 4 gündür yapmadı. Geçen hafta da 3 gün yapmamıştı aşıdan sonra, bir yaptı ki banyoya koşturduk annenle bakalım bu sefer nasıl yapacak
teşekkür ederiz teyzesi İnşallah bizim de öyle olur bi yapsın da razıyım banyoya koşmaya.

Allah kabul etsin canım ne giydirdin pasama

Âmin arkadaşım Allah razı olsun. Kıyafeti annem hamileyken almıştı. Beyaz smokinli mevlüt takımı. Allah'tan 3 aylıkmış Kıyafet, tam oldu Eren paşama. Bu arada kvdemin evinde yaptık, öyle çok kalabalık olsun istemedim. 35-40 kişi anca vardı. Ben çok yakın olan 6-7 arkadaşımı davet ettim. Gerisi eşimin yakın akrabaları. Benim ailemden kimse yoktu malesef neyse ki güzel geçti. Bu da içimizde kalmamış oldu.

Psikolojik bence bisey yok rahat ol

Ayyyyy meslektas mıyız cok sevındım ya huuuu :) sen nerde calısıyorsun?

2 sene kimyagerlik yaptım Bursa'da(biri tekstil, biri gıda sektörü) sonra formasyon aldım, Son 5 Yıldır özel bir kurumda kimya öğretmenliği yapıyorum artık. Şimdi bebişten ara verdim, seneye işe devam inşallah. Sen ilaç sektöründesin demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…