Gizemli yakisikliyi gorduk sonundaYa iste yarim limonu sut kesilinceye kadar sık bi defa dene çok basit zaten
Bnm oglumda sirke kokuo
Ouww ne tatlı kız bu sirke gibi koksa bile gideri var masallah
Gunaydn arkaaslar
Dun besinci aykontrolune gittik
Oglumun yuzu ve vucudu minik sivilce gibi kabarmisti
Dr bnm yedigim birseyin dokunmus olabilecegini soyledi ve bi losyon verdi
Bugun yine ayni henuz duzelmedi
Buayda 400 gr almis
Doktor ek gidaya basla dedi
Etken degilmi dedim
4 ile 6 arasinda baslamak en iyisidir dedi
İlk etapta elma dort gun
Sonra havuc armut ve yogurt seklindr tek ogun bi kac cay kasigi verecekmisim
Keci inek sutu farketmez dedi
Siz nasil basladiniz ne kadar verdiniz?
Cam rende aldm haftasonu vermeye baslayacagim, tepkisini cok merak ediyrm
Nerelerdesın cnm sen. Eymen paşa nasıl.Günaydın kızlar. Bebiş olunca sık sık eskisi gibi burayı takip edemiyor insan.
Canım ben söyleyim1 litre sütü kaynatıyrm kaynarken içine 1 su bardağı yoğurt ekliyorum biraz karıştryrm kesiliyor süt zaten altını kapatıp süzüyorum bi tülbentle sonra üstüne ağırlık koyuyrm iyice suyu süzülsün diye bu kadar
Âmin arkadaşım Allah razı olsun. Kıyafeti annem hamileyken almıştı. Beyaz smokinli mevlüt takımı. Allah'tan 3 aylıkmış Kıyafet, tam oldu Eren paşama. Bu arada kvdemin evinde yaptık, öyle çok kalabalık olsun istemedim. 35-40 kişi anca vardı. Ben çok yakın olan 6-7 arkadaşımı davet ettim. Gerisi eşimin yakın akrabaları. Benim ailemden kimse yoktu malesefneyse ki güzel geçti. Bu da içimizde kalmamış oldu.
Bu minikte benim oğlusum teyzeleri illa gözlük sapkayla poz verdi çıkarmadı
Herkes in bebegi cok tatli maşallah. Allah bağışlasın yavrularimizi. Buda biziz 14 kasımda dogan ask melegim poyraz immmm :") :):)
Kızlar eşim unutmuş dogum gunumu. Kızımı sallıyorum şuan konusunu dahı etmedım henuz. Ama cok üzüldüm. Çünkü sabahtan berı ummadıgım insanlar arayıp kutladı msj attı. Ya lise arkadşlarım bile aradı.eşimin hatrlamaması cok zoruma gıttı.
Ya eşimin gunahını almışım kızlar. Hedıyelerı ben içerdeyken kilere saklamış deli. Pasta yıyemedıgım içîn cok guzel kurabıyeler yaptrmış resımlı. Kızımın agzından guzel sozler yazıyo falan bayıldımya. Yarın atrım resımlerı. Bır hafta oncesınden kurabıyelerın sıparışını vermiş bide. Bende boşuna düşüncesiz yaptım kocişimiya.
gunaydin canim nasilsin? Ben telden takip ettigim icin firsat buldukca giriyorum :) yoksa bilgisayarin basina hiic gecemedim.. Ozledik seni oglun nasil?Günaydın kızlar. Bebiş olunca sık sık eskisi gibi burayı takip edemiyor insan.
Nerelerdesın cnm sen. Eymen paşa nasıl.
ayy kızlar sağolun iyiyiz biz çok şükür. İş yerinde yoğun haftalar geçirdim giremedim buraya. Eve gidince zaten Eymen ile tüm vaktimi harcıyorum. Feda olsun tabi o ayrı ama çok yorucu oluyor eymen uyuduğu gibi yatıyorum bende :)gunaydin canim nasilsin? Ben telden takip ettigim icin firsat buldukca giriyorum :) yoksa bilgisayarin basina hiic gecemedim.. Ozledik seni oglun nasil?
tünaydınnn..
offf sabah sabah bilgisayar bozuldu yapamadılar..en son bilgi işleme formata gitti..
başka bir bilgisayara geçtim..
oğlum gece yine berbattı uyumadı sebepsiz ağladı.
yaa neden böyle oldu anlamadım bu çocuğa 3 gecedir
Biz de bir haftadır öyleyiz bizim gece eh fena değil de gündüzleri de öyle... Sanki sebep yok böyle ağlıyor mızıranıyor kucağımda bile ağlıyor... Uyandığında tek olduğunu görünce hele ağlamaya başlıyor yanına gidiyorum kucağıma alıyorum yine sakinleşmiyor bi süre ağlıyor sonra susuyor anlamadım gitti huyu değişti.. Artık akşamları uyutmakta da çok zorlanıyorum
aman yaa bizim gündüz sorun yok pek...
zatn gündüz uykusu yok ama en azından zır zır ağlamıyor...
gece daha farklı oluyor emmiyor ağlıyor sürekli..gözler kapalı..
kucağıma alıyorum uyandırıyorum sonra tekrar uyut derken 1 saat geçiyor mankafa oldum iyice
Bizim gündüz uykularımız iyi.. Sabah komşum diyo 1,5 saat felan uyuyormuş öğleden sonra da ben alıyorum bazen 2 saat bazen 1 saat felan uyuyor... Ama işte uyanık olduğu zamanlar mızmızlaştı... Gece de sebepsiz ağlıyor ama uzun sürmüyor Allah'tan
Bizim gündüz uykularımız iyi.. Sabah komşum diyo 1,5 saat felan uyuyormuş öğleden sonra da ben alıyorum bazen 2 saat bazen 1 saat felan uyuyor... Ama işte uyanık olduğu zamanlar mızmızlaştı... Gece de sebepsiz ağlıyor ama uzun sürmüyor Allah'tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?