2014 Kasım Anneleri

Gunaydn arkaaslar
Dun besinci aykontrolune gittik
Oglumun yuzu ve vucudu minik sivilce gibi kabarmisti
Dr bnm yedigim birseyin dokunmus olabilecegini soyledi ve bi losyon verdi
Bugun yine ayni henuz duzelmedi
Buayda 400 gr almis
Doktor ek gidaya basla dedi
Etken degilmi dedim
4 ile 6 arasinda baslamak en iyisidir dedi
İlk etapta elma dort gun
Sonra havuc armut ve yogurt seklindr tek ogun bi kac cay kasigi verecekmisim
Keci inek sutu farketmez dedi
Siz nasil basladiniz ne kadar verdiniz?
Cam rende aldm haftasonu vermeye baslayacagim, tepkisini cok merak ediyrm

Ouww ne tatlı kız bu sirke gibi koksa bile gideri var masallah
Bnm oglumda sirke kokuo
Bigun okada kokmustuki aradjm annemi
Anne sen bu cocgua sirke falanmi surdun dedim ciddi ciddi
Annem delimisin kizim bebege sirkemi surulur terlemistir dedi
Valla gidisi sirke kokuyodu
Genelde ayaklari kokuo
Sirke ayak diyorum ogluma ben
Bide yunus baligi
Cunku yunuslar gibi ses cikartio :))

Geçmiş olsun canım... İnek sütü felan farketmez mi dedi canım çok sevindim ya ben de verebilirim rahatlıkla o zaman kendim mayalıyordum zaten.. Ben rendeleyip suyunu vermiştim elmanın onu sevdi hala da seviyor... Havuç patates çorbasını bahsetmiştim bir türlü sevdiremedim 3-4 gün üst üste verdim ama olmadı sonra bıraktım ama zaten ancak 2 haftada ancak alışıyorlar sanırım.. Şimdi de arı mama nın muhallebisinden yapıyorum akşamları veriyorum 3 haftadır felan ilk defa dün böyle isteyerek ağzını aça aça yed gerçekten anladım ki alışmaları zaman alıyor... Ben 5. ay kontrolüne götürmedim doktora da artık bir sıkıntısı yoksa götürmeyi düşünmüyorum... Sağlık ocağında her ay kilo kontrolünü yaptıracağım

biri oyuncakları naptınız diye sormuştu. dün kızımın oyun halısında kusmasıyla hepsini yıkadım. hiçbrine bişey olmadı yani titreşim, hışırtı, görüntü bozulmadı sadece biri gülüyodu artık gülmüyo. bir tek onda yıkanabilir, yazıyodu bir tek o bozuldu sesli şeyler hariç diğerleri kısa programda rahatlıkla yıkanabilir yani.

tamm canım denicem bakalım bir olmaz 2 olmaz sonra illaki olıcak dimi sağolasın.

allah kabul etsinn canım.

Bu minikte benim oğlusum teyzeleri illa gözlük sapkayla poz verdi çıkarmadı

ay maşallah ya yesinler bunu gözlüğünü sevsinler seninn paşaa.

Herkes in bebegi cok tatli maşallah. Allah bağışlasın yavrularimizi. Buda biziz 14 kasımda dogan ask melegim poyraz immmm :") :):)

sana da maşallah sende çok tatlısınn rabbim yavrularımızı bize bağışlasınn

tam ilk meaajına cevap vericeksen sonu gördüm ne güzel işte bak boşuna günahını aldın bilerek yaptı demek ki unuttu sansın diye gayet de başarılı şeyler yapmış yanii.bekliyoruz resimleri

Günaydın kızlar. Bebiş olunca sık sık eskisi gibi burayı takip edemiyor insan.
gunaydin canim nasilsin? Ben telden takip ettigim icin firsat buldukca giriyorum :) yoksa bilgisayarin basina hiic gecemedim.. Ozledik seni oglun nasil?

Nerelerdesın cnm sen. Eymen paşa nasıl.

gunaydin canim nasilsin? Ben telden takip ettigim icin firsat buldukca giriyorum :) yoksa bilgisayarin basina hiic gecemedim.. Ozledik seni oglun nasil?
ayy kızlar sağolun iyiyiz biz çok şükür. İş yerinde yoğun haftalar geçirdim giremedim buraya. Eve gidince zaten Eymen ile tüm vaktimi harcıyorum. Feda olsun tabi o ayrı ama çok yorucu oluyor eymen uyuduğu gibi yatıyorum bende :)
evdeyken bende pc açamamıştım. işte kolay oluyor ama vakit lazım ona da :)
Biz dönmeye başladık. tam 121. günün sabahı sırtüstünden yüzükoyun dönüp altından da kolunu çıkardı. Nasıl sevindim. hemen video çektim. her günümüz ayrı bir çümbüş.

tünaydınnn..
offf sabah sabah bilgisayar bozuldu yapamadılar..en son bilgi işleme formata gitti..
başka bir bilgisayara geçtim..
oğlum gece yine berbattı uyumadı sebepsiz ağladı.
yaa neden böyle oldu anlamadım bu çocuğa 3 gecedir

Biz de bir haftadır öyleyiz bizim gece eh fena değil de gündüzleri de öyle... Sanki sebep yok böyle ağlıyor mızıranıyor kucağımda bile ağlıyor... Uyandığında tek olduğunu görünce hele ağlamaya başlıyor yanına gidiyorum kucağıma alıyorum yine sakinleşmiyor bi süre ağlıyor sonra susuyor anlamadım gitti huyu değişti.. Artık akşamları uyutmakta da çok zorlanıyorum

aman yaa bizim gündüz sorun yok pek...
zatn gündüz uykusu yok ama en azından zır zır ağlamıyor...
gece daha farklı oluyor emmiyor ağlıyor sürekli..gözler kapalı..
kucağıma alıyorum uyandırıyorum sonra tekrar uyut derken 1 saat geçiyor mankafa oldum iyice

Günaydın kızlar. Sabah sabah oğlum Tarafından sulama operasyonuna maruz kaldım. Bezini değiştirirken o arada heryeri batırdı, şok oldum yeni Doğduğu zamanlarda çok yapıyodu da Bayadır yapmıyodu sulama işini sabah sabah bana iş çıkardı. Kendi üstümden tutun da onun kıyafetlerine kadar herşeyi değiştirdim ve Saat kaç oldu ben hala kahvaltı yapmadım

Bizim gündüz uykularımız iyi.. Sabah komşum diyo 1,5 saat felan uyuyormuş öğleden sonra da ben alıyorum bazen 2 saat bazen 1 saat felan uyuyor... Ama işte uyanık olduğu zamanlar mızmızlaştı... Gece de sebepsiz ağlıyor ama uzun sürmüyor Allah'tan

oo gündüz uykusu baya iyimiş paşamın maşallajj kuzumaa..
aman valla inş bizimde düzelir yaa

ayyy o mızmızlıklar biz de de var sürekli ıh ıh modundalar kafam dayanmıyo bazen

Merhaba bayanlar.
Birşey sorıcam size ek gıdaya yeni geçicez e sebze çorbasında mesela ilk hangi sebzeden yapmalıyım hani hepsi karışmaması gerekiyo ya tek tek verilmesi gerekiyo ya ilk nasıl yaptınız çorbanızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…