2014 Kasım Anneleri

çok dikkat etmek gerekiyo canım Allah korusun o yüzden ben parçalanması daha zor şeyler veriyodum havuç gibi

Maşallah ya ben bi kış boyu korkumdan hiç evden çıkmadım:))bende geceleri yaptırıyodum çok gazlı bi bebekti rahat uyusun diye..

Yazarken bile ağladıgi için yarım yamalak yazmışım bazen aglarken bırakıyorum öylece kendi sakinlessin diye de oda olmuyo. Ben bu işi bilmiyorum beceremiyorum bana bi kitap önerir misiniz lütfennnnnnn
canım akşam uyutuyomusun sen.huzursuzluğu diştendir canım bi süre sonra rahatlar.ama akşam belli bi saatten sonra uyutma ben öyle yapıyorum artık en geç on gibi uyuyo

Gıdısını yerim ben onun ya minik kornison tursularımız yalnız benimki omlet gibi kokuyor hamileyken kilo alması için son zaman kasar peyniri yemistim bol bol ondan mı oldu acaba

bende arastrdim burdan gorunce ve hosuma gitti gerckten dedgn gibii korkar insan yaa buyyk parca alip yutamaz diyee deneyerek gorecez nasil oldugunu ama çocuklar severler kendileri ugrasacklari icin

bende arastrdim burdan gorunce ve hosuma gitti gerckten dedgn gibii korkar insan yaa buyyk parca alip yutamaz diyee deneyerek gorecez nasil oldugunu ama çocuklar severler kendileri ugrasacklari icin
Iyide ben mi yanlis anliyorum çiğ verince eline bogazina kacmasi mumkun mu ki

Aynne öle mantıklı püre gibi verdin yani çorba gibi değil öle mi yapmak lazım acaba.benim 8 kasım ya erken mi acaba senin biraz daha büyük ya ne zaman verdin.

metbelcim blw sadece yeme yedirme yöntemi. yani yasak olan şeyler bunda da yasak, hangi ayda verilmesi gerekiyorsa bir besin o ayda veriyorsun. yumurta akı 8. ay sonraydı sanırım mesela. çilek ilk yıl yok ya da. sadece boğazına kaçabikecek şeylere bakıyorsun. sadece şekil önemli yoksa alerjen yine alerjen, eğer yanlış anlamadıysam sorunu

Ya kızlar aslında amacım şu 6.ayı dolana kadar alışması ki 6 aylık olduğunda öğün olarak verelim şuan günde 1 defa mama veriyoruz ya onu almaması için uğraşıorum şimdiden vermek isteme sebebim bu ilk önce yoğurt vericem ardından da böle sebze veriyim diyorum meyve zaten yer sebze daha önemli ilk aşamada diye düşünüyorum şuan da alıştırmalık nasıl yapmalıyım.ilk neyden nasıl başlamalıyım

kizlar size bişe anlatcam biz de dr tavsiyesiyle 6.aydan sonra baslicaz ek gidaya normalde ama dun akşam biz yemek yerken benim sıpam kudurdu gene..babasi pış pış yapiyo ben aliyorum yok..yemegi yedirmedi eşim dedi ki bu yemekten istiyor salcali veremem dedim sonra onun patateslerini yikadik ben ezdim birazda ılık su ekledim bi çay kaşığı verdim de gönlü oldu afacanimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…