çok dikkat etmek gerekiyo canım Allah korusun o yüzden ben parçalanması daha zor şeyler veriyodum havuç gibiArkadaşlar kaç gündür şu blw hakkında bilgiler topluyorum kafama takılanlar var blw de sadece ve sadece bal,tuz ve kuruyemiş yasak bunda hem fikirim bende verme taraftarı değilim zaten ama yumurta beyazı tavuk eti kırmızı et falan veriliyor değil mi? bende inanın üzülüyordum örn bebeğimin yumurta beyazına alerjisi yoksa 1 yıl mahrum bırakmak ne kadar doğru diye bu 1 gelelim 2. Kısma Allah korusun mesela patates verdim eline hadi boğazına kaçarsa???
Videoları izledim o kadar güzeller ki bebekler capur cupur yiyorlar
Maşallah ya ben bi kış boyu korkumdan hiç evden çıkmadım:))bende geceleri yaptırıyodum çok gazlı bi bebekti rahat uyusun diye..Ben rahat bir anneyim canım.Hastaneden çıkıp eve geldiğimiz ilk günden beri her akşam yıkıyorum, hiç aksatmadım diyebilirim. İnan maşallah diyimne hasta oldu ne başka bir şey. Dışarı çıkarkende o kadar hassas davranmıyorum, üzerimize kar yağarken çıktığımı biliyorum. Sakınan göze çöp batar felsefesini benimsedim ben.
canım akşam uyutuyomusun sen.huzursuzluğu diştendir canım bi süre sonra rahatlar.ama akşam belli bi saatten sonra uyutma ben öyle yapıyorum artık en geç on gibi uyuyoYazarken bile ağladıgi için yarım yamalak yazmışım bazen aglarken bırakıyorum öylece kendi sakinlessin diye de oda olmuyo. Ben bu işi bilmiyorum beceremiyorum bana bi kitap önerir misiniz lütfennnnnnn
Gıdısını yerim ben onun ya minik kornison tursularımızBnm oglumda sirke kokuo
Bigun okada kokmustuki aradjm annemi
Anne sen bu cocgua sirke falanmi surdun dedim ciddi ciddi
Annem delimisin kizim bebege sirkemi surulur terlemistir dedi
Valla gidisi sirke kokuyodu
Genelde ayaklari kokuo
Sirke ayak diyorum ogluma ben
Bide yunus baligi
Cunku yunuslar gibi ses cikartio :))
bende arastrdim burdan gorunce ve hosuma gitti gerckten dedgn gibii korkar insan yaa buyyk parca alip yutamaz diyee deneyerek gorecez nasil oldugunu ama çocuklar severler kendileri ugrasacklari icinArkadaşlar kaç gündür şu blw hakkında bilgiler topluyorum kafama takılanlar var blw de sadece ve sadece bal,tuz ve kuruyemiş yasak bunda hem fikirim bende verme taraftarı değilim zaten ama yumurta beyazı tavuk eti kırmızı et falan veriliyor değil mi? bende inanın üzülüyordum örn bebeğimin yumurta beyazına alerjisi yoksa 1 yıl mahrum bırakmak ne kadar doğru diye bu 1 gelelim 2. Kısma Allah korusun mesela patates verdim eline hadi boğazına kaçarsa???
ya deliricem.. bu çocuk huy değiştirdi resmen..gece çığlık çığlığa ağlıyo mama yemiyo..
niye böyle oldu bunlar..
Iyide ben mi yanlis anliyorum çiğ verince eline bogazina kacmasi mumkun mu kibende arastrdim burdan gorunce ve hosuma gitti gerckten dedgn gibii korkar insan yaa buyyk parca alip yutamaz diyee deneyerek gorecez nasil oldugunu ama çocuklar severler kendileri ugrasacklari icin
Geçmiş ilsun diyorum bizimki uc dort gun sürdü gece gunduz de simdi iyiyiz cok şükürneden acaba yaaa..
off çok fena olkuyor gece olmasından korkuyorum
canim ben alerji olup olmadigini anlamak icin once sadece havuc puresi verdim suda pisirip yumusayinca blendrden gecirdim.. Ama iki kasik fln verdim sadece.. Uc gunden sonra patates de ekledim.. Bugun ikinci gunumuz olacak havuclu patateslisini denemek icin..
kizlar hep ayni sanirim niye boyle oldular ya korkuyorum.. Gozu kapali uyanmadan agliyor kucagima alinca bile susmuyor uyandiriyorum zorla oyle sakinlesmeye basliyor.. Dis diyorlar ama dise dair bir belirti yok.. Bir de tek dis daha cikmadan boyleyseeee yandik biz.. Gelsin eski gazli kabus gecelerim..
benimki de 3 kasım bende veriyorumAynne öle mantıklı püre gibi verdin yani çorba gibi değil öle mi yapmak lazım acaba.benim 8 kasım ya erken mi acaba senin biraz daha büyük ya ne zaman verdin.
metbelcim blw sadece yeme yedirme yöntemi. yani yasak olan şeyler bunda da yasak, hangi ayda verilmesi gerekiyorsa bir besin o ayda veriyorsun. yumurta akı 8. ay sonraydı sanırım mesela. çilek ilk yıl yok ya da. sadece boğazına kaçabikecek şeylere bakıyorsun. sadece şekil önemli yoksa alerjen yine alerjen, eğer yanlış anlamadıysam sorunuArkadaşlar kaç gündür şu blw hakkında bilgiler topluyorum kafama takılanlar var blw de sadece ve sadece bal,tuz ve kuruyemiş yasak bunda hem fikirim bende verme taraftarı değilim zaten ama yumurta beyazı tavuk eti kırmızı et falan veriliyor değil mi? bende inanın üzülüyordum örn bebeğimin yumurta beyazına alerjisi yoksa 1 yıl mahrum bırakmak ne kadar doğru diye bu 1 gelelim 2. Kısma Allah korusun mesela patates verdim eline hadi boğazına kaçarsa???
benimki de 3 kasım bende veriyorum
çig vermiyoruz. buharda haslanılıyır mesela. salatalık belki çiğ verilebilir.Iyide ben mi yanlis anliyorum çiğ verince eline bogazina kacmasi mumkun mu ki
yoğurt,meyve suyu,püresi,patatesli havuçlu çorba yapıp veriyorum canımsen ne veriyosun canım nasıl veriyosun.
yoğurt,meyve suyu,püresi,patatesli havuçlu çorba yapıp veriyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?