2014 Kasım Anneleri

Cok tatlilar yaa benim kizim da biz yemek yerken deli oluyor ben kasigi agzima gotururken o aciyor agzini.. Vermeyince agzini sapurdatiyor dilini cikariyor.. Ben de 10 gundur fln tattirmaya basladim..

se
Cok tatlilar yaa benim kizim da biz yemek yerken deli oluyor ben kasigi agzima gotururken o aciyor agzini.. Vermeyince agzini sapurdatiyor dilini cikariyor.. Ben de 10 gundur fln tattirmaya basladim..
ninki netolarak hazır mesela blw ye, bi de oturuyorsa ben başla derim

arkadaşlar benim kızımda ıdrar iltihabı çıktı başına gelen varmı birde biberon temizliğinin ne sıklıkta yapıyorsunz nasıl yapıyorsunuz bazen strılıze etmedıgım zamanlar oluyor bırde ben calısıyorum iş yerınde sagıyorum acaba mıkrop ondanmı oldu öksürük bitti enfeksiyon basladı

canım altını değiştirirken temizliğini önden arkaya yapıyosun dimi

Yabancilarin videosunda 6.ayda balik tabuk veriyordu ama birde yasak olanlari yazmislar bal,tuz ve kuruyemis demis mesela bunun disinda biz me yoyorsak o demis ay kafam karisti yine

canım altını değiştirirken temizliğini önden arkaya yapıyosun dimi
evet canım ama ben hep ıslak mendılle sildim sadece aksamları altını yıkadım ama artık sürekli suyla yıkıcam sanırım ıslak mendılden oldu birde benım bebegimin hiç enfeksıyon kapmaması lazım bir böbreği küçük doğustan

Aynne öle mantıklı püre gibi verdin yani çorba gibi değil öle mi yapmak lazım acaba.benim 8 kasım ya erken mi acaba senin biraz daha büyük ya ne zaman verdin.
Pure gibi verdim canim ama bu patateslinin suyu biraz fazla olmus o corba gibi oldu.. Ben on gundur fln tattiriyorum.. Elma armut muz havuc ve patates tatmis oldu..

belkide canım daha da dikkat et ıslak mendilini değiştir ondan oldu diyosan bende hep ıslak mendil kullanıyorum hiç yıkamadım daha

se

ninki netolarak hazır mesela blw ye, bi de oturuyorsa ben başla derim
kendi basina oturamiyor canim one dogru dusuyor ya da otururken ayaklarina takiyor kafayi direk one yigiliyor :)
Ben korkuyorum blw den bogazina kacsa direk panik olur ciglik atarim o da cok korkar.. muzu eline verdim koparacak gibiydi direk filenin icine koydum oyle verdim cok sevdi kendi kendine yemegi..

Biz ek gıdaya Çoktan geçtik bebişler istiyorsa verin gitsin bikaç kaşıktan bişi olmaz 10. Ay doğum yapanlar bile çekiniyor biz Aralık bebişiyiz sebze meyve bırakmıyor 3-5 Kaşık tan sonra bırakıyorlar zaten doyumluk olmasada tadımlık değilmi

canım haşladım mama kaşığıyla ezip verdim

Anladım canım sağol.

Pure gibi verdim canim ama bu patateslinin suyu biraz fazla olmus o corba gibi oldu.. Ben on gundur fln tattiriyorum.. Elma armut muz havuc ve patates tatmis oldu..

haşladın haşlayınca suyu çıkar evet muz kabız falan yapmadı dimi korkuorum muz vermeye ben.

Kizlar bu aksam.sut.sagsam dolaba koysam yarinda parça parca eklesem uzerine birsey olurmu alt kisimda durcak

Anladım canım sağol.

haşladın haşlayınca suyu çıkar evet muz kabız falan yapmadı dimi korkuorum muz vermeye ben.
Malesef yapti canim muz verdigim de armut da vermeye calisiyorum o da ishal yapiyormus dengelesin diye..

Evet canım bende aynı şeyleri uyguluyorum.birde oğlum emdikten sonra hemen arkasına gögsümü sağıyorım süt gelmesede vücuda süt yetersiz sinyali vermeye çalışıyorum biraz daha artıyor. Maltana ve malt yani alkolsüz bira çok işe yarıyor gerçekten .reglide inşallah düzene girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…