canım haşladım mama kaşığıyla ezip verdimpatatesle havucu önce püre falan mı verdin yoksa direk çorba mı
Cok tatlilar yaa benim kizim da biz yemek yerken deli oluyor ben kasigi agzima gotururken o aciyor agzini.. Vermeyince agzini sapurdatiyor dilini cikariyor.. Ben de 10 gundur fln tattirmaya basladim..kizlar size bişe anlatcam biz de dr tavsiyesiyle 6.aydan sonra baslicaz ek gidaya normalde ama dun akşam biz yemek yerken benim sıpam kudurdu gene..babasi pış pış yapiyo ben aliyorum yok..yemegi yedirmedi eşim dedi ki bu yemekten istiyor salcali veremem dedim sonra onun patateslerini yikadik ben ezdim birazda ılık su ekledim bi çay kaşığı verdim de gönlü oldu afacanimin
Defnemde uyumuyor gece belki 10fan fazla iyaniyor yaimda memede kalmak istiyorya deliricem.. bu çocuk huy değiştirdi resmen..gece çığlık çığlığa ağlıyo mama yemiyo..
niye böyle oldu bunlar..
patatesler güzel eziliyoda havuç bazen ezilmeyebiliyo o zaman da cam rendesinde rendeleyip öyle karıştırıyorumcanım haşladım mama kaşığıyla ezip verdim
ninki netolarak hazır mesela blw ye, bi de oturuyorsa ben başla derimCok tatlilar yaa benim kizim da biz yemek yerken deli oluyor ben kasigi agzima gotururken o aciyor agzini.. Vermeyince agzini sapurdatiyor dilini cikariyor.. Ben de 10 gundur fln tattirmaya basladim..
canım altını değiştirirken temizliğini önden arkaya yapıyosun dimiarkadaşlar benim kızımda ıdrar iltihabı çıktı başına gelen varmı birde biberon temizliğinin ne sıklıkta yapıyorsunz nasıl yapıyorsunuz bazen strılıze etmedıgım zamanlar oluyor bırde ben calısıyorum iş yerınde sagıyorum acaba mıkrop ondanmı olduöksürük bitti enfeksiyon basladı
Yabancilarin videosunda 6.ayda balik tabuk veriyordu amametbelcim blw sadece yeme yedirme yöntemi. yani yasak olan şeyler bunda da yasak, hangi ayda verilmesi gerekiyorsa bir besin o ayda veriyorsun. yumurta akı 8. ay sonraydı sanırım mesela. çilek ilk yıl yok ya da. sadece boğazına kaçabikecek şeylere bakıyorsun. sadece şekil önemli yoksa alerjen yine alerjen, eğer yanlış anlamadıysam sorunu
evet canım ama ben hep ıslak mendılle sildim sadece aksamları altını yıkadım ama artık sürekli suyla yıkıcam sanırım ıslak mendılden oldu birde benım bebegimin hiç enfeksıyon kapmaması lazım bir böbreği küçük doğustancanım altını değiştirirken temizliğini önden arkaya yapıyosun dimi
Pure gibi verdim canim ama bu patateslinin suyu biraz fazla olmus o corba gibi oldu.. Ben on gundur fln tattiriyorum.. Elma armut muz havuc ve patates tatmis oldu..Aynne öle mantıklı püre gibi verdin yani çorba gibi değil öle mi yapmak lazım acaba.benim 8 kasım ya erken mi acaba senin biraz daha büyük ya ne zaman verdin.
belkide canım daha da dikkat et ıslak mendilini değiştir ondan oldu diyosan bende hep ıslak mendil kullanıyorum hiç yıkamadım dahaevet canım ama ben hep ıslak mendılle sildim sadece aksamları altını yıkadım ama artık sürekli suyla yıkıcam sanırım ıslak mendılden oldu birde benım bebegimin hiç enfeksıyon kapmaması lazım bir böbreği küçük doğustan
ben kızıma kabak tattırdım ekstradan hiç beğenmedi:)Pure gibi verdim canim ama bu patateslinin suyu biraz fazla olmus o corba gibi oldu.. Ben on gundur fln tattiriyorum.. Elma armut muz havuc ve patates tatmis oldu..
kendi basina oturamiyor canim one dogru dusuyor ya da otururken ayaklarina takiyor kafayi direk one yigiliyor :)se
ninki netolarak hazır mesela blw ye, bi de oturuyorsa ben başla derim
bakalım canım ALLAH yardımcım olsun cok zorbelkide canım daha da dikkat et ıslak mendilini değiştir ondan oldu diyosan bende hep ıslak mendil kullanıyorum hiç yıkamadım daha
canım haşladım mama kaşığıyla ezip verdim
Pure gibi verdim canim ama bu patateslinin suyu biraz fazla olmus o corba gibi oldu.. Ben on gundur fln tattiriyorum.. Elma armut muz havuc ve patates tatmis oldu..
Amin canım..herşeyi başımıza gelince yasayarak öğreniyoruz kolay bi şekilde atlatır bebişin İnşallah..bakalım canım ALLAH yardımcım olsun cok zor
Malesef yapti canim muz verdigim de armut da vermeye calisiyorum o da ishal yapiyormus dengelesin diye..Anladım canım sağol.
haşladın haşlayınca suyu çıkar evet muz kabız falan yapmadı dimi korkuorum muz vermeye ben.
Evet canım bende aynı şeyleri uyguluyorum.birde oğlum emdikten sonra hemen arkasına gögsümü sağıyorım süt gelmesede vücuda süt yetersiz sinyali vermeye çalışıyorum biraz daha artıyor. Maltana ve malt yani alkolsüz bira çok işe yarıyor gerçekten .reglide inşallah düzene girer.Canım evet azalıyo benımde azalmıştı maltana içerek ve bulgır pilavı yeşillik yıyeek cogalttım şükür
Ve regl duzenlı olmuyo zaman ve sureler farklı ıkı kere oldum ıkısıde farklı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?