Biz basladik dr bize bi kitapçık verdi orada yogurt yada sebze puresi baslangic icin ideal diyor.ben simdilik elma havuc suyu,yoğurt,patates havuc ve pirincli corba veriyorum.yogurt 1 corba kasigi,corbada yarim cay bardagi öneriliyor başlangıç icinKizlarrr merhabaaa
Kati gidaya basladiniz mi
İlk ne verdiniz
Tarif istiyorum
bize direk patates havuç ve kabakla başlattı doktor, alerji yapacak sebzeler değil dedi olmadı da çok şükür ama az önce okumuştum havuç yapmış. patates ve havuç kabız yapabilir kabak dengeler demişti.ya ben çorbayla başlamak istiyorum da ondan havuç tekmi vermiştin anladın havuç olduğunu meyveye alışması kolay çünkü sebze daha zor çeşit de fazla ya 6.aya kadar anca alışır hepsine ondan dolayı öle yapıcam.
Aynne öle mantıklı püre gibi verdin yani çorba gibi değil öle mi yapmak lazım acaba.benim 8 kasım ya erken mi acaba senin biraz daha büyük ya ne zaman verdin.
kesınlıkle canım ALLAH beterınden korusun bu halımıze çok şükürAmin canım..herşeyi başımıza gelince yasayarak öğreniyoruz kolay bi şekilde atlatır bebişin İnşallah..
kesınlıkle canım ALLAH beterınden korusun bu halımıze çok şükür
http://boyleykenboylee.blogspot.com.tr/2013/04/iyisiyle-kotusuyle-blw-baby-led-weaning.html?m=1 guzel5 seyler yazıyo bi bak istersen kopyalayamadinYabancilarin videosunda 6.ayda balik tabuk veriyordu amabirde yasak olanlari yazmislar bal,tuz ve kuruyemis demis mesela bunun disinda biz me yoyorsak o demis ay kafam karisti yine
Kizlar bu aksam.sut.sagsam dolaba koysam yarinda parça parca eklesem uzerine birsey olurmu alt kisimda durcak
Cok gecmis olsun canim.. islak mendil kullanma mumkunse aslinda kimse kullanmasin ya en iyisi bile hiç iyi degilkesınlıkle canım ALLAH beterınden korusun bu halımıze çok şükür
Benim kızımda 6 Kasım doğumlu canım, ben 1 aydır veriyorum. Blendırdan geçirip veriyordum ben sebzeleri meyveleri falan, doktorumuz 5. ay kontrolünde blendır kullanmak yok dedi, o yüzden 20 gündür falanda çatalla ezerek veriyorum.
Burdan görup biraz arastrdim blw ne hoş bişey miş öyle.. süper siniz kızlarvalla benim kafama cok yatti onunla ayni masada yemek yicez döke saça:)) zaten ek gida tariflerini hic sevememis ve de hic bişe anlamamistim
sagol canimm bende oyle deneyeyim.ozaman yaa aksam tahillarla mama hazrlamak icin sormustumCanım sanırım o şekilde olmuyor. Yani aynı gün içerisinde sağdığın sütleri aynı ısı derecesinde karıştırabiliyorsun ama, bir gün önceki sütü dolapta bekletip üzerine süt eklemek pek sağlıklı gelmedi bana. Mesela ben sabah sağmaya başlıyorum gün içerisinde sağdığım sütleri tek poşette toplayıp en geç akşam buzluğa koymuş oluyorum. Ama belki net cevabı bilen arkadaş varsa cevap verir mutlaka.
Kuzum antibiyotik verdi 15gun sonra tekrar idrar testi verecez gecmismi gecmemismi diye bakalim ya Allah buyuk korkuyorum kizimin ayricaligi var oyuzden cok daha onemliCanım çok geçmiş olsun, nasıl şimdi ufaklık doktor ilaç falan verdi mi? Ne önerdi?
Napıosun haşlayıp ezip veriyosun 1 aydır iyi başlamışın sen bişey oldumu peki alerji falan blendır nie yokmuş nolurki
sagol canimm bende oyle deneyeyim.ozaman yaa aksam tahillarla mama hazrlamak icin sormustum
bakın kızlar benim kızıma :)sizde
Kuzum antibiyotik verdi 15gun sonra tekrar idrar testi verecez gecmismi gecmemismi diye bakalim ya Allah buyuk korkuyorum kizimin ayricaligi var oyuzden cok daha onemli
Kizlar bu aksam.sut.sagsam dolaba koysam yarinda parça parca eklesem uzerine birsey olurmu alt kisimda durcak
olmamıs bende nasıl olduğunu merak ediyordum netten bakimhttp://boyleykenboylee.kadinlarkulu...siyle-kotusuyle-blw-baby-led-weaning.html?m=1 guzel5 seyler yazıyo bi bak istersen kopyalayamadin
Sagol cnm evet doktor bakteri urettigoni soyledi bir daha kullanmicamCok gecmis olsun canim.. islak mendil kullanma mumkunse aslinda kimse kullanmasin ya en iyisi bile hiç iyi degil
Evet canım haşlayıp veriyorum, bir de doktorumuz kemik suyu, et suyu dedi. Onu da dolapta buz kalıplarında dondurdum her püresine atıyorum 1 tane. Sanırım bizim doktor blw'ci çıktı :) Yutmayı, çiğnemeyi öğrenmesi içinmiş. Bir de blendır gıdaların lifli yapısını bozuyormuş.
Ama karıştırdığın sütler aynı ısıda olacak ona dikkat edersin.
Geçer geçer annesi sen gönlünü ferah tut, herhangi bir huzursuzluk falan yaptı mı yoksa tesadüfen mi öğrendiniz?
Bebislere surekli patates havuc kabakmi veriliyor baska birsey olmayacakmi cogu besinde 8den sonra diyo neye baksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?