- 12 Şubat 2015
- 568
- 496
- 78
http://boyleykenboylee.kadinlarkulu...siyle-kotusuyle-blw-baby-led-weaning.html?m=1 guzel5 seyler yazıyo bi bak istersen kopyalayamadin
İste
Sagol cnm evet doktor bakteri urettigoni soyledi bir daha kullanmicam
Buz kalıpları evet iyi oluyo canım bende yapıcam.ama şu blw yi hala anlamadım ben.
Kabak, kereviz, brokoli, ıspanak,havuç, patates, pirinç, tarhana çorbası bunları veriyorum ben canım. Mesela bazen sebze püresi yapıyorum, bu sebze püresini de sütlü pirinçli mama ile karıştırıyorum. Yada tarhana yapıyorum içine sebze püresi karıştırıyorum. Pirinç unlu muhallebi yapıp içine meyve karıştırıyorum. Böyle böyle çeşitlendirmeye çalışıyorum.
Buda benimm balimmm
Ya ben onun tıpını yerım. Maşallah kuzuya. Saçlarıda ne uzun maşalllahBuda benimm balimmm
Hehehheh buyur annesiMaşallah saçlara bak benimki hala kel :):)
yesinler seni paşa
Cok gecmis olsun canim ya kesinliklee kullanmicaksin bende bitrdim artik cok acil olmadigi surece yikicamAman ya o ıslak mendiller çok fena, o ıslak mendil yüzünden benim kızımda da vajina yapışıklığı oluştu, çocuk cerrahı açtı, tekrar oldu, krem verdi kullandık atlattık sandık ay başında kontrole gittiğimizde tekrar yapışıklık oluşmaya başlamış dedi doktorumuz. Bekleyelim bu ay önümüzde ki ay tekrar görsün çocuk cerrahı dedi. O yüzden ıslak mendille aramız iyi değil bizim.
Bende şimdi onu okuyordum internetten, diyor ki yuvarlak ve sert gıdalar dışında tüm yiyecekleri ufak parçalar halinde önüne koyun kendi yesin. Havuç vs gibi sert sebzeleri tabi ki haşlayarak. Öğürdüğü zaman, öksürdüğü zaman korkmayın bu şekilde çiğnemeyi ve yutmayı öğrenecek diyor. Eğer yanlış anlamadıysam. Mesela mama sandalyesine koyacaksın, önüne de ufak parçalar haline muz, armut bunları kendi eliyle alıp yiyecek. Blw'ye göre bebek yiyeceği eline alıp zaten mıncıklayarak yutabileceği forma sokmayı başarır. Ben file ile muz, armut vs verdim ama böyle direk cesaret edebilir miyim bilmiyorum.
Hehhe anna sacli dogmus baba sacli kizimdan bu perfonsi bekliyordum canimYa ben onun tıpını yerım. Maşallah kuzuya. Saçlarıda ne uzun maşalllah
Masallah yaa.. Ne kadar tatli oyy isirasim geldi o dudaklari.. Op benim yerime canim.. Nekadar tatli fotolar çekiyorsunuz boylee..Buda benimm balimmm
hepsini bir arda mı veriosun canım tarif edermisin nasıl yaptığını püremi yapıosun bunlardan.
Buda benimm balimmm
Yok hepsini öyle bir arada vermiyorum. kabak+havuç+patates+haşlanmış pirinç , sonra çatalla eziyorum hepsini üzerine az zeytinyağı ekleyip veriyorum. Ya da bu karışımı sütlü pirinçli mama ile karıştırıyorum.
Ispanak+havuç+haşlanmış pirinç yine eziyorum çatalla az zeytinyağı ekliyorum. Böyle böyle değiştirerek elimden geldiğince tatlar oluşturmaya çalışıyorum.
Tarhana çorbasının içine haşlanmış ıspanak ekliyorum vs.
Bir de avokado tabi, gün içerisinde illa yarım avokado yedirmeye gayret ediyorum. İster sebzesine ister meyveli muhallebisine karıştırıyorum.
Melis'in günlük beslenmesi
07:00 Mama ; 09:00 Yoğurt ; 11:00 Mama ; 13:00 Sebze püresi-tarhana vs ; 15:00 Mama 17:00 Meyve püresi-meyveli muhallebi ; 21:00 mama (tabi uyuma uyanma durumlarına göre bu saatlerde kayıyor tabi, birebir dakika dakika uygulanmıyor.
gayet güzel valla daha biz bunlara geçmedik.avokadoyu nasıl veriosun çok soruyorum ama.
mama formül mamamı biberonda suyla hazırlanan.mama ile karıştırıyorum dedğinde direk toz mamayı üzerine mi döküosun
Benımkıde cok saclı dogdu ama şuan kellden hallice. Arada uzunlar çıkıyo şimdilik. Ama cok tatlı balın maşallahHehhe anna sacli dogmus baba sacli kizimdan bu perfonsi bekliyordum canim
Sağol canımm bebde mama alcaktım oyuzden sordumevet canmm burda bi arkadaşın tavsiyesiyle hipp combiotik mama almıştım ordan..2güne geldi
Anladım bende dün aldım cidden kıvamı ve tadı diğerlerine göre çokçok daha güzel ben bîle yiyorumBen kullanıyorum şapur supur götürüyoo sebzeleride öle alıyorum gerçi biz yeni yeni başladık
Operimm canim hehheehd sizde deneyinnnMasallah yaa.. Ne kadar tatli oyy isirasim geldi o dudaklari.. Op benim yerime canim.. Nekadar tatli fotolar çekiyorsunuz boylee..
Sagol kizucimmmm dökülmeden tadini cikaralim dedikBenımkıde cok saclı dogdu ama şuan kellden hallice. Arada uzunlar çıkıyo şimdilik. Ama cok tatlı balın maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?