2014 Kasım Anneleri

Kızım 1 aylıkken olmuştu. Antibiyotikle geçmişti. Bezini çok fazla ıslak bırakma.Altını her temizlediğimde ılık suya pamuğu batırarak sildim.Bezi bırakıncaya kadar hep böyle temizledim.

Kızım 1 aylıkken olmuştu. Antibiyotikle geçmişti. Bezini çok fazla ıslak bırakma.Altını her temizlediğimde ılık suya pamuğu batırarak sildim.Bezi bırakıncaya kadar hep böyle temizledim.
Tamna kuzum bende oyle yapmayi dusunuyorum peki sonra tekrarladimi canm

avokado veren yada bilen arkadaşlar: avokado da diğer meyveler gibi bi kesilince hemen tüketilmeli mi. yoksa iki günde falan verebilirmiyiz.

aa kötü olmuş kilo aldırmıo olması sütün olupta mama vermek de kötü bende günde 1 defa verioz mecbur çalıştığım için anne sütüne yardımcı muhallebi aldım aslında o dediğinden aptamilin sütlü pirinçli kv tabi onu biberon gibi yapıodu doktor vermeyin daha küçük onun için dedi vermemeye başladı formül mamaya geçtik işte evolvia nın.

avokada yu direk veriosun yani haşlama vs yok gerçi 2 anne 1 mutfak var youtube da orda var onun tarifi gayet güzel püre şeklinde yapıo ordan da bakarım.

çok inceliyorum ya bişey yaparken pimpirikliyim sanırım doktor bile öle demişti bana ama napım daha hiç bieyde vermedim ya ondan paniğim zaten kv vericek bende değil

geçmiş olsun canmm
yaklaşık bir ay önce bizdede lokosit çıktı idrarda hatta kültürde yaptırdık oda üredi
dr hemen antibiyotik başlamayalım belki cilt yüzeyinde ki enfeksiyondan olmuştur dedi antibiyotik pomat verdi
onu kullandım 10gün sonra tekrar tahlil yapıldı enfeksiyon geçmişti

Arkadaşlar dizinde bebişler odadan çıktığınızda ağlıyor mu bu nedir ya,mız mız beni gözlüyor çıkayım hemen mızmızlanıyo

Kızlar burayla alakalı degıl ama kilerımde minik siyah bocek gordumya. İlk defa. Kv pırınç getrmişti ben atıcagım için balkona koymuştum paketıyle cunku genelde tarıhı gecmiş böceklenmiş seylerı getrr bende anında balkona ordan çöpe atardm. Ama eşim kilere koymuş onu bugun frkettım ve içi komple böcektı. Napıcam şimdi napmamı önerrsınız ilk defa boyle bişeyle karşılaşıyorum. Korkuyorımya böcekten heryerımı kaşıntı bastıya. Hay ben bu kvnın. Saatlerdir sayıyorum ona valla.

Arkadaşlar dizinde bebişler odadan çıktığınızda ağlıyor mu bu nedir ya,mız mız beni gözlüyor çıkayım hemen mızmızlanıyo
Aynen benımkıde oyle canımya hatta odanın içinde goremeyınce başlıyo aglamaya. Goruncede sevınıp guluyo cadı. Bır hftadr böyle. Babasındayken bile gozlerı hep bende benı takıp edıyo naparsam. Uyku aralarnda koştur koştur iş yapıyorum.

cnm cok gecmis olsun bnm kizimda da olmustu daha bir aylikti hem de. ben de isyerimde sut sagiyordum her gun dr sterilize edemiyordum ondan olmadi da bir aylikken oldu. bazen sebebi olmuyor hastaliklarin. bilemiyorsun yani. ama altini islak mendille temizleme istersen. ben kizimda pamuklari kucuk kucuk islatir bir kaba doldururdum simdiyse evde termosta sicak su bulundurup bezle silip baska bezle kuruluyorum. islak mendille sadece kabasini alip sonra suyla siliyorum. alisinca cok zor gelmiyor evde bakan kimse o da ayni sekilde yapar sen tarif edince. ve kiz bebekte tabii ki senin de yaptigin gibi ondrn geriye silmek. ama dedim ya hasta oldu diye illa birinde ozellikle kendinde suc arama. olacaksa oluyor. :)

Kizlar bu aksam.sut.sagsam dolaba koysam yarinda parça parca eklesem uzerine birsey olurmu alt kisimda durcak
cnm ben sagip sifir derecede bekletiyorum. gun icinde tekrar sagip baska bir kapta yine sifir derecede bekletip gun sonunda birlestirip buzluga atiyorum. daha iki kere yaptim ama artirmayi dusunuyorum sutum olursa insallah. yirmidort saate kadar buzluga atilmali bildigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…