- 12 Şubat 2015
- 568
- 496
- 78
Bizimkide fena dökülüyorrr bakalim ne zamana kadarr boyle gitckhahahaa saçlara bak genç kız gibi vallaBenim kızım da saçlı doğdu ama şu an itibariyle kel durumda
Kızım 1 aylıkken olmuştu. Antibiyotikle geçmişti. Bezini çok fazla ıslak bırakma.Altını her temizlediğimde ılık suya pamuğu batırarak sildim.Bezi bırakıncaya kadar hep böyle temizledim.arkadaşlar benim kızımda ıdrar iltihabı çıktı başına gelen varmı birde biberon temizliğinin ne sıklıkta yapıyorsunz nasıl yapıyorsunuz bazen strılıze etmedıgım zamanlar oluyor bırde ben calısıyorum iş yerınde sagıyorum acaba mıkrop ondanmı olduöksürük bitti enfeksiyon basladı
Biyoloji niye yoooookBuda benimm balimmm
Avokadoyu begendimi senin fıstıkMalesef yapti canim muz verdigim de armut da vermeye calisiyorum o da ishal yapiyormus dengelesin diye..
Tamna kuzum bende oyle yapmayi dusunuyorum peki sonra tekrarladimi canmKızım 1 aylıkken olmuştu. Antibiyotikle geçmişti. Bezini çok fazla ıslak bırakma.Altını her temizlediğimde ılık suya pamuğu batırarak sildim.Bezi bırakıncaya kadar hep böyle temizledim.
Matematik işte hahahahhahBiyoloji niye yoooook
Canım mama diye yazdıklarım formül mama, normalde suyla yapılandan. Ama benim sağdığım çok süt var o yüzden sağdığım sütle yapıyorum. Sütüm var ama kilo aldırmadığı için mecbur mama ile devam.
Diğer bahsettiğim ise aptamil'in sütlü pirinçli kaşık maması. Marketlerde var. 140 cc kaynamış suya 4 yemek kaşığı karıştırıp yapıyorsun. Muhallebi gibi oluyor kıvamı, içerisine bazen sebze püresi bazen meyve püresi karıştırıyorum. Severek yiyor bu şekilde.
Avokado da, en sert olanı alınmalıymış. En sert olanı alıyorum, siyah poşete yada gazeteye sarıp karanlık bir yerde 1-2 gün bekletiyorum. Benim evde kiler var oraya koyuyorum, eğer öyle bir yerin yoksa fırının içini bu iş için uygun canım. Yumuşamış oluyor zaten, ikiye bölüp kaşıkla içini çıkartıyorum. Bu kadar işte.
Yok canım sor tabi, birbirimizden feyz alıyoruz burada
bende öyle canmm annemlere geldim izmire belkide yadırgıyo ondanCnm bizdede oylee uc gndr falan yrr degstrdik onabagliyordum ama cogu bebis oyle alakasi yok demekki
bu defneler bizi çok yoruyoDefnemde uyumuyor gece belki 10fan fazla iyaniyor yaimda memede kalmak istiyor
geçmiş olsun canmmarkadaşlar benim kızımda ıdrar iltihabı çıktı başına gelen varmı birde biberon temizliğinin ne sıklıkta yapıyorsunz nasıl yapıyorsunuz bazen strılıze etmedıgım zamanlar oluyor bırde ben calısıyorum iş yerınde sagıyorum acaba mıkrop ondanmı olduöksürük bitti enfeksiyon basladı
Aynen benımkıde oyle canımya hatta odanın içinde goremeyınce başlıyo aglamaya. Goruncede sevınıp guluyo cadı. Bır hftadr böyle. Babasındayken bile gozlerı hep bende benı takıp edıyo naparsam. Uyku aralarnda koştur koştur iş yapıyorum.Arkadaşlar dizinde bebişler odadan çıktığınızda ağlıyor mu bu nedir ya,mız mız beni gözlüyor çıkayım hemen mızmızlanıyo
Evet evet arastirirken bunuda okudumhttp://boyleykenboylee.kadinlarkulu...siyle-kotusuyle-blw-baby-led-weaning.html?m=1 guzel5 seyler yazıyo bi bak istersen kopyalayamadin
Tatlim ben gecen ezmesini yapmak icin aldim elma gibi durumca karAriyor ILK DEFA ALDIM BENDEavokado veren yada bilen arkadaşlar: avokado da diğer meyveler gibi bi kesilince hemen tüketilmeli mi. yoksa iki günde falan verebilirmiyiz.
cnm cok gecmis olsun bnm kizimda da olmustu daha bir aylikti hem de. ben de isyerimde sut sagiyordum her gun dr sterilize edemiyordum ondan olmadi da bir aylikken oldu. bazen sebebi olmuyor hastaliklarin. bilemiyorsun yani. ama altini islak mendille temizleme istersen. ben kizimda pamuklari kucuk kucuk islatir bir kaba doldururdum simdiyse evde termosta sicak su bulundurup bezle silip baska bezle kuruluyorum. islak mendille sadece kabasini alip sonra suyla siliyorum. alisinca cok zor gelmiyor evde bakan kimse o da ayni sekilde yapar sen tarif edince. ve kiz bebekte tabii ki senin de yaptigin gibi ondrn geriye silmek. ama dedim ya hasta oldu diye illa birinde ozellikle kendinde suc arama. olacaksa oluyor. :)evet canım ama ben hep ıslak mendılle sildim sadece aksamları altını yıkadım ama artık sürekli suyla yıkıcam sanırım ıslak mendılden oldu birde benım bebegimin hiç enfeksıyon kapmaması lazım bir böbreği küçük doğustan
cnm ben sagip sifir derecede bekletiyorum. gun icinde tekrar sagip baska bir kapta yine sifir derecede bekletip gun sonunda birlestirip buzluga atiyorum. daha iki kere yaptim ama artirmayi dusunuyorum sutum olursa insallah. yirmidort saate kadar buzluga atilmali bildigimKizlar bu aksam.sut.sagsam dolaba koysam yarinda parça parca eklesem uzerine birsey olurmu alt kisimda durcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?