- 21 Haziran 2014
- 805
- 759
- 128
İnşallah biraz olsun rahatlarsın canım. İki çocuk zor tabi ama en karlımız sensin, ikisi de büyüyecek belki bir daha çocuk düşğnmeyeceksin. Ben ikinciyi hiç istemiyorum sırf bi kardeşi olsun kızımın diye ysparım yaparsamda..Kendine iyş bak canım. Bebişlerini de öpüyorjm. Maasallah onlara.sağolasın canım..
valla çok zorlanıyoruz ikisi birden hareketlenmeye başladı Allaha bin şükür 6 aylık bebeğin yaptığı şeyleri yapabiliyolar inşallah sağlıkla büyürüz..
çalışmaya da başladım çok yorucu oluyo eve gittiğimde de sırayla uyanıyolar hiç dinlenmeye vakit olmuyor..birde gece uykumuz çok düzensiz 12-1 de anca yatırabiliyoruz o da bağıra çağıra ağlıyolar yatırma diye bakalım napcaz böyle herkes 1 yaşından sonra düzelir diyo neyse çok şükür yarısı bitti
Kızım şuan 3.5 yaşında bir daha olmadı.Pamukla silmeye çok dikkat ettim.Erken teşhis edildiyse tedaviyle hemen geçiyor.İnşallah siz de çabuk atlatırsınız. Sütü de ben okulda sınıfta sağıyordum.Sınıflar da çok hijyenik değil sonuçta.Tamna kuzum bende oyle yapmayi dusunuyorum peki sonra tekrarladimi canm
evet canım ama ben hep ıslak mendılle sildim sadece aksamları altını yıkadım ama artık sürekli suyla yıkıcam sanırım ıslak mendılden oldu birde benım bebegimin hiç enfeksıyon kapmaması lazım bir böbreği küçük doğustan
Valla hijyeni bilmiyorumki canım. Araştıralım bakalım. Mama seti almamız lazım, hadi şimdi Küçükler biz yediririz porselen tabakta kasede falan ama birkaç ay sonra kendi tabaklarını ellerine alıp yicekler. Bu durumda Kırılma, kendilerine zarar verme durumları olabilir. Bu nedenle cam ürünler iyi olmaz bence. Plastik sağlık açısından çok Zararlı zaten. Benim evimde plastik tek tabak dahi yok. Bambu en sağlıklısı diye biliyorum ama dediğin gibi temizlik nasıl olur bilemiyorum. Ya sen değince hatırladım şimdi. Ben de bir ara bambu çamaşır sepeti almıştım, yıkadığımda çok kötü kokmuştu. Gidip geri vermiştimacaba tabaklar da yıkanınca kötü kokar mı sonuçta ana malzeme bambu ağacı. Sepette aynı yıkanmış ağaç gibi kokuyordu. Şuan 3 sene önceki koku geldi burnuma
Kızlar bana bi akıl verin. Kızı küvette yıksmak çok zor oluyo eşim olmsyonca yıkamsk gözümde büyğyor. Benim odamda küçük bi ebeveyn banyosu var ama maalesef orda petek yok. Duşakabin var ama. Oraya bebeği koysam nasıl yıkayabilşrim pratik vel tehlikesiz bir şekilde? İçeriye elektrikli soba da koyabilirim. Ama kabinin içine ne kdr kar eder bilmem. Nasıl yapmalı acaba? Büyük banyo daha soğuk olur ince bi petek vsr bidE kabini büyük soğuk olur.[/
QUOTE]
Canim esin kaçta geliyor bence bebisin en azından oturana kadar esinle yikayin derim
Günaydın kızlar. Sabah sabah oğlum Tarafından sulama operasyonuna maruz kaldım. Bezini değiştirirken o arada heryeri batırdı, şok oldumyeni Doğduğu zamanlarda çok yapıyodu da Bayadır yapmıyodu sulama işini sabah sabah bana iş çıkardı. Kendi üstümden tutun da onun kıyafetlerine kadar herşeyi değiştirdim ve Saat kaç oldu ben hala kahvaltı yapmadım
daha veremedim canim ya.. Patatesi ilk kez vermistim o gun bekleme kuralini uygulayim dedim.. Yarin verecegim insallah da avakadoyu kesince kotu olur mu geri kalani kac kasik vermeliyim ilk.. YaRisini verince cok gelir yani..Avokadoyu begendimi senin fıstık
Maşallah kuzuyaaaaEki Görüntüle 1496922 bu da benim omrumun sahibi teyzelerii..
Ilk kez kendi basina bir sey yeme calismalariydi..
allah yardimcin olsun canim soylenecek cok sey varda Allah sabir versin ne diyimKızlar hiç iyi degılım ve bırtek sızınle konuşabilirım bunları. İçimi dökmem lazm çünkü. Eşimle bır saattr telde kavga edıyoruz. Annesını bize getrckmiş bizde kalıcakmış. Kı en son kavga etmiştık kvyle. Onu gectım konu konuyu actı ve ailesıyle kotu olmamzda benı sucladı. Ve bunu üç senedr îlk defa soyledı sen özür dılersen hersey duzelır hatalısın dedı bana. Onlarla ıyı olucaksn dedı. Daha neler neler. Tek hatalı benmişim gıbı konuştu hep. Ben bu evlılıgın sonunu goremıyorum. O ailesı oldugu surece eşim onları savundugu surece yürücegını zanntmıyorum. Buzamana kadar hep benı haklı gordugunu söylemişti meger kandrmaymış hepsı. Naparlarsa hep onların yannda olucam bu degısmıcek dedı. Ben okadar yaşanan şeye ragmen bunu kaldıramam. Paralarımızı calmalarını bizi bırc içinde bırakmalarına bile abartıyosun dedı. Azmı 45 50 bin parann cocugumun gelecegının calınmış olması. Ne düşünücegımı bilmıyorum. Şuanda yolda annesıyle gelıyolar bide. Ben hiç mutlu degılım artık. Bu sorun bizde hep olucak bu kavgalar hep olucak. Yoruldum artık ben.
Bu anlattıkların eşimin soyledıklerının yarısı bile degıl. Üç senedır sustu sonunda benı arkasına aldı. Kım için onu gormeyen kufur edendeger vermeyen onu kullanan ailesı için. Ben artık sabredenıyorum. Tükettim şu üç senede herşeyımi. Ve üç senede bişey degısmedıyse bundan sonrada degısmez. Babamla konuşucam yarın ve bı karr verıcem. Böyle devam etmenın anlamı yok çınku. Cok tavız verdım dayandım sabrettım ama tükendim artıkAllah
allah yardimcin olsun canim soylenecek cok sey varda Allah sabir versin ne diyim
Kızlar hiç iyi degılım ve bırtek sızınle konuşabilirım bunları. İçimi dökmem lazm çünkü. Eşimle bır saattr telde kavga edıyoruz. Annesını bize getrckmiş bizde kalıcakmış. Kı en son kavga etmiştık kvyle. Onu gectım konu konuyu actı ve ailesıyle kotu olmamzda benı sucladı. Ve bunu üç senedr îlk defa soyledı sen özür dılersen hersey duzelır hatalısın dedı bana. Onlarla ıyı olucaksn dedı. Daha neler neler. Tek hatalı benmişim gıbı konuştu hep. Ben bu evlılıgın sonunu goremıyorum. O ailesı oldugu surece eşim onları savundugu surece yürücegını zanntmıyorum. Buzamana kadar hep benı haklı gordugunu söylemişti meger kandrmaymış hepsı. Naparlarsa hep onların yannda olucam bu degısmıcek dedı. Ben okadar yaşanan şeye ragmen bunu kaldıramam. Paralarımızı calmalarını bizi bırc içinde bırakmalarına bile abartıyosun dedı. Azmı 45 50 bin parann cocugumun gelecegının calınmış olması. Ne düşünücegımı bilmıyorum. Şuanda yolda annesıyle gelıyolar bide. Ben hiç mutlu degılım artık. Bu sorun bizde hep olucak bu kavgalar hep olucak. Yoruldum artık ben.
sabir diliyorum tabi aile icinde tatsizlik olunca insan bunaliyor kendi evi bile olsa. neler yasanmis bilemedigim icin gorundugu kadariyla diyebilirim ki esler ailesini tamamen karsisina alan bayanlari ya bir sekilde yumusatiyor ya da bir zaman sonra kendi de o safa geciyor. en guzeli aile saadeti acisindan onlari karsina almamak. rakip gibi ya da dusman gibi gormemek. tatli tatli anlasamasan bile ki bu saatten sonra zor gorunuyor en azindan karsi cikmamak. idare etmek anlayacagin. gelis gidisi samimiyeti dozajinda yapip en azindan esini de memnun etmek. o da eminim cok samimiyet beklemiyordur sadece ailesini surekli elestirmek dokunabilir ne olursa olsun ana babasidir. aile saadeti maalesef ki bazen istemesen bile bazi insanlara tahammulu zorunlu kilar. bunu yapmak zordur ama inan cok da muhatap olmayip en azindan zaruri konularda konusmak bile esini rahatlatacaktir. daha rahat ol. kolayliklar dilerimKızlar hiç iyi degılım ve bırtek sızınle konuşabilirım bunları. İçimi dökmem lazm çünkü. Eşimle bır saattr telde kavga edıyoruz. Annesını bize getrckmiş bizde kalıcakmış. Kı en son kavga etmiştık kvyle. Onu gectım konu konuyu actı ve ailesıyle kotu olmamzda benı sucladı. Ve bunu üç senedr îlk defa soyledı sen özür dılersen hersey duzelır hatalısın dedı bana. Onlarla ıyı olucaksn dedı. Daha neler neler. Tek hatalı benmişim gıbı konuştu hep. Ben bu evlılıgın sonunu goremıyorum. O ailesı oldugu surece eşim onları savundugu surece yürücegını zanntmıyorum. Buzamana kadar hep benı haklı gordugunu söylemişti meger kandrmaymış hepsı. Naparlarsa hep onların yannda olucam bu degısmıcek dedı. Ben okadar yaşanan şeye ragmen bunu kaldıramam. Paralarımızı calmalarını bizi bırc içinde bırakmalarına bile abartıyosun dedı. Azmı 45 50 bin parann cocugumun gelecegının calınmış olması. Ne düşünücegımı bilmıyorum. Şuanda yolda annesıyle gelıyolar bide. Ben hiç mutlu degılım artık. Bu sorun bizde hep olucak bu kavgalar hep olucak. Yoruldum artık ben.
Arkadaşlar kaç gündür şu blw hakkında bilgiler topluyorum kafama takılanlar var blw de sadece ve sadece bal,tuz ve kuruyemiş yasak bunda hem fikirim bende verme taraftarı değilim zaten ama yumurta beyazı tavuk eti kırmızı et falan veriliyor değil mi? bende inanın üzülüyordum örn bebeğimin yumurta beyazına alerjisi yoksa 1 yıl mahrum bırakmak ne kadar doğru diye bu 1 gelelim 2. Kısma Allah korusun mesela patates verdim eline hadi boğazına kaçarsa???
Videoları izledim o kadar güzeller ki bebekler capur cupur yiyorlar
Iyide ben mi yanlis anliyorum çiğ verince eline bogazina kacmasi mumkun mu ki
ben avokadoya alışıgm aslında kp in bahçesinde var sonbaharda geldklerinde getirirler. balla karıştırıp kızarmış ekmekle çok severim ben ama hiç bekletmemiştik. aklıma takıldı. her gün de nerden bulayım avokadoyu bi defada yenmesi lazımsa:)))Tatlim ben gecen ezmesini yapmak icin aldim elma gibi durumca karAriyor ILK DEFA ALDIM BENDE
Burdan görup biraz arastrdim blw ne hoş bişey miş öyle.. süper siniz kızlarvalla benim kafama cok yatti onunla ayni masada yemek yicez döke saça:)) zaten ek gida tariflerini hic sevememis ve de hic bişe anlamamistim
O zaman ne güzel tam sizlik olmuş blw.bende araştırma turundayim .6.ayda tattirmalardan sonra 7.de blw yapmayi.düşünüyorum bakalim
Kesinlikle bende blw ciyim şimdiden sebze filesini verip mama sandalyesine oturuyorum kemirip duruyor bayiliyorum o haline inşallah bol.bol.yesinlerde döküp sacsinlar nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?