2014 Kasım Anneleri

İnşallah biraz olsun rahatlarsın canım. İki çocuk zor tabi ama en karlımız sensin, ikisi de büyüyecek belki bir daha çocuk düşğnmeyeceksin. Ben ikinciyi hiç istemiyorum sırf bi kardeşi olsun kızımın diye ysparım yaparsamda..Kendine iyş bak canım. Bebişlerini de öpüyorjm. Maasallah onlara.

Tamna kuzum bende oyle yapmayi dusunuyorum peki sonra tekrarladimi canm
Kızım şuan 3.5 yaşında bir daha olmadı.Pamukla silmeye çok dikkat ettim.Erken teşhis edildiyse tedaviyle hemen geçiyor.İnşallah siz de çabuk atlatırsınız. Sütü de ben okulda sınıfta sağıyordum.Sınıflar da çok hijyenik değil sonuçta.

Peki drla bu sürekli yıkama olayını konustun mu çünkü kız bebeklerde alt yıkama vajen ph sini değiştirdiği için floranın bozulup idrar yolu enfeksiyonu olmasına neden ooluyor benim onerim sana pamuk ve su ile.önden arkaya tek seferde silmen ve kurulaman altını değiştiren ikinci bi.kişi varsa dikkatli olsun

Evet işte tatlım benimde kesme tahtasi vardi hiçç hoşuma gitmiyordu,bende bir arastirayim bakayim haberlesiriz ; )

Anaemmm şuna bak senn: ) su gibi bunların çişleri yawrularim yaaa

Avokadoyu begendimi senin fıstık
daha veremedim canim ya.. Patatesi ilk kez vermistim o gun bekleme kuralini uygulayim dedim.. Yarin verecegim insallah da avakadoyu kesince kotu olur mu geri kalani kac kasik vermeliyim ilk.. YaRisini verince cok gelir yani..

Bu arada masallah yigit pasaya.. Her yemekte yaninda olmasini sagla canim cok heeycanlaniyor istiyorlar gercekten.. Bu aksam kizim yine durmadi verdim eline elma dusurdu durdu agladi ben de en sonunda filesine koydum oyle guzel emdi ki hep beraber yemek yedik :))

Kızlar hiç iyi degılım ve bırtek sızınle konuşabilirım bunları. İçimi dökmem lazm çünkü. Eşimle bır saattr telde kavga edıyoruz. Annesını bize getrckmiş bizde kalıcakmış. Kı en son kavga etmiştık kvyle. Onu gectım konu konuyu actı ve ailesıyle kotu olmamzda benı sucladı. Ve bunu üç senedr îlk defa soyledı sen özür dılersen hersey duzelır hatalısın dedı bana. Onlarla ıyı olucaksn dedı. Daha neler neler. Tek hatalı benmişim gıbı konuştu hep. Ben bu evlılıgın sonunu goremıyorum. O ailesı oldugu surece eşim onları savundugu surece yürücegını zanntmıyorum. Buzamana kadar hep benı haklı gordugunu söylemişti meger kandrmaymış hepsı. Naparlarsa hep onların yannda olucam bu degısmıcek dedı. Ben okadar yaşanan şeye ragmen bunu kaldıramam. Paralarımızı calmalarını bizi bırc içinde bırakmalarına bile abartıyosun dedı. Azmı 45 50 bin parann cocugumun gelecegının calınmış olması. Ne düşünücegımı bilmıyorum. Şuanda yolda annesıyle gelıyolar bide. Ben hiç mutlu degılım artık. Bu sorun bizde hep olucak bu kavgalar hep olucak. Yoruldum artık ben.

Allah
allah yardimcin olsun canim soylenecek cok sey varda Allah sabir versin ne diyim

Allah

allah yardimcin olsun canim soylenecek cok sey varda Allah sabir versin ne diyim
Bu anlattıkların eşimin soyledıklerının yarısı bile degıl. Üç senedır sustu sonunda benı arkasına aldı. Kım için onu gormeyen kufur edendeger vermeyen onu kullanan ailesı için. Ben artık sabredenıyorum. Tükettim şu üç senede herşeyımi. Ve üç senede bişey degısmedıyse bundan sonrada degısmez. Babamla konuşucam yarın ve bı karr verıcem. Böyle devam etmenın anlamı yok çınku. Cok tavız verdım dayandım sabrettım ama tükendim artık

Allah yardımcın olsun canım. Ailesine en az düşkün erkek bile annesi eleştirildiğinde annesine toz kondurmuyor. Zor bir durum. Biliyorum bu dediğimi yapmak zor olacak ama kızının huzuru için kavga etme. Evde yokmuş gibi davranmaya çalış. Çünkü anladığım kadarıyla barışmanız artık mümkün değil.

sabir diliyorum tabi aile icinde tatsizlik olunca insan bunaliyor kendi evi bile olsa. neler yasanmis bilemedigim icin gorundugu kadariyla diyebilirim ki esler ailesini tamamen karsisina alan bayanlari ya bir sekilde yumusatiyor ya da bir zaman sonra kendi de o safa geciyor. en guzeli aile saadeti acisindan onlari karsina almamak. rakip gibi ya da dusman gibi gormemek. tatli tatli anlasamasan bile ki bu saatten sonra zor gorunuyor en azindan karsi cikmamak. idare etmek anlayacagin. gelis gidisi samimiyeti dozajinda yapip en azindan esini de memnun etmek. o da eminim cok samimiyet beklemiyordur sadece ailesini surekli elestirmek dokunabilir ne olursa olsun ana babasidir. aile saadeti maalesef ki bazen istemesen bile bazi insanlara tahammulu zorunlu kilar. bunu yapmak zordur ama inan cok da muhatap olmayip en azindan zaruri konularda konusmak bile esini rahatlatacaktir. daha rahat ol. kolayliklar dilerim

Canim.bende biraz daha arastiracagim aslinda çok güzel bir yöntem.seninle bir sen ne yiyorsan ilerleyen zamanlarda oda katılacak ama bende de sende olan korkular var.işte ben acaba 7.8. Ay gibi vermeyi düşünüyorym araştırıp blw ile.zaten 6. Ayda alıştırma yapacagiz 7.ayda da bebek zaten dik oturacak vb.

Tatlim ben gecen ezmesini yapmak icin aldim elma gibi durumca karAriyor ILK DEFA ALDIM BENDE
ben avokadoya alışıgm aslında kp in bahçesinde var sonbaharda geldklerinde getirirler. balla karıştırıp kızarmış ekmekle çok severim ben ama hiç bekletmemiştik. aklıma takıldı. her gün de nerden bulayım avokadoyu bi defada yenmesi lazımsa:)))

Burdan görup biraz arastrdim blw ne hoş bişey miş öyle.. süper siniz kızlar valla benim kafama cok yatti onunla ayni masada yemek yicez döke saça:)) zaten ek gida tariflerini hic sevememis ve de hic bişe anlamamistim

O zaman ne güzel tam sizlik olmuş blw.bende araştırma turundayim .6.ayda tattirmalardan sonra 7.de blw yapmayi.düşünüyorum bakalim

Kesinlikle bende blw ciyim şimdiden sebze filesini verip mama sandalyesine oturuyorum kemirip duruyor bayiliyorum o haline inşallah bol.bol.yesinlerde döküp sacsinlar nolcak
O zaman ne güzel tam sizlik olmuş blw.bende araştırma turundayim .6.ayda tattirmalardan sonra 7.de blw yapmayi.düşünüyorum bakalim

Kesinlikle bende blw ciyim şimdiden sebze filesini verip mama sandalyesine oturuyorum kemirip duruyor bayiliyorum o haline inşallah bol.bol.yesinlerde döküp sacsinlar nolcak

Altina bi sofra bezi ser gitsin,ilerleyen zamanlarda kendin yemek pisirirken yemegin içine at tatlı patatesi,havucu ayrica bişey yapmaya da gerek yok.şu 6.ay bitmesini bekliyorum sabirsizlikla çok heyecanlı: ) bu arada dün deneme probiyotik yogurtla süt mayaladim süper oldu,ama sumuksu gibi uzadi yerken normal mi. Bilgin var mi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…