Altina bi sofra bezi ser gitsin,ilerleyen zamanlarda kendin yemek pisirirken yemegin içine at tatlı patatesi,havucu ayrica bişey yapmaya da gerek yok.şu 6.ay bitmesini bekliyorum sabirsizlikla çok heyecanlı: ) bu arada dün deneme probiyotik yogurtla süt mayaladim süper oldu,ama sumuksu gibi uzadi yerken normal mi. Bilgin var mi canim?
Ben activia ile mayalaiuorum normal yoğurttan az daha yumuşak oluyo ama uzamiyo sanki farketmedim hic
Altina bi sofra bezi ser gitsin,ilerleyen zamanlarda kendin yemek pisirirken yemegin içine at tatlı patatesi,havucu ayrica bişey yapmaya da gerek yok.şu 6.ay bitmesini bekliyorum sabirsizlikla çok heyecanlı: ) bu arada dün deneme probiyotik yogurtla süt mayaladim süper oldu,ama sumuksu gibi uzadi yerken normal mi. Bilgin var mi canim?
Basiniz sagolsun canim Allah mekanini cennet eylesin..Esimin dayisinin.esi vefat ettiyaa arkadstik gencti evde ölü bulunmus acayip uzgunum gidemiyorumda cenaZesine ailemin yanina gelmistim en.erken ucak.birdeehersey fanii iyilikler baki insan bikezdaha anlıyor tüm hayatini sorguluyor ne kadar bos islerle ugrastigimi boyle olaylar oldugunda anliyorum Allah mekanini cennet etsin
amin canimm gercekten Öyle hemen unutuyoruz herseyiBasiniz sagolsun canim Allah mekanini cennet eylesin..
Oyle.. Insan ölüme sahit oldukca her sey bos diyor sonra yine unutuveriyor..
tamam öyle deniyim canım ama bu kan ilacı kansızlık olduğunda verilmesi gerekmez mi canımTelefonun hatırlatmasına kaydet canım saate göre ver unutmazsın.
Allah mekanını cennet eylesin canımEsimin dayisinin.esi vefat ettiyaa arkadstik gencti evde ölü bulunmus acayip uzgunum gidemiyorumda cenaZesine ailemin yanina gelmistim en.erken ucak.birdeehersey fanii iyilikler baki insan bikezdaha anlıyor tüm hayatini sorguluyor ne kadar bos islerle ugrastigimi boyle olaylar oldugunda anliyorum Allah mekanini cennet etsin
Esimin dayisinin.esi vefat ettiyaa arkadstik gencti evde ölü bulunmus acayip uzgunum gidemiyorumda cenaZesine ailemin yanina gelmistim en.erken ucak.birdeehersey fanii iyilikler baki insan bikezdaha anlıyor tüm hayatini sorguluyor ne kadar bos islerle ugrastigimi boyle olaylar oldugunda anliyorum Allah mekanini cennet etsin
Başın saolsun genç ölümü daha derin etkiliyor mekanı cennet olsun...ailesine sabır versin Rabbim.Esimin dayisinin.esi vefat ettiyaa arkadstik gencti evde ölü bulunmus acayip uzgunum gidemiyorumda cenaZesine ailemin yanina gelmistim en.erken ucak.birdeehersey fanii iyilikler baki insan bikezdaha anlıyor tüm hayatini sorguluyor ne kadar bos islerle ugrastigimi boyle olaylar oldugunda anliyorum Allah mekanini cennet etsin
Basiniz sagolsun canim Allah gunahlarini affetsinEsimin dayisinin.esi vefat ettiyaa arkadstik gencti evde ölü bulunmus acayip uzgunum gidemiyorumda cenaZesine ailemin yanina gelmistim en.erken ucak.birdeehersey fanii iyilikler baki insan bikezdaha anlıyor tüm hayatini sorguluyor ne kadar bos islerle ugrastigimi boyle olaylar oldugunda anliyorum Allah mekanini cennet etsin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunamin canimm gercekten Öyle hemen unutuyoruz herseyi
Eki Görüntüle 1496922 bu da benim omrumun sahibi teyzelerii..
Ilk kez kendi basina bir sey yeme calismalariydi..
Esimin dayisinin.esi vefat ettiyaa arkadstik gencti evde ölü bulunmus acayip uzgunum gidemiyorumda cenaZesine ailemin yanina gelmistim en.erken ucak.birdeehersey fanii iyilikler baki insan bikezdaha anlıyor tüm hayatini sorguluyor ne kadar bos islerle ugrastigimi boyle olaylar oldugunda anliyorum Allah mekanini cennet etsin
isyancım mustafa kac gr oldu
bide meyvelerı nasıl verıyorsun? ne kadar verıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?