2014 Kasım Anneleri

gğnaydın kızlar dün kontrolümüz vardı..
doktorumuzun söylediklerini yazıyorum..
hipp tahıllı kaşık mamasını günde 2 kere verebilirmişim..
sabah artık kavaltıya başlayalım dedi..bu ay 1 .ay bardağı ıhlamura 2 bebe bisküvisi erit içine 1 çay kaşığı peynir kat istersen bir çay kaşığıda pekmez ekleyip yedir dedi..
yoğgurt çorbası ve sebze corbaları verebilirsin dedi.. tarhana çorbası 9. aydaymış..
meyvelerden armut şeftali elma havuç sadece ver dedi..muz 7. ayın sonunda dedi..
yumırtaya öteki ay başlayacağız dedi..
diş kemerleri oluşuyor huysuzluğu ondanmış onada bir jel verdi günde 4-5 defa sürebilirsin huzursuz olduğunda çocuk rahatlasın dedi..
ypgurdu mama ile yapma ben onu sağlıklı görmüyorum keçi sütü tercihim yoksa normal şekilde inek sütü ile yap ver dedi..
şu anda aklımda olan bunlar..

maşallah sana bandana nı yesinle senin.
bu fileler iyi oluyomu ya bende mi alsam herşey koyup veriliyomu onda.

ben veriyorum canım çok seviyor oğlum üzeri mahvoluyor ama olsun o çok eğleniyor hemde dişlerini kaşıyor

12 de uyuyan kızım dun babası ve kv gelmeden uyudu. Bende odasına aldım. Ve uyanmadı sabah 5 e kadar. Eşimde anneme gostermemk için yatrdın cocugu dedı bıde buyuzden tartıştık. Bır gunde ona neoldu anlayamıyorum. Kı bır haftadr kızımızı erken uyumalara alıştırıyoduk.sevınıcegıne uyuyo dıye düşündugu şeye bakya. Butun gece sınırımden agladım umrunda olmadı.

Sibeltanju canım konu aile olunca ben gerçekten sinirleniyorum nedir bu ya bukadar aile bağımlılığı çok duyuyorum kv yüzünden kavga eden ayrılan bilmm ne bu kadar üzerlerinde olıcaksa nie evlendirmşler oğullarını.erkekleride anlamıorum ki ben karıyı bi kenara atıp analarını tutmalarında tamm annedir gider görür eyvallah da annelerle mi yaşlancaklar bizlerde önemliyiz ya suçlamak da ne oluyo.
canım boşver sen tavrını koy konuları pek bilmiorum ama haklıysan hakkını savun.fazla yüz vermeye gelmio.

Valla bizim doktorumuz 4,5 aylıktı gittiğimizde.. Sebze olarak havuç patates çorbasına başla dedi bir de meyve pürelerine başla demişti...

sagol canım doktor ıslak mendıl yerıne pamuk dedı ama kaka yapınca yıkanacak

Canım güzel bilgiler vermişsin teşekkür ederim... Ben de verebilirim o zaman ıhlamurla bebe bisküvisini... Tarhana çorbası düşünüyordum demekki erkenmiş... Maşallah Mustafa paşaya iyi kilosu...

amin canimm gercekten Öyle hemen unutuyoruz herseyi

Canım başınız sağolsun Rabbim sevenlerine yakınlarına sizlere sabır versin inşallah.. Hayatımda o kadar çok ölüm gördüm ki... O kelimeye artık dayanamıyorum bile..

hımm tamam canım bende öyle yaparım çok sagol

cok sagol canım ıste ane yüreği bendenmı kaynaklı dıyorum kendı kendıme kayınvalıdem baıyor dedım artık oda kullanmıcak ıslak mendıl pamukla silerız ozaman en saglıklısı

tesekkurederım canım ay ne güzel inş bızımde geçer ınan okadar kütüyümki sanırım bronşit gıbı bırsey oldum cocugumla ılgılenemıyorum duzgun kayınvalıdeme verdım dedım boyle boyle sagolsun oda dıkkat edıyor

bebe biskuvisi icin erken degil mi ya hem evde de yapiliyor boyle biskuviler. vakit varsa yapmak daha iyi aslinda. bebeginin kilosu da iyiymis. bnm oglumla ayni sayilirlar dogum ve kilo olarak. ben henuz tattirma harici hic bir ogune baslamadim sut yeterliyse ve emiyorsa doyuyorsa cok da mamayla corbayla sisirmeye gerek yok sanki

Ya kaıdn sırf buraya gelebilmek için ıkı saatlık yola ev temizlıgıne gelmiş bi kadına akşamın onundada eşimi arıyo gel benı al dıye. Gelınymk hazrladm annesıyle yedıler yemk bile yemedım sinirimden. Bir kelıme dahı etmedım. Onun annesıne degıl düşkünlügü özellikle naparlarsa yapsın ailesı tabıkı ama bukadarda aptal olunmaz 3 senedr tek kavga seebımız ailesınmokadar şeye ragmen bana ilk defa sende suclusun ozur dilemedıgın için bukadar uzadı dıyo. Ya daha salı günü gıttık ailesıne evde bile degıllerdı telefonla enaz on kere aradı eve gelın biz geldik dıye ki sabahtan akşamındanda kackere aradı gelıcez dıye. Kadın gezmede babasının umrunda degıl o zorla kendını davet ettırdı resmen. Üstüne kp ablama benı kotuluyo falan odadan ben her cıktugumda.ya ogluna hışgeldın bıle demedı adam gectı odasına bızımkı hala peşlerınde koşuyo bu üç senedır böyle. Ama eşim para verse ondan iyisi olmaz. Ben tavrımı koymasam bızım evdende cıkmazlar. İnan her gun gelıp giderler gece gunduz demeden sırf yıyıp içmek için öyle insanlar çunku. Düşünüyorum böyle bır babayla ortamda cocugumu buyutucegıme benımle buyusun daha ıyı diye. Bunun sonu yok çunku. Ama eşim bınu kabul etmıyo bi gün herşey düzelicek diyo. Ama düzelmicegını anlamıyo anlatamıyorum

başınız sağolsun cnm

bende mama vermek tabiki istemezdim..
çalııyorum..
bebeğim asla biberon almıyor..
kaşık mamalarıda sağdığım sütle hazırlayıp veriyor annem.. zaten 6. aya az kaldı tek sütlede doymuyor bebeğim

çocuk bu kaçta uyuyacağı bellimi olur..
hem sanki uyku ilacı verdinde çocuk 5 e kadar uyudu..
ben bu adamları anlamakta zorluk çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…