maşallah sana bandana nı yesinle senin.
bu fileler iyi oluyomu ya bende mi alsam herşey koyup veriliyomu onda.
ayyy o mızmızlıklar biz de de var sürekli ıh ıh modundalar kafam dayanmıyo bazen
corba ıcın erken degıl mı???
doktora goturmeye cok gerek yok aslında
benımkının vucudu kabardı ondan goturdum cok fena yaa hala gecmedı
muhallebı konusunda ben kararsızım
nasıl bı besleyecılıgı var? boş lkılo yapıyo gıbı gelıyor bana
bılemıyorum hıc
suda var annem bızı arı mamalarla buyutmus
sagol canım doktor ıslak mendıl yerıne pamuk dedı ama kaka yapınca yıkanacakPeki drla bu sürekli yıkama olayını konustun mu çünkü kız bebeklerde alt yıkama vajen ph sini değiştirdiği için floranın bozulup idrar yolu enfeksiyonu olmasına neden ooluyor benim onerim sana pamuk ve su ile.önden arkaya tek seferde silmen ve kurulaman altını değiştiren ikinci bi.kişi varsa dikkatli olsun
gğnaydın kızlar dün kontrolümüz vardı..
doktorumuzun söylediklerini yazıyorum..
hipp tahıllı kaşık mamasını günde 2 kere verebilirmişim..
sabah artık kavaltıya başlayalım dedi..bu ay 1 .ay bardağı ıhlamura 2 bebe bisküvisi erit içine 1 çay kaşığı peynir kat istersen bir çay kaşığıda pekmez ekleyip yedir dedi..
yoğgurt çorbası ve sebze corbaları verebilirsin dedi.. tarhana çorbası 9. aydaymış..
meyvelerden armut şeftali elma havuç sadece ver dedi..muz 7. ayın sonunda dedi..
yumırtaya öteki ay başlayacağız dedi..
diş kemerleri oluşuyor huysuzluğu ondanmış onada bir jel verdi günde 4-5 defa sürebilirsin huzursuz olduğunda çocuk rahatlasın dedi..
ypgurdu mama ile yapma ben onu sağlıklı görmüyorum keçi sütü tercihim yoksa normal şekilde inek sütü ile yap ver dedi..
şu anda aklımda olan bunlar..
amin canimm gercekten Öyle hemen unutuyoruz herseyi
hımm tamam canım bende öyle yaparım çok sagolKızım şuan 3.5 yaşında bir daha olmadı.Pamukla silmeye çok dikkat ettim.Erken teşhis edildiyse tedaviyle hemen geçiyor.İnşallah siz de çabuk atlatırsınız. Sütü de ben okulda sınıfta sağıyordum.Sınıflar da çok hijyenik değil sonuçta.
cok sagol canım ıste ane yüreği bendenmı kaynaklı dıyorum kendı kendıme kayınvalıdem baıyor dedım artık oda kullanmıcak ıslak mendıl pamukla silerız ozaman en saglıklısıcnm cok gecmis olsun bnm kizimda da olmustu daha bir aylikti hem de. ben de isyerimde sut sagiyordum her gun dr sterilize edemiyordum ondan olmadi da bir aylikken oldu. bazen sebebi olmuyor hastaliklarin. bilemiyorsun yani. ama altini islak mendille temizleme istersen. ben kizimda pamuklari kucuk kucuk islatir bir kaba doldururdum simdiyse evde termosta sicak su bulundurup bezle silip baska bezle kuruluyorum. islak mendille sadece kabasini alip sonra suyla siliyorum. alisinca cok zor gelmiyor evde bakan kimse o da ayni sekilde yapar sen tarif edince. ve kiz bebekte tabii ki senin de yaptigin gibi ondrn geriye silmek. ama dedim ya hasta oldu diye illa birinde ozellikle kendinde suc arama. olacaksa oluyor. :)
tesekkurederım canım ay ne güzel inş bızımde geçer ınan okadar kütüyümki sanırım bronşit gıbı bırsey oldum cocugumla ılgılenemıyorum duzgun kayınvalıdeme verdım dedım boyle boyle sagolsun oda dıkkat edıyorgeçmiş olsun canmm
yaklaşık bir ay önce bizdede lokosit çıktı idrarda hatta kültürde yaptırdık oda üredi
dr hemen antibiyotik başlamayalım belki cilt yüzeyinde ki enfeksiyondan olmuştur dedi antibiyotik pomat verdi
onu kullandım 10gün sonra tekrar tahlil yapıldı enfeksiyon geçmişti
gğnaydın kızlar dün kontrolümüz vardı..
doktorumuzun söylediklerini yazıyorum..
hipp tahıllı kaşık mamasını günde 2 kere verebilirmişim..
sabah artık kavaltıya başlayalım dedi..bu ay 1 .ay bardağı ıhlamura 2 bebe bisküvisi erit içine 1 çay kaşığı peynir kat istersen bir çay kaşığıda pekmez ekleyip yedir dedi..
yoğgurt çorbası ve sebze corbaları verebilirsin dedi.. tarhana çorbası 9. aydaymış..
meyvelerden armut şeftali elma havuç sadece ver dedi..muz 7. ayın sonunda dedi..
yumırtaya öteki ay başlayacağız dedi..
diş kemerleri oluşuyor huysuzluğu ondanmış onada bir jel verdi günde 4-5 defa sürebilirsin huzursuz olduğunda çocuk rahatlasın dedi..
ypgurdu mama ile yapma ben onu sağlıklı görmüyorum keçi sütü tercihim yoksa normal şekilde inek sütü ile yap ver dedi..
şu anda aklımda olan bunlar..
Ya kaıdn sırf buraya gelebilmek için ıkı saatlık yola ev temizlıgıne gelmiş bi kadına akşamın onundada eşimi arıyo gel benı al dıye. Gelınymk hazrladm annesıyle yedıler yemk bile yemedım sinirimden. Bir kelıme dahı etmedım. Onun annesıne degıl düşkünlügü özellikle naparlarsa yapsın ailesı tabıkı ama bukadarda aptal olunmaz 3 senedr tek kavga seebımız ailesınmokadar şeye ragmen bana ilk defa sende suclusun ozur dilemedıgın için bukadar uzadı dıyo. Ya daha salı günü gıttık ailesıne evde bile degıllerdı telefonla enaz on kere aradı eve gelın biz geldik dıye ki sabahtan akşamındanda kackere aradı gelıcez dıye. Kadın gezmede babasının umrunda degıl o zorla kendını davet ettırdı resmen. Üstüne kp ablama benı kotuluyo falan odadan ben her cıktugumda.ya ogluna hışgeldın bıle demedı adam gectı odasına bızımkı hala peşlerınde koşuyo bu üç senedır böyle. Ama eşim para verse ondan iyisi olmaz. Ben tavrımı koymasam bızım evdende cıkmazlar. İnan her gun gelıp giderler gece gunduz demeden sırf yıyıp içmek için öyle insanlar çunku. Düşünüyorum böyle bır babayla ortamda cocugumu buyutucegıme benımle buyusun daha ıyı diye. Bunun sonu yok çunku. Ama eşim bınu kabul etmıyo bi gün herşey düzelicek diyo. Ama düzelmicegını anlamıyo anlatamıyorumSibeltanju canım konu aile olunca ben gerçekten sinirleniyorum nedir bu ya bukadar aile bağımlılığı çok duyuyorum kv yüzünden kavga eden ayrılan bilmm ne bu kadar üzerlerinde olıcaksa nie evlendirmşler oğullarını.erkekleride anlamıorum ki ben karıyı bi kenara atıp analarını tutmalarında tamm annedir gider görür eyvallah da annelerle mi yaşlancaklar bizlerde önemliyiz ya suçlamak da ne oluyo.
canım boşver sen tavrını koy konuları pek bilmiorum ama haklıysan hakkını savun.fazla yüz vermeye gelmio.
başınız sağolsun cnmEsimin dayisinin.esi vefat ettiyaa arkadstik gencti evde ölü bulunmus acayip uzgunum gidemiyorumda cenaZesine ailemin yanina gelmistim en.erken ucak.birdeehersey fanii iyilikler baki insan bikezdaha anlıyor tüm hayatini sorguluyor ne kadar bos islerle ugrastigimi boyle olaylar oldugunda anliyorum Allah mekanini cennet etsin
bebe biskuvisi icin erken degil mi ya hem evde de yapiliyor boyle biskuviler. vakit varsa yapmak daha iyi aslinda. bebeginin kilosu da iyiymis. bnm oglumla ayni sayilirlar dogum ve kilo olarak. ben henuz tattirma harici hic bir ogune baslamadim sut yeterliyse ve emiyorsa doyuyorsa cok da mamayla corbayla sisirmeye gerek yok sanki
12 de uyuyan kızım dun babası ve kv gelmeden uyudu. Bende odasına aldım. Ve uyanmadı sabah 5 e kadar. Eşimde anneme gostermemk için yatrdın cocugu dedı bıde buyuzden tartıştık. Bır gunde ona neoldu anlayamıyorum. Kı bır haftadr kızımızı erken uyumalara alıştırıyoduk.sevınıcegıne uyuyo dıye düşündugu şeye bakya. Butun gece sınırımden agladım umrunda olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?