Canım sedgın gıbı emzıgı bıraktrmak daha kolay. Benım kuzenım 15 yaşına kadr uyuken parmagını emerdı hep. Gun içinde cok vermemeye çalış uyucagı zaman isterse ver. Zaten zamanla emzik isteme tarzınıda anlarsın. Ben uyurken verıyorum genelde. Gun içinde vermıyorum ellerını yalamakla mesgul oluyo parmagını emmesıne iİn vermıyorum. Yumruk yapıp yalıyo genelde elını. ıstemedıgı zamanda hemen atıyo yada kafasını cevırıp agzını kitlıyo. Uykuya daldıgında alıyorum agzndan hemen.
dediğin gibi çok eğleniyor halinden çok memnun emzik ağzındayken keyifli oyalanıyor, parmağı için bende birinden çektiğim için buna pek müsaade etmiyorum hemen ağzından çekiyorum.Canım emziği vermekten korkma bende senin gibi düşünüyordum kaç doktora sordum ver dedi.tek eğlencesi emzik dedi yoksa oyalayamazsın dedi.ben parmağını emmeye başladığında dikkatini farklı yerlere çekmeye çalılıyorum oyun ıynuyoruz en son olmadı emzik veriyorum eskiye göre daha az emiyor elini.
Esimin dayisinin.esi vefat ettiyaa arkadstik gencti evde ölü bulunmus acayip uzgunum gidemiyorumda cenaZesine ailemin yanina gelmistim en.erken ucak.birdeehersey fanii iyilikler baki insan bikezdaha anlıyor tüm hayatini sorguluyor ne kadar bos islerle ugrastigimi boyle olaylar oldugunda anliyorum Allah mekanini cennet etsin
Canim bende 4. Ay itibariyle ek gıdaya geçtim sütum besleyici değildi Dr tavsiyesiyle. Bende hipp kaşık maması veriyorum 50 cc zar zor yiyor hatta bitirdiği çok nadirdir hep yarısını yiyor. Ben içine az bi tereyağı kalıyorum bide muz ve avakodu ezip koyuyorum neden iştahsız bilmiyorum sen içine meyve püresi koyuyor musun ? Kızım 5. Ay bittiğinde 6300 gr di. Bide boyumuz hiç uzamamis bu ay ona canım çok sıkılıyorcanım formül mamayı direk vermiyoruz..
hipp tahıllı pirinç kaşık mamasını 120 cc hazırlıyoruz içine 60 cc formül mama koyuyoruz..
benim sütümle yapmazsak suyla yaparsak tabi
https://www.facebook.com/brilhoestrelar/videos/vb.100000233491964/976316812386093/?type=2&theater
umarım olmuştur çok komik yaaa koptum.
bende 50cc kendi sütümle yapıyordum ve sadece günde 1 kez. ama sanırım vegaferon yaptı bize. demiri bikaçgün kullanmayıp deneyeceğim bakalımtatlım yavaş yavaş vermen gerekiyor..
ben mesela 50 cc suyla yaptım birde sadece sabhları verdim içine çok az zeytinyağı koydum..
3-4 gün o kadar yedirdim sonra 100 cc su yada kendi sütümle yapmaya başladık..
şükür kabız olmadık
Canim bende 4. Ay itibariyle ek gıdaya geçtim sütum besleyici değildi Dr tavsiyesiyle. Bende hipp kaşık maması veriyorum 50 cc zar zor yiyor hatta bitirdiği çok nadirdir hep yarısını yiyor. Ben içine az bi tereyağı kalıyorum bide muz ve avakodu ezip koyuyorum neden iştahsız bilmiyorum sen içine meyve püresi koyuyor musun ? Kızım 5. Ay bittiğinde 6300 gr di. Bide boyumuz hiç uzamamis bu ay ona canım çok sıkılıyorboyumuzda 5.ay sonu 61.5 cm
kaç kere izledim b,lmem:))) kadın işi biliyorÇok iyi yaavideonun altındaki yorumlarda biri tavayla dökseydin bari yazmış
Aman canım ya Allah yardımcın olsun işin çok zor okuyunca bende çok sinirleniyorum.Ya kaıdn sırf buraya gelebilmek için ıkı saatlık yola ev temizlıgıne gelmiş bi kadına akşamın onundada eşimi arıyo gel benı al dıye. Gelınymk hazrladm annesıyle yedıler yemk bile yemedım sinirimden. Bir kelıme dahı etmedım. Onun annesıne degıl düşkünlügü özellikle naparlarsa yapsın ailesı tabıkı ama bukadarda aptal olunmaz 3 senedr tek kavga seebımız ailesınmokadar şeye ragmen bana ilk defa sende suclusun ozur dilemedıgın için bukadar uzadı dıyo. Ya daha salı günü gıttık ailesıne evde bile degıllerdı telefonla enaz on kere aradı eve gelın biz geldik dıye ki sabahtan akşamındanda kackere aradı gelıcez dıye. Kadın gezmede babasının umrunda degıl o zorla kendını davet ettırdı resmen. Üstüne kp ablama benı kotuluyo falan odadan ben her cıktugumda.ya ogluna hışgeldın bıle demedı adam gectı odasına bızımkı hala peşlerınde koşuyo bu üç senedır böyle. Ama eşim para verse ondan iyisi olmaz. Ben tavrımı koymasam bızım evdende cıkmazlar. İnan her gun gelıp giderler gece gunduz demeden sırf yıyıp içmek için öyle insanlar çunku. Düşünüyorum böyle bır babayla ortamda cocugumu buyutucegıme benımle buyusun daha ıyı diye. Bunun sonu yok çunku. Ama eşim bınu kabul etmıyo bi gün herşey düzelicek diyo. Ama düzelmicegını anlamıyo anlatamıyorum
Bu sefer de zeytinyağıyla yapayım bakalım.. başladım canım pure çorba yapıyorum ama nafile... bende ıhlamurlu kahvaltı yaptirayimcanım muz avakado için çok erken..tereyağ koyma çok ağır gelir..
hipp kaşık mamasının içine ben hipp in yada aptamilin 1 numara formül mamasını ekliyorum..
bence artık sende kahvaltısına falan başla bebeğin sebze çorbaları yap..
elbet severek yiyeceği birşey bulur
dene tatlım inş sever kuzum..Bu sefer de zeytinyağıyla yapayım bakalım.. başladım canım pure çorba yapıyorum ama nafile... bende ıhlamurlu kahvaltı yaptirayim
benim bebeğimin kilosu da az geliyo bana bu ay 6800 olmuş bebe bisküvisine sekerli diye başlamak istememiştim başta bende başlıyımtatlım tabi biranda yüklenmicez..
mesela bebe bisküvisini günde 1-2 kaşıkla başlıcaz artırıp gideceğiz..
ben herşeyi öle yapıyorum 1-2 kaşıok 2 gün sonra 3-4 kaşık diye alıştırıyorum
canım bebeğin için ıhlamuru normal kendimiz için kullandığımız ıhlamur mu kullanıyosunıhlamur bebekler için faydalı tatlım o yüzden..
evet her dr farklı..
ben şahsen çok pinpirik dr ları sevmiyorum biraz rahat olması benide rahatlatması lazım..
6. aydan sonra başlandığuında da bebekte iştahsızlık yada yeme problemleri oluşuyor..
emn iyi ek gıdaya başlama ayı 5. ay ve ortası..
6. ay bence geç bir zaman..
oğluma mama vermektense kahvaltılık şeyler yemesi tercihimdir.
filenin içinede armut elma koyuyorum
canım bebeğin için ıhlamuru normal kendimiz için kullandığımız ıhlamur mu kullanıyosun
teşekkürler canım bende veriyim o zamanbildiğimiz ıhlamur tatlım..
kaynatıyorum biraz ılıtıp veriyorum ben hasta falan olduğunda..
şimdide mamasını yapıcam öle
Bırde benı düşün canım başım catlıyo sinirden üzüntuden. Düşünmek istemıyorum ama kafam hiç susmuyo. Kendımı dınlerdem sınır hastasınolurum heralde. Evlendıgımızde evımızın kilidini degıstırmiştık anahtar babasında falan vardı eşimin. Babası benle kavga etmişti kilidi degıstrtton zorla dıye. Neymiş ondada evımızın anahtarı olucakmış. Dun annesı onu konuşuyodu hala eşime ben odadan duydum. Cocugum olmasa bu evde dun cok sey olurdu yıne tuttum kendımı.Aman canım ya Allah yardımcın olsun işin çok zor okuyunca bende çok sinirleniyorum.
Günaydın anneler okurken takıldımisyan123 bebe bisküvisi demişsin ya normal bebe bisküvisi mi pek tavsiye etmiyorlar ya oyuzden sordum yoksa hipp bebe bisküvisi mi onu tavsiye ediyorlar diye biliyorum merakımdan sordum ben daha başlamadım ama tattırmalara başlamayı düşünüyorum yavaştan
seksenler dizisinde anahtar mevzusu vardı cok tuhaf gelmişti gerçekten bu ne yaa..takma canım boşver hasta olursun bak bebeğinde var sana ihtiyacı var..Bırde benı düşün canım başım catlıyo sinirden üzüntuden. Düşünmek istemıyorum ama kafam hiç susmuyo. Kendımı dınlerdem sınır hastasınolurum heralde. Evlendıgımızde evımızın kilidini degıstırmiştık anahtar babasında falan vardı eşimin. Babası benle kavga etmişti kilidi degıstrtton zorla dıye. Neymiş ondada evımızın anahtarı olucakmış. Dun annesı onu konuşuyodu hala eşime ben odadan duydum. Cocugum olmasa bu evde dun cok sey olurdu yıne tuttum kendımı.
Anladım cnm kendin nasıl yapacaksın tarif edersen bend faydalanayımcanım ben hipp alıcam yada kendim yapıcam henüz başlamadım..ama tabi arada diğerlerindende veririm
Anladım cnm kendin nasıl yapacaksın tarif edersen bend faydalanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?