2014 Kasım Anneleri

aynen öyle canım çok zor elifle parmak emmemesi için konuşuyorum bişeyler sürüyorum yok banamısın demiyor uykusu gelince parmak ağızda oluyor , o yüzden endişeliyim Zeynep te emzik için böyle alışırmı diye ama emziğide bıraktıramıyorum diye pek duymadım genelde bırakmaları daha kolay oluyor.

dediğin gibi çok eğleniyor halinden çok memnun emzik ağzındayken keyifli oyalanıyor, parmağı için bende birinden çektiğim için buna pek müsaade etmiyorum hemen ağzından çekiyorum.

Başınız sagolsun: (

canım formül mamayı direk vermiyoruz..
hipp tahıllı pirinç kaşık mamasını 120 cc hazırlıyoruz içine 60 cc formül mama koyuyoruz..
benim sütümle yapmazsak suyla yaparsak tabi
Canim bende 4. Ay itibariyle ek gıdaya geçtim sütum besleyici değildi Dr tavsiyesiyle. Bende hipp kaşık maması veriyorum 50 cc zar zor yiyor hatta bitirdiği çok nadirdir hep yarısını yiyor. Ben içine az bi tereyağı kalıyorum bide muz ve avakodu ezip koyuyorum neden iştahsız bilmiyorum sen içine meyve püresi koyuyor musun ? Kızım 5. Ay bittiğinde 6300 gr di. Bide boyumuz hiç uzamamis bu ay ona canım çok sıkılıyor boyumuzda 5.ay sonu 61.5 cm

bende 50cc kendi sütümle yapıyordum ve sadece günde 1 kez. ama sanırım vegaferon yaptı bize. demiri bikaçgün kullanmayıp deneyeceğim bakalım

canım muz avakado için çok erken..tereyağ koyma çok ağır gelir..
hipp kaşık mamasının içine ben hipp in yada aptamilin 1 numara formül mamasını ekliyorum..
bence artık sende kahvaltısına falan başla bebeğin sebze çorbaları yap..
elbet severek yiyeceği birşey bulur

Aman canım ya Allah yardımcın olsun işin çok zor okuyunca bende çok sinirleniyorum.

Bu sefer de zeytinyağıyla yapayım bakalım.. başladım canım pure çorba yapıyorum ama nafile... bende ıhlamurlu kahvaltı yaptirayim

Bu sefer de zeytinyağıyla yapayım bakalım.. başladım canım pure çorba yapıyorum ama nafile... bende ıhlamurlu kahvaltı yaptirayim
dene tatlım inş sever kuzum..
iştahsız olmaları çok fena..
birde tatlım havalar düzeldi balkonda falan yediririz artık parka çıkarırız daha iştahlı yerler inş

benim bebeğimin kilosu da az geliyo bana bu ay 6800 olmuş bebe bisküvisine sekerli diye başlamak istememiştim başta bende başlıyım

canım bebeğin için ıhlamuru normal kendimiz için kullandığımız ıhlamur mu kullanıyosun

canım bebeğin için ıhlamuru normal kendimiz için kullandığımız ıhlamur mu kullanıyosun

bildiğimiz ıhlamur tatlım..
kaynatıyorum biraz ılıtıp veriyorum ben hasta falan olduğunda..
şimdide mamasını yapıcam öle

Günaydın anneler okurken takıldım isyan123 bebe bisküvisi demişsin ya normal bebe bisküvisi mi pek tavsiye etmiyorlar ya oyuzden sordum yoksa hipp bebe bisküvisi mi onu tavsiye ediyorlar diye biliyorum merakımdan sordum ben daha başlamadım ama tattırmalara başlamayı düşünüyorum yavaştan

Aman canım ya Allah yardımcın olsun işin çok zor okuyunca bende çok sinirleniyorum.
Bırde benı düşün canım başım catlıyo sinirden üzüntuden. Düşünmek istemıyorum ama kafam hiç susmuyo. Kendımı dınlerdem sınır hastasınolurum heralde. Evlendıgımızde evımızın kilidini degıstırmiştık anahtar babasında falan vardı eşimin. Babası benle kavga etmişti kilidi degıstrtton zorla dıye. Neymiş ondada evımızın anahtarı olucakmış. Dun annesı onu konuşuyodu hala eşime ben odadan duydum. Cocugum olmasa bu evde dun cok sey olurdu yıne tuttum kendımı.

canım ben hipp alıcam yada kendim yapıcam henüz başlamadım..ama tabi arada diğerlerindende veririm

seksenler dizisinde anahtar mevzusu vardı cok tuhaf gelmişti gerçekten bu ne yaa..takma canım boşver hasta olursun bak bebeğinde var sana ihtiyacı var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…