- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.933
- 168
Yok cnm ya kimse yok burda..biri daha olsa yanimda gotururum bahcede beklerler beni ama yanmda gelicek kimse de yok bi kac tanidigimz var ama emanet edemem onlara kucuk cocuklari var evlerinde ne olur ne olmaz guvenemiyorumda..Kötü olmuş cnm zor bir durum ailenden kimse yok galiba öyleyse inş içine sinecek birini bulursun
Teyzelerı kızım sırt üstunden yüz üstü döndü şimdi. Öyle tatlıydıkı oyun halısının kenarından destek alıp döndü birde yavrumya.
Haklısın cnm bnd güvenemem hele küçük çocukları varsa çok düşünürdüm kimse senn gibi düşünemez bi anlık herşey Allah korusun çocukların bebek sevicem ilgisi malum bn küçük çocuklu bi yerde kulağımdan bile bırakmaya korkuyorumYok cnm ya kimse yok burda..biri daha olsa yanimda gotururum bahcede beklerler beni ama yanmda gelicek kimse de yok bi kac tanidigimz var ama emanet edemem onlara kucuk cocuklari var evlerinde ne olur ne olmaz guvenemiyorumda..
ne kadar güzel darısı başımıza:)kızlar yuppiiii adet oldum ben :):):)
bakalım devam ederse
ne kadar güzel darısı başımıza:)
eder İNŞALLAH.ilk mi oluyo yoksa daha önceden de olmuşmuydun canımİNŞ.BAKALIM NORMAL ŞEKİLDE DEVAM EDİCEK Mİ.
Yapar canım inş. Boyle ummadıgın anda bıanda yenı şeyler yapabiliyolar. Ya artık maşallah oyın halısının üstundekı şerıtlere uzanıp kendını kaldrmaya calışıyo çekerek.HADİ YA MAŞALLAH ONA.
BENİMKİ BU KONUDA TEMBEL GALİBA :)
eder İNŞALLAH.ilk mi oluyo yoksa daha önceden de olmuşmuydun canım
Yapar canım inş. Boyle ummadıgın anda bıanda yenı şeyler yapabiliyolar. Ya artık maşallah oyın halısının üstundekı şerıtlere uzanıp kendını kaldrmaya calışıyo çekerek.
geçmiş olsun canmm..geçer tabi niye geçmesintesekkurederım canım ay ne güzel inş bızımde geçer ınan okadar kütüyümki sanırım bronşit gıbı bırsey oldum cocugumla ılgılenemıyorum duzgun kayınvalıdeme verdım dedım boyle boyle sagolsun oda dıkkat edıyor
bizde yumuşak çıngırklı topkızlar merhaba
oğluma oyuncak almak istiyorum
bugun 5 aylık olduk
5 ay için geliştirici oyuncak ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz?
titreyen karınca,
kopeklı cıngırak
oyun halısı ve oyuncakları
3 tane dişliği
var, bana az geliyor
yumuşak top ve yumuşak kitap alsam mı diye düşündüm
canımm diyerleri okey de bebe büskivisi vermesen..gereksiz kolori şekertatlım tabi biranda yüklenmicez..
mesela bebe bisküvisini günde 1-2 kaşıkla başlıcaz artırıp gideceğiz..
ben herşeyi öle yapıyorum 1-2 kaşıok 2 gün sonra 3-4 kaşık diye alıştırıyorum
Tatlim activia ile degilde baby mix diye bir marka var onunpa mayaladiysan olabilir bende activia bulamistim birgun,baby mix yogurt aldim onda dondurma gibi olmustuBen kendim yedim yerken işte uzadi kasiktan hep: )
Canım ben 1 kere aldım verdim yemedî klanını biz yedik;-) oyuzden bilmiyorum, hep oturuyordu sofraya bizle ama pusetteydî şimdi mama sandalyesinde bizim seviyemizde oturunca daha çokhoşuna gitti babasının koluna aslıp duruyo sanki kaşığı çekip alacakmış gibidaha veremedim canim ya.. Patatesi ilk kez vermistim o gun bekleme kuralini uygulayim dedim.. Yarin verecegim insallah da avakadoyu kesince kotu olur mu geri kalani kac kasik vermeliyim ilk.. YaRisini verince cok gelir yani..
Bu arada masallah yigit pasaya.. Her yemekte yaninda olmasini sagla canim cok heeycanlaniyor istiyorlar gercekten.. Bu aksam kizim yine durmadi verdim eline elma dusurdu durdu agladi ben de en sonunda filesine koydum oyle guzel emdi ki hep beraber yemek yedik :))
Iyy midem bulandi ya izleyemeden kapattim yazik cocuga kiyamamhttps://www.facebook.com/brilhoestrelar/videos/vb.100000233491964/976316812386093/?type=2&theater
umarım olmuştur çok komik yaaa koptum.
Tatlim activia ile degilde baby mix diye bir marka var onunpa mayaladiysan olabilir bende activia bulamistim birgun,baby mix yogurt aldim onda dondurma gibi olmustu
Benimki daha dönmüyor normal mî?Teyzelerı kızım sırt üstunden yüz üstü döndü şimdi. Öyle tatlıydıkı oyun halısının kenarından destek alıp döndü birde yavrumya.
Bnde cnm iste bu birakabilecegin kisi iyi ilgilenir bilgili biliyorum ama daha once gittigimzde kızı 2 yasnda surekli yuzune yumulmak istiyodu bizim kızın hani bi anlık annesi kapı calsa gitse bi an dalsa die aklımdan gecmiyr dgl..isin kotusu esime senelik izin kullanma hakkida vermiyolar rapor alsa bu seferde mudurleri tav oluyo adam tek sinir oldugu konu ..bi skntnz varsa rapor almayin bana soyleyin diyomus hani rapor onun uzerinde bi yetki ya ondan sanrm..senelik iznini vermiyor rapor alamiyor inanki icim şişti sabahtan beri..Haklısın cnm bnd güvenemem hele küçük çocukları varsa çok düşünürdüm kimse senn gibi düşünemez bi anlık herşey Allah korusun çocukların bebek sevicem ilgisi malum bn küçük çocuklu bi yerde kulağımdan bile bırakmaya korkuyorum
Normal cnm her cocugun gelisimi farkli..bizimkide gec döndü normalde kendi bulundugu yerde cember usulu donuyodu ama direk sırt üstu donmeyi 3-5 gundur yapiyor..ztn hic hoslanmadm bu durumdan dönüyo ihh ihh diyo agliyo karninin ustunde durmaktan hoslanmiyor sanrim:) hayde bu sefer git duzelt snra geri dönsün geri duzelt bide dönup battaniyesini kafasina geciriyor yani surekli bakmak gerekiyor artik..Benimki daha dönmüyor normal mî?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?