2014 Kasım Anneleri

Kötü olmuş cnm zor bir durum ailenden kimse yok galiba öyleyse inş içine sinecek birini bulursun
Yok cnm ya kimse yok burda..biri daha olsa yanimda gotururum bahcede beklerler beni ama yanmda gelicek kimse de yok bi kac tanidigimz var ama emanet edemem onlara kucuk cocuklari var evlerinde ne olur ne olmaz guvenemiyorumda..

Teyzelerı kızım sırt üstunden yüz üstü döndü şimdi. Öyle tatlıydıkı oyun halısının kenarından destek alıp döndü birde yavrumya.

HADİ YA MAŞALLAH ONA.
BENİMKİ BU KONUDA TEMBEL GALİBA :)

lilipit ben bunu aldım cnm kavranması kolay seste çıkarıo ilgisini çekiyor baya oyalanıyoruz bununla

Eklentiler

• DSC_0855.webp
    78,2 KB · Görüntüleme: 92
Yok cnm ya kimse yok burda..biri daha olsa yanimda gotururum bahcede beklerler beni ama yanmda gelicek kimse de yok bi kac tanidigimz var ama emanet edemem onlara kucuk cocuklari var evlerinde ne olur ne olmaz guvenemiyorumda..
Haklısın cnm bnd güvenemem hele küçük çocukları varsa çok düşünürdüm kimse senn gibi düşünemez bi anlık herşey Allah korusun çocukların bebek sevicem ilgisi malum bn küçük çocuklu bi yerde kulağımdan bile bırakmaya korkuyorum

HADİ YA MAŞALLAH ONA.
BENİMKİ BU KONUDA TEMBEL GALİBA :)
Yapar canım inş. Boyle ummadıgın anda bıanda yenı şeyler yapabiliyolar. Ya artık maşallah oyın halısının üstundekı şerıtlere uzanıp kendını kaldrmaya calışıyo çekerek.

eder İNŞALLAH.ilk mi oluyo yoksa daha önceden de olmuşmuydun canım

İLK CANIM DAHA BEKLİODUK İŞTE OLDU

Yapar canım inş. Boyle ummadıgın anda bıanda yenı şeyler yapabiliyolar. Ya artık maşallah oyın halısının üstundekı şerıtlere uzanıp kendını kaldrmaya calışıyo çekerek.

UZANMAYI YAPIO BENİMKİDE TUTUNUP KALKMAYA FALAN ÇALIŞIODA DÜZ YATARKEN DAHA DÖNMEDİ HİÇ.YAN FALAN ANCAK

geçmiş olsun canmm..geçer tabi niye geçmesin

bizde yumuşak çıngırklı top
abimizden miras: playskool çıngıraklı patikler. fisherprise eğitici müzikli kiap. playskool emekleme arkadaşı(müzkli yürüyor) işte çıngoakları falan. bide asmalı kelebeğimiz var playgro. he bide gecen ikeaya gittiğimizde şişko bi bebek aldık orda daha sarıldı. yumuşacık. bu aralar bunlarla ilgilenior. oyuncak seçeneği çok fazla ve malesef çok pahalı.

canımm diyerleri okey de bebe büskivisi vermesen..gereksiz kolori şeker

Ben kendim yedim yerken işte uzadi kasiktan hep: )
Tatlim activia ile degilde baby mix diye bir marka var onunpa mayaladiysan olabilir bende activia bulamistim birgun,baby mix yogurt aldim onda dondurma gibi olmustu

Canım ben 1 kere aldım verdim yemedî klanını biz yedik;-) oyuzden bilmiyorum, hep oturuyordu sofraya bizle ama pusetteydî şimdi mama sandalyesinde bizim seviyemizde oturunca daha çokhoşuna gitti babasının koluna aslıp duruyo sanki kaşığı çekip alacakmış gibi çok komik bunlar ya

Kızlaaarr bana en iyisinden güzel kapatan çok belli olmayan bir fondoten önerebilirmisin aceba iyi bir marka. Kullanıp memnun kaldığınız

Tatlim activia ile degilde baby mix diye bir marka var onunpa mayaladiysan olabilir bende activia bulamistim birgun,baby mix yogurt aldim onda dondurma gibi olmustu

Canımcim merhaba: ) markası sutas yovita .keşke activia alsaydim kendim yiyorum zaten tadı güzel ama

Bnde cnm iste bu birakabilecegin kisi iyi ilgilenir bilgili biliyorum ama daha once gittigimzde kızı 2 yasnda surekli yuzune yumulmak istiyodu bizim kızın hani bi anlık annesi kapı calsa gitse bi an dalsa die aklımdan gecmiyr dgl..isin kotusu esime senelik izin kullanma hakkida vermiyolar rapor alsa bu seferde mudurleri tav oluyo adam tek sinir oldugu konu ..bi skntnz varsa rapor almayin bana soyleyin diyomus hani rapor onun uzerinde bi yetki ya ondan sanrm..senelik iznini vermiyor rapor alamiyor inanki icim şişti sabahtan beri..

Benimki daha dönmüyor normal mî?
Normal cnm her cocugun gelisimi farkli..bizimkide gec döndü normalde kendi bulundugu yerde cember usulu donuyodu ama direk sırt üstu donmeyi 3-5 gundur yapiyor..ztn hic hoslanmadm bu durumdan dönüyo ihh ihh diyo agliyo karninin ustunde durmaktan hoslanmiyor sanrim:) hayde bu sefer git duzelt snra geri dönsün geri duzelt bide dönup battaniyesini kafasina geciriyor yani surekli bakmak gerekiyor artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…