Bizde Dün 3 delikli aldı içemiyor sanırm ağzının içine sürtüp duruyor ama düne göre daha fazla içti 5 ml falan ancak içiyordu den 50 ml bitirdi zorla da olsa yeni vermye başladk biberonu
Bnd hipp kaşık maması aldım yulaflı daha vermedim ama elma yalattım çok sevdi ağzından çekince kıyametler kopardı bizde 4.5 aylık olduk meyve püresinden başlayayım bnd
Yarın sınavım var ve esimin calisma duzeni cok kotu oldu bu hafta Simdi ben betülü napicamustelik bir gunde dgl hem cumartesi hem pazar..bi arkadas vardi plan yapmistik ama onlarinda isi cıktı..tanıdık var ama kime emanet edeym ya icim hicbirini onaylamiyor
canim tv.de hayri gozlukgillerden dinlemistim anne normal dogum yaptiysa bebek annenin florasina larsi bagisiklik kazanir anneden mikrop kapmaz ama alt degistirmeden once mutlaka eller yikanmali dedi.. Bebeginizin altini baskasi degistirirse idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimali daha yuksek demisti.. Bildigimiz yanlislar da sadece bezi degistirdikten sonra degil bezden once mutlaka ellerimizi yikamamiz..
Ben dogdugundan beri ebebkteki babyme islak mendille temizliyorum bi pamuga gecemedim malesef..
Yarın sınavım var ve esimin calisma duzeni cok kotu oldu bu hafta Simdi ben betülü napicamustelik bir gunde dgl hem cumartesi hem pazar..bi arkadas vardi plan yapmistik ama onlarinda isi cıktı..tanıdık var ama kime emanet edeym ya icim hicbirini onaylamiyor
Al bence canim buyuk rahatlik aklin kalmiyor bogazina bir sey kacacak mi fln diye.. Elma armut muz koydum ben yazin seftali karpuz kavun fln da konurdu ama o zaman direk yiyebilirler insallah..
Al bence canim buyuk rahatlik aklin kalmiyor bogazina bir sey kacacak mi fln diye.. Elma armut muz koydum ben yazin seftali karpuz kavun fln da konurdu ama o zaman direk yiyebilirler insallah..
Ay inanmiyorum ya izlerken gozlerim yasardi Benim uzuntuden.. Dunyada oyle anneler var ki kim bilir masum sesi cikmayan tertemiz yavrulara nasil davraniyorlar.. Oyle yemek mi yedirilir ya icim cikacakti az kaldi offf.. Dayanamadim kapattim videoyu yarisina gelemeden..