2014 Kasım Anneleri

Tmm cnm bekliyorum bide ek gıdaya ne zmn başladın sen erken mi şuan bnm için acaba

tatlım ben 4. ayda muhallebi vermeye başladım..
4. ayın ortasında elma suyu verdim...
şimdi 5 aylığz armut yogurt ve hipp kaşık mama veriyordum

Biberona alışmamıştır ondan bizimki doğduğundan beri kullandığı için zorluk çekmedi ben 3 delikli kullanıyorum şimdi 4,5 aylığız
Bizde Dün 3 delikli aldı içemiyor sanırm ağzının içine sürtüp duruyor ama düne göre daha fazla içti 5 ml falan ancak içiyordu den 50 ml bitirdi zorla da olsa yeni vermye başladk biberonu

tatlım ben 4. ayda muhallebi vermeye başladım..
4. ayın ortasında elma suyu verdim...
şimdi 5 aylığz armut yogurt ve hipp kaşık mama veriyordum
Bnd hipp kaşık maması aldım yulaflı daha vermedim ama elma yalattım çok sevdi ağzından çekince kıyametler kopardı bizde 4.5 aylık olduk meyve püresinden başlayayım bnd

Kızlar bebişlere suluk aldınız mı ne ile veriyorsunuz suyu ek gıdaya başlayanlar. almayı düşünüyorum ne alsam bilemedim

Yarın sınavım var ve esimin calisma duzeni cok kotu oldu bu hafta Simdi ben betülü napicamustelik bir gunde dgl hem cumartesi hem pazar..bi arkadas vardi plan yapmistik ama onlarinda isi cıktı..tanıdık var ama kime emanet edeym ya icim hicbirini onaylamiyor

cok sagol canım ıste ane yüreği bendenmı kaynaklı dıyorum kendı kendıme kayınvalıdem baıyor dedım artık oda kullanmıcak ıslak mendıl pamukla silerız ozaman en saglıklısı
canim tv.de hayri gozlukgillerden dinlemistim anne normal dogum yaptiysa bebek annenin florasina larsi bagisiklik kazanir anneden mikrop kapmaz ama alt degistirmeden once mutlaka eller yikanmali dedi.. Bebeginizin altini baskasi degistirirse idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimali daha yuksek demisti.. Bildigimiz yanlislar da sadece bezi degistirdikten sonra degil bezden once mutlaka ellerimizi yikamamiz..
Ben dogdugundan beri ebebkteki babyme islak mendille temizliyorum bi pamuga gecemedim malesef..

kızlar merhaba
oğluma oyuncak almak istiyorum
bugun 5 aylık olduk

5 ay için geliştirici oyuncak ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz?

titreyen karınca,
kopeklı cıngırak
oyun halısı ve oyuncakları
3 tane dişliği

var, bana az geliyor

yumuşak top ve yumuşak kitap alsam mı diye düşündüm

Kötü olmuş cnm zor bir durum ailenden kimse yok galiba öyleyse inş içine sinecek birini bulursun

maşallah sana bandana nı yesinle senin.
bu fileler iyi oluyomu ya bende mi alsam herşey koyup veriliyomu onda.
Al bence canim buyuk rahatlik aklin kalmiyor bogazina bir sey kacacak mi fln diye.. Elma armut muz koydum ben yazin seftali karpuz kavun fln da konurdu ama o zaman direk yiyebilirler insallah..

Doğru söylüyorsun cnm pahalı almak bana da mantıksız geliyor burayı seviyorum çok şey öğrendim şimdiye kadar okuyarak bundan sonra aranızdayım inş

Al bence canim buyuk rahatlik aklin kalmiyor bogazina bir sey kacacak mi fln diye.. Elma armut muz koydum ben yazin seftali karpuz kavun fln da konurdu ama o zaman direk yiyebilirler insallah..

ALICAM CANIM E BEBEK E GİTCEM BAKALIM DAHA NELER ÇIKICAK ORDAN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…