2014 Kasım Anneleri

Kızlar 2 -3 gundur kızımı aliken ellerimle uzanmak yerine bekliyorum kendi atiliyo smdide kucaktan kucaga gecmek istiyor gel dememe tepki vermeye basladi..cok zevkli oluyo ben aliyorm babasi istiyo babasi aliyo ben istiyrm canmz skldkca cocukla oynamaya basladik:):)

Bende 2 gündür ek gıdayla Kafayı bozdum resmen. Şimdiye kadar anne sütü+günde 1 bazen 2 defa mama verdim. Benim amacımda aynı senin gibi. Mama yerine bir öğün yoğurt falan mı başlasam diyorum. Tabi direkt öğün olarak değil de tattırsam mı yavaştan diyorum sonra sebze, en son da meyve diye düşünüyorum. Haftaya 5 ay bitiyor bizimde. Aslında 6. Aydan önce başlamayı düşünmüyordum. Gittiğim yerlerde herkes çok yadırgıyor, üst komşumda hemşire, geç bile kaldın pişman olursun diyor. Gerçi kimin ne düşündüğü çok umrumda değil ama bazen de tattırmaktan zarar gelmez diye de düşünüyorum. Bu konuda kafam fena karışık

Canım benımkı gecen gun babasının kucagındaydı elını tuttum gel dedım atladı hemen bbenden babası cagırdı ıh dıyıp kafasını obur tarafa cevırdı.

Evet canım maşallah kızına :) benim oğlan uyuşuk heralde

Canım hangi şehirdesin yok mu bi komşun falan? Ben de seninle aynı durumdayım birşey olsa bırakacak kimse yok seni anlıyorum.Allah yardımcın olsun

6.AYDAN ÖNCE BAŞLAMAYIN DİYOLAR CANIM AMA ALIŞMASI İÇİN ZAMANI ÇÜNKÜ 6.AYA GELDİKLERİNDE ÖĞÜN OLARAK YEMELERİ GEREKİCEK ALIŞMAZLARSA NASIL OLICAK YEMEZLER BUNUN İÇİN BENCE TADIMLIK VERMEK LAZIM.
BİDE HER DOKTOR FARKLI YA BENİMKİ BAŞLAMAYIN DEDİ BAŞKASININ Kİ KAHVALTI BİLE VERİO BENCE VERİLMESİ İYİ MAMA SANKİ ÇOK MU İYİ ODA EK GIDAYA GİRİO KENDİ ADIMA SÖLİM ANNE SÜTÜ ALDIĞI İÇİN YANİ.
MEYVEYİ BEN EN SONA BIRAKICAM SEBZE YE ALIŞMASI DAHA ZOR ÇÜNKÜ MEYVEYİ YERLER TATLI YA.

Kızlaaarr bana en iyisinden güzel kapatan çok belli olmayan bir fondoten önerebilirmisin aceba iyi bir marka. Kullanıp memnun kaldığınız
ben clarins everlastıng fondoten kullanıyorum
şuana kadar 5 şişe bıtırdım dıyebılırım
sonra estee lauder double wear aldım
hıc sevmıyorum cok kalın
yıne clarıns alıcam
bıde kavunumsu kokuyor cok hosuma gıdıyor kokusu :)

clınıque even better da kullandım
oda guzeldı, daha akıskan clarıns everlastınge gore

bugun beş aylık olduk ve bı kasık elma verdım
kafasını saga sola salladı
cok şaşırdı agzına farklı bırsey gırınce
ve yedı tukuruklerı aktı sırkelı yunusuumun
fıle işini sizden duydum
super birşeyymiş netten baktım
bende alıcam
hangı marka onerırsınız

Kuzucuğumun burnu akıyor hapsuruyor ya çok canım sıkıldı seviniyordum hasta etmeden kısı atlattık diye surup verdim çabucak iyilesir insallah

Ya aslinda bende oyleyim dr 5.ayda tatirmalara baslicaz demisti ben bugun ilk defa muz tattirdim bebde 6.ayin bitmesini bekliyorum kilosu iyi gidiyor o yuzden bu konuda acele etmeyi dusunmuyorum elbet yiyecek suan ek gida o kadar onemli degol benim icin.anne sutu daha agir basiyor bana 6.ay dolana kadar
6.aydan sonrada bende bir cizelge var orda da 6.aydan sonra yuzde 70anne sutu diyor

Merhaba arkadaşlar doktordan geldim canım sıkıldı. Bu ay sadece 350g almış. Doktor kaşık mamasına başlayın gece dedi Pirinçli, Sütlü oluyormuş. Kullanan var mı aranızda? Bi de ne kadar vereceğimi söylemedi doktor. Onun hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Canım ben aptamil sütlü pirinçli kaşık mamasını kullanıyorum. Üzerinde yazıyor zaten 140cc kaynamış suya 4 yemek kaşığı koyuyorsun. Melis bu ölçü ile yapılanı yiyor canım. Bazen içine sebze püresi meyve püresi de ekliyorum ben. Severek yiyor.

EVET CANIM APTAMİLİN VAR SÜTLÜ PİRİNÇLİ EN AZ 90 YEMESİ LAZIM TABİ ÇOCUKTAN ÇOCUĞA DEĞİŞİR TADI GÜZEL BELKİ SEVER YER AZ MI DEDİ 350 GR İÇİN PEKİ.4.AYDAN SONRA AZALIO KİLO ALIMLARI

ezelinur rahat ol güvendiğin biriyse insan annesi yanında olmayan çocuğu öyle bi sakınıyor ki.. hani emanet esyayabile cocukları dokundurtmaz insan, bebeğine de daha özenli bakarlar diye düşünüyorum. güvendiğin biriyse merak etme. tembihlersin giderken. önce Allah'a sonra arkadaşa emanet de..:)

SEN SADEE ANNE SÜTÜ MÜ VERİOSUN GERÇİ YANINDAYKEN BENDE SADCE ANNE SÜTÜ VERİOUM İŞTEYKEN GÜNDE 1 DEFA MAMA ALIO SADECE AMA AZ AZ BENCE ALIŞMASI LAZIM ZATEN DOYUMLUK OLMICAK 6 AYA GELDİĞİNDE DOYUMLUK RAHAT YİYEBİLSİN DİYE.TATTIRMAK AMAÇLI OLICAK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…