- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.933
- 168
Ya kızlar aslında amacım şu 6.ayı dolana kadar alışması ki 6 aylık olduğunda öğün olarak verelim şuan günde 1 defa mama veriyoruz ya onu almaması için uğraşıorum şimdiden vermek isteme sebebim bu ilk önce yoğurt vericem ardından da böle sebze veriyim diyorum meyve zaten yer sebze daha önemli ilk aşamada diye düşünüyorum şuan da alıştırmalık nasıl yapmalıyım.ilk neyden nasıl başlamalıyım
Her bebiiş bır degılkı canım. Ama ben gun içinde hep genış biyer hazırlıyorum ona ettafınada oyıncaklarını atıyorum onları almaya calışıken tur atıyo resmen. Bugun playgro kopegımız geldı kızım vok sevdi.Benimki daha dönmüyor normal mî?
Canım benımkı gecen gun babasının kucagındaydı elını tuttum gel dedım atladı hemen bbenden babası cagırdı ıh dıyıp kafasını obur tarafa cevırdı.Kızlar 2 -3 gundur kızımı aliken ellerimle uzanmak yerine bekliyorum kendi atiliyo smdide kucaktan kucaga gecmek istiyor gel dememe tepki vermeye basladi..cok zevkli oluyo ben aliyorm babasi istiyo babasi aliyo ben istiyrm canmz skldkca cocukla oynamaya basladik:):)
Bnde cnm iste bu birakabilecegin kisi iyi ilgilenir bilgili biliyorum ama daha once gittigimzde kızı 2 yasnda surekli yuzune yumulmak istiyodu bizim kızın hani bi anlık annesi kapı calsa gitse bi an dalsa die aklımdan gecmiyr dgl..isin kotusu esime senelik izin kullanma hakkida vermiyolar rapor alsa bu seferde mudurleri tav oluyo adam tek sinir oldugu konu ..bi skntnz varsa rapor almayin bana soyleyin diyomus hani rapor onun uzerinde bi yetki ya ondan sanrm..senelik iznini vermiyor rapor alamiyor inanki icim şişti sabahtan beri..[/QUOTE canım hangi şehirdesin Allah yardımcın olsun ben de bu durumdayım bişey olsa bırakacak kimsem yok komşu falan yok mu
Evet canım maşallah kızına :) benim oğlan uyuşuk heraldeHer bebiiş bır degılkı canım. Ama ben gun içinde hep genış biyer hazırlıyorum ona ettafınada oyıncaklarını atıyorum onları almaya calışıken tur atıyo resmen. Bugun playgro kopegımız geldı kızım vok sevdi.
Canım hangi şehirdesin yok mu bi komşun falan? Ben de seninle aynı durumdayım birşey olsa bırakacak kimse yok seni anlıyorum.Allah yardımcın olsunBnde cnm iste bu birakabilecegin kisi iyi ilgilenir bilgili biliyorum ama daha once gittigimzde kızı 2 yasnda surekli yuzune yumulmak istiyodu bizim kızın hani bi anlık annesi kapı calsa gitse bi an dalsa die aklımdan gecmiyr dgl..isin kotusu esime senelik izin kullanma hakkida vermiyolar rapor alsa bu seferde mudurleri tav oluyo adam tek sinir oldugu konu ..bi skntnz varsa rapor almayin bana soyleyin diyomus hani rapor onun uzerinde bi yetki ya ondan sanrm..senelik iznini vermiyor rapor alamiyor inanki icim şişti sabahtan beri..
Bende 2 gündür ek gıdayla Kafayı bozdum resmen. Şimdiye kadar anne sütü+günde 1 bazen 2 defa mama verdim. Benim amacımda aynı senin gibi. Mama yerine bir öğün yoğurt falan mı başlasam diyorum. Tabi direkt öğün olarak değil de tattırsam mı yavaştan diyorumsonra sebze, en son da meyve diye düşünüyorum. Haftaya 5 ay bitiyor bizimde. Aslında 6. Aydan önce başlamayı düşünmüyordum. Gittiğim yerlerde herkes çok yadırgıyor, üst komşumda hemşire, geç bile kaldın pişman olursun diyor. Gerçi kimin ne düşündüğü çok umrumda değil ama bazen de tattırmaktan zarar gelmez diye de düşünüyorum. Bu konuda kafam fena karışık
Kızlaaarr bana en iyisinden güzel kapatan çok belli olmayan bir fondoten önerebilirmisin acebaiyi bir marka. Kullanıp memnun kaldığınız
ben clarins everlastıng fondoten kullanıyorumKızlaaarr bana en iyisinden güzel kapatan çok belli olmayan bir fondoten önerebilirmisin acebaiyi bir marka. Kullanıp memnun kaldığınız
Ya aslinda bende oyleyim dr 5.ayda tatirmalara baslicaz demisti ben bugun ilk defa muz tattirdim bebde 6.ayin bitmesini bekliyorum kilosu iyi gidiyor o yuzden bu konuda acele etmeyi dusunmuyorum elbet yiyecek suan ek gida o kadar onemli degol benim icin.anne sutu daha agir basiyor bana 6.ay dolana kadarBende 2 gündür ek gıdayla Kafayı bozdum resmen. Şimdiye kadar anne sütü+günde 1 bazen 2 defa mama verdim. Benim amacımda aynı senin gibi. Mama yerine bir öğün yoğurt falan mı başlasam diyorum. Tabi direkt öğün olarak değil de tattırsam mı yavaştan diyorumsonra sebze, en son da meyve diye düşünüyorum. Haftaya 5 ay bitiyor bizimde. Aslında 6. Aydan önce başlamayı düşünmüyordum. Gittiğim yerlerde herkes çok yadırgıyor, üst komşumda hemşire, geç bile kaldın pişman olursun diyor. Gerçi kimin ne düşündüğü çok umrumda değil ama bazen de tattırmaktan zarar gelmez diye de düşünüyorum. Bu konuda kafam fena karışık
Evet işte tatlım benimde kesme tahtasi vardi hiçç hoşuma gitmiyordu,bende bir arastirayim bakayim haberlesiriz ; )
Merhaba arkadaşlar doktordan geldim canım sıkıldı. Bu ay sadece 350g almış. Doktor kaşık mamasına başlayın gece dedi Pirinçli, Sütlü oluyormuş. Kullanan var mı aranızda? Bi de ne kadar vereceğimi söylemedi doktor. Onun hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Merhaba arkadaşlar doktordan geldim canım sıkıldı. Bu ay sadece 350g almış. Doktor kaşık mamasına başlayın gece dedi Pirinçli, Sütlü oluyormuş. Kullanan var mı aranızda? Bi de ne kadar vereceğimi söylemedi doktor. Onun hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Bnde cnm iste bu birakabilecegin kisi iyi ilgilenir bilgili biliyorum ama daha once gittigimzde kızı 2 yasnda surekli yuzune yumulmak istiyodu bizim kızın hani bi anlık annesi kapı calsa gitse bi an dalsa die aklımdan gecmiyr dgl..isin kotusu esime senelik izin kullanma hakkida vermiyolar rapor alsa bu seferde mudurleri tav oluyo adam tek sinir oldugu konu ..bi skntnz varsa rapor almayin bana soyleyin diyomus hani rapor onun uzerinde bi yetki ya ondan sanrm..senelik iznini vermiyor rapor alamiyor inanki icim şişti sabahtan beri..
Ya aslinda bende oyleyim dr 5.ayda tatirmalara baslicaz demisti ben bugun ilk defa muz tattirdim bebde 6.ayin bitmesini bekliyorum kilosu iyi gidiyor o yuzden bu konuda acele etmeyi dusunmuyorum elbet yiyecek suan ek gida o kadar onemli degol benim icin.anne sutu daha agir basiyor bana 6.ay dolana kadar
6.aydan sonrada bende bir cizelge var orda da 6.aydan sonra yuzde 70anne sutu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?