350 gr az degil sadece anne sutuyse sikma canini.. Ben kizim gece cok sik uyaniyor doymuyor diye uyutmadan bu kasik mamasina basladim ama yazan olcunun yarisini yapiyorum.. Benim kizimin alerjisi oldugundan hippin sutsuzvsadece pirinc unlu ve tahilli olanini kullaniyorum gerci uc gun oldu baslayali.. Hippin urunlerini tavsiye ederim..Merhaba arkadaşlar doktordan geldim canım sıkıldı. Bu ay sadece 350g almış. Doktor kaşık mamasına başlayın gece dedi Pirinçli, Sütlü oluyormuş. Kullanan var mı aranızda? Bi de ne kadar vereceğimi söylemedi doktor. Onun hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
aa kötü olmuş kilo aldırmıo olması sütün olupta mama vermek de kötü bende günde 1 defa verioz mecbur çalıştığım için anne sütüne yardımcı muhallebi aldım aslında o dediğinden aptamilin sütlü pirinçli kv tabi onu biberon gibi yapıodu doktor vermeyin daha küçük onun için dedi vermemeye başladı formül mamaya geçtik işte evolvia nın.
avokada yu direk veriosun yani haşlama vs yok gerçi 2 anne 1 mutfak var youtube da orda var onun tarifi gayet güzel püre şeklinde yapıo ordan da bakarım.
çok inceliyorum ya bişey yaparken pimpirikliyim sanırım doktor bile öle demişti bana ama napım daha hiç bieyde vermedim ya ondan paniğim zaten kv vericek bende değil
Canım clinıque biliyrm kullandım güzeldi gerçekten ama sonradan begenmedim nedenseben clarins everlastıng fondoten kullanıyorum
şuana kadar 5 şişe bıtırdım dıyebılırım
sonra estee lauder double wear aldım
hıc sevmıyorum cok kalın
yıne clarıns alıcam
bıde kavunumsu kokuyor cok hosuma gıdıyor kokusu :)
clınıque even better da kullandım
oda guzeldı, daha akıskan clarıns everlastınge gore
Heheh ilk deneme cok zevkli oluyor aa bu da ne ya huu anne sutu-mama disinda baska bir tat mi varmis der gibi.. Bir de yutmayi bilmiyorlar dillerini disari cikaril ne yapacagim ben der gibi oynatiyorlar ya bayiliyorum..bugun beş aylık olduk ve bı kasık elma verdım
kafasını saga sola salladı
cok şaşırdı agzına farklı bırsey gırınce
ve yedı tukuruklerı aktı sırkelı yunusuumun
fıle işini sizden duydum
super birşeyymiş netten baktım
bende alıcam
hangı marka onerırsınız
Hehe çok komik oluyorlar ilk başta zaten her anını video al canım sonra izleyincs çok komik oluyorbugun beş aylık olduk ve bı kasık elma verdım
kafasını saga sola salladı
cok şaşırdı agzına farklı bırsey gırınce
ve yedı tukuruklerı aktı sırkelı yunusuumun
fıle işini sizden duydum
super birşeyymiş netten baktım
bende alıcam
hangı marka onerırsınız
O konuda çok dertliyim. Odada beni görmesin bir ağlama ki sorma gitsinArkadaşlar dizinde bebişler odadan çıktığınızda ağlıyor mu bu nedir ya,mız mız beni gözlüyor çıkayım hemen mızmızlanıyo
Eki Görüntüle 1496922 bu da benim omrumun sahibi teyzelerii..
Ilk kez kendi basina bir sey yeme calismalariydi..
Esimin dayisinin.esi vefat ettiyaa arkadstik gencti evde ölü bulunmus acayip uzgunum gidemiyorumda cenaZesine ailemin yanina gelmistim en.erken ucak.birdeehersey fanii iyilikler baki insan bikezdaha anlıyor tüm hayatini sorguluyor ne kadar bos islerle ugrastigimi boyle olaylar oldugunda anliyorum Allah mekanini cennet etsin
Evet sadece anne sutu 6.ay doluncada yine yuzde70anne sutu olacak gerisi azar azar mmeyve yogurt ve sebzeSEN SADEE ANNE SÜTÜ MÜ VERİOSUN GERÇİ YANINDAYKEN BENDE SADCE ANNE SÜTÜ VERİOUM İŞTEYKEN GÜNDE 1 DEFA MAMA ALIO SADECE AMA AZ AZ BENCE ALIŞMASI LAZIM ZATEN DOYUMLUK OLMICAK 6 AYA GELDİĞİNDE DOYUMLUK RAHAT YİYEBİLSİN DİYE.TATTIRMAK AMAÇLI OLICAK.
Ben bugun muz tattirdim onu bile begenmedi basini iki yana salladi yuzunu burusturdu muza boyle tepki verdiyse sebzeleri dusunemiyorumHeheh ilk deneme cok zevkli oluyor aa bu da ne ya huu anne sutu-mama disinda baska bir tat mi varmis der gibi.. Bir de yutmayi bilmiyorlar dillerini disari cikaril ne yapacagim ben der gibi oynatiyorlar ya bayiliyorum..
Canim ebebekte myceyin urunleri indirimdeydi o zaman almistim ben o fileden.. Bir de bebedorun var ama ayni islevi goruyor sonucta tutma kismi biraz farkliydi o daha pahaliydi..
Sagol canim benimm.. Rabbim hayirli evlat etsin hepsini..Maşallah prensesin çok tatlı
Hadi ya insallah begenir.. Daha pek tat alma duyulari yok sanki buyudukce hic yemiyorlarmis tuzsuz sekersiz.. Alisir insallah canim.. Stres yapma karsisinda yiyecek mi acaba diye ben immm cok guzelmis diyorum ben de biraz yiyorum agzimi sapurdatiyorum suana kadar hicbir seyi reddetmedi sukur ki.. Hatta avakadodan pek bi umitsizdim armutla karistirip verdim bugun 6 kasik fln yedi sonra istemedi ona bile sasirdim ki ben hic yiyemedim avakadoyu cok degisik geldi..Ben bugun muz tattirdim onu bile begenmedi basini iki yana salladi yuzunu burusturdu muza boyle tepki verdiyse sebzeleri dusunemiyorum
Kuzucuğumun burnu akıyor hapsuruyor ya çok canım sıkıldı seviniyordum hasta etmeden kısı atlattık diye surup verdim çabucak iyilesir insallah
Kuzucuğumun burnu akıyor hapsuruyor ya çok canım sıkıldı seviniyordum hasta etmeden kısı atlattık diye surup verdim çabucak iyilesir insallah
Geçmiş olsun canım
Ben bugun muz tattirdim onu bile begenmedi basini iki yana salladi yuzunu burusturdu muza boyle tepki verdiyse sebzeleri dusunemiyorum
Canım geçen gün gördüm kızının fotoğrafını, yazamadım. Maşallah ya ne kadar güzel, eşime de gösterdim baksana şuna dedim. Allah nazarlardan korusun, çok ta tatlı giydirmişsin
Evet kilo alımı için az dedi doktor, kaşık mamasına başladıEVET CANIM APTAMİLİN VAR SÜTLÜ PİRİNÇLİ EN AZ 90 YEMESİ LAZIM TABİ ÇOCUKTAN ÇOCUĞA DEĞİŞİR TADI GÜZEL BELKİ SEVER YER AZ MI DEDİ 350 GR İÇİN PEKİ.4.AYDAN SONRA AZALIO KİLO ALIMLARI
Çook teşekkür ederim alerjisi olduğunu önceden biliyor muydunuz yoksa milupa falan yedirince mi alerji oldu350 gr az degil sadece anne sutuyse sikma canini.. Ben kizim gece cok sik uyaniyor doymuyor diye uyutmadan bu kasik mamasina basladim ama yazan olcunun yarisini yapiyorum.. Benim kizimin alerjisi oldugundan hippin sutsuzvsadece pirinc unlu ve tahilli olanini kullaniyorum gerci uc gun oldu baslayali.. Hippin urunlerini tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?