2014 Kasım Anneleri

350 gr az degil sadece anne sutuyse sikma canini.. Ben kizim gece cok sik uyaniyor doymuyor diye uyutmadan bu kasik mamasina basladim ama yazan olcunun yarisini yapiyorum.. Benim kizimin alerjisi oldugundan hippin sutsuzvsadece pirinc unlu ve tahilli olanini kullaniyorum gerci uc gun oldu baslayali.. Hippin urunlerini tavsiye ederim..

Maalesef öyle canım sağdığım sütle yaptım hep mamasını. Bende evolvia veriyorum aptamil kabız yaptı kızımı.

Avokadoyu haşlamıyorum canım sebze püresine yada meyve püresine ekliyorum. O kadar pimpirik olma ya rahat ol biraz, sen rahat olursan o da emin ol herşeyi severek yiyecekler.

Canım clinıque biliyrm kullandım güzeldi gerçekten ama sonradan begenmedim nedense şu ilk söylediğini duymadım hiç onu bi deneyeyim güzel kapatıyrmu ve önemlisi belli olmaması yani bazıları çok sırıtıyor ya oyuzden

Heheh ilk deneme cok zevkli oluyor aa bu da ne ya huu anne sutu-mama disinda baska bir tat mi varmis der gibi.. Bir de yutmayi bilmiyorlar dillerini disari cikaril ne yapacagim ben der gibi oynatiyorlar ya bayiliyorum..
Canim ebebekte myceyin urunleri indirimdeydi o zaman almistim ben o fileden.. Bir de bebedorun var ama ayni islevi goruyor sonucta tutma kismi biraz farkliydi o daha pahaliydi..

Hehe çok komik oluyorlar ilk başta zaten her anını video al canım sonra izleyincs çok komik oluyor file ben dha almadım ama e- bebekte var mycey di galiba ondan alcam, birde lili sen hala diyettemisin bende başladım bugünde senin diyeti merak ettim

Allah rahmet eylesin. Başınız saolsun canım. Ben de biri vefat ettiğinde dünya çok boş diyorum, tabiki bu Dünyayı bir tarafa bırakamayız ama ahireti de düşünmek lazım. Insanları üzmeye kırmaya bile değmez. Ama insanoğluyuz, aradan zaman geçiyor malesef unutuyoruz bu Düşünceleri

Evet sadece anne sutu 6.ay doluncada yine yuzde70anne sutu olacak gerisi azar azar mmeyve yogurt ve sebze

Ben bugun muz tattirdim onu bile begenmedi basini iki yana salladi yuzunu burusturdu muza boyle tepki verdiyse sebzeleri dusunemiyorum

Ben bugun muz tattirdim onu bile begenmedi basini iki yana salladi yuzunu burusturdu muza boyle tepki verdiyse sebzeleri dusunemiyorum
Hadi ya insallah begenir.. Daha pek tat alma duyulari yok sanki buyudukce hic yemiyorlarmis tuzsuz sekersiz.. Alisir insallah canim.. Stres yapma karsisinda yiyecek mi acaba diye ben immm cok guzelmis diyorum ben de biraz yiyorum agzimi sapurdatiyorum suana kadar hicbir seyi reddetmedi sukur ki.. Hatta avakadodan pek bi umitsizdim armutla karistirip verdim bugun 6 kasik fln yedi sonra istemedi ona bile sasirdim ki ben hic yiyemedim avakadoyu cok degisik geldi..

Kuzucuğumun burnu akıyor hapsuruyor ya çok canım sıkıldı seviniyordum hasta etmeden kısı atlattık diye surup verdim çabucak iyilesir insallah

Kıyamam paşama ben. Annesi sen de üzülme, hafif bi soğuk algınlığıdır inşallah çabucak iyileşir. Insanın içi gidiyor haklısın ama Allah'ın izniyle ilerlemeden atlatacak oğlumun adaşı. Çok geçmiş olsun.

İlk önce öyle tepki veriyorlar. Kızım da başta pek istekli değildi,üzülüyordum ya yemezse diye. Şimdi löp löp götürüyor maşallah <3

Canım geçen gün gördüm kızının fotoğrafını, yazamadım. Maşallah ya ne kadar güzel, eşime de gösterdim baksana şuna dedim. Allah nazarlardan korusun, çok ta tatlı giydirmişsin

Ayy çok teşekkür ederim canım Hepsi birbirinden tatlılar. Rabbim hepsini nazarlardan korusun.

Evet kilo alımı için az dedi doktor, kaşık mamasına başladı

Çook teşekkür ederim alerjisi olduğunu önceden biliyor muydunuz yoksa milupa falan yedirince mi alerji oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…