2014 Kasım Anneleri

Canim 6.ayda doyumluk degil,45 gün boyunca tattirmalarla gidilecek,ama herkesin iş.durumu vb.farkli tabi.ben ücretsiz izindeyim bebegin kilo alimi iyi olduğu için.6.ay bitince başlıcam&45 gün tattirma olacak.

Fotograf degise degise bir kaldim bugun cok agladi en iyisi eli dursun.
Allah nazarlardan saklasin esirgesin yavrularimizi

Canim bitik.durumdayim bende bugun 5 dk belki.durmuştur dis çıkartıyor benimki kesin: ( ilk zamanlara döndük resmen ya.full mizirdanma.birde sürekli burnunu ve.gözlerini kaşiyor pazartesi doktora götüreceğim başka bir derdi mi var bilemedim : ( ağzında sakız çiğniyor.gibi hareketler yapıyor,gözlerini kaşiyor ve hep mizirdaniyor heppp

Yaa gündüz gayet rahat uykuya dalarken akşamları ne oluyor da bir buçuk saatte anca dalıyor anlamıyorum. Sebebini bir bulsam çözümünü de bulacağım belki ama sebebini anlamıyorum. Kollarım kopuyor artık beşik sallamaktan

Ben de zaten öyle uzun oturtmuyorum. Destekli oturuyor bir aydir. Oyun oynuyor bikac dakika sonra al beni gezdir:))) Kendisi rahatsız olursa belli eder. Oturmaya hazır olduğunun işaretlerini veriyorsa gelişimini engellememek lazımmış. Ben ek gıdaya başlamadım. ne kadar anne sütü alırsa o kadar iyi bence.

Gunaydin kızlar dun yine sinirimi bozdular ya bu kp deki erkek bebek meraki nedir vallahi anlamiyorum benden de utanmiyor ya..yok altini burda degistir yok acarken bizde bakalım pipisine hic mi gormedin dicem töbe estagfurullah.. sonra utanmadan biraz buyusun ben ellerim ona demez mi SAPIK dememek icin kendimi zor tuttum nefret ettim ya bi daha o adamla karsilasmak dahi istemiyorum muhabbete bak beni kendimden soguttu..erkek olan kimseye elletmez ellemez diyebildim kisacik sesimle.. belki duymadi bile.. ayni sehirdeyiz her hafta torun sevmeye geliyolar yada biz gidiyoruz daha da gitmem bi daha töbe yanlarinda acmam altını

Bizde ayni durumdayiz gece oldugunu anliyolar sanki Işık kapali uyutuyoruz ya.. bizimki besikte de uyumuyo artik battaniye arasinda salliyoruz aksamlari

Tovbe tovbe esine soyle uyarsin babasini canim ya cok onemli bu tarz konusmalar hareketler yapilmamali ozellikle buyudukce adem hunes okuyorum 4 yasindan sonra cocugunuzun kimsenin yaninda ustunu soymayin izin almadan odasiina girmeyin mahrem yerlerine sevmem amacli dokunmayin diyor

Evet kilo alımı için az dedi doktor, kaşık mamasına başladı

hmm inş.daha alır.

Canim 6.ayda doyumluk degil,45 gün boyunca tattirmalarla gidilecek,ama herkesin iş.durumu vb.farkli tabi.ben ücretsiz izindeyim bebegin kilo alimi iyi olduğu için.6.ay bitince başlıcam&45 gün tattirma olacak.

ben yanındayken zaten gerek kalmıyo başka bişeye yokum diye başlamak istiyorum bakalım artık..

Valla canım şaşkınlıkla okudum resmen. Bence eşinle paylaş durumu. Ben kızımın altını kımsenın yannda acmıyorum mesela.bırgün yıkıcaktk eşimle amcası geldı. Bende gelım yanınıza bakim dedı izin vermedım. Bunlar gercekten hassas onemlı konular

Günaydın herkesee

Alperen 4 buçuk aylık oldu ama biz İLK kez çekirdek aile olarak gezmeye çıktık. Benden mutlusu yoktu. Ve maşallah tartışmadan güle oynaya döndük eve

Önce biraz Eyüp sahil, ordan Vialand :) esinti olsa da güzel, pırıl pırıl bir güneş vardı. Oğlum sahilde uyuya kaldı :) meleğim yaa. İşte öyle bi meslek ki bizimki değil gezmeye gitmek babamızın yüzünü bile göremiyoruz. Doğru düzgün görüştüğümüz ve yakın oturan bir çift arkadaşımız var, aylarca bir buluşma üzerine konuşuyoruz. Denk gelmiyo ki çalışma saatlerimiz. Onlar da karı koca meslektaşımız. dertliymişim bu konuda :)

İnşallah daha sık olur bu gezmelerimiz. Yalnız olmamız zor bundan sonra ama olsn. Gezelim de anneler de olsn yeter ki :)

CANIM BENİM KP DE ÇOK MERAKLI ALTINI DEĞİŞTİRMEYE AMA ÖLE KELİMELER TABİKİ KULLANMAZ ASLA BİDE GELİNİN YANINDA AYIP YANİ İLK BAŞLARDA BENİMKİ DE DİODU BURDA DEĞİŞ ALTINI FALAN ART NİYET ARAMADIM DA ÖLE ELLEME FALAN DERSE BEN ZATEN BOZARIM KP ME SÖZÜM NAZIM GEÇER EŞİN BİLİOMU PEKİ BİLSEDE NASIL SÖLENİR Kİ BABASINA BÖYLE BİŞEY.

Başta gülecektim aç da görelim kısmına ama sonrası... Dilerim söylediğini yapmaya kalkışmaz. Yoksa biz nasıl mahremiyet eğitimi veririz ki.. Allah korusun.

Bizde ayni durumdayiz gece oldugunu anliyolar sanki Işık kapali uyutuyoruz ya.. bizimki besikte de uyumuyo artik battaniye arasinda salliyoruz aksamlari

Off ya ne yapacağız böyle. Akşam dokuzda başladık derin uykuya geçtiğinde on biri on geçiyordu. Akşam oldu mu stres basıyor beni. Belki bu akşam daha çabuk uyur diyorum ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…