maşallah sana güzel kız.. :)Eki Görüntüle 1496922 bu da benim omrumun sahibi teyzelerii..
Ilk kez kendi basina bir sey yeme calismalariydi..
Kızlar bebişlere suluk aldınız mı ne ile veriyorsunuz suyu ek gıdaya başlayanlar. almayı düşünüyorum ne alsam bilemedim[/QUOTEnt
Aventinki guzel sanki ondal alirm diyorumda pahali biraz disardads kullnmk icin manttikli ev icin degmez gibi geliyor
yumuşak kitap kizimin var cok seviyo tabi sen anlatacksin hikayeler renkleri hoşuna gidiyor zatenkızlar merhaba
oğluma oyuncak almak istiyorum
bugun 5 aylık olduk
5 ay için geliştirici oyuncak ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz?
titreyen karınca,
kopeklı cıngırak
oyun halısı ve oyuncakları
3 tane dişliği
var, bana az geliyor
yumuşak top ve yumuşak kitap alsam mı diye düşündüm
SEN SADEE ANNE SÜTÜ MÜ VERİOSUN GERÇİ YANINDAYKEN BENDE SADCE ANNE SÜTÜ VERİOUM İŞTEYKEN GÜNDE 1 DEFA MAMA ALIO SADECE AMA AZ AZ BENCE ALIŞMASI LAZIM ZATEN DOYUMLUK OLMICAK 6 AYA GELDİĞİNDE DOYUMLUK RAHAT YİYEBİLSİN DİYE.TATTIRMAK AMAÇLI OLICAK.
Fotograf degise degise bir kaldim bugun cok agladi en iyisi eli dursun.
Allah nazarlardan saklasin esirgesin yavrularimizi
İlk önce öyle tepki veriyorlar. Kızım da başta pek istekli değildi,üzülüyordum ya yemezse diye. Şimdi löp löp götürüyor maşallah <3
Canim sen yeni başladın demi tattirmalara?
Biliyordum onceden canim o yuzden sütlü kasik mamalarindan alamadim..Çook teşekkür ederim alerjisi olduğunu önceden biliyor muydunuz yoksa milupa falan yedirince mi alerji oldu
tesekkur ederiz dogum gunu arkadasimizin annesii..maşallah sana güzel kız.. :)
Geçmiş olsun canım
Cok saolun teyzeleri opuyoruz siziKıyamam paşama ben. Annesi sen de üzülme, hafif bi soğuk algınlığıdır inşallah çabucak iyileşir. Insanın içi gidiyor haklısın ama Allah'ın izniyle ilerlemeden atlatacak oğlumun adaşı. Çok geçmiş olsun.
Teşekkürler. Canım kucakladığımda oturmaaya Çalışıyo kafasını kaldırıyo bedenini resmen katlıyor ama bel kemikleri ince dıye surekli yatar vazıyete getiriyorum. Ek gıda veriyor musunuz? Ben daha başlamadım
Cok cok gecmis olsun eren paşamaCok saolun teyzeleri opuyoruz sizi
Bizde ayni durumdayiz gece oldugunu anliyolar sanki Işık kapali uyutuyoruz ya.. bizimki besikte de uyumuyo artik battaniye arasinda salliyoruz aksamlariYaa gündüz gayet rahat uykuya dalarken akşamları ne oluyor da bir buçuk saatte anca dalıyor anlamıyorum. Sebebini bir bulsam çözümünü de bulacağım belki ama sebebini anlamıyorum. Kollarım kopuyor artık beşik sallamaktan
Tovbe tovbe esine soyle uyarsin babasini canim ya cok onemli bu tarz konusmalar hareketler yapilmamali ozellikle buyudukce adem hunes okuyorum 4 yasindan sonra cocugunuzun kimsenin yaninda ustunu soymayin izin almadan odasiina girmeyin mahrem yerlerine sevmem amacli dokunmayin diyorGunaydin kızlar dun yine sinirimi bozdularya bu kp deki erkek bebek meraki nedir vallahi anlamiyorum benden de utanmiyor ya..yok altini burda degistir yok acarken bizde bakalım pipisine hic mi gormedin dicem töbe estagfurullah.. sonra utanmadan biraz buyusun ben ellerim ona demez mi SAPIK dememek icin kendimi zor tuttum nefret ettim ya bi daha o adamla karsilasmak dahi istemiyorum muhabbete bak beni kendimden soguttu..erkek olan kimseye elletmez ellemez diyebildim kisacik sesimle.. belki duymadi bile.. ayni sehirdeyiz her hafta torun sevmeye geliyolar yada biz gidiyoruz daha da gitmem bi daha töbe yanlarinda acmam altını
Evet kilo alımı için az dedi doktor, kaşık mamasına başladı
Canim 6.ayda doyumluk degil,45 gün boyunca tattirmalarla gidilecek,ama herkesin iş.durumu vb.farkli tabi.ben ücretsiz izindeyim bebegin kilo alimi iyi olduğu için.6.ay bitince başlıcam&45 gün tattirma olacak.
Valla canım şaşkınlıkla okudum resmen. Bence eşinle paylaş durumu. Ben kızımın altını kımsenın yannda acmıyorum mesela.bırgün yıkıcaktk eşimle amcası geldı. Bende gelım yanınıza bakim dedı izin vermedım. Bunlar gercekten hassas onemlı konularGunaydin kızlar dun yine sinirimi bozdularya bu kp deki erkek bebek meraki nedir vallahi anlamiyorum benden de utanmiyor ya..yok altini burda degistir yok acarken bizde bakalım pipisine hic mi gormedin dicem töbe estagfurullah.. sonra utanmadan biraz buyusun ben ellerim ona demez mi SAPIK dememek icin kendimi zor tuttum nefret ettim ya bi daha o adamla karsilasmak dahi istemiyorum muhabbete bak beni kendimden soguttu..erkek olan kimseye elletmez ellemez diyebildim kisacik sesimle.. belki duymadi bile.. ayni sehirdeyiz her hafta torun sevmeye geliyolar yada biz gidiyoruz daha da gitmem bi daha töbe yanlarinda acmam altını
Gunaydin kızlar dun yine sinirimi bozdularya bu kp deki erkek bebek meraki nedir vallahi anlamiyorum benden de utanmiyor ya..yok altini burda degistir yok acarken bizde bakalım pipisine hic mi gormedin dicem töbe estagfurullah.. sonra utanmadan biraz buyusun ben ellerim ona demez mi SAPIK dememek icin kendimi zor tuttum nefret ettim ya bi daha o adamla karsilasmak dahi istemiyorum muhabbete bak beni kendimden soguttu..erkek olan kimseye elletmez ellemez diyebildim kisacik sesimle.. belki duymadi bile.. ayni sehirdeyiz her hafta torun sevmeye geliyolar yada biz gidiyoruz daha da gitmem bi daha töbe yanlarinda acmam altını
Başta gülecektim aç da görelim kısmına ama sonrası... Dilerim söylediğini yapmaya kalkışmaz. Yoksa biz nasıl mahremiyet eğitimi veririz ki.. Allah korusun.Gunaydin kızlar dun yine sinirimi bozdularya bu kp deki erkek bebek meraki nedir vallahi anlamiyorum benden de utanmiyor ya..yok altini burda degistir yok acarken bizde bakalım pipisine hic mi gormedin dicem töbe estagfurullah.. sonra utanmadan biraz buyusun ben ellerim ona demez mi SAPIK dememek icin kendimi zor tuttum nefret ettim ya bi daha o adamla karsilasmak dahi istemiyorum muhabbete bak beni kendimden soguttu..erkek olan kimseye elletmez ellemez diyebildim kisacik sesimle.. belki duymadi bile.. ayni sehirdeyiz her hafta torun sevmeye geliyolar yada biz gidiyoruz daha da gitmem bi daha töbe yanlarinda acmam altını
Bizde ayni durumdayiz gece oldugunu anliyolar sanki Işık kapali uyutuyoruz ya.. bizimki besikte de uyumuyo artik battaniye arasinda salliyoruz aksamlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?