2014 Kasım Anneleri

GÜNAYDIN CANIM NİE TARTIŞCAKSINIZ Kİ AYRICA.
NE GÜZEL BENDE GEÇEN HAFTA PAZAR ÇIKALIM DEMİŞTİM AMA BANYO YAPTIRMIŞTIM ÇIKARAMAMIŞTIK YARIN BAKALIM BENDE ÇIKARICAM SAHİL SOĞUK OLMUYOMU DAHA HAVALAR TAM ISINMADI ÇARPMASIN
.

Hem hoş değil hem de tehlikeli bir durum bence. Yarın bir gün mahremiyet eğitimi verdiğimizde dedenin bu tavrı nedeniyle zorluk yaşayabilirsin. Eşinle konuşursun canım yapmaz bir daha. Bu toplum erkek bebek konusundaki tutumunu ne zaman değiştirecek acaba ? Çok merak ediyorum.

Sorma birde ağzından şap şup diye ses çıkarmaya başladı birşey varmış gibi geveliyor sanki ağzını, diş alametleri mi ki bunlar Bakalım dr ne diyecek

Bende yavaş yavaş başladım daha, bakalım bugünkünü beğenecek mi

ayy boyle tipler cokk yaa soyle bence ayip ya edebi olmali insanin senin yaninda soylemeye utanmali bizİm bi arkadas vardi onlarda uZaktalardı kamera acinca göster diyye tuttruyorllarmis ne gecececkse ellerine tovbe yaa

Biz muhakkak birbirimize muhalefet konuşuruz. Eşim konuşur yani ama bu sefer öylr olmadı. Ya da belki ben gülüp geçtiğimden :) valla namaza gitti eşim. Geldiğinde oğlum da ben de giyinip hazırlanmştk. Yoksa benim ki kesin evde pinekkemeyi tercih ederdi esiyodu biraz. Aşırı esinde pusetin gölgeliğini kapattm. Ama çok da sakınmadm ya. Biraz hava alsn çocuk. Valla bizim ev aşırı rutubetli. Evdeki havadan iyidir. :)
Siz de yarın çıkarsınz inşallah. Eşimin bu haftasonu sınavları var. Bugün ayrıca mesaisi de var zaten. Bi de benimki haftasonu gezmeyi sevmez, trafik oluyo diye
Gerçi bıraksan tüm izin günlerini evde geçirir :)) ev kuşuuu

Gerçekten rahatsız olunacak bir durum. Yanlış anlaşılmasın bu söyledipim ama iyilikte kötülükte hep en yakınlardan gelir herşeye dikkat etmek lazım bu devirde

Günaydın bayan police vialand da asansör varmı mama yediğimiz yerde yürüyen merdiven vardı asansör görmedim

Sebzeyle arası nasıl senin miniğin

Başta iyi değildi. Ben de sebzeye nasıl alışacak diye üzülüyordum. Anladım ki farklı bir tat olduğu için yapıyormuş. Her gün vermeye devam ettim en sonunda alıştı ve gayet güzel yiyor. Gerçi şu anda patates havuç ve kabak karışımı veriyorum. Bunlardan başka sebze tatmadı. Ayın yirmi dördünde kontrolümüz var bakalım neler eklenecek. Umarım diğer sebzelerde de sorun yaşamayız.

İnşallah canım benim,ben yemeyen bir bebekmişim annem hep zorlandığını söyler inşallah bana cekmez bebeğim

İnşallah canım benim,ben yemeyen bir bebekmişim annem hep zorlandığını söyler inşallah bana cekmez bebeğim

İnşallah canım ben de bebekken iştahlıymışım ama annem yürümeye başladığımda iştahımın azaldığını söylüyor. Bakalım inşallah hep iştahlı olur bizimkiler :)

Canım nasılsın?

ben de Adem Güneş okuyorum. Herkese tavsiye ederim

Gerçekten rahatsız olunacak bir durum. Yanlış anlaşılmasın bu söyledipim ama iyilikte kötülükte hep en yakınlardan gelir herşeye dikkat etmek lazım bu devirde
Kesınlıkle katılıyorum canım. Haberlerde okadar ızlıyoruz duyuyoruz.bunun kız erkek cocugu kalmadı artık oyle ıgrenc seyler oluyoki. Rabbım korusun evlatlarımızı. Ben evlılıguızın ilk haftalarında eşimin amcasına gıtmiştik kızları vardı nerdeyse 15 17 yaşlarında kpde ordaydı. Kızları dizıne oturttu şak dıye dudaklarından öptü durdu. Ben şok oldum tabı.çünkü bizde oyle bişey asla olmaz. Ay o goruntu geldı yıne gozumun onune. Benım cocuguma yapmaya kalksa ortalıgı ayaga kaldrrdm heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…