Günaydın herkesee
Alperen 4 buçuk aylık oldu ama biz İLK kez çekirdek aile olarak gezmeye çıktık. Benden mutlusu yoktu. Ve maşallah tartışmadan güle oynaya döndük eve
Önce biraz Eyüp sahil, ordan Vialand :) esinti olsa da güzel, pırıl pırıl bir güneş vardı. Oğlum sahilde uyuya kaldı :) meleğim yaa. İşte öyle bi meslek ki bizimki değil gezmeye gitmek babamızın yüzünü bile göremiyoruz. Doğru düzgün görüştüğümüz ve yakın oturan bir çift arkadaşımız var, aylarca bir buluşma üzerine konuşuyoruz. Denk gelmiyo ki çalışma saatlerimiz. Onlar da karı koca meslektaşımız. dertliymişim bu konuda :)
İnşallah daha sık olur bu gezmelerimiz. Yalnız olmamız zor bundan sonra ama olsn. Gezelim de anneler de olsn yeter ki :)
Gunaydin kızlar dun yine sinirimi bozdularya bu kp deki erkek bebek meraki nedir vallahi anlamiyorum benden de utanmiyor ya..yok altini burda degistir yok acarken bizde bakalım pipisine hic mi gormedin dicem töbe estagfurullah.. sonra utanmadan biraz buyusun ben ellerim ona demez mi SAPIK dememek icin kendimi zor tuttum nefret ettim ya bi daha o adamla karsilasmak dahi istemiyorum muhabbete bak beni kendimden soguttu..erkek olan kimseye elletmez ellemez diyebildim kisacik sesimle.. belki duymadi bile.. ayni sehirdeyiz her hafta torun sevmeye geliyolar yada biz gidiyoruz daha da gitmem bi daha töbe yanlarinda acmam altını
Sorma birde ağzından şap şup diye ses çıkarmaya başladı birşey varmış gibi geveliyor sanki ağzını, diş alametleri mi ki bunlarCanim bitik.durumdayim bende bugun 5 dk belki.durmuştur dis çıkartıyor benimki kesin: ( ilk zamanlara döndük resmen ya.full mizirdanma.birde sürekli burnunu ve.gözlerini kaşiyor pazartesi doktora götüreceğim başka bir derdi mi var bilemedim : ( ağzında sakız çiğniyor.gibi hareketler yapıyor,gözlerini kaşiyor ve hep mizirdaniyor heppp
Sebzeyle arası nasıl senin miniğinİlk önce öyle tepki veriyorlar. Kızım da başta pek istekli değildi,üzülüyordum ya yemezse diye. Şimdi löp löp götürüyor maşallah <3
Saol teyzesi. KP ben de sinir oldum o nasıl çocuk sevmeymis öyle bide senin yanında insan az usturuplu olur.Cok cok gecmis olsun eren paşama
Bende yavaş yavaş başladım daha, bakalım bugünkünü beğenecek miHadi ya insallah begenir.. Daha pek tat alma duyulari yok sanki buyudukce hic yemiyorlarmis tuzsuz sekersiz.. Alisir insallah canim.. Stres yapma karsisinda yiyecek mi acaba diye ben immm cok guzelmis diyorum ben de biraz yiyorum agzimi sapurdatiyorum suana kadar hicbir seyi reddetmedi sukur ki.. Hatta avakadodan pek bi umitsizdim armutla karistirip verdim bugun 6 kasik fln yedi sonra istemedi ona bile sasirdim ki ben hic yiyemedim avakadoyu cok degisik geldi..
ayy boyle tipler cokk yaa soyle bence ayip ya edebi olmali insanin senin yaninda soylemeye utanmali bizİm bi arkadas vardi onlarda uZaktalardı kamera acinca göster diyye tuttruyorllarmis ne gecececkse ellerine tovbe yaaGunaydin kızlar dun yine sinirimi bozdularya bu kp deki erkek bebek meraki nedir vallahi anlamiyorum benden de utanmiyor ya..yok altini burda degistir yok acarken bizde bakalım pipisine hic mi gormedin dicem töbe estagfurullah.. sonra utanmadan biraz buyusun ben ellerim ona demez mi SAPIK dememek icin kendimi zor tuttum nefret ettim ya bi daha o adamla karsilasmak dahi istemiyorum muhabbete bak beni kendimden soguttu..erkek olan kimseye elletmez ellemez diyebildim kisacik sesimle.. belki duymadi bile.. ayni sehirdeyiz her hafta torun sevmeye geliyolar yada biz gidiyoruz daha da gitmem bi daha töbe yanlarinda acmam altını
Sebze püresini meyveden daha çok sevdi eren bende şaşırdım farklı geliyor galiba onlara düşün bide karnabaharliydi yediğiSebzeyle arası nasıl senin miniğin
Biz muhakkak birbirimize muhalefet konuşuruz. Eşim konuşur yaniGÜNAYDIN CANIM NİE TARTIŞCAKSINIZ Kİ AYRICA.
NE GÜZEL BENDE GEÇEN HAFTA PAZAR ÇIKALIM DEMİŞTİM AMA BANYO YAPTIRMIŞTIM ÇIKARAMAMIŞTIK YARIN BAKALIM BENDE ÇIKARICAM SAHİL SOĞUK OLMUYOMU DAHA HAVALAR TAM ISINMADI ÇARPMASIN.
Gerçekten rahatsız olunacak bir durum. Yanlış anlaşılmasın bu söyledipim ama iyilikte kötülükte hep en yakınlardan gelir herşeye dikkat etmek lazım bu devirdeGunaydin kızlar dun yine sinirimi bozdularya bu kp deki erkek bebek meraki nedir vallahi anlamiyorum benden de utanmiyor ya..yok altini burda degistir yok acarken bizde bakalım pipisine hic mi gormedin dicem töbe estagfurullah.. sonra utanmadan biraz buyusun ben ellerim ona demez mi SAPIK dememek icin kendimi zor tuttum nefret ettim ya bi daha o adamla karsilasmak dahi istemiyorum muhabbete bak beni kendimden soguttu..erkek olan kimseye elletmez ellemez diyebildim kisacik sesimle.. belki duymadi bile.. ayni sehirdeyiz her hafta torun sevmeye geliyolar yada biz gidiyoruz daha da gitmem bi daha töbe yanlarinda acmam altını
Bi de kamerada, uzaktan uzağaayy boyle tipler cokk yaa soyle bence ayip ya edebi olmali insanin senin yaninda soylemeye utanmali bizİm bi arkadas vardi onlarda uZaktalardı kamera acinca göster diyye tuttruyorllarmis ne gecececkse ellerine tovbe yaa
Günaydın bayan police vialand da asansör varmı mama yediğimiz yerde yürüyen merdiven vardı asansör görmedimGünaydın herkesee
Alperen 4 buçuk aylık oldu ama biz İLK kez çekirdek aile olarak gezmeye çıktık. Benden mutlusu yoktu. Ve maşallah tartışmadan güle oynaya döndük eve
Önce biraz Eyüp sahil, ordan Vialand :) esinti olsa da güzel, pırıl pırıl bir güneş vardı. Oğlum sahilde uyuya kaldı :) meleğim yaa. İşte öyle bi meslek ki bizimki değil gezmeye gitmek babamızın yüzünü bile göremiyoruz. Doğru düzgün görüştüğümüz ve yakın oturan bir çift arkadaşımız var, aylarca bir buluşma üzerine konuşuyoruz. Denk gelmiyo ki çalışma saatlerimiz. Onlar da karı koca meslektaşımız. dertliymişim bu konuda :)
İnşallah daha sık olur bu gezmelerimiz. Yalnız olmamız zor bundan sonra ama olsn. Gezelim de anneler de olsn yeter ki :)
gecmis olsun canim iyimi tosunum alintilayamadim dun
Saol teyzesi. KP ben de sinir oldum o nasıl çocuk sevmeymis öyle bide senin yanında insan az usturuplu olur.
Ya bi bunlar bide küfür ettirenler varya sinir oluyorumayy boyle tipler cokk yaa soyle bence ayip ya edebi olmali insanin senin yaninda soylemeye utanmali bizİm bi arkadas vardi onlarda uZaktalardı kamera acinca göster diyye tuttruyorllarmis ne gecececkse ellerine tovbe yaa
Saol canımcım bugün daha iyi gibi yanımda uyuyo suan yataktan duscem nerdeysegecmis olsun canim iyimi tosunum alintilayamadim dun
Sebzeyle arası nasıl senin miniğin
İnşallah canım benim,ben yemeyen bir bebekmişim annem hep zorlandığını söyler inşallah bana cekmez bebeğimBaşta iyi değildi. Ben de sebzeye nasıl alışacak diye üzülüyordum. Anladım ki farklı bir tat olduğu için yapıyormuş. Her gün vermeye devam ettim en sonunda alıştı ve gayet güzel yiyor. Gerçi şu anda patates havuç ve kabak karışımı veriyorum. Bunlardan başka sebze tatmadı. Ayın yirmi dördünde kontrolümüz var bakalım neler eklenecek. Umarım diğer sebzelerde de sorun yaşamayız.
İnşallah canım benim,ben yemeyen bir bebekmişim annem hep zorlandığını söyler inşallah bana cekmez bebeğim
Canım nasılsın?Tovbe tovbe esine soyle uyarsin babasini canim ya cok onemli bu tarz konusmalar hareketler yapilmamali ozellikle buyudukce adem hunes okuyorum 4 yasindan sonra cocugunuzun kimsenin yaninda ustunu soymayin izin almadan odasiina girmeyin mahrem yerlerine sevmem amacli dokunmayin diyor
Kesınlıkle katılıyorum canım. Haberlerde okadar ızlıyoruz duyuyoruz.bunun kız erkek cocugu kalmadı artık oyle ıgrenc seyler oluyoki. Rabbım korusun evlatlarımızı. Ben evlılıguızın ilk haftalarında eşimin amcasına gıtmiştik kızları vardı nerdeyse 15 17 yaşlarında kpde ordaydı. Kızları dizıne oturttu şak dıye dudaklarından öptü durdu. Ben şok oldum tabı.çünkü bizde oyle bişey asla olmaz. Ay o goruntu geldı yıne gozumun onune. Benım cocuguma yapmaya kalksa ortalıgı ayaga kaldrrdm heraldeGerçekten rahatsız olunacak bir durum. Yanlış anlaşılmasın bu söyledipim ama iyilikte kötülükte hep en yakınlardan gelir herşeye dikkat etmek lazım bu devirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?