Bende sabah yanıma alıyorum kıvrıla kıvrıla sokuluyo kovalamaca oynuyoruz yatağın içinde
Saol canımcım bugün daha iyi gibi yanımda uyuyo suan yataktan duscem nerdeyse
Kesınlıkle katılıyorum canım. Haberlerde okadar ızlıyoruz duyuyoruz.bunun kız erkek cocugu kalmadı artık oyle ıgrenc seyler oluyoki. Rabbım korusun evlatlarımızı. Ben evlılıguızın ilk haftalarında eşimin amcasına gıtmiştik kızları vardı nerdeyse 15 17 yaşlarında kpde ordaydı. Kızları dizıne oturttu şak dıye dudaklarından öptü durdu. Ben şok oldum tabı.çünkü bizde oyle bişey asla olmaz. Ay o goruntu geldı yıne gozumun onune. Benım cocuguma yapmaya kalksa ortalıgı ayaga kaldrrdm heralde
mrb. benim de kızımda süt alerjisi olduğundan şüphelendi dr. siz de ne gibi belirtiler olmuştu. bizim sadece kakasında 2-3 sefer kan oldu az bişey. diyetteyim 3 gündür. 15 gün sonra bi süt ürünü tüketip denemem mi lazım. nasıl olcak bu iş hiç anlamadım. size nasıl teşhis konuldu. neler yaptınız.350 gr az degil sadece anne sutuyse sikma canini.. Ben kizim gece cok sik uyaniyor doymuyor diye uyutmadan bu kasik mamasina basladim ama yazan olcunun yarisini yapiyorum.. Benim kizimin alerjisi oldugundan hippin sutsuzvsadece pirinc unlu ve tahilli olanini kullaniyorum gerci uc gun oldu baslayali.. Hippin urunlerini tavsiye ederim..
Csnım ben emmek istememesı ile ilgılı gıtmıştım. Kızım gıgsume gelır gelmez kıyamet kopartıyodu. Dr bır kaka çiş tahlılı yapalim dedı. O ay 300 grm almıştı. Kakası sümüksüydü zaten. Ve tahlılde kan gozukmuştu. BEn hiç gormedim kan. Süt ürünlerı yemedım. bır hafta sonra kntrole gel demişti gıttım KAka tahlılı verdık yıne. kan cıkmadı tahlilde. Sen yememeye devam et 6. Ayda başlarsın yemeye dedımrb. benim de kızımda süt alerjisi olduğundan şüphelendi dr. siz de ne gibi belirtiler olmuştu. bizim sadece kakasında 2-3 sefer kan oldu az bişey. diyetteyim 3 gündür. 15 gün sonra bi süt ürünü tüketip denemem mi lazım. nasıl olcak bu iş hiç anlamadım. size nasıl teşhis konuldu. neler yaptınız.
O goruntuyu gorunce bende böyle kalmıştım canım. Oo bende daha cok hikayeler var mlsf. O yuzden o aileden uzak durmaya calışıyorum işte ozellıkle kp den.
Dimi kipir kipirlar artikkyaa annemdeyim bn birlikte yatiyoruz bi bkiyyorum ayaklar burnumun dibinde bazen kafa asagida ayklar yastktaa cok tatlilarya Maşallah
Saol canımcım bugün daha iyi gibi yanımda uyuyo suan yataktan duscem nerdeyse
sapikmi bunlaryaa 17yas genc kiz yanii nelerduycazya ben kizimin.bile dudağını opmuyorum anne babanin cocugunu dudakranooopmesi bile hos gelmiyorken dede ye pessO goruntuyu gorunce bende böyle kalmıştım canım. Oo bende daha cok hikayeler var mlsf. O yuzden o aileden uzak durmaya calışıyorum işte ozellıkle kp den.
Bizde de kan olmustu canim aynen dedigin gibi yaptim biraz ara verip tekrar yedim sut urunu yine oldu malesef kesin anlasildi sut alerjisi oldugu.. Doktorumuz 6.ayina kadar yeme demisti iki gun sonra 6 dolacak ama sanirsam ki gecmedi.. Arada unutup teryagli bi pilav yemisim yine olmustu iki hafta once fln.. Sanirim bizim diyet iki yasina uzayacak.. Umarim siz cabuk atlatirsiniz..mrb. benim de kızımda süt alerjisi olduğundan şüphelendi dr. siz de ne gibi belirtiler olmuştu. bizim sadece kakasında 2-3 sefer kan oldu az bişey. diyetteyim 3 gündür. 15 gün sonra bi süt ürünü tüketip denemem mi lazım. nasıl olcak bu iş hiç anlamadım. size nasıl teşhis konuldu. neler yaptınız.
Varmış şekercim. Ama amaaa bebek bakım sadece - 1 var haa. Acıkınca mecbur en alta inip yemek için tekrar 1 e çıktık. İn çık zor oldu ama olsn, güzeldiGünaydın bayan police vialand da asansör varmı mama yediğimiz yerde yürüyen merdiven vardı asansör görmedim
Aha o da ben de var.. Doğumdan sonra geldi ya, sövdün mü oğlum bunlara, söv oğlum bunlara.. İzne gittik, sövmeyi öğrendin mi oğlum, söv oğlum amcana, söv oğlum bu karıya(kv)...Ya bi bunlar bide küfür ettirenler varya sinir oluyorum
Ah canımya öyle ıgrençlerkı ben bu yuzlerını evlendıkten sonra gırdum mlsf. Nekadarda asık olsam sevıyo olsam bunları gorseydım evlenmezdım ilerıyı düşünerek. Aramz duzelse onlarla kızıma daha yakın olucaklar ve ben buna dayamamm hep tetıkte olurum guvenmıyorum çunku cok seylerını gordum.Dimi kipir kipirlar artikkyaa annemdeyim bn birlikte yatiyoruz bi bkiyyorum ayaklar burnumun dibinde bazen kafa asagida ayklar yastktaa cok tatlilarya Maşallah
sapikmi bunlaryaa 17yas genc kiz yanii nelerduycazya ben kizimin.bile dudağını opmuyorum anne babanin cocugunu dudakranooopmesi bile hos gelmiyorken dede ye pess
Canım bız bır hafta sonra kontrole gıttıgımzde dr gecmiş demiştı. Nasıl oyle hemen gecmiş bizimkı. Cok ileri bişey degıldı heralde. Cunku kan hiç görmedım ben. Bır ay sonra yemeye basladıgımda takıpte olucam artık.Bizde de kan olmustu canim aynen dedigin gibi yaptim biraz ara verip tekrar yedim sut urunu yine oldu malesef kesin anlasildi sut alerjisi oldugu.. Doktorumuz 6.ayina kadar yeme demisti iki gun sonra 6 dolacak ama sanirsam ki gecmedi.. Arada unutup teryagli bi pilav yemisim yine olmustu iki hafta once fln.. Sanirim bizim diyet iki yasina uzayacak.. Umarim siz cabuk atlatirsiniz..
Ne guzel darisi basimiza insallah..Canım bız bır hafta sonra kontrole gıttıgımzde dr gecmiş demiştı. Nasıl oyle hemen gecmiş bizimkı. Cok ileri bişey degıldı heralde. Cunku kan hiç görmedım ben. Bır ay sonra yemeye basladıgımda takıpte olucam artık.
Kizlar size bir sey danismak istiyorum.. Yaklasik uc hafta sonra cok yakin bir arkadasimin kiz bebegi olacak hediye olarak altinimizi takariz da hastaneye giderken ona hediye ne goturebilirim soyle ozel degisik bir sey olsun istiyorum ama hala bir sey bulamadim..
Bez pastasi biliyorum da onu bilmiyorum canim bir arastirayim cok sagolCNM ÇİÇEK GİBİ BEBEK BEZLERİNDEN YAPIYOLAR YA ONDAN ALABİLİRSİN ÇOK GÜZEL OLUO BENCE.YADA DİREK GÖNDEREBİLİRSİN KARTINI YAZDIRIP
Merhaba aynı gün doğmuş bebekler.:)) ek gıda veriyor musunuz?Gunaydin kızlar dun yine sinirimi bozdularya bu kp deki erkek bebek meraki nedir vallahi anlamiyorum benden de utanmiyor ya..yok altini burda degistir yok acarken bizde bakalım pipisine hic mi gormedin dicem töbe estagfurullah.. sonra utanmadan biraz buyusun ben ellerim ona demez mi SAPIK dememek icin kendimi zor tuttum nefret ettim ya bi daha o adamla karsilasmak dahi istemiyorum muhabbete bak beni kendimden soguttu..erkek olan kimseye elletmez ellemez diyebildim kisacik sesimle.. belki duymadi bile.. ayni sehirdeyiz her hafta torun sevmeye geliyolar yada biz gidiyoruz daha da gitmem bi daha töbe yanlarinda acmam altını
baslarda diyordum iyi niyetli olunsa duzelmezmi diye ama olaylar farklı boyuttaymis gercekten en.guzeli olabildigin kadar uzak kalman esin.gitsin gorussunanne baba sonctaa ama sen uzak kkal dicemde bukezde eslerle sorun.cikiyo ayy zoryaa ALLAH yardimcin olsun seninde herkesinde evlilik iste iki kişilik degil aileylede evleniyorsun.sAh canımya öyle ıgrençlerkı ben bu yuzlerını evlendıkten sonra gırdum mlsf. Nekadarda asık olsam sevıyo olsam bunları gorseydım evlenmezdım ilerıyı düşünerek. Aramz duzelse onlarla kızıma daha yakın olucaklar ve ben buna dayamamm hep tetıkte olurum guvenmıyorum çunku cok seylerını gordum.
Yıne ılk haftalarımızda onlarda kaldık eşimle o gun kp nın bır ucey kız kardeşı vardı orda oda kaldı aynı gün. (Tabı ben uvey kızkardeşı olduguna ınanmıyorum bızım dugunden sonra cıktı ortaya kadın)herkez ayrı odalarda yattı kadının kocası erkenden işe gıtmiş. Bende su içmek için kalmıştım. Kadın kpnın yanında yatıyo kvde kahvaltı hazırlıyo. Kp atletli kadın gecelıkli falan. Odalarının kapısı acıktı gecerken gördum. Eşim uyuyodu. Kaldrdm gıdıyoruz hemen dedım. Anlattım onada hatta gosterdım kahvaltı bıle yapmadan annemlere gecmiştik.
Bez pastasi biliyorum da onu bilmiyorum canim bir arastirayim cok sagol
İki üç hafta oldu canım başlayalı. Ama ilk hafta pek verimli değildi. İkinci hafta alışmıştı artık tamamen.
Yok canım ne ıyı nıyetı. Onlar ıyı olan hiçbirşeyı haketmıyolar. Hep dıyorum bunlar daha neki. Daha anlatsam neler var neler. Agızlarıyla kuş tutsalar asla ıyı olmam artık. Cocugum ve kendım için.baslarda diyordum iyi niyetli olunsa duzelmezmi diye ama olaylar farklı boyuttaymis gercekten en.guzeli olabildigin kadar uzak kalman esin.gitsin gorussunanne baba sonctaa ama sen uzak kkal dicemde bukezde eslerle sorun.cikiyo ayy zoryaa ALLAH yardimcin olsun seninde herkesinde evlilik iste iki kişilik degil aileylede evleniyorsun.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?